Nisan 27, 2024, 14:23:58 ös

Gönderen Konu: Fifa '12 Aral Game Tanıtım Lansmanı Türkiye Ligi Yolda  (Okunma sayısı 2256 defa)

Çevrimdışı Mafi

  • Daimi Üye
  • İleti: 241
  • Karma: 18
  • ßyMafi
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Merakla beklenen FIFA 12 piyasaya çıktı, Türkiye Ligi eklentisi de yolda.

Konsol oyunlarının Türkiye'deki tedarikçilerinden Aral firması PES 2012'den sonra FIFA 2012'yi de düzenlediği bir lansmanla oyun severlerle buluşturdu.Avea'nın sponsorluğunda yapılan Basın Lansmanı İstinye Park'ta bulunan bir sinema salonunda gerçekleştirildi.
Aral Genel Müdürü Faruk Demir "FIFA serisi Türkiye pazarı için kuşkusuz çok önemli bir oyun. Sektöre ilk adım attığımız 1996 yılında ilk dağıttığımız oyun FIFA 97 olduğu için FIFA serisinin bendeki manevi değeri çok farklıdır" şeklinde konuştu.

YENİ ÖZELLİK: "PLAYER IMPACT ENGINE"
FIFA 2012'de daha önceki versiyonlarda yaşanan başarısız futbolcu mücadele ve çarpışmaları gidermek amacıyla PLAYER IMPACT ENGINE adı verilen teknolojiyi oyuna entegre edildi.Bu yenilikle daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşanması hedefleniyor. İki ana bölümde gerçekleşen lansman, öğleden önce son tüketicinin katıldığı 64 kişilik ‘Avea Futbolun Delisiyiz FIFA 12’ turnuvası ile başladı. Avea Futbolun Delisiyiz FIFA 12 turnuvasının birincisi Batuhan Aras ikincisi Can Sönmez ve üçüncüsü Sertan Kay ’ya hediyeleri takdim edildi.

GALATASARAY DIŞINDAKİ TÜRK TAKIMLARI GELECEK EKLENTİYLE OYUNA KATILACAK
Aral Genel Müdürü Faruk Demir Türk Takımlarından sadece Galatasaray'ın olmasıyla ilgili "Federasyon ile yaptığımız görüşmelerde ufak tefek sıkıntılarımız oldu. Bu sorunları atlatıp, önümüzdeki aylarda yayınlayacağımız eklentiyle diğer kulüplerimiz de oyundaki yerini alacak" diye konuştu
I Love Football