Mayıs 15, 2024, 10:20:41 öö

Gönderen Konu: Didier Drogba 05 Eylül 2009 Röportajı  (Okunma sayısı 1005 defa)

Çevrimdışı ays

  • Daimi Üye
  • İleti: 5908
  • Karma: 85
  • Sorry For Party Fucking
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Didier Drogba 05 Eylül 2009 Röportajı
« : Eylül 05, 2009, 19:01:27 ös »
Drogba: "Efsane olarak anılmak isterim"

Duygusal bir insan olduğunu dile getiren Drogba, Goal.com ile yaptığı röportajda içini döktü.

05 Eyl 2009 15:21:57

Goal.com ÖZEL SÖYLEŞİ

Didier Drogba kendisinin ve takım arkadaşlarının çok iyi tanınmadığını düşünüyor. Geçen sezona göre daha iyi bir oyuncu olduğunu belirten Fildişi oyuncu, takım olarak da herkesi yenebilecek güçte olduklarını iddia etti.

Goal.com'a konuşan Drogba, "Başka hangi forvet oyuncusu benim gibi savunma yapar ki? Yeri geldiğinde bütün ofansif görevlerimi unutup, kendimi takım için feda ediyorum. Chelsea taraftarlarıyla aramda müthiş bir bağ var. Ne kadar duygusal bir insan olduğumu biliyorlar. Her zaman onlar ve takım için oynadığımın farkındalar. Rakip takımların beni yuhlamasına alıştım ve bununla nasıl başa çıkacağımı biliyorum" dedi.

Sözlerine devam eden oyuncu, "Terry ve Lampard iyi oynadıkça takımdaki herkes de kendisini daha güçlü zannediyor. Takım halinde iyi oynadığımız taktirde, yenilmemiz mümkün değil. Bütün oyuncular olarak birbirimize saygı duyuyoruz ve ayrıca taraftarlarımız her zaman bizim arkamızda" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezona göre pek bir değişiklik yaşamamalarına rağmen Drogba, bu sene daha iyi oynadığını ve bu sezon şampiyonluk için oldukça iddialı olduklarını dile getirdi.

Drogba, "Şu an niye böyle düşündüğümü bilmiyorum. Geçen senelerde de iyiydim ama kötü zamanlarım da oldu. Özellikle sakatlıklardan dolayı kötü bir dönem geçirmiştim. Ancak şu an içimde bu sene her şeyin daha güzel olacağına dair bir his var. Chelsea ile kazanacağımız daha çok kupa var ve artık zamanının geldiğini düşünüyorum. İyi bir ekibiz ve kendimize çok güveniyoruz" şeklinde sözlerini devam ettirdi.

Ancelotti'nin herkes tarafından büyük saygı gördüğünü belirten Fildişili oyuncu sözlerini, "Herkes onu bizden biri olarak görüyor. Gerektiği zaman ciddi olmasını, gerektiği zaman da gülmesini ve en önemlisi durması gerektiği yeri biliyor. Ancelotti ile çok iyi bir hava yakaladık. Zaten güçlü de bir kadroya sahibiz. Chelsea ile kupalar kazanmak istiyor. Futbol kariyerime son verdiğimde ise taraftarlar tarafından, takım ve kulüp için elinden geleni her şeyi yapmış bir oyuncu diye hatırlanmak istiyorum" diyerek sonlandırdı.
-yokum.