Mayıs 16, 2024, 06:06:56 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - WiniFred

Sayfa: [1]
1
Fifa 11 / Gamepad tuş ayarlarını değiştiremiyorum.
« : Ekim 28, 2010, 20:28:01 ös »
Selam arkadaşlar,
gamepad'le oynuyorum ve defansta iken Change Player tuşunun, atakta iken ise Short Pass tuşunun oyunda A ile belirtilen tuşta olmasını istiyorum (zaten bunu yapamazsam oyunu düzgün oynayabilmem mümkün değil). Ama ne yaptıysam beceremedim.

Change Player'ı A yaptığımda Short Pass LB oluyor. Short Pass'ı A yapınca Change Player LB oluyor. çözümü var mı arkadaşlar?

NOT: Aslında defansta veya atak kısmında fark etmiyor. birinde tuş değişikliği yaptığınızda diğer kısımda da aynı tuşlar yer değiştirmiş oluyor. Logitech(R) Precision(TM) Gamepad kullanıyorum bu arada.

2
Fifa 07 Forumu / Menajer Mod'la ilgili sorularım var (FIFA 07)
« : Ağustos 04, 2007, 07:53:17 öö »
Merhaba arkadaşlar,
menajer modda yönetimin isteği olan şu maddeyi anlamadım:

Improve your bank balans to 2.700.000

burada tam olarak ne yapmamı istiyor. çünkü Galatasaray'la oynayıp şampiyon oldum, şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve Türkiye kupasını aldım. bütçem 18.000.000 civarındaydı. ama bu isteği yerine getirmemiş görünüyordum (belki de bu yüzden seviyem yükselmedi). yukarıda yazdığım istek yeni takımımda da var.

bir de Galatasaray'da 2 sezonda bunları yaptıktan sonra İngiltere'den bir kulüp seçmek istedim ama birinci ligden takım vermedi bana. Leeds United'ı seçtim. galiba bu ikinci lig takımı. şampiyon olursam birinci lige çıkıyor muyum? öyle değilse oynamanın bir anlamı yok çünkü...

Sayfa: [1]