Haziran 01, 2024, 21:30:37 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - yolcu03200

Sayfa: 1 2 [3]
31
Konu Dışı / fifa-peskolikliğiniz ne kadar
« : Eylül 02, 2008, 11:16:50 öö »
ben maç izlerkkkkkkken radarı arıyorum bazen
bazen de tvde maç izlerken parmaklarım tuşa basar gibi hareket ediyor

32
Konu Dışı / Yılın transfer bombası
« : Eylül 02, 2008, 11:08:00 öö »
Yılın transfer bombası M.City'den
 Manchester City, aylardır süren çalkantılı transfer sürecini, sezonun en büyük transfer bombasıyla noktaladı ve Chelsea'nin yapamadığını yaptı
 
Manchester City, Real Madridli futbolcu Robinho'yu 42 milyon Avroya renklerine kattı. Transfer sezonunun bitimine saatler kala Real Madrid ile masaya kararlı oturan Manchester City'nin yöneticileri, bu flaş transferi 1 saat içersinde bitirmeyi başardılar.
Transfere dair pazarlık yolunu seçmeyen Manchester City'nin yönetimi, Real Madrid'in, Brezilyalı yıldızın transferi durumunda 42 Milyon Avro'dan aşağı inmeyecekleri bilinceydiler ve bu teklifi kabul ederek, Robinho'yu renklerine bağladılar.

Robinho'yu 5 yıllığına renklerine bağlayan Manchester City Kulübü, bu futbolcuya sezon başına ise 6 Milyon Euro ödeyecek.

Geçtiğimiz yıl Manchester City Kulübünü satılan alan Taylandlı eski Başbakan Thaksin Shinawatra, bugün yine süpriz bir gelişme ile Manchester City Kulübü'nü Birleşik Arap Emirlikleri'nden olan bir yatırım şirketine satmıştı. Bu ani gelişmenin ardından Abu Dabili şirket, ilk transferini Robinho'yu renklerine bağlayarak gerçekleştirdi.

Bu gelişmelerin ardından yıldız oyuncunun yarın İngiltere'ye gitmesi ve yeni kulübüyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Hürriyet


33
GTA Serileri / GTA IV'te yenilikler
« : Eylül 02, 2008, 10:13:02 öö »
GTA IV'te yenilikler
GTA IV'ün PC versiyonuna yeni eklentiler geliyor. Ayrıca Microsoft yeni versiyondan oldukçu umutlu.

Geçtiğimiz günlerde GTA IV'ün PC'ye geliş haberiyle ilgili bir gelişme daha Microsoft ve Rockstar'dan geldi. Önümüzdeki sonbaharda PC'ye gelecek GTA IV, yeni bir içerik kazanıyor. Rockstar’ın verdiği bilgiye göre GTA IV’ün PC versiyonunda yepyeni bir şehir ve yeni karakterler bulunacak.

Bununla birlikte oyuna eklenen senaryo, beraberinde yeni görevler de getiriyor. Ayrıca Microsoft'un, oyunun Xbox 360 versiyonunun,  PlayStation 3 versiyonundan daha fazla başarı elde etmesi için Rockstar’a 50 milyon dolar verdiği iddiası bugünlerde kulaktan kulağa dolaşan dedikodular arasında.

kaynak pcworld

34
Fifa 09 / fifa 09 video
« : Eylül 02, 2008, 09:45:52 öö »
http://www.eafootballworld.com/en_GB

fifa09  küçük bir video

35
arkadaşlar bir a proda futbolcu seçtiğimizde maç oynarken futbolcunun gözüyle oynasak gta veya cunter gibi çok güzel olurdu

36
Fifa 09 / Fifa 09 inanılmaz zevkli hale geliyorMUŞ
« : Ağustos 24, 2008, 07:03:34 öö »
Fifa 09'un açtığı yeni servis, oyunu bambaşka hale getiriyor ve oyuna farklı bir tat katıyor.

Electronic Arts, FIFA Soccer 09 oyunu için yeni servisi Adidas Live Season'ı duyuruyor. Yeni açılan servisin özelliği oyuncuların dinamik bir şekilde her hafta güncellenmesini ve gerçek yaşamının taklit edilmesini sağlıyor. Yeni servis Barclay'in Premier Lig'i, La Liga BBVA, Lig 1, Federal Almanya Lig'i, Seri A ve Meksika Premera Division için geçerli olacak.

Servisten PlayStation 3, Xbox ve PC kullanıcıları gayet rahat bir şekilde yararlanabilecek. Yeni servisin en güzel yanı ise oyunda yer alan oyuncuların gerçek hayatla olan ilişkisinin oyununa nasıl yansıdığını gösteriyor. Oyunda kullandığınız en favori oyuncunuzun performansı her hafta farklılaşacak kimi, zaman düşecek kimi zaman yükselecek. Bu sebeple her hafta oyuncuların özel hayatını iyi idare etmeniz gerekiyor ki oynayacağınız maçlarda futbolcunuzda iyi verim alabilesiniz

37
PES-WE Serileri / PES 2008 SORUN
« : Ağustos 09, 2008, 06:47:26 öö »
ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYAR VİSTALI (MALESEF)
PES 2008 DE VİDEOLARDA GOL TEKRARLARINDA FALANKASINTI YAPIYOR XP YE GEÇSEM BU KASINTIDAN KURTULABİLİR MİYİM

OYUNUN OYNANIŞINDA BİR PROBLEM YOK

LAF ARAMIZDA BU OYUN ADAMA SİSTEM DEĞİŞTİRTİR

Sayfa: 1 2 [3]