Nisan 29, 2024, 11:23:28 öö

Gönderen Konu: Kuyt'tan Galatasaray ve van Persie yorumu  (Okunma sayısı 738 defa)

Çevrimdışı GeneraLSmokeR

  • İleti: 88
  • Karma: 1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Kuyt'tan Galatasaray ve van Persie yorumu
« : Temmuz 17, 2012, 14:54:28 ös »
Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, antrenman sonrası basın karşısına geçti.
 
"LIVERPOOL NE KADAR BÜYÜKSE FENERBAHÇE DE O KADAR BÜYÜK"
Hollandalı yıldız, "İngiltere'de Liverpool ne derece büyük bir takımsa Fenerbahçe de burada o kadar büyük. Olimpiyatlara bir çok sporcu göndermemiz ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu.
 
"AYKUT HOCA BENİ İSTEDİĞİ YERDE OYNATABİLİR"
Sadece 2 antrenmana katıldığını ama üst seviyede oynayacak güçlerinin olduğunun belli olduğunu belirten Kuyt, "Aykut hoca beni istediği yerde oynatabilir, ben bir takım oyuncusuyum. Sağ tarafta oynayacağım gibi görünüyor ancak diğer pozisyonlarda da oynayabilirim" dedi.
 
"ÇOK ÇALIŞIRIM, ÖNEMLİ ANLARDA GOLLER ATARIM"
Kendisi için oynadığı takımların taraftarlarının tutkulu olmasının çok önemli olduğunun altını çizen Kuyt, "Bana çok sıcak bir karşılama yapıldı. Bu güzel ortamın karşılığını vermeye çalışacağım. Çok üst seviyede bir oyuncu değilim ama çok çalışırım ve önemli anlarda goller atarım" şeklinde konuştu.

Forma numarası konusunda henüz kararını vermediğini belirten Kuyt, "Oynadığım takımlarda derbilerde hep gol attım, umarım Galatasaray'a da atacağım" dedi.

VAN PERSIE VE FENERBAHÇE...

Tatildeyken Robin van Persie ile birlikte transferini konuştuğunu söyleyen Dirk Kuyt, "Taraftar ve takım hakkında fikir alışverişi yaptık. Bir gün Fenerbahçe'de forma giymek istediğini söyledi. Doğru bu, fakat şu anda böyle bir durum söz konusu değil. İçinde yaşadığı duyguları paylaştı benimle" dedi.