Nisan 18, 2024, 21:37:23 ös

Gönderen Konu: Perisic formayı istiyor  (Okunma sayısı 784 defa)

Çevrimdışı GeneraLSmokeR

  • İleti: 88
  • Karma: 1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Perisic formayı istiyor
« : Temmuz 22, 2012, 08:30:42 öö »

RuhrNachrichten'e konuşan oyuncu, "Bu sezon uzun olacak. Önümüzde çok maç var. Umarım bu sezon geçen sezon olduğundan daha düzenli bir şekilde forma şansı bulurum. Geçen sezon istediğim kadar forma şansı bulamadığımdan biraz tatsız geçti. Jürgen Klopp'tan öğrendiğin en öneli şey savunma yapmam gerektiği ve topu kaybettiğimizde neler yapabileceğim. Buraya geldiğimde hiçbir fikrim yoktu fakat şu anda benden ne istediğini gayet iyi biliyorum." dedi.

Perisic'in forma için rakipelrinden biri de bu sezon takıma katılan 23 yaşındaki Marco Reus olacak. Reus'un mükemmel bir oyuncu olduğunu söyleyen Perisic, "Marco hızlı, dinamik ve tekniği güçlü bir oyuncu. Onun aramıza katılması bizim için olumlu bir haber. Bunun kadroya nasıl bir etkisi olacağını hep birlikte göreceğiz. Marco hücumdaki her pozisyonda oynayabilir." ifadelerini kullandı.

Son olarak Hırvatistan'ın Euro 2012'de gösterdiği performansa değinen Perisic, "Turnuva benim hayatımın en iyi deneyimlerinden biriydi. Harika oyunculara karşı büyük bir taraftar desteğiyle oynama fırsatını yakaladım. Hiç unutmayacağım ve gelecekte de bana yol gösterecek harika deneyimler edindim." şeklinde konuştu.

2011 yazında Club Brugge'den Borussia Dortmund'a transfer olan Perisic, forma giydiği 38 maçta 9 gol kaydetti.