Nisan 17, 2024, 02:33:26 öö

Gönderen Konu: Spor camiası onu böyle anlatıyor  (Okunma sayısı 3484 defa)

Çevrimdışı AKSARAYSPOR

  • Daimi Üye
  • İleti: 127
  • Karma: 0
  • AKSARAYSPOR
    • Profili Görüntüle
Spor camiası onu böyle anlatıyor
« : Temmuz 06, 2008, 02:05:29 öö »
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili külüpler başta olmak üzere peş peşe taziye mesajları gelmeye başladı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten, federasyon başkanı Hasan Doğan'ın vefatının, kendisini ve futbol camiasını derin üzüntüye soktuğunu söyledi.

Ufuk Özerten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hasan Doğan'ın, her yönüyle mükemmel özelliklere sahip bir insan olduğunu belirterek, ''Adam gibi adamdı, nur içinde yatsın. Hala inanamıyorum'' dedi.

Başkan Hasan Doğan ile beraber olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade eden Özerten, ''Kendisiyle çalışmaktan hep gurur duydum. Allah ailesine sabır versin. 2 gün önce yönetim kurulu toplantısında beraberdik. Vedalaştık ve (herkese iyi tatiller) dedi. Bugün de kendisini kaybettik. Büyük bir üzüntü içindeyim'' diye konuştu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatıyla ilgili olarak, ''Üzüntümüz anlatılacak gibi değil'' dedi.

Mehmet Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hasan Doğan'ın vefatının çok ani olduğunu ve herkesi şoke ettiğini belirterek, ''Çok üzgünüz. Üzüntümüz anlatılacak gibi değil. Türk futbolu, çok büyük bir değeri kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesini baş sağlığı diliyorum'' dedi.

Atalay, Doğan'ın, yaşamı boyunca Türk sporu adına büyük hizmetler verdiğini ifade ederek, ''Türk futbolunun, herkesin başı sağolsun. Çok geç kazandığımız önemli bir spor adamını çok erken kaybettik'' diye konuştu.

Galatasaray Kulübü, bugün Bodrum'da vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinin açılış sayfasında siyah zemin üzerinde yer alan mesajda, ''Hasan Doğan'ı kaybettik. Türk futbol camiasının başı sağ olsun'' denildi.

Sitenin ana sayfasında ise, ''Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ani vefatını büyük ve derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisinin Türk futboluna hizmetleri unutulmayacaktır. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına sabır ve başsağlığı dileriz'' görüşleri yer aldı.

Beşiktaş Kulübü, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan ve ''Acımız Çok Büyük'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''Futbol Federasyonu'nun çok değerli başkanı, kulübümüzün seçkin kongre üyesi Sayın Hasan Doğan'ı, geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmenin büyük şoku ve tarifsiz acısı içindeyiz'' denildi.

Yapılan açıklamada, ''14-15 Şubat tarihlerinde yapılan Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen, Türk futbolunda çok güzel gelişmeleri ve katkıları sağlamak için yola çıkan, bu düşüncelerini hayatiyete geçirmek için yoğun bir çalışma içine giren ve geçen ayki Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımızın aldığı tarihi başarıda büyük emekleri olan Hasan Doğan'ın kaybı, tüm spor camiasını derin kedere boğmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk futbolunun tüm kurumlarına ve kişilerine başsağlığı diliyoruz'' görüşlerine yer verildi.

Basketbol Federasyonu, Futbol Federasyonu Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Türk sporunun başı sağolsun. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti'' denildi.

Yapılan açıklamada, Türk sporunun bugün aldığı acı bir haberle sarsıldığı ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Futbol Federasyonu'nda başkanlık görevini yürüten değerli spor adamı ve başarılı yönetici Hasan Doğan, bugün geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde hayata gözlerini yumdu. Uzlaşmacı ve ılımlı kişiliği, üstün yöneticilik vasıfları ve çağdaş vizyonuyla tanınan ve Türk sporuna önemli hizmetlerde bulunmuş olan Doğan, aynı zamanda Türk Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarının baş mimarları arasındaydı. 1956 yılında Kastamonu'da dünyaya gelen Doğan, daha önce federasyon başkanvekilliği görevini de yürütmüştü.''

Başsağlığı mesajında, ''Basketbol Federasyonu olarak, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınları başta olmak üzere, Futbol Federasyonu'ndaki mesai arkadaşlarına, futbol camiasına ve spor dünyasına başsağlığı dileriz. Türk sporunun başı sağolsun'' ifadeleri yer aldı

Fenerbahçe Kulübü, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, şu görüşler yer aldı:

''Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi yetkilileri, Hasan Doğan'ın saat 19.00 sıralarında hastaneye ölü olarak geldiğini açıkladı. Haberin ardından, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, eşiyle birlikte Özel Bodrum Hastanesi'ne gitti. Hasan Doğan, 14 Şubat'ta Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilmişti. Merhuma Tanrı'dan rahmet, spor dünyamız ile Futbol Federasyonu ile ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.''

Trabzonspor Kulübü, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, şu görüşler yer aldı:

''Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, tatil için gittiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Hasan Doğan'ın, Bodrum'un Torba beldesindeki Alkoçlar Otel'de, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl ile yediği yemeğin ardından rahatsızlandığı ve kalp krizi geçirdiğini ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, spor dünyamız, Futbol Federasyonu ile ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.''

Eski Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, federasyon başkanı Hasan Doğan'ın vefatıyla Türk futbolunun çok önemli bir değerini yitirdiğini söyledi.

Levent Bıçakcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hasan Doğan'ın vefatının kendisini ve futbol camiasını şoke ettiğini ifade ederek, ''Çok değerli, çok çalışkan bir spor adamını kaybettik. Kendisi, Türk sporu ve Türk futbolu için çok önemli bir isimdi'' dedi.

Federasyon başkanlığı döneminde Hasan Doğan ile birlikte aynı yönetimde çalıştıklarını da hatırlatan Bıçakcı, ''Sürekli proje üretirdi. Onunla çalışmak bir zevkti. Kendisiyle huzurlu bir çalışma ortamım vardı'' diye konuştu. 

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Güzelaydın, federasyon başkanı Hasan Doğan'ın vefatıyla Türk futbolunun yeri doldurulamayacak bir spor adamını kaybettiğini söyledi.

Hasan Doğan'ın yakın arkadaşlarından Serdar Güzelaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğan'ın ailesine ve futbol camiasına başsağlığı dileyerek, ''Geç bulduk, erken kaybettik, büyük projeleri vardı. Bütün işlerini bir kenara bıraktı ve futbolla yatıp futbolla kalktı. Türk futbolu, yeri doldurulamayacak bir spor adamını kaybetti'' diye konuştu.

Hasan Doğan ile çok iyi bir çalışma ortamını paylaştıklarını dile getiren Güzelaydın, ''Çok demokrattı, fikir zenginliğine büyük önem verirdi. Tartışırdı ama her zaman farklı fikirlerin de olmasını ister ve bu fikirlere saygı gösterirdi. Daha yapacağı çok işleri vardı'' dedi. 

Eski Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Bermek, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatıyla Türk futbolunun vizyon sahibi bir yöneticisini yitirdiğini söyledi.

Federasyonun şubat ayında gerçekleştirilen genel kurul toplantısında başkan adayı olan, ancak daha sonra adaylıktan çekilen Ayhan Bermek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beraber başkanlık için aday olduklarını belirterek, ''Bazen insanlar hazır olmadığı haberleri alıyor. Ne kadar yaşımız ilerlese de, inançlarımız sağlam desek de bu haber karşısında sarsılmadığımı söyleyemem. Çok sarsıldım'' dedi.

Bermek, çok sevdiği ve takdir ettiği bir arkadaşını yitirdiğini ifade ederek, ''İş dünyasından tanışıklığımız ve spor dünyasında kesişmelerimiz vardı. Beraber seçime girdik. Ben çekildim o başkanlığı kazandı. Vefakarlığı ve alicenaplığıyla beni Avrupa Futbol Şampiyonası'na davet etti. Davetiyeyi bizzat verdi. Vizyon sahibiydi. Türk futbolu, gerçek anlamda iyi bir şekilde planlanıp yola çıkarken vizyon sahibi bir yöneticisini kaybetti. Türk sporuna başsağlığı diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum'' diye konuştu. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatıyla çok değerli bir dostunu yitirdiğini söyledi.

Erdoğan Demirören, Lig TV'de yer alan açıklamasında, en son 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final maçında beraber olduklarını ifade ederek, ''Türk futbolunun başı sağolsun'' dedi.

Hasan Doğan'ın, Türk futbolu için güzel şeyler yapmak için yola çıktığını kaydeden Demirören, ''Değerli bir insandı. Yeri kolay kolay doldurulamaz. Bütün kulüplerin güvenini kazanmış, herkesi biraraya getirmişti. Şampiyonada elde edilen başarının mutluluğunu yaşamadı. Yeri doldurulamaz'' diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, şunları kaydetti

''Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ani vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Türk sporuna ve futboluna çok önemli katkıları olan, bu katkılarını daha uzun yıllar da sunmasını beklediğimiz Hasan Doğan'ın bu zamansız kaybı, tüm Türk futbol camiasını derinden yaralamıştır. Merhuma Tanrı'dan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm Türk spor camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum.'' 

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın, tatil yaptığı Bodrum'da geçirdiği kalp krizinin ardından vefat etmesi, başkent kulüplerinin başkanları tarafından da büyük üzüntüyle karşılandı.

Ankaraspor Kulübü Başkanı Ruhi Kurnaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hasan Doğan'ın vefatına hala inanamadığını belirterek, ''Biz Hasan Doğan'a doyamadan vefat etti. Çok nazik, çok beyefendi, çok kibar bir insandı. Onunla çalışmak büyük bir zevkti. Daha 5 ay çalışma fırsatını yakalamışken kendisini kaybettik. Biz, Hasan Doğan'a doyamadık'' diye konuştu.

Doğan'ın icraatlarıyla Türk futbolunda yeni bir çığır açtığını vurgulayan Kurnaz, ''Türk futbolunun önünü açıyordu. Çok güzel projeler hayata geçirildi. Kendisini o kadar benimsemişim ki vefatından sonra bir yakınımı kaybetmiş gibi oldum. Hala kendime gelemedim'' dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ise vefat haberini alır almaz federasyon başkanvekili Mahmut Özgener ile birlikte Çeşme'den Bodrum'a hareket ettiğini kaydederek, ''Bizi uzlaştıran bir spor adamıydı. Herşeyini futbola vermişti. Güzel olan herşeyi futbola sundu'' ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da vefat haberiyle büyük bir şok yaşadığını ifade ederek, ''Söyleyecek kelime bulamıyorum. Türk futbolunun acısı çok büyük. Hepimizin başı sağolsun'' dedi.

-HAKAN ŞÜKÜR: ''ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜM''-

Milli futbolcu Hakan Şükür ise Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle çok üzüntülü olduğunu dile getirdi.

Hakan Şükür, NTV'ye yaptığı açıklamada, haberi aldığı anda şok yaşadığını vurgulayarak, ''Çok değerli bir büyüğümüzdü. En son İngiltere Kraliçesi'nin ziyaretinde beraberdik. Türk futbolunun başı sağolsun. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Herkese başsağlığı diliyorum'' dedi.

Çevrimdışı Gökhan!

  • Daimi Üye
  • İleti: 1455
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2008, 06:54:33 öö »
Ben çok uzuldum ya.Bu adam çok neşeli adamdi.Euro 2008 de fln.Walla yazik olmuş.Ne diyelim mekani Cennet olsun..

Çevrimdışı u.a.

  • Daimi Üye
  • İleti: 528
  • Karma: 0
  • nalet olsun bu içimdeki fifa sevgisine
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2008, 10:19:22 öö »
bu adamı kesin zehirlediler ben iddalıyım bu konuda bu adamla aziz yıldırım ın alıp veremediği var fatih terimin yanında öldü ama bu adamı yönetimde kimse sevmiyor kesin zehirlediler kurtlar vadisi pusu başlasa nasıl olduğunu anlarız hepsini anlatıyor hrant dik falan tataroğlu sizce kim tabiki aydın doğan herkesin ismi belli bir polat var oda kim olduğu belli değil dizinin kahramanı ama karizma 00

 ama diziyi muo ve hüsnü güselleştiriyor

polatın adamları öldü bakalım nolcak yeni sezonda
haberlerin ayrıntıları hep orada

Çevrimdışı BerkLy

  • Daimi Üye
  • İleti: 3292
  • Karma: 3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2008, 10:23:19 öö »
Üzüldüm doğrusu :(

bu adamı kesin zehirlediler ben iddalıyım bu konuda bu adamla aziz yıldırım ın alıp veremediği var fatih terimin yanında öldü ama bu adamı yönetimde kimse sevmiyor kesin zehirlediler kurtlar vadisi pusu başlasa nasıl olduğunu anlarız hepsini anlatıyor hrant dik falan tataroğlu sizce kim tabiki aydın doğan herkesin ismi belli bir polat var oda kim olduğu belli değil dizinin kahramanı ama karizma 00

 ama diziyi muo ve hüsnü güselleştiriyor

polatın adamları öldü bakalım nolcak yeni sezonda
haberlerin ayrıntıları hep orada
Öyle bir dizi miydi Kurtlar Vadisi?ay izleyesim geldi şimdi :D

Çevrimdışı u.a.

  • Daimi Üye
  • İleti: 528
  • Karma: 0
  • nalet olsun bu içimdeki fifa sevgisine
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2008, 10:26:39 öö »
yoq bunların hepsi gerçek hep gündemden bahsediyor ;D

Çevrimdışı Gökhan!

  • Daimi Üye
  • İleti: 1455
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2008, 10:30:34 öö »
Hayir.Benim bildiğim o dizide Polat Alemdar:Abdullah Çatli'yi canlandirior;iyi biliorum.Süleyman Çakır wardi zamaninda o da terorist ele başiydi galipa

Çevrimdışı titi_mcmv

  • Daimi Üye
  • İleti: 893
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2008, 10:59:33 öö »
bu adamı kesin zehirlediler ben iddalıyım bu konuda bu adamla aziz yıldırım ın alıp veremediği var fatih terimin yanında öldü ama bu adamı yönetimde kimse sevmiyor kesin zehirlediler kurtlar vadisi pusu başlasa nasıl olduğunu anlarız hepsini anlatıyor hrant dik falan tataroğlu sizce kim tabiki aydın doğan herkesin ismi belli bir polat var oda kim olduğu belli değil dizinin kahramanı ama karizma 00

 ama diziyi muo ve hüsnü güselleştiriyor

polatın adamları öldü bakalım nolcak yeni sezonda
haberlerin ayrıntıları hep orada
   sen çok izlion galiba kurtlar vadisini baksana süper senaryo yazmışın hemen

Çevrimdışı u.a.

  • Daimi Üye
  • İleti: 528
  • Karma: 0
  • nalet olsun bu içimdeki fifa sevgisine
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2008, 11:03:17 öö »
hhehe hastasıyım ;D

Çevrimdışı gsray123

  • İleti: 24
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #8 : Temmuz 06, 2008, 13:44:46 ös »
adama helal olsun be kalbi oldunu bilmioduk biz ama adam o kadar heycanlı maçlara bile gelip kalbini yendi bravo baskanım seni asla unutmıycaz aslaa...

Çevrimdışı Barguti

  • FifaDelisi
  • İleti: 5
  • Karma: 101
  • Dıd dırı dıd Dıd
    • Profili Görüntüle
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #9 : Temmuz 06, 2008, 13:58:42 ös »
tüm kalbimle merhuma allah'tan rahmet diliyorum;

başkanlık koltuğuna yakıştığını düşündüğüm birisiydi ; erken kaybedildi , spor dünyasının ve sevenlerinin başı sağ olsun


Çevrimdışı okanbjk74

  • Moderator
  • Daimi Üye
  • İleti: 2999
  • Karma: 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #10 : Temmuz 06, 2008, 15:13:57 ös »
Allah rehmet eylesin ne diyelim.Nasıl adamdı pek tanımıyoz ama :D

Çevrimdışı u.a.

  • Daimi Üye
  • İleti: 528
  • Karma: 0
  • nalet olsun bu içimdeki fifa sevgisine
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Spor camiası onu böyle anlatıyor
« Yanıtla #11 : Temmuz 06, 2008, 18:58:40 ös »
çook gençti beklemiyordum bunu