Mart 28, 2024, 19:29:58 ös

Gönderen Konu: GTA San Andreas Görev Çözümlemeleri  (Okunma sayısı 10309 defa)

Çevrimdışı ztcbaba

  • Daimi Üye
  • İleti: 1418
  • Karma: -33
  • zтcвαвα
    • Profili Görüntüle
GTA San Andreas Görev Çözümlemeleri
« : Temmuz 04, 2010, 18:40:09 ös »
IV. Los Santos Storyline

Açılış Görevi:
Sadece bisiklet ile eve gidin.

A. Sean "SWEET" Johnson, YO BROTHAR

1. *Big Smoke*
Balla'lara karşı kendinizi koruyamadığınız için esasında zor bir görev. İki filmi izledikten sonra Sweet'i takip edin. Durunca Ryder'ı takip edin. Sürekli ikisinin arkasında kalmanız çok önemli.
Ödül: Saygı

2. *Ryder*
Taksi ile Reece'e gidin ve 50$'a ucuzundan traş olun. Sonra Well-Stacked Pizza gidin, Ryder vuruluncaya kadar olanları seyredin ve Grove'a geri dönün.
Ödül : Saygı

3. *Tagging Up Turf*
Sadece söyleneni yapın. Sese doğru gidin ve sembolleri boyayın. Sadece yedi tane var, diğer 93 taneyi siz bulacaksınız
Ödül : 200$ + Saygı.

4. *Cleaning the Hood*

Ryder'ı alın ve B-Dup'ın evine götürün. Sahneyi izledikten sonra torbacıyı bulmak için haritanıza bakın. Bulduktan sonrada dayaktan gebertin. Öldürünce sopayı alın ve caddenin karşısına geçin. İlk önce elinde sopa olan adamın işini bitirin. İşiniz bitince Sweet'e geri dönün
Ödül : Saygı.

5. *Drive Thru*
Çocuklar aç ve yemek yemek istiyorlar. Cluckin' Bell'e gidin ve arabanızla sırada bekleyin. Balla gelecek ve ateş edecek. Arabalarına çarparak yanmasını sağlayın. Kaçanları öldürün. Sonrasında Big smoke'u evine bırakın. Bu görevi tamamlayınca Sweet sizi arayarak gym'de çalışmanız gerektiğini söyleyecek.
Ödül : 500$ + saygı

6. *Nines and AKS*
Emmet'e gidin ve biraz silah pratiği yapın. Binco'ya gidin ve bir şeyler alın.
Ödül : Saygı

7. *Drive-By*
Sadece etrafta dolaşın ve adamlarınızın ** alıncaya kadar Balla öldürmelerini sağlayın. Daha sonra Pay-and-Spray 'e gidin.
Ödül: 500$ + Saygı. Ryder and Big Smoke patron oluyor

Emmet'e gidin ve oradaki Balla'ları temizleyin. Kaldırımın kenarındaki arabayı alın ve Sweet ile kızını Grove'a geri götürün.
Ödül : Saygı

9. *Cesar Vialpando*
Mod dükkanına gidin. Lowriding yarışmasına katılın ve kazanıncaya kadar şansınızı deneyin. Kazanınca Kendal' arkadaşı Cesar ile tanışacaksınız. Bu görevi tamamlayınca, Cesar arayacak ve sizi bir sokak yarışına davet edecek. Ama bunu daha sonra yapacağız. Yeniden Ryder'a gidin.
Ödül : Bahisten kazandıklarınız + Saygı. Cesar patron oluyor.

B. Lance "RYDER" Wilson, THE GANGSTER WHO _LOVES_ TO SAY 'NIGGA'

1. *Home Invasion*
Ryder sizden hırsızlık yapmak için yardım isteyecek. 3 kutu yeterli ama altı tane var:
1-Ön odadaki topun arkasında. 2-İlk sağdaki odada. 3-Merdivenlerin üstünde. 4-At the end of the hallway. 5-Erkek tuvaletinde 6-Adamın yatağının yanında.
Merdivenlerden ileriye gitmeyin. İstediğiniz kadar topladıktan sonra araca atlayın, kutuları götürün.
Ödül : Saygı

2. *Catalyst*
Ryder'ın kamyonuna atlayın. Alandaki Vargo'ları öldürün, sonra da Balla'ları.

Kutuları Ryder'ın kamyonunun arkasına atın. (L1 ile atışınızı kuvvetlendirin) 10 tane attığınızda kamyona binin ve Pay'n'Spray hızla sürün. Sonra da evinize.
Ödül : Saygı

3. *Robbing Uncle Sam*
Telden tırmanın ve adamı öldürün. Alanda iki kişi daha olacak. Ryder'ın komyonunun içeri girmesi için paneli patlatın. Vince atlayın ve kamyona yüklemeye başlayın. Eğer Ryder zorlanırda inin ve birkaç adam öldürün. İçerideki 4 tane kutuyu aldıktan sonra dışarıdaki iki taneyi bulun. İşiniz bitince Emmet'e gidin.
Ödül : Saygı

C. CESAR VIALPANDO, THE MEXICAN THAT LOVES THE CHOCOLATE

1. *High Stakes, Low-Rider*
Bir nevi ek görev. Yarışı kazanmalısınız. Blade, Broadway, Remington, Savanna, Slamvan, Tornado veya Voodoo yu alın.
Ödül : 1000$

D. Melvin "BIG SMOKE" Harris, GREATLY ENJOYS FRIED CHICKEN

1. *OG Loc*
Hapishaneye gidin ve Jeffrey'i çıkartın -OG Loc- ve Freddy'nin evine götürün. Freddy bir bisiklet -PCJ- alarak kaçacak, takip edin. Sonunda Freddy inecek, onu ve tayfasını öldürün. Sonra Jeffrey'i Verone Beach'teki yeni işi olan Burger Shot'a götürün.
Ödül : Saygı. OG Loc patron oluyor.
2. *Running Dog*
Kolay bölüm. Sadece buluşma noktasına gidin ve temizliğinizi yapın. Eğer başaramazsanız Stimana'nızı arttırmak için gym'e uğrayın.
Ödül : Saygı

3. *yolların ters yönü*
Big Smoke'u Unity Station'a götürün, 4 tane vagon göreceksiniz. Trenin yanında giderek Big Smoke'a temi bir atış fırsatı verin. Tünele yaklaşınca karşıdan gelen trene dikkat edin. Zor bölüm. bu resim size biraz yardımcı olur belki
Ödül : Saygı

4. *sadece iş*
Downtown'a gidin ve binaya girin. Çatışmanın ortasına düşeceksiniz. SMG ile duvarın arkasından Rusları öldürün. Öteki duvardaki Armor'u alın. İşiniz bitince Ruslardan kalan ganimetleri toplayın. Dışarı çıkın, buradaki Rusları temizleyin. Sonra BS ile motora binin. Mümkün olduğunca çok aracı imha edin, tekerleklere veya sürücülerine nişan alın. En zor bölümü lağımlar, patlayıcı varillere ateş edin.
Ödül : Saygı

E. Jefferey "OG LOC" Martin, I HOPE WE KILL HIM LATER

1. *hayat bir plaj* (Must start between 20:00 and 6:00)
Göreve 20:00 ile 06:00 arası başlamalısınız. OG bir parti verecek, bunun için önceden gördüğü aracı çalmalısınız. Plaja gidin ve iki olumlu cevaptan sonra DJ müziğe başlayacak. 4000 üstünde bir skor alın. (Yuvarlağın içine girince sağ tuşa basın). Sonra aracı çalın ve polislerden kaçın.
Ödül : Saygı. Dans opsiyonu açıldı.

2. *Madd Dogg's Rhymes*
Gizlilik görevlerinin ilki. İlk korumayı öldürdükten sonra ilerleyin. Havuzun etrafında saat yönünün tersinde giden korumayı da kapıda öldürün. Gölgeli odaya ilerleyin. Rhymes'ı alın ve gölgelerin içinde kalıp ateşten saklanın.
Ödül : Saygı. Tenpenny patron oluyor.

3. *Management Issues* (Must start between 12:00 and 17:00)
Mümkün olduğunca hızlı Burger Shot'a gidin, böylece aracı orada yakalayabilirsiniz. Saat 22:00 daki randevunuza araca hasar almadan gidin. Diğer araçlarla aynı yöne park edin, yöneticiyi araçtan alarak rıhtıma yol alın. Aracı okyanusa doğru sürün. Sanırım son anda atlamanıza gerek olduğunu söylememe gerek yok. Burger Shot'a geri dönün.
Ödül : Saygı

4. *House Party*
Uyarı size yeni saç traşına ihtiyacınız olduğunuzu söyleyecek. Berbere gidin ve traş olun. Ayılınca OG sizi arayacak ve Grove Street'teki evine davet edecek. Balla'ların geldiğini haber alınca SMG'nizi çıkartın. İlk partiyi arabanın yanında kalarak karşılayın. Köprüdekileri indirmek için first-person'a geçin. Kısaca hareket eden yeşil olmayan şeyleri öldürün..
Ödül : Saygı.

F. OFFICER FRANK TENPENNY, IT'S SAMUEL ****IN' JACKSON

1. *Burning Desires*

Memur Tenpenny sizden bir Vagos evini kundaklamanızı isteyecek. Biraz molotof kokteyli alın ve eve gidin. Kapıdan başlayın ve saat yönünde evin çevresinde dönerek her pencereden içeri bir tane kokteyl atın. Beş pencereyi de tamamlayınca, içeri girin, mutfaktaki yangın söndürücüyü alın yolunuzu bununla açın, kızı kurtarın. Denise'i eve götürün. Bir kız arkadaşınız oldu, randevulara gecikmeyin
Ödül : Hatun. Daha ne istenir ki?
2 *Gray Imports*

Tenpenny size Ruslar ile Balla'ların limanda kapıştığını söyleyecek. Haritadaki kırmızı işarete gidin. Genel bir temizlik yapın, patlayıcı varillerden faydalanın. Son rusu da temizleyin. Eğer araca binerse yakındaki PCJ ile takip edin.

G. Sean "SWEET" Johnson, THE RETURN (Part II)

1. *Doberman*
Bu görev çete savaşlarına bir giriş esasında. Glen Park'a sürün ve üç kişiden daha kalabalık gezen Balla'ları bulun. İşte çete savaşı. Hepsini öldürün. En son kalanı da radar ekranınızdan bulabilirsiniz.
Ödül : Saygı.

2. *Los Sepulcos* (Must be started between 9:00 and 17:00)
Sweet Balla'lardan intikam almak istiyor. Kane'i kendine hedef olarak seçmiş. Cenazeye gidin ve tele tırmanın çetenizle buluşun. Haritadaki kırmızı noktaya gidin. SMG ile Kane'in işini bitirin. Biraz daha temizlik yaptıktan sonra Sweet ile Gorve Street'e dönün.
Ödül : Saygı

3. *Reuniting the Families*
Bu görevin verilmesi için altı görevin bitirilmesi gerekli:
Sweet's Los Sepulcos;
Ryder's Robbing Uncle Sam;
Cesar's High Stakes,
Lowrider;
OG Loc's House Party;
Big Smoke's Just Business;
Tenpenny's Gray Imports.
Yukarıdaki herhangi altı taneyi bitirmeden bu görev açılmayacaktır. Belli bir seviyede de saygı gerekli

İlk önce, tayfanızı buluşma noktasına götürün. Ulaşınca SWAT da gelecek. Hepsini öldürün, paraları ve cephaneyi alın. Sonra içeri girin ve Sweet'e yardım edin. Makineden sağlık alabilirsiniz!

SWAT'in tavandan içeri daldığı odaya gelince merdivenlerde çıkın ve armor alın. Sweet ile buluşuncaya kadar devam edin. Çatıya ulaştığınızda helikopterdeki 4 SWAT'ı öldürün. Manuel hedeflemeye geçerek helikopterin işini bitirin. Sweet'i izleyerek aşağı inin, BS ve Ryder ile araca binin. Aracı korumalısınız. AK kilitleninceye kadar ateşi kesmeyin.
Ödül : Saygı

4. *Green Sabre*
Los Santos'un son görevi.

Sweet Balla'ların işini bitirmek istiyor. Ancak Cesar sizi çağıracak ve hiç de hoş olmayan şeyler gösterecek. Haritadaki işarete doğru gazlayın ve Balla temizliğine girişin. İşiniz bittiğinde, kendinizi Tenpenny'nin arabasının arka koltuğunda bulacaksınız.
Ödül : Saygı
V. *The Badlands Walkthrough*

Badlands oldukça büyük bir alan. Paranızla mümkün olduğu kadar çok save noktası satın alın.

A. OFFICER FRANK TENPENNY, I STILL LOVE YOU SAMMY

1. *Badlands*

Tenpenny bir kamera verecek ve Mt. Chiliad'da yaşayan tanığı öldürmenizi isteyecek. Silah dükkanından bir tüfek alın (köşede duruyor) FBI ajanlarını öldürün ve silahlarını alın. Tanığın aracı ateş alana kadar kovalayın. Dışarı çıktığında öldürün, bir fotoğrafını çekin ve parka geri dönün. Bu görevin sonunda Cesar sizi kuzeni ile tanıştırmak için Dilimore'a çağıracak.
Ödül : Catalina patron oluyor.

B. CATALINA, IT'S THE BITCH FROM GTA3 PART I

1. *First Date*
Catalina Dillimore'da, Angel Pines'a oldukça uzak. Harita yardımı ile gidebilirsiniz. Dört tane göreviniz var; herhangi bir sırada yapılabilir: Dillimore'daki benzin istasyonu, Montgomery'deki OTB, Blueberry'deki içki dükkanı, Palomino Creek Bankası.


                               ғeɴerвαнçe ѕĸ мeɴejerι

Çevrimdışı ztcbaba

  • Daimi Üye
  • İleti: 1418
  • Karma: -33
  • zтcвαвα
    • Profili Görüntüle
Ynt: GTA San Andreas Görev Çözümlemeleri
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2010, 18:41:38 ös »
2. *Tanker Commander*
Tankeri çalmanız ve RS Haul'a götürmeniz gerekiyor. Kamyonun peşine takılın. Görev bittikten sonra The Truth sizi arayacak.
Ödül : 5,000$ - RS Haul'da Truck Driver Görevleri açılacak, The Truth patron olacak.

C. THE TRUTH, HIPPIE EXTRAORDINARE PART I

1. *Body Harvest*
The Truth sizden biraz ot getirmenizi istiyor, "The Farm" a sürün. Arka taraftan telin üzerine sürün ve yıkarak içeri girin, mahsulü alın. Çıkış için yol; biçerdövere binme zamanı!. Cesar sizi arayacak ve Angel Pines'da tır parkında randevulaşacaksınız.
Ödül : Saygı

D. CESAR VIALPANDO, OH BOY A CUT SCENE PART I

1. *King in Exile*
Sadece bir tek sahne. Catalina sizi çağırıyor.

E. CATALINA, FIRY MEXICAN PASSION PART II

1. *First Base*
Yine tek bir sahne, soyguna çıkacaksınız.

2. *Against All Odds*
Mongomery'ye gidin ve ITB Bahis Ofisine girin. ** alacaksınız. Kapıya patlayıcı yerleştirin ve patlatın, Dışarı çıktığınızda **** yıldıza çıkacaksınız. Dillimore 'daki Pay'n'Spray 'e gitmeniz gerekiyor, Catalina'yı eve sonra bırakacaksınız.
Ödül :
3. *Gone Courting*
Sadece bir sahne

4. *Small Town Bank*
Palomino Creek'e gitmeniz gerek. ALarm ile beraber *** alıyorsunuz. ATM makinalarını açın ve ganimetleri toplayın. Çıkıştaki polisleri haklamak için Catalina'da fazla yardım beklemeyin, işinizi siz görün.
Ödül : 10,000$

5. *Made in Heaven*
Catalina ile soygunlarda son sahne.

6. *Local Liquor Store*
Kırmızı noktaya park edin. Dörttekerlekli motorlara bineceğiz. Özellikle dönüşlerde zorlanacaksınız. Üç tanesini öldürün, dosyalarını alın ve geri dönün. Cesar sizi arayacak ve sokak yarışlarını açacak.
Ödül : 1,000$

F. CESAR VIALPANDO, OH BOY STREET RACES PART II

1. *Wu Zi Mu*
Buffalo'yu Catalina'dan alın ve yarışa götürün. Sadece ilk viraja dikkat edin, gerisi kolay.
Ödül : 5,000$

2. *Farewell, My Love...*
Yarışın ve kazanın
Ödül : San Fierro'da bir mülk.

G. THE TRUTH, IT'S LIKE, A MISSION, MAN, WHOA PART II

1. *Are You Going to San Fierro?*
The Truth 'un bir vanı var -The Mothership- içinde de 3 ton uyuşturucu. Elinizdeki alev makinesiyle tarlayı yakmalısınız. Tamamladığınızda, helikopteri indirmek için Roket'i kullanın. Sonra araca binerek San Fierro ya gidin.
Ödül : Saygı + San Fierro görevleri

VI. *San Fierro Walkthrough*

A. CARL JOHNSON, THE RUN-DOWN GARAGE OF LAME

1. *Wear Flowers in Your Hair*
Jethro için benzin istasyonuna, van'ı görmek için hastaneye, Dwaine için hot dog'a ve son olarak konuşmak için Zero'ya.Garaja geri dönerek görevi bitirin. Zero sizi arayarak dükkanını 30,000$'a satışa çıkarttığını söyleyecek.
Ödül : Zero'nun RC dükkanını satın alabilirsiniz.

2. *555 We Tip*
Otele gidin ve görevliyi takip edin. Dışarı çıktığında öldürün ve kostümünü giyin. Otele geri dönün ve otelin önünde DA'nın gelmesini bekleyin. Arabayı dört dakika içinde garaja götürün, malı alın ve bu sefer aracı hiç çarpmadan Downtown'a geri götürün. park edin ve sahneyi izleyin.
Ödül : Vank Hoff Hotel görevleri başlayacak.

3. *Deconstruction*
Bir Dozar çalın ve abartın Patlayıcı varillerine dikkat edin. Formen tuvaletini deliğe atın ve bu sefer de çimento kamyonuna geçin. Haritadaki sinyale dümdüz ilerleyin.
Ödül : Jethro sizi arayacak ve sizin için bir Sürücü okulu açacak.
B. BIG SMOKE'S COURIERS, DUMBEST MISSIONS EVER
Oyunu %100 tamamlamak için gerekli değiller ama bu bizi ilgilendirmiyor

1. *Big Smoke's Cash*
Pazatesi ve Cumaları Los Santos'tan nakit para çıkartıyorlar. Patriot'u parçalayın ve altı paketi alın.
Ödül : Kazandığınız paralar.

2. *Yay Courier*
Her Çarşamba ve Cumartesi San Fierro'dan gidiyor. Takip edin ve hızlıca öldürün.
Ödül : Kazandığınız para.

Bu görevler on Syndicate Görevlerinden önce tamamlanmalıdır.

C. SYNDICATE MISSIONS, TOO MANY DIFFERENT PEOPLE FOR SEPARATE SECTIONS

1. *Photo Opportunity*
Cesar arayıp kaçakçılık hakkında sizden yardım isteyecek. Cesar'ın arabasını alın ve Angel Pines'a gidin, çatıdan arabasından çıkan herkesin fotoğrafını çekin.
Ödül : Saygı.

2. *Mission: Jizzy*
Köprüdeki Jizzy'nin kulübüne gidin. size birkaç yeni görev verecek.

- Fahişeyi otele götürün. Arabayı fazla çarpmayın, gerekecek. Kırmızı noktada bırakın.
- Hashbury'a gidin ve pezevengi öldürün.
- Üstgeçide gidin ve kızı kurtarın. Kızı dövenleri öldürün.
- Rahibi öldürmeniz gerekiyor, Limo'ya saldırın ve ateş almasını sağlayın.

Jizzy sizi arayacak ve isterseniz aracı alabileceğinizi söyleyecek.
Ödül : 3,000$ + Saygı. Woozie arayacak ve işlerin açıldığını söyleyecek.

3. *T-Bone Mendez*
Birisi bir kamyon dolusu mal çalmış. PCJ'ye atlayın, hırsızları tespit edin ve izleyin. Yaklaşın ve L1 ile paketleri alın. Hepsini topladığınızda Pleasure Domes 'e gidin.
Ödül : 5,000$ + Saygı

4. *Mike Toreno*
Şimdi de, malla beraber kamyonu da çalmışlar! Mike Toreno da kamyonun içinde, cep telefonu var ama şarjı 5:30 daha dayana bilir. Önce inşaat sahasına gidin, sonra limana en son da havaalanına.. Van'ı sinyal çubuğu yardımıyla bulduğunuzda temizliğinizi yapın. En son vanı da imha edin ve *** silmek için Pay'n'Spray e gidin. Sonra da Pleasure Domes'e
Ödül : 7,000$ + Saygı çııÖÖçş5. *Outrider*
Jizzy arayacak ve Easter Basin limanında T-Bone ile buluşmanızı isteyecek. Benzin istasyonundaki araca binin. Göreviniz bir van'a eşlik etmek. Rocket ve Sniper alın, Sanchez'e binin ve ilk engele gidin. Silahı olan herkesi öldürün ve arabalar için roketi kullanın. İkincisinin güneyindeki binada adamlar var. Sniper ile indirin. Araçları da patlatın. Üçüncüsünde terkedilmiş binadaki adamlara dikkat edin. Son engel basit roket işi, sonra vanı takip edin. *** 'yı garajda yok edin.
Ödül : 9,000$ + Saygı

6. *Snail Trail*
Tenpenny bir gazeteci ile ilgilenmenizi istiyor. İnşaat sahasına gidin ve Sniper Rifle'ı bulun, bir borunun içinde saklı. Gazateci Cranberry Garında trene binip Los Santos'taki Market Station'a gidecek. Arabayla buraya gidin. Gazateci ile aranıza biraz mesafe koyarak takip edin. En sonunda bir adamla buluştuğunda tüfek ile temizliğinizi yapın. San Fierro'ya geri dönün.

7. *Ice Cold Killa*
Cesar size susturuculu bir silah verecek. Klübe gidin ve kapıdaki Broadway'in tekerleklerini patlatın. İnşaat iskelesinden tırmanın ve çatıdaki sarı noktaya gelin. Jizzy'yi bulun. Dışarı da takip edin. Herkes size ateş edecek, susturuculu silahınızı kullanın. Biraz önce patlattığınız tekerlekler işinize yarayacak Roketiniz kaldıysa kullanın, yoksa bir araca binin ve arabaya çarpın. Jizzy dışarı çıkınca öldürün ve cep telefonunu alın.
Ödül : 12,000$ + Saygı.

8. *Pier 69*
Biananın arkasındaki merdivenlerden Cesar ile buluşmak üzere çıkın. Çatıdaki 6 tane adamı öldürün ve sahneyi izleyin. Sonra iskeleye kadar temizlik yaparak gidin. Mendez'i saklandığı bitkinin arkasından öldürün. Zor bölüm ise Ryder'ı takip edip öldürmeniz gerekiyor. Suya atlayın ve Üçgen ile kontrolleri alın.
Ödül : 15,000$ + Saygı

9. *Toreno's Last Flight*
Woozie arayacak ve size bir helikopter pistine gitmeniz gerektiğini söyleyecek. Oraya gittiğinizde engelleri kaldırın ve roket'i alın. Yola dönün ve motora atlayın. Helikopteri vurmak için elbette ki önüne ateş etmelisiniz.
Ödül : 18,000$ + Saygı
Bir Syndicate görevi daha var, ama önce gidip Wu Zi Mu 'yu göreceğiz.

D. WU ZI MU, HEY GUYS HE'S BLIND NO REALLY I SWEAR -- BLIND

1. *Mountain Cloud Boys*
Woozie'yi Tong'a götürün. Adamın kör olduğunu fark edeceksiniz. Geriye gelin ve içi Da Nang Boys elemanları ile dolu olan aracı halledin. Sokaktan ilerleyin ve motorlu çete üyelerini de halledin. Köşeye ilerleyin ve buradakileri de öldürün Çatıdaki sniper'ı unutmayın. Arabaya binin. Woozie'ye yardım edin.
Ödül : 5,000$ + Saygı

2. *Ran Fa Li*
Triad lideri şehirde, sizden de havaalanının otoparkına gidip bir paket almanızı istiyor. Kırmızı noktaya gidin ve otoparka devam edin. Uca doğru, Manana'ya bindiğinizde Da Nang Boys çetesi çıkışı kapatacak.

Bir hasar-metreniz var, vurulmamaya özen gösterin. sizi takip edecek olan motorlulara çok dikkat etmeseniz de olur sadece kırmızı noktaya kadar trafikte sürün.
Ödül : 6,000$ + Saygı
3. *Lure*
Ran Fa Li'nin yanınızda olduğunu Da Nang Boys'lara inandırmalısınız. Dolayısı ile kapılardan fazla hasar almayın, içeriyi görebilirler. Whetstone'dali 24-7'e gelmeniz lazım.
Ödül : 8,000$ + Saygı

4. *Amphibious Assault*
Bu görevi başarmanız için ciğer kapasitenizin %20 olması gerekli. Bunun için sualtında biraz yüzmelisiniz, yarım saatinizi alabilir. veya San Andreas'taki gizli istiridyeleri (oysters) leri toplayabilirsiniz. (toplam 50 tane).

İşarete doğru gidin ve checkpoint'lerden yüzerek geçin. Sonrasında tanka yüzmelisiniz. Nefes almak için yüzeye çıktığınızda hareket etmeyin, yoksa korumalar sizi görüyor. Eğer devriye botu sizi fark ederse dalarak kaybedebilirsiniz.

Çıkınca varsa susturuculu silahınızı veya bıçağınızı kullanın. İşiniz bitince bir devriye botuna çıkın ve içindekileri temizleyin. Böylece daha hızlı geri dönebilirsiniz.
Ödül : 11,000$ + Saygı

5. *The Da Nang Thang*
Bu görevde sadece bıçağınızla kalıyorsunuz. Heli vurulunca sahildeki pembe noktaya yüzün. İlk üç dört kişiyi bıçakla halledin, henüz yeterli merminiz yok. Strafe yaparak sonraki silaha geçebilirsiniz. Silaha geçerek strafe de yapabilirsiniz işte neyse.... Merdivenlerden inince sağda armor var. Mültecileri serbest bıraktıktan sonra Katana ile dalın.
Ödül : 15,000$ + Saygı

E. SYNDICATE MISSIONS II, LAST SAN FIERRO MISSION

1. *Yay Ka-Boom-Boom*
Bomba kurulmuş aracı alın. Ambara gidip iki korumayı hallettikten sonra içerideki tayfadan mümkün oluğunca çok adamı temizleyin. Aracı kırmızı noktaya park edin ve bombayı çalıştırın. İki tip Voodoo ile gelecek, öldürün ve aracı alın. telden atlamak için rampayı kullanın. Görev bitiminde Cesar ve kimliğini bilmediğiniz birisi sizi arayacak. Şimdilik bu yeni adama gidelim.
Ödül : 25,000$ + Saygı. Desert ve Las Venturas görevleri de açıldı.

F. ZERO RC, I NOW HATE DAVID CROSS WITH A BURNING PASSION

Bu görevler de tamamlamak için şart değil. Zero'nun görevlerini tamamlamak için 30,000$'a dükkanını satın almalısınız.

1. *Air Raid*
Sadece son bir dakika için en az %25 sağlık ayırmaya gayret edin, gerisi sizin uçuş kabiliyetinize kalmış. Uzak mesafeden daha kolaylaşıyor işiniz.
Ödül : 3,000$

2. *Supply Lines...*
Bu görevi almadan önce uçuş okulunu bitirin çünkü gerçekten zor. Zero sizden Berkley's Mail Order Division'ını yok etmenizi istiyor, kuryelerini vuracaksınız.

İlerideki van ile başlayın. araçtan çıkar çıkmaz adamı vurun. Dönün ve bisikletli adamı vurun. Sonra doğuya dönün ve van'ı yakalayın. van'ın önüne geçin ve ateş alıncaya kadar ateş edin. Sonra kuzeye yönelin. Snachez'de de bir yolcu var, bunu da mümkün olduğunca hızlı halledin. Geri dönün ve Zero'nun terasına inerek görevi tamamlayın.
Ödül : 5,000$

3. *New Model Army*
Helikopteri kullanacaksınız, aşağıdaki üç görevi sınırlı zamanda tamamlamalısınız.
1. Varilleri hareket ettirin.
2. Kalasları yerleştirin
3. 3 tankı imha edin.
Önce tankları patlatıp sonra kalasları yerleştirerek daha kolay tamamlayabilirsiniz.
Ödül : 7,000$ + Zero's RC günde 5,000$ yapacak.

G. BACK TO SCHOOL, MORE LIKE DRIVING UNIVERSITY FOR THE GIFTED
Altın kazanmak şart değil, bronz da idare ediyor. Ama zevk ve zaman sizin tabii ki.. Bunları yazmıyorum, tamamen becerinize kalmış, zaten çok gerekli değiller.

1. *The 360*
2. *The 180*
3. *Whip and Terminate*
4. *Pop and Control*
5. *Burn and Lap*
6. *Cone Coil*
7. *The 90*
8. *Wheelie Weave*
9. *Spin and Go*
10. *P.I.T. Maneuver*
11. *Alley Oop*
12. *City Slicking*

Bronz: Super GT
Gümüş : Bullet
Altın: Hotknife

VII. *The Desert Walkthrough*

A. MYSTERY MAN!!!, OK, IT'S MIKE TORENO, ENOUGH OF THAT CRAP

1. *Monster*
6:30 dan daha kısa sürede 35 checkpointten geçmelisiniz.
Ödül : 5.lik için 1,000$, 4.lük için 2,000$, 3.lük için 3,000$, 2.lik için 4,000$ ve 1.lik için 5,000$
2. *Highjack*
Zamanınız kısıtlı, acele edin. Bir motor atlayıp ta gaz San Fierro yoluna çıkın. Kamyonun yanında 5-10 saniye kadar kalın, Cesar kamyona atayacak. Şoförü öldürüp kontrolü ele alınca siz de atlayın.
Ödül : 7,000$

3. *Interdiction*
BF Injection'ı alın ve kırmızı noktaya gidin. Roketi alın ve bir araca atlayın. Yukarı tırmandığınızda helikopterleri indirin, heli malı uzak noktaya bırakacak. Gidin ve malı alın.
Ödül : 1,000$

4. *Verdant Meadows*
Sea Sparrow'u alın ve Verdant Meadows 'a gidip satın alın. 80,000$ 'ye patlayacak bu size.

B. Learning to Fly
Burası da sizin becerinize kalmış, anlatacak bir şey yok, sadece kontrollere alışıp tamamlayın..

1. *Takeoff*
2. *Land Plane*
3. *Circle Airstrip*
4. *Circle Airstrip and Land*
5. *Takeoff Helicopter*
6. *Land Helicopter*
7. *Destroy Targets*
8. *Loop-the-Loop*
9. *Barrel Roll*
10. *Parachute onto Target*

Bronz : Rustler (hangarda)
Gümüş : Stuntplane (hangarın dışında)
Altın : Hunter (helikopter pistinde)

C. AIRSTRIP MISSIONS, DAMN MIKE TORENO IS AWESOME

1. *N.O.E.*
Airstrip-Angel Pines-Airstrip yolunu yapacaksınız. Görülebilme metreniz var, full yapmamaya çalışın. En iyi yol San Fierro koyunun batısından San Andreas'ın batı kıyılarından dolaşmak. İnişte takımları indirmeyi unutmayın.
Ödül : 15,000$

2. *Stowaway*
PCJ-600 ile uçağın arkasına atlamalısınız! Başardığınızda motordan inin ve silah kullanmadan işinizi görün. Adamlardan birinden paraşütünü alın ve işinizi bitirdikten sonra atlayın.
Ödül : 20,000$ + In-Game Map tamamen açıldı
3.Dürbünlerinizin ısı görüşünü açın ve sniper rifle ile indirebildiğiniz kadar adam indirin. Stealth veya AK47 ile içeri dalabilirsiniz, size kalmış. Yeter ki havalandırmaya ulaşın ve aşağı atlayın. İçinde büyük radar olan odaya kadar item toplayın ve standart temizliğinizi yapın. SAM'lerin bağlatıları kesmek için ortasına gidin. Laboratuara kadar yine ortalıkta dolaşın. Bilim adamından anahtarını alın ve ilerleyin. Jetpac ile çıkın.

4. *Green Goo*
Trene gidin ve silahlı olan her şeyi vurun. Trenin arkasından başlarsanız daha kolay oluyor. Yeşil kutuları vurduktan sonra yeşil zımbırtıları alın.
Ödül : 20,000$ + Havaalanı günde 10,000$ yapacak.

D. CESAR VIALPANDO, LET'S STEAL CARS ESE

Back to School ve Yay Ka-Boom Boom 'u tamamlamalısınız. Oyunu bitirmek için gerekli değil.

1. *Zeroing In*
Arabaya çok fazla hasar vermemeye çalışın, geri garaja götürürken çok zorlanabilirsiniz.
Ödül : 5,000$ + Saygı. Wheel Arch Angels'da modifikasyon yaptırabilirsiniz.

2. *Zeroing *
Cesar'ı takip edin. Nitro'yu sadece Cesar kullandığı zaman kullanın.
Ödül : 5,000$ + Saygı.

3. *Customs Fast Track*
Vinci kullanmaya alışmak için biraz takılın içeride. Çok yüksekten bırakırsanız kargoyu kırılıyor ve başarısız oluyorsunuz. Araba üçüncüde olmalı, adamlar gelirse sorun değil, hepsini öldürün ve devam edin.
Ödül : 10,000$ + Saygı.

4. *Puncture Wounds*
Badlans'ın orada bulacağınız arabaya doğru hızlı bir sürüş yapın. Önüne kesici şeyi atmaya çalışın. Sınırsız zamanınız ve üç denemeniz var panik yapmayın.
Ödül : 5,000$ + Saygı. Wang Cars günde 8,000$ basacak

VIII. *Las Venturas Walkthrough*



                               ғeɴerвαнçe ѕĸ мeɴejerι

Çevrimdışı ztcbaba

  • Daimi Üye
  • İleti: 1418
  • Karma: -33
  • zтcвαвα
    • Profili Görüntüle
Ynt: GTA San Andreas Görev Çözümlemeleri
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2010, 18:42:26 ös »
A. WU ZI MU, BLIND TRIAD LEADERS ARE FUNNY TEEHEE

1. *Fender Ketchup*
Bir Mafya üyesini korkutacağız. Tırsık-Metre'miz var bu sefer Hızlı sürün. Ters şeride girin. El freni ile dönüşler yapın. Stunt olayını abartın. Adamı yeterince korkuttuğunuzda görevi tamamlayacaksınız. Arabayı kumarhaneye geri götürün.
Ödül : 5,000$ + Saygıçı
2. *Explosive Situation*
Patlayıcılara ihtiyacınız var. Ocağa gidin ve kırmızı noktaya park edin. Dumper'a atlayın ve 4 tane kutuyu parçalayın, her birinden dinamit alın. Sanchez'e atlayın ve checkpoint'lerden sırayla geçin. Sonra da dinamiti teslim edin.
Ödül : 7,000$ + Saygı. Quarry Sub Görevleri açıldı.

3. *You've Had Your Chips*
Fabrikaya gdin ve doğu tarafından girin. mavi Admiral'e yaklaşınca saldırmaya başlayacaklar. AK/M4 ile arabanın yanında kalın. Daha sonra fabrika içinde dolaşmaya başlayın. Makineleri parçalayabilirsiniz. Temizliğiniz bittikten sonra kumarhaneye geri dönün.
Ödül : 10,000$ + Saygı.

B. THE TRUTH, NEVER LET BRITS GETS HIGH, EVER

Four Dragons'ta, The Truth bir tek görev için sizi çağıracak.

1. *Don Peyote*
Dört kapılı bir araba alın ve haritada bipleyen yere gidin. Turistleri alın ve Snake Farm'a götürün. Dırdır ederlerse gebertin gitsin. Sonra Mafia Kumarhanesine gidin ve Ken Rosenburg ile buluşun.
Ödül : Mafya Kumarhanesinden görevler alabilirsiniz.

C. KEN ROSENBURG, HEY, I REMEMBER THIS GUY

1. *Intensive Care*
Bir çete liderini et fabrikasına bırakacağız. Hastaneye gidin, oradan da ambulansların peşine düşün. 3 tanesinden birinde olacak. İçindekileri dışarı çıkartmak için biraz hasar verin -tamamen patlatmayı sonra kullanacaksınız. Temizliğinizi yapın ve ambulansı et fabrikasına götürün.
Ödül : 5,000$ + Saygı

2. *Meat Business*
Tüm şahitleri öldürmeniz gerekiyor. AK veya Hitman ile daha kolay.. Üçüncü odadaki kutu üstündeki adamları atlamayın. İşiniz bittiğinde geriye, kumarhaneye dönün.
Ödül : 8,000$ + Saygı. Woozie ve Madd Dogg patron oluyor.

3. *Freefall*
Dışarıdaki motoru alın ve havaalanına gidin. Hangarda güneydoğu yönündeki armor'u alın. Uçağa atlayarak haritadaki noktaya gidin. Gelen uçağı gördüğünüzde arkadaki "corona" ya doğru uçun. Önce dört korumayı sonra pilotu öldürün. sonra uçakla geri gidin.
Ödül : 15,000$ + Saygı. Madd Dogg'dan görev alabilirsiniz.

D. OFFICER FRANK TENPENNY, HEY, I REMEMBER HIM TOO

1. *Misappropriation*
Dağa tırmanın ve uzak mesafede araçtan çıkın. İlk atışınızı roketle yapın sonra AK47 ye geçin. Ajanı takibe başlayın. SMG ile de indirin. Çantasını alınca görev bitecek.
2. *High Noon*
Bu görevi almadan önce Freefall ve Misappropriation 'u tamamlamalısınız. Pulaski'yi takip ederek arabasını patlatın. Dışarıya çıkarsa da istediğiniz şekilde öldürün.
Ödül : Saygı

E. SNOOP DOGG, OH, MY BAD...I MEAN, MADD DOGG -- WOOF

1. *Madd Dogg*
Şoförü öldürün ve yeni noktaya ilerleyin. "?"
Ödül : Saygı

F. SALVATORE LEONE, IT'S LIKE A REUNION OF EVERYONE WE EVER KNEW

1. *Saint Mark's Bistro*
Green Goo, Freefall, High Noon, ve Madd Dogg görevlerini tamamlamalısınız.

Havaalanına sürün ve Liberty City'ye gidin ve St. Mark'a girince ateş etmeye başlayın. Balkondakilere el bombası ve molotov atabilirsiniz. Alta inin ve önünüze çıkan herkesi öldürün. Sonra Las Venturas'a geri uçun.
Ödül : 20,000$ + Saygı.

G. THE HEIST, IT'S LIKE OCEAN'S ELEVEN BECAME A VIDEO GAME AND THAT VIDEO GAME IS CALLED SAN ANDREAS

1. *Architectural Espionage*
Kameralı olan bir turisti öldürün. Kamerayı alarak Department Of Planning'e gidin. İçeri girmek için silahlarınızı bırakmalısınız. Resepsiyon ile konuşun ve sonra çatıya çıkın. Korumaları uzaklaştırmak için bir alt kattaki vanaya vurarak alev almasını sağlayın (?) Yukarı çıkın ve fotoğrafları çekin. Lobi'ye inin ve sonra kaçın. *** veya **** olacaksınız.

2.*kalbinin anahtarı*
Kurpiyer kızı takip edin. Sex Shop'a kadar. "Gimp" kostümü giyin ve çıkın, sizinki çalınmışsa bi tane çalın ve Prickle Pines'a kadar kızı takip edin. Gerçek "gimp" çıkınca öldürün ve vibratörünü alın. 14:00 - 18:00, veya 2:00 - 10:00 saatlerinde evde olması gerekiyor. %33 'e geldiğinde sizi arayacak. Eve girin ve anahtarı çalın.
Ödül : Saygı

3. *Dam and Blast*
Havalanına gidin ve Nevada'yı alın. atlama noktasına gidin ve kırmızı noktaya atlayın. Bıçak ile iki korumayı öldürün, sonra içeri girin. İçerideki korumalarda ateşli silahlar yok. Patlayıcıları yerleştirin ve çıkışa yönelin.
Ödül : Saygı
4. *Cop Wheels*
Sadece taktik yazacağım, uygulayıp uygulamamak size kalmış: Linden Station -> Las Venturas Airport -> Roca Escalante -> Julius Thruway East. Motoru çaldığınızda "Packer" a gidin. Atlayın, çalın ve tekrar edin. Polis kaçarsa vurmayın. Yakalayın ve bayıltın. Dört kere tekrarlayacaksınız.
Ödül : Saygı

5. *Up, Up, and Away!*
Üsse gidin ve içeri ambara girin. İçerisi tehlikeli, korumaları teker teker indirin. Sağa taraftaki item'ları almayı unutmayın. Helikoptere giden yoldaki herkesi öldürün. Minigun ile gelenleri de temizleyin. Sonra Leviathan'ı çalın. Van'a gidin, sonra Verdant Meadows'a uçun. Binalara çarpmamasına dikkat edin. Bir işarete vanı bırakın diğerine inin.

6. *Breaking the Bank at Caligula's*
Çook uzun bir görev. Millie'den anahtarı almanız gerekli, ayrıca Saint Mark's Bistro da tamamlanış olmalı.

Kumarhaneye girmeden önce silahlarınızı bırakın, Jenaratör odasına doğru koşmaya başlayın. Havalandırmaya gaz bombalarını atın sonra gece görüşüne geçin. Servis kapısına gidin, sağdan devam edin ve vinci alın. Kapı önüne park edin ve kaldırın. Kamyonet içieri girdiğinde görevinizin diğer bölümü de başlayacak. MP5 veya Micro-SMG ile gördüğünüz herkesi indirin. Aşağı kata inin Zero isze bağırdığında jeneratörlere geri çıkın. patlayıcıları yerleştirip patlatın ve aşağı inin. Kasadan armor'u alın, temizliğinizi yapın ve merdivenlere dikkat edin. Sonra kumarhaneye, Zero'nun yanına geri dönün. Servis asansörüne yaklaşmanıza engel olacak korumaları öldürün. Kırmızı noktada durun. Merdivenlerden çıkarken engellemeye çalışanları da öldürün. Çatıya çıkacağız. Paraşütü bulun. Sizde zaten bir tane olsa bile gerekli. Karşıdaki çatıya konmalısınız. SWATları öldürün, helikopterleri indirin, "chopper" ı çalın ve Verdant Meadows'a uçun. ""Kırmızı noktada durun ve sahneyi izleyin.
Ödül : 100,000$ + Saygı

IX. *Return to Los Santos Walkthrough* (just started)

A. OPENING MISSION, HOME...WE'RE COMING HOME AGAIN

1. *A Home in the Hills*
Malikaneye, helikopter pistinin yanına inin. Assault Rifle'ınızı çıkartın. Ve büyük bir temizliğe başlayın. Sonra heli'nin yanından armoru alın ve içeri girin. Oda oda dolaşarak içerdekileri öldürün. Merdivene ulaştığınızda aşağıya patlayıcılar sallayabilirsiniz. İhtiyacınız varsa mutfakta health var. Sonra Big Poppa yı takibe başlayın. SMG ile önünüze çıkanları temizleyin. "Dışarı çıkmak için Madd Dogg's Rhymes daki yolu izleyin." Arabayı alın ve takibe devam edin. Yakalayıp gebertin.
Ödül : Saygı + Malikane
B. CJ'S MANSION, OH BOY WE CAN DO TURF WARS AGAIN

1. *Vertical Bird*
"Botu askeri bota sürün, çıkın ve öteki taraftan suya atlayın, iskeleye kadar yüzün." SAMleri kapatın (kırmızı noktalar) ve Hydra'ların olduğu yere gidin. İki Hydra'yı patlatın ve ikinciye atlayın. Kontrolleri heli veya uçak gibi. R1 ile hedef tesbiti yapı ve L1 ile ateş edin. Takip eden Hydra'yı patlatın. Görevin geri kalanı ne kadar iyi bir pilot olduğunuzla ilgili.
Ödül : 50,000$ + Verdant Meadows'ta bir sürü araç

2. *Home Coming*
Polis karakolundan Sweet'i alın ve Groove Street'e bırakın. Buradaki Balla'ları da öldürün.
Ödül : Saygı

3. *Cut Throat Business*
Sadece OG Loc 'u takip edin. İskeleye varınca araç değiştirip Go-Kart'a bineceksiniz. Takip sonundaki sahneyi izleyin.
Ödül : Saygı

C. SEAN "SWEET" JOHNSON, LET'S DISGUISE TURF WARS AS MISSIONS

1. *Beat Down on B-Dup*
B-Dup'un evine gidin, orada Glen Park'a gitmeniz gerektiğini öğreneceksiniz. Çete savaşı başlayınca Sweet'i kendinize yakın tutun. B-Dup'ın evinde hareket eden her şeye iki kurşun monte edince B-Dup ve Bear'i karşılamak için işarete gidin.
Ödül : Ispanaklı börek desem inanmayacaksınız. Zaten değil. Sadece saygı.

2. *Grove 4 Life*
Başka bir çete savaşı. Yanınıza OG üyelerinden birkaç tane alın ve Idlewood'a gidin. Bitince Sweet'i eve götürün.
Ödül : 10,000$ + Saygı

Önemli not: Bundan sonra ilerlemek için Los Santos'un en az %35 ini ele geçirin.

D. THE RIOTS, THE HILLS OF LOS SANTOS ARE ****ING BURNING

1. *Riot*
Sweet'in arabasına atlayın ve tek parça halinde eve gidin. Hepsi bu.
Ödül : Saygı


2. *Los Desperados*
Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna. İki OG alın ve arabaya binin. Unity Station'a gidin ve "Varrios"'u alın. Görevin geri kalanı sadece öldürmek.
Ödül : Saygı

Not: Şu ana kadar %99 'un üstünde olmalısınız. Eğer değilseniz geriye bakıp kontrol edin. Sweet sizi arayacak

3. *End of the Line*
Son!
Big Smoke'un fabrikasına gidin. Sweet'i korumak zorunda değilsiniz. Sağlam bir yer bulun ve gördüğünüz SWAT'ları indirin. Görmedikleriniz için ise ortaya çıkın. SWAT tankını alın ve fabrikadan içeri girin. Sonradan kapıdan dalın.

Not: Oyunda sadece burada tankı alıyorsunuz, ileride oynamak isterseniz burada save edin.
Big Smoke'a ulaşmak için dört kat var. İlki güvenlik bölgesi. Bu katların hepsinde armor ve health var ama mümkün olduğunca az alın bunları. Bir odaya girdiğinizde içeri hemen dalmayıp inceleyin. Shotgun'lu gruplar molotov 'unuzun ilk hedefleri olmalı. İkinci kat laboratuar. patlayıcı varilleri patlatın. Üst kısımda da adam var, büyük sorun olabilirler, alt katı iyice temizleyin. Üçüncü kata merdivenlerle çıkın, Balla 'ların çoğu kapılar arkasında saklanmış olacak. Kapıyı açar açmaz içeriye biraz mermi gönderin. Big Smoke'un heykeline gelince, kendisine de iyice yaklaşmış olacağız. Almadığınız armor ve health'ler burada işinize yarayacak.
Smoke büyük bir zırh giyiyor. Işıklar sönecek ama yine de kırmızı crosshair ile yerini tespit edebiliriniz. Öldürmek için birkaç şarjör M4/AK boşaltmanız, bir iki tane de molotov atmanız gerekebilir.

İşiniz bittiğinde, dışarı çıkmak için sadece 7 dakikanız olduğunu göreceksiniz. Hemen armor'u ve gece görüşlerini alıp fırlayın. Yolunuza çıkanları da temizleyip dışarı çıkın ve Tenpenny'nin yangın arabasını izlemeye başlayın. Sadece takip edin. Yanınıza gelen araçlara ateş edin.


                               ғeɴerвαнçe ѕĸ мeɴejerι