Mart 29, 2024, 12:10:52 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Astenic`

Sayfa: [1] 2 3 ... 72
1
Geyik alanı / Ynt: Kim Bu Futbolcu ?
« : Temmuz 10, 2011, 15:11:15 ös »
özelden mesaj atmıştım.
Ben sana sorduktan sonra bildirdin. Sildiğin gibi bildirmen gerekiyor sanırım ? Ayrıca ben seni gugılı kullanıyorsun diye ifşa etmedim. Sadece öylesine söyledim yani.

2
Geyik alanı / Ynt: Kim Bu Futbolcu ?
« : Temmuz 10, 2011, 12:53:48 ös »
Kim silmiş bilmiyorum ama bence doğru yapmış. Oyunun tadı kalmıycaktı yoksa.
Bi sebep gösterip silsin o vakit. Oyunun tadı kalmayacaktı desin. Gıcık oldum valla.

3
Geyik alanı / Ynt: Kim Bu Futbolcu ?
« : Temmuz 10, 2011, 12:19:10 ös »
Konuyla alakasız ama bir şey demek istedim. Buraya bir mesaj atmıştım konuyla ilgili. Nedense moderatörlerimizden biri silmiş. Kim olduğunu bilmiyorum ama bi sebep bekliyorum. Yani acayip canımı sıktığından değil. Yetkilerinizi kullanma biçiminiz konusunda sizi uyarıyorum. Haddime değil belki ama sitede yıllardır bulunuyorum belki çok aktif olamadım ama hala üye çekmeye çalışan bi siteyiz. Bu yaptığınıza ben bir şey demem başkası der unutmayın.

4
Adamım zaten silahın sekmemesi önemli farkında mısın ? Default kas bakayım aynı şekilde adam vurabiliyor musun ? :) Only Default. Zaten 1.6da moRuk Gaming'i bilirsiniz. Onların turnuva maçlarına cfg ile katılamazsınız mesela. Önemli olan da piyasada isim yapabilmek. Cfgyi tavsiye etmiyorum. Adam gibi oyun oynamak varken böyle ayarlara hiç gerek yok. Benim ayarlarım ne biliyor musun?

cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 30000
fps_max 300 ( Source'ta max 300 yapabiliyorsunuz)

Bak sadece bu 4'lüyü kullanıyorum. Biz hile ya da cfg açanları bile default halimizle eziyoruz. Source gelin de göstereyim yani :) Artistlik değil. Sadece oyunu oynanması gerektiği gibi oynuyorum adamım ki steam hesabınız varsa zaten cfg ya da hile kullanmaya kalkamazsınız. Ban yersiniz direk. Cfgyi lamer işi buluyorum. Üstünüze alının ciğerlerim. Oyun, oynanması gerektiği gibi oynandıkça güzeldir.

Source için torrent ve patch linkini pm'ne atıyorum. Ama cfg yükleyip gelirsen affetmem serverlarda ;)

5
Bırakın cfgleri walları arkadaşlar. Adam gibi default oyunla kasın. Böyle gereksiz eklentilerle oyunda bir yere vardığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz -ki biz 1.6da anti-cfg plug-in bile kurmuştuk cfg olanlar direk kick yiyordu :) Şimdi de CS Source kasıyorum. Hele orada sXe yok anti-cfg yok. Yine de kendimizce kasıyoruz. Hile açanları bile maçlarda alıyoruz :) İp isteyenlere pmden verebilirim. Gelirseniz sevinirim açıkçası ;)

6
Öneri ve istekler / Ynt: Forum teması
« : Temmuz 05, 2011, 10:22:35 öö »
Bence karma olayını sallayın gitsin ya. Bizi farklı kılan oydu arkadaş.. Tamam bi ara üye çekmek için denemiş olabiliriz lakin gel gör ki eski günleri özledim :)

7
Geyik alanı / Ynt: Dünyanın En Zeki Sitesi
« : Temmuz 05, 2011, 10:21:24 öö »
Abi yok artık ya. Astenic'icim gelince sitede bi aykiyu patlaması oldu ve en zeki site olduk lan.
Şşşt beyler marjinal görünün cidden zeki sansınlar. :D
Yalnız dünyanın en zeki insanları Fifa oynuyor, demek ki Fifa aklı geliştiriyor mu demeliyiz?
Güzel hipotez :P kontrollü deneylere başlayalım hemen :D

8
Geyik alanı / Ynt: Dünyanın En Zeki Sitesi
« : Temmuz 01, 2011, 13:08:03 ös »
Adamlar harbi zekiymiş. Eminim bunu anlamayanlar, anlayanlardan daha fazladır. :P

9
Fifa 12 / Ynt: İlk resmi video geldi!!!
« : Temmuz 01, 2011, 13:06:26 ös »
Spor oyunlarına ilgim azaldı oynamayacam zaten de yorumum şu. Arkadaş bu fifa çimleri ne zaman adam edecek ya ? Şu videodaki çimler 2007'deki gibi duruyor resmen. Bi adam edemediler şu oyunu güzel olan da gittikçe bozuluyor artık.

10
Öneri ve istekler / Ynt: Forum teması
« : Temmuz 01, 2011, 12:58:20 ös »
Kızacak bişey yok. Forumun normal süreci bu. İnsanlar geliyor ve gidiyor. Ama senin gibi bir kaç özel üye var, başlangıçtan beri burda olan, onların gitmeleri daha çok üzüyor bizi tabiki. Umarım her şey yolundadır.

Bu arada strach temasını beğenenler urbana geçip bi CTRL+F5 yapıp kararlarını ona göre verirse sevinirim ;)

Abi daha çok bulunmak isterim ama okul sürecinde internetle pek alakalı olamıyorum. Siteye gereken zamanı da ayıramadım açıkçası. Bizim dersler de zor işte didiniyoruz valla ortalama yüksek dursun diye. Yaz geldi oyun falan oynayayım artık gibisinden bir şey oldu iyi ki de girdim siteye valla özlemişim :P Artık buralardayım no prob chief. Her zaman ;)

11
Öneri ve istekler / Ynt: Forum teması
« : Haziran 29, 2011, 01:25:04 öö »
Valla ben de forumu serial ararken gugıldan gördüm. Laaaan dedim iyice unuttuk dedim bi uğramak lazım dedim geldim :P Ufuk abi bu mesajı gördüğünde bana kızma :P Gerçi niye kızasın yıllardır sen de girmiyordun ya unutmadık o günleri ya hadi neyseeeeee :D Neyse konu dağılmasın. Tema iyi, hoş, güzel valla sevdim.

12
Öneri ve istekler / Ynt: Forum teması
« : Haziran 29, 2011, 01:19:36 öö »
İyi olmuş tema iyi. Her girdiğimde başka bi şekilde görünmesi daha güzel. Yıldan yıla girdiğim için :P

13
Sonra da medyada hanımefendi günlerce konu olur, azize ilan edilir. Allah günahlarını bağışlasın ne diyelim..

14
Hiç bi fikrim yok. Öldüyse de öldü. İlk duyduğumda kesin alkol veya uyuşturucudur dedim. Alkollü olarak bekar birinin evine gitmiş,üstelik o gece tanıştığı birinin evine kafaları iyiymiş ve eve gitmişler sonrası malum. Büyük ihtimal aldığı aşırı alkol astımı tetiklemiştir, krize girince de ölmüştür.

15
biraz açıklama yapsan !
Ünlemi yerim orada.

Donanımın problemli, farklı bir harddisk takıp dene çözülür. Bunun başka açıklaması yok adam daha ne desin sana ?! Ha formatı şöyle atmayı deneyebilirsin: Windowsun kurulu olduğu sürücü dışında tüm disklere biçimlendirme yap, sonra formatını at. Eğer böyle de çözülmezse donanımı değişmeyi dene.

Sayfa: [1] 2 3 ... 72