Mayıs 28, 2024, 21:19:56 ös

Gönderen Konu: Ayıptır ayıp !..  (Okunma sayısı 756 defa)

Çevrimdışı _Leonardo_

  • Daimi Üye
  • İleti: 174
  • Karma: 1
  • I Love Beşiktaş 19o3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ayıptır ayıp !..
« : Şubat 07, 2011, 13:40:55 ös »
G.Saray’ın katledildiğini söyleyen Başkan, "Bu ceza anti demokratik bir cezadır. Murat Yalçındağ da konuştu ona da ceza versinler. Hatta tüm yönetime versinler, ama seyircimize nasıl ceza verecekler" dedi.


G.SARAY Başkanı Adnan Polat dün gece Kanaltürk’teki “Telegol” programına konuştu, Futbol Federasyonu ve hakemleri bir kez daha topa tuttu. Geçen hafta Hürriyet’e dert yanan ve “Ligde 1’inciyi ve 2’nciyi hakemler tayin ediyor” diye isyan eden, bu yüzden 21 gün ceza alan Adnan Polat, “Hakem odası mı bastım da bu cezayı verdiler” dedi.

1.5 senede hakemler aleyhine hiçbir şey söylemediğini kaydeden Polat, “Sırf kurullar zarar görmesin, marka değeri düşmesin diye konuşmadım. Ama yeter artık. Hakemler talimat almış gibi maça çıkıyorlar. Galatasaray lehine penaltı verilmiyor. Rakip oyuncu atılmıyor. G.Saray’ı katlediyorlar.

Mahmut Özgener samimi değil
Hakemler ve başındakiler bizi perişan etmek için elbirliğiyle oyun oynuyorlar. Ben Bülent Yıldırım’a inanırdım, beğenirdim ama o da hata yapıyorsa artık bu işte kasıt arıyorum. En az 7 maçımızın kaderiyle oynadılar. Şimdi 21 gün ceza veriyorlar. Ayıptır, ayıp. Ben hakem mi kovaladım, soyunma odası mı bastım, küfür mü ettim. Bu ceza anti demokratik bir cezadır.

Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’i hiç samimi bulmuyorum. Kendisiyle ne konuşsam ertesi gün gazetelerde okuyorum. Murat Yalçındağ da konuştu ona da ceza versinler. Hatta tüm yönetime versinler ama seyircimize nasıl ceza verecekler.” diye konuştu. Bu arada Adnan Polat dün maça gitmedi ve Erzurum’daki Kış Oyunları’nın kapanışına katıldı.

Kankalığın ödülü 68 milyon lira
Aziz Yıldırım ile kanka olduklarını ve onun dümen suyuna gittiği yönünde yapılan yorumlar üzerine de Polat, “Aziz Başkan ne dese ses çıkarmıyormuşum. Kimse olayın gerçek yüzünü bilmiyor. Aziz Yıldırım’ı çok sevdiğim için beraber değiliz. Vergi borçlarımızı indirmek ve taksitlendirmek için sıkı bir çalışma yaptık. Neticede 70 milyon liralık vergi borcumuzu 2 milyon 800 bin liraya indirdik ve bunu da 36 taksitle ödeyeceğiz. Bu nedenle Aziz Başkan’la beraberim. Onunla kankalığımız, kulübe 68 milyon lira kazandırdı” dedi.
Bir Gün Herkez Beşiktaşlı Olmasın Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın

Kartalizma