Nisan 29, 2024, 10:12:30 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - api_duman

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7
16
İlginç Video ve Resimler / Coco Jamboo
« : Ağustos 07, 2012, 13:35:49 ös »
http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU

"Yaza damgasını vuran şarkı" kültürünün başlatan şarkıdır. Saf 90lardır. 2 aydır falan ismini unutmuştum hatırlamaya çalışıyodum dün banyoda hatırladım ne hikmetse dinledik güzel oldu harbiden hoş şarkı yahu

17
Öneri ve istekler / Foruma Ne Oluyor?
« : Ağustos 03, 2012, 12:41:43 ös »
Evet geleneksel "foruma ne oluyor?" etkinlikleri başlamıştır :D. Genel beklentilerimiz forumun fifa 13 çıkınca yine şenleneceği üzerine falan filan
neyse bu konuda açıklığa kavuştuğuna göre muhabbet olarak devam edelim buradan

başlıyorum

geçen gün anladım ki ps3 almamanın en geçerli sebeplerinden birisi sony nin gerçekten kol yapmayı bilmediğidir. Ne kadar dandik bir koldur yahu o ne rezil birşeydir. Ps4 için sony doğru düzgün bir kol yapsın başka bir beklentim yok
sendeyiz ziya

18
Futbol ve Diğer Sporlar / Dünyadan futbol geyikleri
« : Temmuz 26, 2012, 18:15:38 ös »
Dünya takımlarıyla dalga geçilen konuları paylaşıyoruz.
mesela:
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

hadi devam forum azıcık canlansa ya

19
Futbol ve Diğer Sporlar / Rüya Takım
« : Temmuz 24, 2012, 15:11:13 ös »
Evet beyler yeni konu yeni heyecan herkes rüya takımını kuruyor.
kullanacağımız site buraya üye olun squad creator ile takımı yapın
http://futhead.com/
Başlayalım
http://futhead.com/12/squad/1567812

20
Fifa Ultimate Team / Fifa 12 ULTIMATE TEAM
« : Haziran 24, 2012, 22:32:40 ös »
Selam millet
bu başlık altında söz verdiğim gibi ultimate team olayını genişçe anlatıcam.
Başlıyoruz.
Nedir bu UT?

UT Fifa 12 nin bir online modudur. Oyuncular bu bölümde dünya üzerindeki gerçek oyuncuları kullanarak kendi ÜSTDÜZEY(ultimate) takımlarını yaratırlar. Webapp ve oyunun kendisinden oynanabilir. Webapp link: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team
Nasıl başlanır?
Başladığınızda size klüp adı gibi şeyler isteyecek bunları hallettikten sonra bronze başlangıç paketiyle başlıyorsunuz. Maç yaptıkça alacağınız paralar ile kendi takımınızı oluşturuyorsunuz.
Takım nasıl olurşturulur?

Takımı oluştururken dikkat etmeniz gereken tek şey CHEMISTRY. Diğer oyun modlarında pek de önemli olmayan "takım kimyası"  UT'nin belkemiği adeta. Takım kimyasını kazanmanın yolu oyunculardan geçiyor. Bir oyuncu en fazla 9 kimya puanı getirebiliyor. Ayrıca takım taktiğinize uygun menajeri takımınızın başına koyduğunuz zaman +10 kimya puanı alıyorunuz.

Oyunculara kimya puanı kazandırmanın yolları ise şöyle:
1. Oyuncuyu kendi milletinden oyuncuların yanında oynatmak
2. Oyuncuyu kendi liginden bir oyuncuyla oynatmak

Gördüğünüz gibi ikisi de Brezilyalı olan Lucio ve Rafinha'yı yan yana oynatarak ikisine de puan kazandırdım. Aynı şey Barclays PL de oynayan taiwo ve toure için de geçerli.
3.Oyuncular hem kendi milletinden hemde kendi liginden oyuncularla oynarsa ve ya aynı takımda oynadıkları oyuncularla yan yana oynarsa daha fazla puan kazanıyorlar.
Örnek-Leandro Damiao ve Wagner Love , aynı lig aynı millet
           Toure ve Kompany , aynı takım

4. Oyuncular oynadıkları pozisyon ve dizilişten de puan alıyorlar. Her oyuncunun bir mevkisi ve kendine ait bir dizilişi var.

Mesela gördüğümüz Boateng CAM pozisyonunda oynuyor ve dizilişi 4-1-2-1-2
Aşağıda ise oyuncuların pozisyon ve dizilimden nasıl faydalandıklarını göreceğimiz bir ss var.

Gördüğünüz gibi Doumbia hem dizilimden hem pozisyondan tam puan alıyor. Kendi pozisyonunda oynayan fakat dizilimi aynı olmadığı için birinden tam birinden yarım puan alıyor. Kalou içinse durum tam tersi. Buffon ise pozisyondan puan alamazken dizilişten tam puan alıyor. Brezilyalı ibson içinse durum yine tam tersi. Bastos ise ne dizilimden ne de pozisyondan puan alamıyor.

Devam edecek...

21
Konu Dışı / 2 deli daha birbirini buldu :D
« : Ekim 08, 2011, 19:23:27 ös »
Geceden fotoğraflar  t_ongue


sağdan sola:equando,api_duman
soldan sağa:api_duman,equando
Beraber langırt oynadık eğlendik terledik :D Çağan iyi oynasada güzel langırtımla göz doldurdum ve 5-4 kazanan biz olduk.Nice buluşmalara

22
Fifa 12 / Fifa 12 Attığınız Güzel Goller
« : Eylül 19, 2011, 20:36:42 ös »
Attığımız güzel golleri paylaşalım
Çok ahım şahım değil ama olsun
yorumları da esirgemeyin ama :)
Buyrun

23
Fifa 12 / Hjerpseth'ten Yeni Özel Hareketler Tanıtımı
« : Eylül 15, 2011, 20:52:04 ös »
17 yaşındaki Norveçli kardeşimiz şimdiden fifa efsaneleri listesine girdi.Eanın sitesinde makalesi yayınlanmadı, Ea merkezine röportaj için çağrıldı.Adam bir idol en azından benim için.
Yayınladığı bu videoda yeni özel hareketleri tanıtmış çokta hoş olmuş.Top sektirirken yapılan hareketleri bizzat kendisi uygulamasını da yapmış.Evet o sarışın sıska çocuk kendisi.
İzleyin öğrenin
http://www.youtube.com/watch?v=gxfHZz6oAh0&feature=channel_video_title

24
Fifa 12 / Fifa 12 Transfer Dönemi
« : Eylül 15, 2011, 18:08:15 ös »

25
Fifa 12 / Fifa 12 Demo İnceleme
« : Eylül 13, 2011, 20:16:04 ös »
Love Football , Play Football
Yuvarlanan birşey size doğru geliyordu ne olduğunu anlamadığınız bir şekilde herkes size ve ayağınıza bakıyordu.Zayıf bir tekmeyle size gelen şeye vurdunuz.Oda da anlaşılmaz bir sevinçe herkes size sevinçli bir şekilde bakıyor , size TOPU atan babanız sizi kucağınıza almış mutluluktan uçuyordu.Üç aşağı beş yukarı hepimiz böyle tanıştık o sihirli şeyle ve hayatımız değişti.
Sonrasında iki taş dokuz adım ve kames top yetti büyüyü yapmamıza.Akşama kadar , kan ter içinde kalana kadar oynadık , sevdik , aşık olduk.
Ama küçük bir ekranın içinden gördüğümüzde onu işte maceramız o anda başladı.En az sokaktaki kadar eğlenceliydi.Çocukluk yıllarımızın tek futbol oyunu FIFA kalbimizi kazanmıştı.
Zaman zaman rakibine yenik düştü.Bazen nefret edildi.Hatta öldü bile denildi onun için.Şimdi çocukluk aşkımız en iddialı oyunuyla karşımızda...

Oyunu oynamak için gerçekten çileli bir yükleme süreci bizi bekliyor.EA 11 ile 12'nin data dosyalarını aynı isimle yaydığı için maalesef Fifa 11 varken oynayamıyoruz Fifa 12'yi.Açıkçası çok önemli değil.IGN'in dediği gibi "Impossible to back 11".Gerçekten Fifa 12'yi gördükten sonra 11 e dönmek imkansız gibi birşey.8 aylık Fifa 11 online kariyerimde ilk 1000 için bu kadar yaklaştım.Ama sanırım artık 11 oynamam :).
Öncelikle menü tasarımı gerçekten harika olmuş.Rooney menünün ana kahramanı.Ama oyun çıktıktan sonra arenadaki oyuncumuzu değiştirebileceğimizi düşünürsek(evet bunu demoda yapamıyoruz) kendi menümüzü kendimiz yapabileceğiz.
Birkaç detaydan bahsedeyim.Forma seçerken seçtiğimiz takımın oyuncusunun geri çekilmesi gerçekten hoş olmuş.Menünün ilk defa alta alınması açıkçası daha ferah olmuş.



A New Level of Authenticity
Gelelim oynanışa...
Gerçekten çok farklı bir Fifa sizi bekliyor.Gerek defans yapmak, gerek hücum etmek oldukça farklı ve zor.En başta bizi bekleyen defans tüyoları içeren bölümü atladıysanız çabuk kapatıp bi daha açın oyunu o tüyolar gerçekten oyunu öğretiyor.
Eğer şu zamana kadar defans anlamında yaptığınız tek şey kuduz köpek gibi iki oyuncuyu rakibe salmaksa sıçtınız.Tam anlamıyla sıçtınız.Tactical Defending çığır açmış gerçekçilik anlamında.Artık ayakta yapılan top kapmalar sizin kontrolünüzde.Rakibe yaklaşmadan onu sıkmak için yapabileceğiniz tek şey onu 1 metre civarından kontrol altına alabileceğiniz "Jockey".Top kapmak için kontrolü ele alıp ya koşan rakibi yakalayıp çekip topu kapacağız ki bu yolda çok sert davranırsak Mahmut Hoca geliyor ya da adamın karşısına çıkıp ayağımızı topa koyacağız.Tabi ki yatarak müdahaleler hala var.Gayet de etkililer.Ancak genel anlamda defans yapmak aşırı gerçekçi olmuş.Player Impact Engine harikalar yaratıyor her ikili mücadelede.İkisi birleşince voltran gibi birşey oluyor süper oluyor :D.Ama tabi kimse bunu yapmanın kolay olduğunu söylemedi.Bol bol alıştırma yapmak lazım.
Hücumda ise "Precision Dribling" ile çalımlar daha gerçekçi olmuş.Yalnız yapımcıların " Yeni dribling özelliği ile defansla eğlenin" demeci şu sıralar pek mümkün değil. Zira hücum etmek en az defans yapmak kadar zor.Şuan karşı defansın benle eğlendiğini söyleyebilirim :) .Aynı defans için olduğu gibi bu da alıştırma gerektiren bir bölüm.
Gelelim top fiziğine...
Geçen senenin üstüne eklemeler olmuş.Top her zamankinden daha iyi.Hücum etmeyi öğrenirseniz :P çok iyi paslar atabiliyorsunuz ve top mükemmel gidiyor.
Penaltılar Penaltılar
Değişim devam ediyor.Güç barının altındaki çubuğu sadece yeşile getirmek yetmiyor.Dahası olay analogumuzu istediğimiz yöne çevirmek ve güç barını yarıya kadar doldurmak büyük olasılık tarlaya atılan bir penaltı olacaktır.Olay şu çubuğu yeşilde durduruyorsun, gücü istediğin(evet istediğin) seviyeye getiriyorsun, olay analogda bitiyor.Analogu ne kadar süre atıcağımız yöne çektiğimiz süre çok önemli.Çünkü çektiğimiz süre kadar köşeye atıyor yani çok uzun süre çekili tutarsanız dağa taşa atıyor.Orda da ayarı yakalamak zaman gerektiriyor. 
Grafikler için fazla birşey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten 11 in üstüne her yerde olduğu gibi burda da üstüne eklemiş EA.

Daha sadece 3 maç yapabildiğim için söyleyeceklerim burda bitiyor.
Şu anda oyuna vereceğim puan çileli yükleme sürecini zor oynayışını - puan yazarsam 93-94 olur.Pesçilere sesleniyorum şimdi.Bir maç yapıp "olmuyo ya yapamamışlar" diyebileceğiniz bir oyun değil Fifa 12 deneyin lütfen deneyin oynamayı öğrenmeyi eğlenmeyi.Yine olmadıysa saygım sonsuz ama gidip bir maçtan sonra bu yazının altına " bok gibi oyun olmuş" derseniz yazık size ne diyeyim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi oyunlar

26
Fifa 12 / Fifa 12 Soundtracks
« : Eylül 12, 2011, 22:37:30 ös »
15 ülkeden 39 şarkının alındığı Fifa 12'nin şarkı listesi sonunda açıklandı.

Şuanda çok zamanım yok link veriyorum.Ziyacım benim için paylaşır mısın bütün şarkıları :P
http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-12-soundtrack-2

27
Fifa 12 / Fifa 12 Demo sorunlar çözümler
« : Eylül 12, 2011, 20:17:03 ös »

28
Fifa 12 / Fifa 12 Ea Sports Football Club
« : Eylül 09, 2011, 19:35:41 ös »
http://www.youtube.com/watch?v=yR8u12PdQNc

Yeni bir mod daha.
Onlinedan arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz takımınızı ilerilere taşıya bileceğiniz bir online menajer mod diyebiliriz.Ligimizin olmaması şu detaylı açıklamadan sonra beni daha fazla üzdü.

29
Fifa 12 / Fifa 12 Yeni Özel Hareketler
« : Eylül 08, 2011, 19:11:25 ös »
Yeni hareketleri Fifa 12 animasyon sorumlusu Kantcho Doskov kardeşimiz anlatmış. Adam fena değil :D
http://www.youtube.com/watch?v=XCHOQixfN4Q
Artık hareketler robotlaşmış gibi değil. Her seferinde farklı oluyormuş. Gerçekçilik hanesine giden bir + puan daha...
Not: Daha önceden duyurulan Berkamp dönüşü bir hareketten çok bir dokunuş olduğu için tanıtımda yok ama oyunda var.

30
Eski Fifa Serileri / Efsane Soundtrackler
« : Eylül 06, 2011, 20:21:26 ös »
paylaşalım
98 road to world cup
Blur Song 2
http://www.youtube.com/watch?v=SSbBvKaM6sk&feature=share

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7