Mayıs 10, 2024, 02:34:48 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - fifa_delisiyiz

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 35
16
Öneri ve istekler / Ynt: Forum çökmüş durumda
« : Haziran 25, 2011, 04:04:10 öö »
moderatöre ilettim ama sana mı geliyor ? :D

o da güzel hesabım düzelmiş sağol Ufuk abi

Thecollector  ;)

17
Fifa 11 / Ynt: oyundan soğudum
« : Mayıs 11, 2011, 23:31:32 ös »
Gerçekten güzel adam döktürüyor ama bu saddece online'da oluyor de mi ??

18
Futbol ve Diğer Sporlar / Kupa Beşiktaş'ın
« : Mayıs 11, 2011, 22:53:19 ös »
Kupaya Kartal pençesi
Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş, normal süresi ve uzatma devreleri 2-2 sona eren maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u penaltılar sonucunda 6-5(penaltılarla) mağlup etti ve kupanın sahibi oldu...




Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan 49. Ziraat Türkiye Kupası final maçını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da izledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bakan Yıldız ve Türkiye Futbol Federasyonu Başanı Mahmut Özgener, protokol tribünündeki yerlerini alarak, kupa finalinin heyecanına ortak oldu.

BEŞİKTAŞ'TA 7 EKSİK
Beşiktaş'ta cezalı ve sakat olan 7 futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımlarındaki yerlerini alamadı.

Sakat ve cezalı futbolcularını da Kayseri'ye getiren siyah-beyazlılarda, cezalı İbrahim Toraman'ın yanı sıra sakatlıkları süren Ersan Gülüm, Nihat Kahveci, Matteo Ferrari, Mert Nobre, Ernst ve Hakan Arıkan final maçında forma giyemedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise sakatlığı bulunan Ali Güzeldal ile Beşiktaş'tan kiralık olarak alınan Filip Holosko, Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynayamadı.

19
PES-WE Serileri / Pes 2011 yardım !!
« : Mayıs 08, 2011, 19:15:49 ös »
Arkadaşlar internetten rip li pes 2011 kurdum. pes2011.exe ye tıklıyorum. sağ altta yeşil yuvarlar dönüyor ama oyun açılmıyor. 2 saat bekledim açılır diye ((uyumuş kalmışım:) bir türlü açılmadı gıgıl dede den aradım bulamadım. bilgisayarımda internet yok drectx11 yüklenmemiş olabilir mi? yoksa sorun başka bir yerden mi yardım edebilir misiniz?

20
Konu Dışı / Foxconn'daki sızıntı kaynağı bulundu!
« : Mayıs 01, 2011, 00:59:00 öö »
iPad, iPhone ve iPod'ların üretildiği, intihar haberleriyle bir ara gündemden düşmeyen Foxconn fabrikası şimdi yeni bir skandalla gündemde. Aralık ayında internete sızan iPad 2 kasalarından sonra Foxconn'da sızıntının kaynağı araştırılmaya başlanmıştı.

Geçtiğimiz yıl 26 Aralık'ta konuyla ilgili tutuklanan üç Foxconn çalışanı DigiTimes'ın haberine göre suçlu bulundu. 420 bin çalışanın bulunduğu Foxconn'da suçlanan üç çalışanın mahkemeye çıkacakları tarih ve karşılaşabilecekleri cezalar şimdilik bilinmiyor.

Apple geçtiğimiz yıl gündemden düşmeyen intiharları işçilere yaptığı yüzde 30'luk bir zamla durdurmuştu. Teknoloji devi ayrıca üç ay boyunca iyi bir performans sergileyen çalışanlara da yüzde 66'lık bir zam yapmıştı.


420 bin çalışanı bulunuyor...

21
Konu Dışı / Twitter, 200 Milyona Ulaştı
« : Mayıs 01, 2011, 00:08:41 öö »
Sanatçıların, futbolcuların, aktörlerin hayranlarıyla internet üzerinden buluştukları platform olan ve popülerliğini her gün daha da artıran sosyal paylaşım sitesi Twitter, bir önemli sınırı daha arkasında bırakmayı başardı. Twitter blog'undan yapılan duyuruya göre medya servisi, 200 milyon abone sınırına ulaştı.
Japonya - Amerika - Türkiye


Twitter'ın 200 milyon abonesinin 60 milyonu, Amerika'da ikamet ediyor. Amerika dışında yaşayan 140 milyon kişinin 24 milyonluk bölümü ise, teknolojiye aşırı meraklı olan Japonya'da yer alıyor. Twitter'ın Türkiye'deki üye sayısı ise 8.5 milyon civarında dolaşıyor. Yani ülkemiz, sosyal medya ağının en popüler olduğu yerleşimlerden biri.

22
Konu Dışı / Google'a 50 Milyon Dolarlık Dava
« : Mayıs 01, 2011, 00:05:16 öö »
Google, şok bir davayla karşı karşıya. Yer takip araçları, Amerikalı internet ve reklamcılık devinin başını çok ağrıtacak gibi gözüküyor. Peki dava neden açıldı?

BBCNews'in haberine göre, Google inanılmaz bir dava ile karşı karşıya. Geçtiğimiz haftalarda, Apple'a yöneltilen "iPhone ve iPad kullanıcılarını takip ettiği" suçlamaların bir benzeri, Google Android'e karşı yapıldı. İddiaya göre Google, kullanıcıları anbean takip ediyor ve bu verileri, üçüncü kişilerle paylaşıyor.

50 Milyon Dolarlık Talep

Oakland County Michigan'da yaşayan, Google Android akıllı telefon kullanıcıları, Detroit mercilerine şikayette bulunarak, Amerikalı şirketten tam 50 milyon dolar tazminat talep ettiler.
Kullanıcılar, kendilerine ait kişisel bilgilerin hemen silinmesini ve hiçbir şartta, başkalarıyla paylaşılmamasını da istediler. Davanın nasıl sonuçlandığı bilinmese de, hukukçulara göre bu çapta bir tazminat kararı çıkması zor görünüyor.


23
Konu Dışı / Google neyin peşinde...
« : Mayıs 01, 2011, 00:01:38 öö »
Başta arama motorundan ibaret olan Google, günümüzde burnunu sokmadığı yer kalmamış, genelce sıralarsak, mail, video, işletim sistemi, cep telefonları, tarayıcı, buna ek araçlar (google desktop vs..). Daha önce birçok defa Google kullanıcının bilgisi olmaksızın, kullanıcı istatistiklerini alıyor diye tartışmalar başlatılmıştı.
Hepsine tek tek örnek veremeyeceğim ancak birtane örnek yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Google’un tarayıcısı olan Chrome bile, bu tarayıcı ile girdiğiniz sitelerden tutun, kaydettiğiniz parolalara kadar Google sunucularına gönderiyor. Bunun haricinde aslında çok dikkat çekmesi gereken başka birşey, Google Desktop uygulaması, bu uygulama yerel bilgisayarda aramalarda, sonuçların daha hızlı alınması için bilgisayarınızdaki tüm dosyaları içeriğiyle beraber indekslemekte.
Sadece tarayıcı üzerinden bu kadar bilgi alan bir kuruluşun, arama motorunu, işletim sistemini, mailini kullandığımızda bizi bizden daha iyi tanımaması için sanırım başka birşeye gerek yok. Bu durum sadece Google için geçerli değil tabii ki ancak Google bu konuda en çok göze çarpan bir kuruluş.

Peter Warden ve Alasdair Allen’ın iOS’ta keşfettikleri consolidated.db uzantılı dosya telefon o an hangi işlemi yaparsa yapsın kullanıcının lokasyon bilgilerini Apple genel merkezi ile paylaşıyor.

Hatta Warde bunun için iPhone Tracker isimli bir uygulama yazarak kullanıcıların da nerelerde dolaştıklarını görmelerini sağlıyor.Tracker’ı çalıştırıp belirttiğiniz taarih aralığını girdiğinizde saat saat nerelerde olduğunuz ekranda beliriveriyor.
Aynı suçlama hemen arkasından Google için de yapılmıştı. Google’da da benzer bir yazılım parçacığı bulunduğu ve lokasyon bazlı bu bilgilerin anbean paylaşılması nedeniyle arama devinin tıpkı rakibi gibi casus olduğu iddia edilmişti.  Üzerinden çok geçmeden Google yetkilileri konuyu ilk ağızdan açıklama ihtiyacı hisetti.
Yapılan açıklamada, “Google Android uygulamasında lokasyon paylaşımı opt-in’dir (kullanıcının  onayı ve isteğine bağlıdır) ve otomatik olarak kullanıma açılmamaktadır. Android OS’de lokasyon bazlı bir menüye girildiğinde kullanıcıların karşısına verilerin paylaşılmasının istenip istenmediği sorulur. Android kullanıcıları da onayları doğrultusunda eğer isterlerse bulundukları lokasyon ile ilgili bilgileri paylaşabilirler. Kullanıcıların lokasyon bilgilerini paylaşmaları durumunda, Google lokasyon hizmetine gönderilen bilgiler anonimdir ve hangi kullanıcılara ait olduğuna ilişkin bir takip yapılmamaktadır ” dedi.

24
Konu Dışı / Ynt: Lucid Dream , Astral Dream
« : Nisan 26, 2011, 19:47:45 ös »
tırsıyorum ben bunlardan  ;D

25
Konu Dışı / Ynt: Doğum Günü Kutlama Başlığı
« : Nisan 26, 2011, 19:46:38 ös »
muhammed kavaklı

26
Konu Dışı / Ynt: Doğum Günü Kutlama Başlığı
« : Nisan 26, 2011, 19:39:39 ös »
27 temmuz

29
güzel paylaşımda hotfile varmı acaba onun premiumunu bulmak daha kolay da

30
Geyik alanı / Ynt: O mu Bu mu?
« : Nisan 17, 2011, 17:20:03 ös »
bayan ;D




su & süt

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 35