Nisan 19, 2024, 17:45:03 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - okanbjk74

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 141
31
Futbol ve Diğer Sporlar / Şeytan Ucuz Yırttı: 3-3
« : Eylül 28, 2011, 16:32:28 ös »
Son finalist Manchester United, 2-0 öne geçtiği maçta az daha yeniliyordu. Kırmızı Şeytanlar nefeslerin kesildiği mücadelede 1 puanı, 90'da Young'la kurtardı.



Devler Ligi’nde C Grubu’nda oynanan Manchester United-Basel maçı, nefesleri kesti. United, mücadelenin 16 ve 17. dakikalarında Welbeck’in golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarım saatten sonra ise maçın seyri değişti. Konuk Basel’de Frei, 34’te farkı 1’e indirdi, 58’de ise bir kez daha sahneye çıkıp, beraberliği sağladı: 2-2. Kırmızı Şeytanlar paniklerken, gecenin yıldızlarından Frei 76’da penaltıdan hat-trick yapıp, takımını öne geçirdi: 2-3. Ölüp ölüp dirilen Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti, 90’da Young’ın sayısıyla hayata dönüp, 1 puanı kurtardı.

32
Futbol ve Diğer Sporlar / Süper Mario Gomez: 2-0
« : Eylül 28, 2011, 16:31:02 ös »
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Manchester City'i konuk eden Bayern Münih, maçı 2-0 kazandı.




Allianz Arena'da oynanan karşılaşmada Bayern'in gollerini 38 ve 45. dakikalarda Mario Gomez kaydetti. Alman golcü ilk yarıda takipçiliğini konuşturarak attığı iki kritik golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Bu karşılaşmanın ardından Bayern Münih, A Grubu'ndaki puanını 6'ya yükselterek liderliğini sürdürdü. İngiliz temsilcisi Manchester City ise 1 puanda kaldı.

33
Futbol ve Diğer Sporlar / Napoli Acımadı: 2-0
« : Eylül 28, 2011, 16:27:24 ös »
Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Villarreal'i ağırlayan Napoli, maçı 2-0 kazandı.



Maça hızlı başlayan Napoli, Marek Hamsik'in golüyle öne geçti. 1 dakika penaltı atışını gole çeviren Cavani maçın skorunu belirledi 2-0.

Bu sonuçla Napoli, kendi evinde oynadığı ilk Şampiyonlar Ligi maçından galip ayrılmış oldu

34
Futbol ve Diğer Sporlar / Ynt: Quaresma'ya 50 bin Euro'luk Kart!
« : Eylül 28, 2011, 16:26:19 ös »
Holosko'da tam cf pozisyonunda oynayabilecek bi adam değil. Bitiriciliği fazla yok. Forvetin sağında solunda oynatabileceğiniz bir oyuncu. Beşiktaş için tam bir deplasman oyuncusu.

35
Futbol ve Diğer Sporlar / Anzhi Çılgınlığı
« : Eylül 27, 2011, 17:05:28 ös »
Eto'o, Roberto Carlos, Zhirkov gibi isimleri kadrosuna katan Rus ekibi, Steven Gerrard ve Frank Lampard'a yıllık 15'er milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.



Dünyanın sayılı zenginlerinden Süleyman Kerimov'un sahibi olduğu Dağıstan Kulübü Anzhi yine adından söz ettireceğe benziyor.

Yıllık 20.5 milyon euroluk astronomik ücretle Samuel Eto'o'yu renklerine katan ekip, ara transfer döneminde de dünya transfer piyasasını karıştıracak. İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Kerimov takımı güçlendirmek için Chelsea'den Frank Lampard ve Liverpol'dan Steven Gerrard'a reddedemeyecekleri bir teklif sunacak.

Gazetenin haberine göre dünyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen İngiliz yıldızlara yıllık 15'er milyon Euro önerilecek. Bu miktar oyuncuların kulüplerinden kazandıkları yıllık ücretin tam iki katına denk geliyor. Eğer bu miktat Gerrard ve Lampard'ı Dağıstan'a gelmeye ikna etmezse Kerimov'un teklifini daha da arttırabileceği gazetenin iddiaları arasında. Bilindiği gibi Anzhi daha önce Fenerbahçe'den ayrılan Roberto Carlos'u renklerine bağlamıştı.

36
Futbol ve Diğer Sporlar / Ynt: Tolunay Kafkas Gitti!
« : Eylül 26, 2011, 19:13:40 ös »
Bu sene büyük umutlarım vardı Antep'ten. Çok büyük şaşkınlıga ugradım 4haftada puan alamamasına. İBB'nin aldıgı yabancı oyuncular biraz pahalı olsada , pahallı oyuncuların kalitelerini oynadıgı oyunla ve aldıgı puanlarla göstermiş oldular :)

37
Futbol ve Diğer Sporlar / Ve Hamit Kadroda.!
« : Eylül 26, 2011, 18:15:22 ös »
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, belindeki sakatlığı iyileşen ve yaklaşık 2 haftadır takımla antreman yapan Hamit Altıntop'u, Şampiyonlar Ligi'nde yarın deplasmanda Ajax'a karşı oynayacakları maçın kadrosuna aldı.



Real Madrid'in bugün açıklanan Ajax maçı için 21 kişilik kadrosunda en büyük yenilik Hamit oldu. 27 Haziranda ameliyat geçiren milli futbolcu, beklenenden daha kısa bir sürede iyileşme gösterirken, henüz tam formuna kavuşamadı. Real Madrid'deki diğer Türk futbolcu Nuri Şahin ise sakatlığının sürmesinden dolayı kadroya alınmadı.

Bu arada, geçtiğimiz sezonki Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya karşı oynanan çeyrek final maçları sonrasındaki açıklamalardan dolayı UEFA tarafından ceza alan Mourinho, Ajax maçını tribünden izleyecek. Mourinho'nun yerine basın toplantısı düzenleyen yardımcı antrenör Aitor Karanka, Hamit'in kadroya alınmasıyla ilgili olarak yöneltilen soruya ''Oynamasını düşünmek için henüz çok erken ama onun için takımla birlikte olmak iyi olacak'' cevabını verdi.

Karanka, Ajax'ın geçtiğimiz yıla oranla daha iyi olduğunu ve zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a karşı oynayacak Real Madrid'in 21 kişilik kadrosu şöyle:

Kaleciler: Casillas, Adan, Tomas Mejias; Defans oyuncuları: Carvalho, Ramos, Arbeloa, Varane, Albiol, Nacho;
Ortasaha oyuncuları: Mesut Özil, Xabi Alonso, Hamit Altıntop, Kaka, Lass, Granero, Di Maria, Khedira, Callejon;
Forvet oyuncuları: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

38
Futbol ve Diğer Sporlar / Ynt: Quaresma'ya 50 bin Euro'luk Kart!
« : Eylül 26, 2011, 18:14:19 ös »
Dün trt1'i izliyodum Hakan Ünsal bizim maçı değerlendiriyodu. Beşiktaş'ın ligde en geniş kadroya sahip oldugunu söyledi. Simao dün forvet arkası oynadı kanat değil bundan bahsetti. Q7'nin de kanatta değilde orta sahanın ortasında oynasa daha faydalı olabilecegine değindi. Hak verdim. Genelde Guti oynarken liderlik vasfını o üstleniyodu zaman zaman Fernandes oynarken o üstleniyodu. Son zamanlarda bu kadar kötü top oynamamızın nedeni Simao, Quaresma, Fernandes gibi oyuncuların birarada oynarken hepsinin bu liderlik vasfını üstlenmesi takım oyunu oynamamızı engelliyodu. Dün bu görevi Simao yaptı ki fena oynamadık.
Takıma yeni gelen Edu'yu beğenmedim. Daha çok eksikleri var. Son vuruşları çok zayıf. Mehmet Akyüz'ü neden oynatmadıgını anlamıyorum ısrarla Edu'nun üstüne gidiyo. Bobo gitmemeliydi. Eğer şuan gitmemiş olsaydı bu kadar gol sıkıntısı çekmezdik. Alves denilen bi adam aldık en son havaalanına geldigini duydum daha ismini duymadım. Madem alındı neden yok?

39
Futbol ve Diğer Sporlar / Tolunay Kafkas Gitti!
« : Eylül 26, 2011, 18:03:15 ös »
Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk 4 maçından puan çıkaramayan Gaziantepspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi



Teknik direktör Tolunay Kafkas ile kulüp yöneticileri biraraya gelerek sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verdi.

Tolunay Kafkas'ın kulüp başkanı İbrahim Kızıl'la görüşerek istifa kararında anlaştığı, bugün konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılacağı bildirildi. Kafkas, geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçında alınan yenilgi sonrası görevini bıraktığını açıklamış, ancak ardından Başkan İbrahim Kızıl'ın isteğiyle görevine geri dönmüştü.

Kafkas yönetimindeki takım son olarak Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 2-0 yenilerek ligin dibine demir atmıştı.

40
Futbol ve Diğer Sporlar / İnönü'de En Güzel Sîma 'O': 1-0
« : Eylül 26, 2011, 18:01:49 ös »
Beşiktaş, Ankaragücü ve Bursaspor'un ardından evinde Antalyaspor'u 1-0 yenerek üst üste 3. maçını kazandı.









Beşiktaş, İnönü’deki Antalyaspor maçında şov bekleyen taraftarına, stres dolu bir 90 dakika yaşattı. Geçen hafta
Bursa’yı yıkan 11’den 7 futbolcunun değişmesi bunda önemli bir rol oynadı.

İlk 3 haftada 2 galibiyet alan Şifo’nun ekibi daha organizeydi. Gecenin en güzel hareketine, penaltıyı şık bir vuruşla ağlara yollayan Simao imza attı. O golle birlikte Kartal da 3 puanı alıp sahadan uçtu, gitti!

Aman İngilizler duymasın!

Beşiktaş’ta Guti, Almeida, Sivok, Ekrem gibi oyuncular yoktu. Kafalarda ise perşembe günü deplasmanda oynanacak olan Stoke City maçı vardı. Maça iyi başlayan Kartal, penaltıdan golü de buldu. Ne olduysa bundan sonra oldu. Takım resmen durdu! Konuk Antalyaspor yüklendikçe yüklendi. Farkı arttırıp rahatlamak isteyen, Siyah-Beyazlı ekip, pozisyon da buldu, atamadı. Ecel terleri dökerek üç puanı alırken, son dakika içinde Necati’nin kafasını Cenk tuttu. Yüreği ağzına gelen tribünler ‘ohh’ çekti. İki haftadır kötü oynayıp kazanmasını bilen Beşiktaş, UEFA maçı öncesi moral buldu.


41
Futbol ve Diğer Sporlar / Ynt: Quaresma'ya 50 bin Euro'luk Kart!
« : Eylül 25, 2011, 16:33:59 ös »
Ödül mü? Bursa gibi ezeli rakibimizin deplasmanındasın ve takımın kaptanısın bu son dakikalarda olsa çok yanlış bir hareket. Onun oyundan çıkışının ardından 2gol birden atıp kazanmamız ayrı bi olay tabiki de.

42
Futbol ve Diğer Sporlar / Messi 5, Arda 45: 5-0
« : Eylül 25, 2011, 11:14:30 öö »
Barcelona, Atletico Madrid'i Nou Camp'ta 5-0'lık skorla yıktı. Oyuna yedek başlayan Arda Turan, ikinci 45'te görev aldı. Lionel Messi muhteşem futbolunu 3 golle taçlandırdı.




Türkiye’nin nefesini tutarak beklediği Barcelona-Atletico Madrid mücadelesi, ev sahibi ekibin lehine farklı sonuçlandı: 5-0. Atletico’da temsilcimiz Arda Turan, mücadeleye yedek başladı ve ikinci yarının başında Suarez’in yerine oyuna girdi. Sakat Sanchez ve İniesta’nın forma giymediği mücadelenin 10. dakikasın da Xavi,
15’te Miranda kendi ağlarını sarstı. 26’da Lionel Messi kendi kullandığı tacın ardından topu aldı ve tek hareketle iki kişiyi oyundan düşürüp, nefis bir vuruşla ilk devrenin skorunu belirledi: 3-0. Teknik direktör Manzano, Arda
ve Salvio’yu oyuna alarak ikinci yarıya başladı. Ama tüm kontrolü eline alan Lionel Messi, sahanın adeta tek başına hakimi oldu.

4 sezondur yenemiyor

Nou Camp’a ilk kez ayak basan Arda tüm çabasına rağmen sonucu değiştiremezken, Messi 78 ve 90+1’de attığı
gollerle hat-trick yaparak geceyi noktaladı: 5-0. Barcelona’yı 4 sezondur yenemeyen Atletico’nunkötü serisi de devam etti.

43
Futbol ve Diğer Sporlar / Galibiyeti Umut Getirdi: 1-0
« : Eylül 25, 2011, 11:13:50 öö »
Fransa Lig 1'de 8. hafta karşılaşmasında Toulose, Municipal'de Nancy ile karşı karşıya geldi.




İlk yarısı golsüz biten maçta Toulouse, ikinci yarıda kaydettiği tek golle Nancy'i 1-0'la geçmeyi başardı. Toulouse'da 3 puanı getiren golü 59. dakikada Milli oyuncumuz Umut Bulut kaydetti. Umut, yeni takımında ligdeki 2. golüne ulaştı.

Ev sahibi bu sonuçla puanını 17 yaparken, geride kalan 8 haftada henüz galibiyeti bulunmayan Nancy ise 4 puanda kaldı.

44
Futbol ve Diğer Sporlar / Quaresma'ya 50 bin Euro'luk Kart!
« : Eylül 25, 2011, 11:13:05 öö »
Kritik Bursaspor deplasmanında gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakan Ricardo Quaresma'ya Siyah-Beyazlı yönetim 50 bin Euro gibi yüklü bir ceza kesti.



Beşiktaş formasını sırtına geçirdiği günden bu yana Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen Ricardo Quaresma’ya gördüğü kırmızı kartın faturası ağır oldu: 50 bin Euro... Bursaspor deplasmanında takımını yalnız bırakan Portekizli’ye, Beşiktaşlı idareciler kısa bir görüşmenin ardından 50 bin Euro ceza keseceğini bildirdi. Yönetime sık sık takımın kaptanı olmak istediğini dile getiren ve bu fırsatı sonunda yakalayan Quaresma’nın bundan sonraki karşılaşmalarda daha dikkatli olacağı belirtildi. Başarılı futbolcunun bugün İnönü’ye gelerek tribünden takım arkadaşlarına destek vereceği kaydedildi.

Her işte bir hayır...

Bursaspor uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen kalesinde pozisyon dahi vermemiş, ancak Quaresma kırmızı kart gördükten sonra Siyah-Beyazlılar skoru lehine çevirmeyi başarmıştı. Nitekim beraberlik golünü atan Sivok da, “Quaresma’nın atılması üzücüydü ama bu olay bizi maça daha da motive etti” diyerek düşüncelerini paylaşmıştı.   

45
Futbol ve Diğer Sporlar / Burak Varsa Sorun Yok: 3-1
« : Eylül 25, 2011, 11:12:09 öö »
İlk 3 maçında 7 puan kaybeden Fırtına, K. Karabükspor'a patladı. Trabzonspor, maçı Burak Yılmaz'ın golleriyle 3-0 kazandı.



Bir başka Trabzon

Trabzonspor’da Şenol Güneş, rotasyonun kralını yapmış, normal şartlarda takımın asları olan Henrique, Adrian, Marek Cech, Colman ve Halil’i 11’in dışında tutmuştu. Bir hafta önce Aslan’a kafa tutan Karabük’e karşı üstelik. Hatta bu isimlerden bazıları tribüne bile çıkmıştı, o kadar yani. Eleştirmek değil bu, sadece şaşkınlık belirtisi. Aynı bizler gibi futbolcuların da zaman zaman saha içinde birbirine uyum konusunda yaşadığı şaşkınlık ortaydı zaten, tıpkı geçen haftalarda olduğu gibi...

Geçen haftalara oranla en büyük fark ise hem Trabzonspor’un çabuk toparlanması, rakibin de hatada ısrar etmesiydi. İlk yarıda tutan ofsayt taktiği Bordo-Mavililer’i bezdirmiş, Karabük’ü ise oyuna ortak etmişti. Cernat’ın maçın hemen başında ceza alanı içinde yaptığı ve direkten dönen vuruşu saymazsak, Trabzon’un atak üstünlüğü gözle görülür şekilde fazlaydı.
Gole, yani 26’ya kadar 8 kez ofsayta düşmüştü Trabzon. O bayrakların da neredeyse tamamı Burak’a kalkmıştı. Karabük savunması ‘kıs kıs’ gülüyordu ki duruma, olmayacak bir şey oldu. Orta alana yakın oyun kurmaya çalışan Karabük savunması ‘hata verdi’, Alanzinho da bir teknisyen edasıyla olay yerindeydi. Aldı, ceza sahasına girdi, Burak’a bırakıverdi, o da ağlara: 1-0.

Adrian faktörü
Pawel’in yapmaya yapmaya unuttuğu gol vuruşu sebebiyle kaçan pozisyonu, Volkan’ın direkten dönen topunu, Burak’ın zemine takılmasını saymazsak, Karabük’ün tek üstünlüğü bu anlarda topa sahip olma istatistiğindeydi. Yücel hocanın takımının golü ise bir bireysel etkinlikle geldi. Cernat’ın 35’teki frikiği ilk yarının skoru oldu: 1-1. Tabi bir de son saniyelerde Karabük’ün en iyisi Shleton’un topla ceza sahasına girerken Tolga’nın kritik müdahalesini de unutmamak lazım.İkinci yarıda oyuna Adrian’ın girmesi, aynı anda 3 oyuncuyu birden canlandırdı. Zokora, Volkan ve Burak, daha efektif oynamaya başladı. Ve bu anların hemen başında, Zokora’nın orta alandan attığı nefis topa Volkan hareketlendi, o da Alanzinho gibi gol için Burak’ı seçti: 2-1.Daha rahat oynayan ve geçen haftalardaki gibi 2-1’in Trabzonspor için ‘korunması gereken skor’ olmadığını gösteren Bordo-Mavili futbolcular, fark yarattı ve Burak’la fark attı. ‘Zokora atar da ben atmaz mıyım?’ dercesine bir pas çıkaran ve Burak’a diğer iki golüne oranla daha şık bir vuruş yaptıran Serkan’ın da geceye noktayı koyduğunu belirtelim.


Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 141