Nisan 27, 2024, 21:43:08 ös

Gönderen Konu: Knight Değişti..!! - Forgotten Frontiers  (Okunma sayısı 6328 defa)

Çevrimdışı Insect

  • Daimi Üye
  • İleti: 2942
  • Karma: 44
    • Profili Görüntüle
Knight Değişti..!! - Forgotten Frontiers
« : Kasım 01, 2008, 23:36:41 ös »
Arkadaşlar yeni patch le ko değişti işte yapılan değişiklikler [ alıntıdır ]

Yapılabilecek Itemler ( Eserler )

* Bahamut Armor. Valkry & Gryphon gibi olan bu armor çeşidi'ne istediğiniz tip enchantı yapabilirsiniz PUS'da yer alacaktır
* 7th Defense Armor. Bu giysi yapılabilir bir giysidir, Ronark Land & the Dominion of Krowaz toplayacağınız malzemeler ile yeni bir 7th Defense Armor yaratabilirsiniz...
* 7th Defense Yaratıcıları ( itemler )
Evet , Krowaz 7th Defense adlı itemlerini yaratabilmeniz için Krowaz Lands deki yüksek levelli bossları kesmeniz ve aşağıdaki resde göreceğinz itemleri toplamanız gerekmektedir

Krowaz Lands bulabileceğiniz malzemeler:

Montajı bitirip itemi yaratmak için, projeye ihtiyacınız olacak (frame of the item). Bu tip bütün itemler, farklı çeşitte ve miktarda Krowaz malzemesi isteyecektir. Bunları Sundriestten alabilirsiniz...

Gereken tüm itemleri Krowaz Lands & Sundries'den aldıktan sonra, [Hepa Pupil] Shozin'ya gidin (moradonda) geliştirme sürecine başlayabilmek için. Aşağıdaki liste montaj & yapım için gerekli itemlerin listesidir. Tabi bu itemlerin yapımı başarılı olabilir, Eğer yapım başarısız olursa tüm topladığınız itemler yok olacaktır ( %100 olur diye bi şey yokmuş (IMG:Misafirlere Kapalı Link ) ).

Malzeme listesi aşağıda yer almaktadır :

* Lanetli Silahlar! Asırlar önce kaybolmuş bu antik silahlar şimdi Ronark Landde yeniden canlanıyor . Sadece Dragon Horse tribe üyelerini yenerek, ve dragon fossillerini kazarak, Cursed Weaponry tekrar monte edebilirsiniz.
* Bütünü meydana getiren elemanlar sadece Dragon Horse clan üyeleri > Hell Fire, Enigma, Havoc, and Cruel taşınmaktadır
* [Hepa Pupil] Shozin'dan [Pickax] satın alarak Dreadium Fossil veya Draky’s Dragon Fossillerini kazabilirsiniz
* Bu Lanetli Itemleri yapabilirsiniz:

* Yeni Item: Canavarların Taşları ( Monster's Stones )
* Kıtadaki bir çok canavardan düşebilir. Kullanıldığında, Bu taşlar kişiyi özel bir bölgeye yollar, Taşı kullanan kişi bu canavarlarla savaşır . Eğer kazanırsa “Old Unique Accessory” adlı itemden 1 adet kazanır. Bu özel taşlar Moradon , Delos ve Zindanlarda çalışmaz.

Canavarlar ( Bölgeler ) - Yeni

* Ronark Land
* Bach, Bishop, and Duke Ronark Land & Ardream deki işlerini bitirdiler. Onların yokluğunda çok rahatlamayın, Dulian, Jersey, & Query adlı bosslar onların yerini aldı [aynı dropları vermektedirler]

* Dragon Horse Tribe
* Hell Fire, Enigma, Havoc, & Cruel

* Mini-Bosslar
* Belli alanlarda çeşitli mini-bosslar artık sizi ziyaret edecektir. Güzel tamamlayıcı dropları olacaktır.

Karakter

* Level düzeyi yükseltildi: Tüm karakterler için artık yeni maximum level 83dür, ve bütün classlara yeni skiller eklenmiştir.

Kontroller

* Clan kayıt tahtaları Moradon & her ırkın başkentinde.
* Clan başkanları artık clanlarını daha yüksek seviyeye çıkarabilir.
* Clanlsız oyuncular bu tahtayı kullanıp kendilerine clan bulabilirler. ( clanlara başvuru )

* Alım Pazarı
* Alıcağınız itemi & fiyatını ayarlayın oyuncular size gelcektir...!

* Macro Özel Tuş Ayarları
* Oyun içi macroları kullanarak grubunuz ile daha rahat haberleşin. Sol alt köşedeki "M" butonuna basarak ulaşabilirsiniz.
* Aktif etmek için 1 – 8 numaralarına basın.

* Saldırı alarmları
* Tehlikeye karşı herkesi veya partynizi uyarın! Saldırı aldığınızda, Mini-map seçtiğin oyuncuyu göstericek (“A” Irkındaki tüm kullanıcılar, “P” Tüm party üyeleri, veya “N” Alarm yk) bulunduğun noktadan.

* Party başkanı komutları.
* Party başkanları artık partysindeki bir oyuncuya Sağ tıklayarak onu atabilir veya onu party başkanı yapabilir.

* Kral Skilleri
* Kralliyet skilleri Lunar Savaşında Takımın Puan kaybı üstüne oluşacaktır. Artık Irk Kralının aktive etmesine gerek yoktur.

Yeni Bölgeler

* The Dominion of Krowaz : Ölü tanrı Krowaz'ın uzun gizli tapınağı yeniden ortaya çıktı. Gizli odasına girip onu yenmek için Yolda savaşmanız gereken Asit Bulutu, Dönen Bıçaklar & Yuvarlanan Kayalar gibi tuzaklar bulunacaktır

* Nası Girilebilir ?
* Girmek için, White Shadow'u iyi gözlemen lazım; sadece o Dominion of Krowaz'ın gizli girişini bilmektedir. Savaş için iyi ekipmanlı olmaya dikkat edin !. Krowaz acımasızdır!

* Hayatta Kalmak çok önemli !
* Burda Tuzaklara düşerek 200 NP , Canavarlara ölerek %1 Exp kaybedersiniz

Ronark Land Base
* Karus Kralının yolu yeni bölgeleri ele geçirmek & El-Morad'a bir baskın düzenlemek üzere iken kesilmiştir. Bölgede Exp & NP kazanabilirsiniz. Uyanık olun,Bunun yanında; savaşı kaybetmeniz sizin NP kaybetmenize yol açacaktır!

* Alt'a basarak savaş vaktini öğrenebilirsiniz!.
* Katılmak için, Başkentteki Işınlanma Kristalini kullanabilirsiniz (Ronark Land'e gidiş ile aynı).

# Oreads (Açılış 4Kasım)
# Son zamanlarda Oreads sınırlarında Karus & El-Morad kale inşa etmiştir, ve şimdi iki ırk içinde tek hedef düşman kalesini yok etmektir. Oreads taktik ağırlıklı bir haritadır haftalık Lunar savaşları ile ulaşılabilir, ve köklü ve yeni bir taktik savaş sunmaktadır hiç bir oyuncunun daha önce tatmadığı. Kale savunmaları sabit araçlar, baskına gelenlerin düşmesi tuzaklar örneğin yanan saha, tumbling logs, dikenler, ve gerçi çekilebilir demir kale kapılar. Yok edilebilir duvarlar savunmacıların tüm avantajlara sahip olmadığının bir göstergesidir, ve iki kale arası insansız bölge sizlere yarar ve zarar gösterebilecek bir zemin ile hazırlandı, Bataklık gibi, bütün güçlerinizi arttıran fakat yürüyüş hızınızı düşüren zemin gibi .
# Girmek için, Lunar savaşlarına girin ( planlanan zamanda ).

# Ronark Land
# Ronark Land değişti. Değişik canavarlar orayı istila etmeye hazırlanıyor.

* Ülke Kuleleri
* Ronark Land'in ortasında ki kuleler artık oranın sahibini bildirecek. Düşman kulesini yok ederek kuleyi kendi hakimiyetinize alabilirsiniz. Bunu yaparak her öldürdüğünüz düşmanda daha fazla NP kazanacaksınız (Kule sizde olduğu sürece), Burada kendi ülkenizin NPClerinin olması için özel görevleri yapmanız gerekmektedir...


Özel Görevler

* Önemli bilgileri ele geçirin! Görevi kabul ettikten hemen sonra, görevi taşıyan kişi bilgileri "Gizli Sandıkta" tutması gerekmektedir. Gizemli Iksiri (Mysterious Potion) kullanın ve kendinizi düşman kulelerinden gizleyin. 61 Level veya üstü olunması gereklidir. Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri yapılmaktadır.
* Kayıp ruhun aranışı sırasında. Görevi yapan kesinlikle mühürlenmiş Zone of Zen 'i 10 dakika içinde Ronark Land 'in ortasında bulmalıdır. 61 veya daha üst bir level olmanız gereklidir. > Salı, Perşembe, & Cumartesi.


Kuşatma Araçları

* Yeni kuşatma araçları geldi !. Kuşatma araçlarının satıldığı yere bakabilirsiniz.


Bug Düzeltildi

* Okçuların DC problemi
* Kuşatma araçlarının bugu

Prelilere Ek NP
Preli hesaplar artık PvP'de daha fazla NP kazanıcak ( Liste Aşağıda ).

* Bronze +2
* Silver +4
* Gold +5
* Platinum +6