Mart 29, 2024, 02:36:38 öö

Gönderen Konu: K2 ve MGame Davası SONUÇLANDI !  (Okunma sayısı 2376 defa)

Çevrimdışı GeneraLSmokeR

  • İleti: 88
  • Karma: 1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
K2 ve MGame Davası SONUÇLANDI !
« : Haziran 05, 2012, 14:56:48 ös »
SON Gelişmeler
== MGAME Knight Online Oyununu Kendi Bünyesine Kattı. Açılış için etkinlikler düzenleniyor. Yeni Dragon Kanat , Yeni NPC ve Premium Eşyaları ...
== MGAME USKO Clientini Yeniledi. ( http://knightonline.mgame.com/download )

Detaylar: http://knightonline.mgame.com/
Resmi FACE: https://www.facebook.com/pages/Knigh...62397760484902

MGAME Şifre, Mail, Gizli Soru Değiştirme Resimli Anlatım: http://www.frmtr.com/knight-online/4...i-anlatim.html


Yeni Gelişmeleri Bu Mesajda En Hızlı Şekilde Bulabilirsiniz.
_________________________________________________ _ _____

ve Merakla Beklenen Davanın Sonuçları Açıklandı.. İşte Beklenen Sonuçlar

Gamersfirst hesabına kayıtlı olduğunuz maille girip "Spam" ( Gereksiz) Kutusuna Bakın.
RESMİ Sitede Açıklama Yapıldı. Forumda Oracle ve Korlash 'da bu e-maillerin doğru olduğunu söyledi.


Hepimiz İçin Hayırlısı Olsun


RESMİ SİTE: http://www.gamersfirst.com/knightonl...erler&nID=1392


Oracle: 'Gelen mailler doğrudur.Ancak detaylı bilgi bizede verilmedi.Siz ne kadar biliyorsanız, şuan için bizde o kadar biliyoruz.Oyun kaç gün kapanacak,yeni firma kimdir,nasıl bir oyun bizleri bekliyor hiçbir fikrimiz yok.'

GamersFirst KAYNAK: http://forums.gamersfirst.com/topic/.../page__st__180

Korlash: ' Yes, we have settled with Mgame and will be transitioning the game over to them. As of now I am waiting further details on who will be servicing the game. Athenrye and I will be in the office tomorrow (Athenrye in the AM and myself in the PM) to oversee the transition and to keep the community posted. I've had a lot of fun with the community here for the past 5 and a half years.. Its been quite the trip, that is for sure! '

GamersFirst KAYNAK: http://forums.gamersfirst.com/topic/...0#entry2660698


MAİL
Bu hesap güncelleme mesajıdır. Bu uyarı Knight Online hesabınızla ilgilidir.

K2 Network ve Mgame, Knight Online işletme lisansıyla ilgili karşılıklı anlaşmaya vardılar. Bu anlaşmayla Knight Online datalarınız ( karakter bilgileri, premium zamanları, Noah ve oyun içi eşyaları) garanti altına alıncak ve Mgame’ın yöneteceği yeni servise transfer olacaktır.

May 13 at 06:00 EET / 04:00 GMT tarihine kadar oyunu bütün özellikleriyle oynamaya devam edebilirsiniz. Bu tarihten sonra K2 Network oyunu durduracak ve komple database yedeklemesi yapacaktır.

Data yedekleme işlemi tamamlandığında, K2 Network geçici süreyle oyunu bazı fonksiyonlarını kullanıma kısıtlı ( Power Up Store, oyun içi takas, canavar öldürme ve PVP kullanılamayacaktır) olacak şekilde açacaktır. Bu sure içinde Mgame transferi başlamış olacaktır.

Bütün datalar transfer edildikten sonra, Knight Online kaldığı yerden yeni yayımcı firmanın servisiyle devam edecektir. Servis transferiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Official Knight Online website bağlantısını ziyaret ediniz.

Oyun geçişi sağlanırken, diğer free2play® oyunlarımız olan APB Reloaded, Fallen Earth ve Sword 2 oyunlarından zevk alacağınızı umuyoruz ve Cali Maestro’la (eski KOL producer’ı) birlikte Hailan Rising eventine http://www.gamersfirst.com/hailanrising/ linkinden katılabilirsiniz.

Knight Online oyununu oynadığınız ve bizim değerli üyemiz olduğunuz için teşekkür ederiz.

-K2 Network

K2 Network | 14252 Culver Drive, Suite A-355 | Irvine, California 92604




RESMİ AÇIKLAMA:
Network ve Mgame, Knight Online işletme lisansıyla ilgili karşılıklı anlaşmaya vardılar. Bu anlaşmayla
Knight Online datalarınız ( karakter bilgileri, premium zamanları, Noah ve oyun içi eşyaları) garanti altına alıncak ve Mgame’ın yöneteceği yeni servise transfer olacaktır.
Bütün Knight Online oyuncuları 8PM PDT tarihine kadar oyunu bütün özellikleriyle oynamaya devam edebilirsiniz. Bu tarihten sonra K2 Network oyunu durduracak ve komple database yedeklemesi yapacaktır. Data yedekleme işlemi tamamlandığında, K2 Network geçici süreyle oyunu bazı fonksiyonlarını kullanıma kısıtlı ( Power Up Store, oyun içi takas, canavar öldürme ve PVP kullanılamayacaktır) olacak şekilde açacaktır. Bu sure içinde Mgame transferi başlamış olacaktır.
Knight Online oyununu oynadığınız ve bizim değerli üyemiz olduğunuz için teşekkür ederiz. Eğer bu geçişle ilgili daha fazla sorunuz varsa lütfen forumlarımızı buradan ziyaret ediniz: http://forums.gamersfirst.com/forum/433-english-knight-online-forums/pag...