Mart 28, 2024, 12:26:36 ös

Gönderen Konu: NostaleTR  (Okunma sayısı 1901 defa)

Çevrimdışı Vuci

  • İleti: 1
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
NostaleTR
« : Mart 22, 2012, 20:01:05 ös »




Ben sizlerle bulduğum mmorpg bir oyunu paylaşmak istiyorum. Gerçekten çok zevkli bir oyun. Bulduğum tanıtımlarından alıntılar yaptım. Gerçekten çok zevkli bir oyun arkadaşlar eğer siz de mmorgg oyunlara meraklıysanız mutlaka girip bakın. Bu oyun hakkında yazılanlar şöyle:

NosTale, büyük bir fantazi dünyasında heyecanlı bir yolculuğa çıkılan ve ücretsiz olan bir Online Rol Oyunudur. Yolculuğuna ilk önce maceracı olarak başla ve daha sonra ya korkulan bir kılıç savaşçısı ya becerikli bir okçu ya da büyünün bir ustası olarak devam et. Arkadaşlarınla beraber oyna ve sayısız heyecan dolu maceralara atıl!

Sayısız Macera

Eğer macera arıyorsan NosTale tam aradığın yer. Oyunun ana teması çok heyecanlı ve sen de gelişen olaylar ve hikaye üzerinde doğrudan etkide bulunabilirsin. Diğer oyuncularla veya birlikte başlamış olduğun hayvan karakterleriyle beraber sayısız maceralara atılıp korkulan bir savaşçı haline gelebilirsin.

Bireysel karakterler

Maceracını giydirmenin mümkün olduğu neredeyse sonsuz olasılıklar onu bireysel ve eşsiz bir karakter haline getirir. Hangi becerilere sahip olup diğer oyunculardan nasıl farklı olacağına sen karar ver. Kimin sana en iyi şekilde uyduğunu keşfet!

HİKAYE

Bir zamanlar insanlar ve mistik varlıklar doğayla uyum içinde Tanrıça Ancelloan'ın yarattığı barışçıl bir dünyada yaşamaktaydılar. Bu zamanlarda insanların kendi dünyalarından çok uzakta yaşayan Kenkos, Koaren ve Catsy gibi uluslar ortaya çıktı. Ormanın ruhları, burada oturanlara elementlerin gücünü kullanmayı öğrettiler ve bunlar da çok kısa zamanda Ateş, Su, Işık ve Gölge'nin hakimi haline geldiler.

İnsanlar ve bunlardan uzakta yaşayan Kenkos ulusu arasında barışçıl bir birlik vardı. Ama ne yazık ki bu fazla uzun sürmedi. Kenko ulusu madenlerde zorlaşan çalışma şartlarına karşı isyan çıkardığı sırada kavga ve komplo bu zamanı belirleyen kavramlar haline geldi. Doğu kıyısının sakinleri bu isyanı dindirebilmek için cesur savaşçıların yardımına ihtiyaçları var.

Genç ve tecrübesiz maceracılar uzaklardan NosVille adlı küçük bir köydeki büyük bir savaşa katılmaya geldiler. Türlü zorluklar ve yokluklar içerisinde dövüşün farklı türlerinde eğitim gördüler. Bunlardan bazıları büyücü ustası oldu, bazıları da silah konusunda kendilerini uzman hale getirdiler. Şimdi bu cesur savaşçılar yollara dökülüp hazinelerin ve zorlu görevlerin peşine düştüler.




İndirmek icin buraya tıklayabilirsiniz.