Mayıs 21, 2024, 02:19:07 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - fifa_delisiyiz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16
Geyik alanı / geyik sözler yazalım
« : Ağustos 01, 2010, 18:31:50 ös »
ben başlıyorum


Tünele girersen dikkat et umut sandigin isik trenin fari olabilir


daha  gıcıkta olabilir

17
Geyik alanı / kaç kızla flört ettiniz ???
« : Ağustos 01, 2010, 18:26:49 ös »
ben yeni yeni alışıyorum kızlara 1.5 oldu daha


bekliyorum cevapları...

18
Konu Dışı / ram almak istiyorum
« : Ağustos 01, 2010, 18:12:40 ös »
arkadaşlar ucuz 1 yda 2 gb lik  ddr2 ram arıyorum fifa 2011 geçen sene arkadaşım kdv siz 20 liraya 1 gb almıştı 30 lira civarı 1 1 gb ram almak istiyorum nerden alabilirim bu fiyata denizli'de oturuyorum

19
Öneri ve istekler / ne ifade ediyor??
« : Ağustos 01, 2010, 12:31:49 ös »
benim bu forum açılmıyor adres çubuğunda var ama bağlanmıyor diğer tüm forumlara giriyor buraya girmiyor sadece  son mesajlardan bakabiliyorum foruma neden acaba ??

20
Teknoloji ve Teknik destek Forumu / 6300 tuş hatası
« : Temmuz 30, 2010, 20:41:32 ös »




hocam sağ en üstteki tuşa basınca 6 cıkıyo fazla ilginç değilmi telefonda 2 tane 6 var ;D


sol üst tuşuna basıncada 4

21
Arkadaşlar şöyle kıytırık bir forum sitesi kurmak niyetindeyim bana bedava domain verebilecek bir site biliyormusunuz.

22
Teknoloji ve Teknik destek Forumu / Arkadaşlar bir baksanız
« : Temmuz 26, 2010, 14:58:56 ös »
Arkadaşlar bilgisayarıma arkadaşımın flash ından virüs bulaştı ve C:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\wbemess.log diye bir metin belgesi açıldı yaklaşık 10 dkde bir bilgisayar reset atıyor format atmak istemiyorum bilgisayarda babamın işten dolayı önemli belgeleri var bu wibemess dosyasını siliyorum hatta arama yapıp .dll uzantılı dosyalarıda siliyorum tabi bazıları silinmiyor. 10 saniye sonra yine başlıyor cclenear çalışmıyor.Control + alt + dlt deyince görev yöneticisi tarafınızdan devre dışı bırakıldı gisi birşeyler diyor bu virüsleri nasıl silebilirim ayrıca flashdakileride. Dediğim dosyanın boyutuda sürekli artıyor ve logs klasörünün içine .exe uzantılı bir dosya daha geliyor hangi programla silebilirim. Bilgisayarda nod 32 var hiç birşey yapmıyor fazla ilginç.   

işletim sistemim xp service pack 2

23
Alıntı Konular / Erotik oyunda ilginç özellik
« : Haziran 30, 2010, 00:19:26 öö »












Japonlar'ın webcam'i nereye bakıyor?

Japonlar'ın yeni erotik oyununda web kamerası bakın ne için kullanılıyor?

Yeni oyunlar genellikle yeni özelliklerle karşımıza çıkıyorlar. Bu yeni özellikler konusunda en yaratıcı millet ise şüphesiz ki Japonlar. Yeni piyasaya çıkan bir Japon oyunu da yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Bu yeni erotik oyunda, oyunun yanı sıra özel bir yazılım daha bulunuyor. Bu özellik tam olarak açıklanmasa da, yüz tanıma benzeri bir beceriye sahip. Bu sayede oyun webcam yardımı ile sizi ve özelliklerinizi tanımlayabiliyor.
Fakat erotik oyunda bahsi geçen bu özelliğin yaptığı şey sadece yüzünüzü tanımlamak değil. Oyun yapımcılarının açıklamasına göre şekilleri de tanıyabilen bu özel yazılım yüz ifadenizden oyundan ne kadar keyif aldığınızın yanı sıra tüm vücudunuzu da inceleyebiliyor ve oyunu buna göre yönlendiriyor. Her ne kadar Natal gibi teknolojilerde bu tarz uygulamalar daha önce de ortaya çıkmış olsa da, bir erotik oyunda da karşımıza çıkması ilginç

24
Alıntı Konular / Battlefield 1943 den ilginç rakamlar
« : Haziran 30, 2010, 00:17:50 öö »



Electronic Arts, ilk haftasında 600 bin oyuncuya ulaşan Battlefiled 1943'te 43 milyon kişinin "öldüğünü" duyurdu.

Battlefield 1943'ün ilk hafta başarısını duyurmak isteyen Electronic Arts, çevrim içi oyunun 600 bin kişi tarafından indirilmesinden çok oyuncuların birbirlerini kaç kez öldürdüğünü öne çıkarmayı seçti.

"Oyuncularımızın bir hafta içinde 43 milyon ölüme ulaşması bizi çok heyecanlandırdı," şeklinde bir açıklamayla ortaya çıkan Electronic Arts yetkilileri, şiddet eğilimi konusunda sıkıntılar çeken oyun endüstrisine hiç de yardımcı olmayacak bir yöntem seçmiş oldu.

Xbox Live üzerinden 15 dolar fiyatıyla indirilebilen oyun, ikinci dünya savaşı ortamında geçiyor. Savaşın taraflarından birini seçen oyuncular, karşı tarafın oyuncularını öldürerek çeşitli alanları ele geçirmeye dayalı bir görev örgüsünü izliyor. Gerçek İkinci Dünya Savaşı'nda ise 70 milyon kişinin hayatının kaybettiği sanılıyor.

25
Alıntı Konular / You tubeden komik süpriz
« : Haziran 30, 2010, 00:15:36 öö »






YouTube: Komik ve faydalı bir sürpriz.

YouTube'da video aramayı son derece eğlenceli hale getiren bu gizli sürprizi çok seveceksiniz.

Google, video portalı YouTube'a hiçbir belgede adı geçmeyen bir özellik ekledi. Ufak Flash uygulaması o an izlenen videoyla alakalı diğer klipleri grafiksel açıdan son derece hoş gözüken bir biçimde gösteriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=CYnSGTUU4P0 gibi herhangi bir YouTube videosunun linkinde "watch" kelimesi yerine "warp.swf" ifadesi yerleştirildiğinde (http://www.youtube.com/warp.swf?v=CYnSGTUU4P0) diğer videoları baloncuklar şeklinde sizin izlediğiniz videonun etrafına yerleştiren bir Flash uygulaması başlıyor. Fare imleci ile bir video önerisinin üzerine geldiğinizde uygulama, hangi filmlerin izlediğiniz videoya uygun olduğunu gösteriyor. Bu süreç neredeyse sonsuz seviyede devam ettirilebiliyor; tek limit belki de PC'nizin performansı olacaktır. Binlerce öneri baloncuğu ortaya çıktığında PC'nizin bir noktadan sonra pes ettiğine şahit olabilirsiniz.

İstediğiniz videoyu bulduğunuzda üzerine tıklayıp aynı yerde videoyu çalıştırabiliyorsunuz. Video Flash uygulamasının üzerinde oynatılıyor ve arama sonuçlarınız kaybolmuyor. Bu yöntemle devasa YouTube arşivi içinde hoşça vakit geçirebilirsiniz.


26
Alıntı Konular / Hackerlardan ilginç uyarı
« : Haziran 30, 2010, 00:13:55 öö »
iPhone kullanıcılarına gönderilen ve bir hacker grubunun imzasını taşıyan e-postaların sırrı çözüldü.

Geçtiğimiz günlerde 21.000 adet iPhone kullanıcı son derece ilginç bir e-posta mesajı aldılar. İşin garibi, bu e-posta mesajı arkadaşları veya ailelerinden biri tarafından değil hacker'lar tarafından gönderilmişti. Mesajda iPhone kullanıcılarının İngiltere'de faaliyet gösteren iPhoneUnlockUK adlı firmadan satın almış oldukları ve iPhone'un kilidini kırmak için kullanılan yazılımın güvenli olmadığı yazılıydı. Firmanın lisanslı olmayan bir yazılım kullandığı ve bu firmaya verdikleri bilgilerin şaibeli amaçlarla kullanılabileceği de yine aynı e-postada iddia ediliyordu.

Fakat olay aslında hacker'ların iPhoneUnlockUK'in aslında gönüllü bir grup tarafından geliştirilmiş olan ücretsiz bir yazılımı satıyor olmasına kızgın olmalarından kaynaklanıyor. Kendilerine iPhone Dev Team adını veren bu gönüllü yazılımcılar iPhone'u kırarak, telefonları Apple'ın izin vermediği operatörler ve uygun görmediği özellikler ile kullanmasına olanak veriyorlar.

iPhoneUnlockUK ise Şubat ayında sitelerini de ele geçirmiş olan hacker'ların aksine lisanslı bir ürün kullandıklarını ve karmaşık işlemleri kolaylaştırarak pek çok kullanıcının iPhone'larını kırmasına olanak verdiklerini, üstelik de müşterilere teknik destek de sunduklarını iddia ediyorlar


27
Alıntı Konular / Anne sesinin mucizesi...
« : Haziran 30, 2010, 00:12:04 öö »
Annelerin telefondaki sesi bile, çocukların gerginliğini almaya yetiyor
Amerika’daki araştırmaya göre, annelerin telefondaki sesi bile gergin çocuklarını sakinleştirmeye yetiyor. Çocuk sinirlendiğinde annesiyle telefonda görüşürse stres hormonu azalıyor.

Uzmanlar şunları söyledi: “Annenin telefondaki sesi çocukta sarılma etkisi yaratıyor. Ruhsal sıkıntı içindeki çocuk, annesinin sesini duyduğunda hemen huzura kavuşuyor.”

28
Alıntı Konular / Suda eriyen ilginç gelinlik
« : Haziran 30, 2010, 00:08:50 öö »





İngiliz uzmanlar suda eriyen gelinlik geliştirdi. Üretiminde ‘polivinil alkol’ kullanılan gelinlik duşun altında eriyip yok oluyor.

Ancak bu gelinliği tercih edeceklerin yağmuru göz ardı etmemesi şart. Çünkü gelinlik yağmurda da eriyor...

İtalyan Corriere della Sera gazetesinde çıkan habere göre, İngiltere’deki Sheffield Hallam Üniversitesinden bir grup bilim adamının, içeriğinde polivinil alkol kullandığı gelinlik, duşun altında kolaylıkla eriyip gidiyor ya da gündelik hayatta  kullanılacak 5 parça kıyafete dönüştürülebiliyor.

Düğünlerin ekonomik ve ekolojik götürüleriyle gerçek bir tüketim aracı olduğu günümüzde, modanın da hızla değiştiğini göz önünde tutan bilim adamlarının dönüştürülebilir kumaşlar kullanarak teknolojiyle sanatı bir araya getirdikleri gelinlik, yine aynı üniversite tarafından organize edilen bir sergide görücüye çıkarılacak.

Ancak özellikle bahar aylarında evlenmeyi düşünen çiftlerin bu gelinliği tercih ettiklerinde aniden yağmura tutulmaları durumunda, düğünü kapalı mekana alma garantisi veren bir şirketle anlaşması gerekiyor.

İlginç ve farklı bir gelinlik isteyenler için tercih sebebi olabilir :)

29
Alıntı Konular / Ölümsüzlüğün sırrı onda gizli
« : Haziran 30, 2010, 00:07:05 öö »






Brooke Greenberg, 17 yaşında ancak halen 1 yaşındaki bir çocuğun görüntüsüne ve davranışlarına sahip... Yıllar geçse de yaşlanmıyor.

Bilim adamları, "Bu çocuğun genleri yaşlanmanın sırları konusunda çok önemli sırları açığa çıkaracak" diyerek Greenberg'i incelemeye başladı.

Greenberg'in gen haritası çıkarılarak normal insanın genomuyla karşılaştırılacak. Böylece yaşlanmamasına sebep olan genler teker teker ayıklanabilecek. Araştırmaya dünyanın önde gelen tüm yaşlanma uzmanları katılıyor. Uzmanlar, bazı genlerin "kapatılması" durumunda yaşlanmanın yavaşlatılabileceği ya da tamamen durdurulabileceği teorisini test edecek.

30
Alıntı Konular / Korsana internet şoku
« : Haziran 30, 2010, 00:05:47 öö »
İnternet üzerinden korsan film ya da müzik indirenin internet bağlanısı kesilecek.

Fransa'da yasa dışı dosya paylaşımı konusunda yaptırım uygulama konusu uzun süredir hükümetin gündemindeydi. Tartışmalar neredeyse 1 yıl öncesine kadar uzanıyor. Fransız hükümeti internet üzerinden yasa dışı dosya paylaşımında bulunduğu tespit edilen kullanıcılara yaptırım uygulama hakkını elde etmek istiyor. Geçtiğimiz ay içerisinde bu konu Fransız parlamentosunun gündemine gelmiş ve yapılan tartışmalı bir oylamada öneri reddedilmişti. Fakat katılımcı sayısının çok düşük olması gerekçesiyle oylama geçtiğimiz günlerde tekrarladı.

Bir tarafta bu uygulamanın yasa dışı dosya paylaşımını engelleyeceğini ve bu sayede telif hakkı sahiplerinin mağdur olmayacağını iddia eden, Sarkozy'nin de desteklediği parlamenterler yer alıyordu. Diğer tarafta ise bu uygulamanın internetin doğasına aykırı olduğunu düşünen ve uygulamanın masum kullanıcıları da zor durumda bırakabileceğini savunanlar vardı. Sarkozy cephesi yapılan oylamada 233 oya karşı 296 oy alarak, yasayı meclisten geçirmeyi başardı.

Kabul edilen yasaya göre artık bilgisayarından yasa dışı biçimde dosya paylaştığı tespit edilen kullanıcılara önce bir uyarı yazısı gönderilecek. Eğer eylem devam edecek olursa sıra ikinci ve daha sert bir uyarıya gelecek. Üçüncü tekrar da ise uyarı olmadan, kullanıcının internet bağlantısı 2 ay ile 1 yıl arasında bir süre için kesilebilecek.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5