Nisan 26, 2024, 14:24:53 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - By VeNoM

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16
Futbol ve Diğer Sporlar / Fransa'yı 12 Dev Adam da durduramadı
« : Eylül 07, 2011, 20:04:24 ös »
Türkiye, Eurobasket 2011'de ikinci turdaki ilk maçını Fransa ile oynadı. NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmada 12 Dev Adam muhteşem bir geri dönüşe imza atmasına rağmen Tony Parker ve Batum'u durduramadı ve salondan 68-64 mağlup ayrıldı. Fransa bu galibiyetle birlikte turnuvada yoluna yenilgisiz devam etti





Eurobasket 2011’de ikinci tur vizesi alan 12 Dev Adam, E Grubu’ndaki ilk sınavını turnuvada yenilgisi bulunmayan Fransa karşısında verdi.

A Milli Takım, NTV Spor’dan canlı yayınlanan karşılaşmanın son çeyreğinde muhteşem bir geri dönüşe imza atmasına rağmen Tony Parker ve Nicola Batum'u durduramayınca salondan 68-64 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk bölümünde iki takım da skor üretmekte zorlandı. Hidayet ve Ömer Onan’ın üst üste kaydettiği sayılarla oyuna ağırlığını koyan milliler, ilk 5 dakikayı 10-2 önde geçti. Tony Parker’ın hücumda devreye girmesiyle birlikte Fransa, farkı 1 sayıya kadar indirdi. Ersan İlyasova ve Ömer Aşık’ın hücum ribaundlarındaki etkinliğiyle rakibin öne geçmesine izin vermeyen ay yıldızlılar, ilk çeyreği de 14-12 önde kapattı.

İkinci çeyreğe 4-0’lık seriyle başlayan milliler, farkı 6 sayıya kadar çıkarsa da Fransa’nın hızlı hücumlardan bulduğu sayılara engel olamadı. Rakip takım çeyreğin bitimine 5.5 dakika kala 21-20 öne geçerken, 5 sayılık da bir avantaj yakaladı: 25-30. Üstünlüğünü çeyreğin sonuna kadar koruyan Fransa, soyunm odasına 31-27 önde gitti.

Üçüncü çeyrek karşılıklı basketlerle başladı. Noah’la pota altından ve serbest atış çizgisinden kolay sayılar bulan Fransa, farkı 7 sayıya kadar çıkardı. Ersan İlyasova’nın 3 sayılık basketiyle aranın açılmasına izin vermeyen ay yıldızlılar, skoru 36-38’e getirerek farkı 2 sayıya kadar indirdi. Ancak bu nokta Tony Parker devreye girince ipleri yeniden eline alan rakip takım, farkı çift hanelere taşıdı ve son çeyreğe de 57-44 üstün başladı.

Son çeyreğe basketle başlayan Fransa, oyunu kontrol eden taraf oldu. Bitime 4.5 dakika kala farkı tek hanelere indiren ay yıldızlılar, muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Milliler, bitime 45.6 saniye kala skoru 63-61'e getirerek farkı 2 sayıya kadar indirdi. Ancak Kerem Tunçeri ile çok kritik bir 3 sayılık atıştan faydalanamayan ay yıldızlılar, Preldzic'in 3 sayılık basjketiyle yeniden umutlandı, ancak serbest atış çizgisinden hata yapmayan Fransa maçı da 68-64 kazandı.

ENDER ARSLAN İLK BEŞTE BAŞLADI
Litvanya'da devam eden 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası Finalleri 2. turunda, Türkiye'nin E Grubu'nda yaptığı ilk maçta Ender Arslan ilk 5'te başladı.

Finallerde ilk turda yapılan 5 maça Kerem Tunçeri ile başlayan A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene, ilk kez Fransa maçında Kerem'in yerine Ender'e ilk 5'te görev verdi.

Kerem Tunçeri karşılaşmanın 6. dakikası içinde Ender'in yerine oyuna girdi.

Ender ile birlikte Ömer Onan, Hidayet Türkoğlu, Ersan İlyasova ve Ömer Aşık, Fransa maçına ilk 5'te başladı.
       
RUS HAKEM MIKHAYLOV TÜRKİYE'NİN MAÇINDA
İlk turda Polonya-Türkiye maçındaki yönetimi nedeniyle Türkiye'den büyük eleştiri alan ve Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından FIBA yetkililerine şikayet edilen Rus hakem Sergey Mikhaylov, Türkiye-Fransa maçında da görev yaptı.

Mikhaylov, karşılaşmada İtalyan Fabio Facchini ve İsrailli Seffi Shemmesh ile birlikte düdük çaldı.

Karşılaşmayı izleyen yaklaşık 200 Türk taraftarı, milli takıma Fransa karşısında destek verdi.


Kendi yorumum:"İlk Periyodun ilk 5 dakikasına çok iyi başladık. Hidayetle ömerin üçlükleri çok iyiydi. Savunmada mükemmeldik. Fransa gibi hızlı adamları ve Tony Parker'ı olan, Eurobasket 2011 deki maçlarında 85 sayının altına düşmeyen Fransa bize 68 sayı atabildi.

1. periyodun geri kalanı ve 2. periyodda geriye düşmemize rağmen farkı açmalarına izin vermedik. Maçın kırılma noktası 3. Periyoddu. Girmeyen atışlar boş üçlükler gereksiz fauller ile 25 sayı yedik bir periyodda. 4. Periyodda toparlasakda bitirici vuruşu asla denk getiremedik.

Son 2 dakikada farkı 2 sayıya indirdik ama 2 oyunucunun 1 topu paylaşmaması hem ribaund hem maç kaybımız oldu. 7 saniye kala fark 6 sayı iken emir'in 3'lüğü olabilirmi acaba dedirtti. Ama kahramanlık yapan emir kendi kahramanlığını bozdu. Moladan sonra yarısahadan atış hakkımızda çok bekledi ve 5 saniye kararı çıktı. 4.2 saniye kala Kerem parker'a faul yapsa da ve Parker bu 2 atıştan birini kaçırsada 4.2 saniye 4 sayı atmaya yetmedi ve maçı 68-64 Kaybettik.

 Oyuncular hakkındaki görüşlerim ise şöyle; Ömer Aşık en iyi oyuncumuzdu bu maçta. Ribaund ve atış tamamlama becerisi ile takımda büyük etki yarattı.

 Ersan 1. Periyodda mükemmel ribaundlar alsa da özellikle 3. periyodda tam bir fiyaskoydu.

Hido, Ömer Aşık'dan sonra en iyi isimdi. Hucüma iyi katkısı oldu ama 3 lüklerde fiyasko.

Ömer onan savunmaya yaptığı katkı ve ilk periyoddaki üçlük dışında tam bir fiyasko.

 Kerem tunçeri, yapabileceğinin en iyisini yaptı ama çok da iyi değil.

 Sinan, Tony Parker'ı mükemmel gizledi ve mükemmel perdeledi ama 4'lediğinden dolayı oyundan alınmak zorunda kaldı hucüma katkısı neredeyse sıfır olmasına rağmen Parker'a yaptığı mükemmel perdeleme ile başarılı sayılabilir.  Oyunda üstün olan bizdik ama basit fauller ve topun Fransa'dan yana olması nedeni ile kaybettik. "

17
Öneri ve istekler / Lütfen Herkes baksın (Önemli)
« : Eylül 05, 2011, 13:35:44 ös »
Ben arkadaşa saygılı bir şekilde bana laf atmayı bırakmasını söyledim ama arkadaş yine küfür etmeden duramadı. Gitmemi isteyen var diye gitmem herkes istiyorsa giderim. Ben kendi "anlık görüşlerimi" paylaşırken arkadaş sanki üstüne basa basa yıllardır söylüyormuşumcasına kullanmış. Ben ne desem çarpıtıyor gerçekten bu arkadaştan bıktım usandım. Tek yaptığı şey sözlerimi çarpıtmak ondan sonra imzamda pipili bir şeyden bahsediyor ne pipisi arkadaşım bu kadar malca düşünce olmaz ki. Benim imzamda pipi olduğunu veya benzediğini düşünen ama şu andan itibaren değil bundan önce düşünen her kim veya kimler ise aynaya bakması gerekir. Çünkü o kişilerde psikolojik sorunlar olabilir. Ben güzel bir dille bu kadar abartmamasını yazmıştım o ise sövmüş. Ben yargıya bırakıyorum bu olayı. Bu kadar abartmanın bu kadar sıçmanın anlamı nedir anlamadım. Ve bu arkadaşında sitede huzur istediğini sanmıyorum. Ne site adına ne başka bir şey adına alttan alma insanlık güdüsü gösterme gibi niyeti yok.




18
Futbol ve Diğer Sporlar / Muntari Galatasaraya Adım Adım!
« : Ağustos 31, 2011, 00:31:10 öö »
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari ile görüştü ve prensipte anlaşmaya vardı.




Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da dün akşam sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Ünal Aysal, Inter'in Ganalı oyuncusu Sulley Muntari'nin menajeri ile görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

Inter'in yeni sezonda kadroda düşünmediği Muntari, bonservisini eline aldıktan sonra takım aramaya başlamıştı. Ganalı oyuncunun menajeri Fabien Piveteau, oyuncunun bonservisi ile birlikte İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yöneticilerle görüştü. Piveteaui daha sonra da kulüp başkanı Ünal Aysal ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Yöneticiler ve Ünal Aysal ile yapılan temasların olumlu geçtiği ve bu transferin kası süre içinde bitebileceği belirtildi. Galatasaray kulübü, Inter'in serbest bıraktığı 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sulley Muntari transfer etmesi halinde oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

19
Konu Dışı / Bayram Kutmalama Başlığı
« : Ağustos 30, 2011, 13:52:21 ös »
Arkadaşlar kutlamalarımızı burdan yapalım. :D Zafer ve Ramazan bayramımız hepimizin kutlu ve mübarek olsun.  c_heesy c_heesy

20
Konu Dışı / Gececi tayfa
« : Ağustos 30, 2011, 05:28:59 öö »
Beyler geceleri uyuyamıyorum ve en azından bi 15 gün daha böyle canlı insanlara ihtiyacım var. Bu yüzden gece uyumayanlar kimler :D

21
Fifa 11 / Fifa 11 ile ilgili
« : Ağustos 26, 2011, 07:23:51 öö »
Arkadaşlar doğruyu söyliyeyim kasmadan adam gibi fifa 11 oynamadım hiç. Taa ki bugüne kadar işlemcimi değiştirdim eskisinden daha iyi 0 kasma ve müthiş zevk aldım Gerçekten pes'i eze eze bitirmiş. Müthiş bir oyun online oynadık gerçekten çok zevk aldım arkadaşlarlar şimdi fifa 11'in arkasında durmanızın nedenini anladım nerdeyse kusursuza yakın :D

22
Öneri ve istekler / Öneri Tartışma ortamı
« : Ağustos 25, 2011, 11:12:01 öö »
Tartışmayı seven bir forumuz. Benim önerimde bunu doğru kullanmak yönünde. Bana göre herkes haddini bilip başkasının yorumunu küçük düşürücü, alaycı ve saygısızca değerlendirmediği takdirde çok zevkli olacağını düşünüyorum. Aklımda şöyle bir şey var. Gün aralığı belirliyelim. Örneğin 3 günde 5 günde veya haftada bir kere yeni bir konu gelsin. Her konuyu savunan ve konuyu çürütmeye çalışan arkadaşlar olsun. Herkes yorum yapsın ama asıl görev bu arkadaşların olsun. Bence güzel bilgili bir ortam olabilir. Tabi seviye düşürmeden "sen de mi öyle düşünüyorsun","yaw bırak bunları(bu ayakları)","Anştayn olsa dayanamaz","Aptalca bir yorum","Aptalmısın sen","Ben bu konuyu bilmiyorum ama yine de yorum yapmak istiyorum.","Sallama","lan","Çok biliyorsun"
gibi söylemler kullanılmadığı takdirde gayet güzel ve bilgilendirici olacağını düşünüyorum.

23
İlginç Video ve Resimler / Sarbi
« : Ağustos 25, 2011, 04:59:28 öö »
Gördüğünüz gibi sabrinin tek mesleği çiftcilik değil :D




25
Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı ikinci açıklamada, yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig fikstür çekimine temsilci yollamayacağını belirtti.




FENERBAHÇE'NİN YAPTIĞI İKİNCİ AÇIKLAMANIN TAM METNİ

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama: "3 Temmuz sabahından bu yana futbolumuz son derece önemli bir süreçten geçmektedir. Kulübümüzün de aralarında yer aldığı birçok kulübün yönetici, idareci ve sporcuları sorgulanmakta ve ifadeleri alınmaktadır. Yürütülmekte olan şike ve teşvik primi soruşturmasında hukuk tarafında süreç ağır da olsa yürümektedir. Diğer tarafta ise konunun sportif boyutunu yürütmesi gereken Türkiye Futbol Federasyonu yer almaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı kararlar ve yapacağı uygulamalar milyonlarca taraftarı ve milyar dolarlık bir sektörü ve Türk futbolunun uluslararası alanda marka değerini etkileyecektir.Sürecin başından bu yana pek çok belirsizlik ve saat başı yeni gelişmelerin yaşandığı bir ortamda söylem ve eylem olarak kamuoyuna çelişkili açıklamalar yapan ve katılımcı zihniyetten uzak kararlar alan yönetim anlayışı çerçevesinde bu noktaya gelinmiştir.
Yaptığı her açıklamada, bir önceki ile çelişen ve tutarlılık sergileyemeyen TFF yönetimi ülkemizi temsil etme noktasında da vahim hatalar yapmaktadır. Sürecin en başında TFF'nin alacağı kararı bekleyeceği ve saygı duyacağını belirten UEFA, bugün ülkemize bir müfettiş göndererek, savcı ile görüşerek, haksız ve hukuksuz taleplerde bulunma hakkını kendisinde görebilmektedir. Henüz daha iddianamesi dahi yazılmamış, TFF Etik Kurulu'nun 26 günlük inceleme sonucunda net kanaate ulaşamadığını belirttiği bir ortamda ülkemize gelen UEFA müfettişi TFF yetkilileri ve savcı ile bir saatlik görüşmesinin ardından şike olduğu kanaatine varmış ve takımımızın Şampiyonlar Ligi'ne katılmamasının daha uygun olacağı şeklinde görüş belirtmiştir.

Şu net olarak görülmelidir ki; UEFA, iddianamesi dahi yazılmamış bir dava ile ilgili sadece bir savcı ile görüşerek ve sadece basında yer alan haberlere bakarak karar verdiği bugüne dek görülmemiştir. Ne böyle bir hakkı ne de bu şekilde bir mevzuatı vardır. Ancak yasal olarak bu şekilde bir hakkı olmayan UEFA, TFF'ye bir mektup göndererek "kulüp kendisi çekilsin" şeklinde hukuksuz bir kararı dayatmaya çalışmaktadır. UEFA ve TFF de bilmektedir ki; Takımımızın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını engelleyecek net hiçbir karar bulunmamaktadır. Ancak UEFA, bu şekilde futbolumuzu mahkum etmeye çalışmaktadır.  Burada yapılmak istenen Türk futbolunu katletmek ve Türk takımlarını Şampiyonlar Ligi'nden uzak tutmaktır. UEFA başka ülke federasyonlarına yapamadığını Türkiye'ye yapmaya tenezzül etmiş ve bunu yapmaya da muvaffak olmuştur.

Bu noktada, ülkesinin takımlarının arkasında durması ve hatta bu şekilde bir incelemeye dahi gerek bırakmaması gereken Türk futbolunu idare edenler, maalesef Kulübümüze bir yazı göndererek Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmama konusunda kararımızı sorma yoluna gitmişlerdir. Bunun da ötesinde Federasyon Kulübümüzün Şampiyonlar Ligine katılmaması konusunda aldığı kararı kulübümüze kendini savunma hakkı bırakmayacak bir şekil ve tarihte açıklayarak resmen duyurmuştur.

Fenerbahçe Spor Kulübü, hem kendi haklarını hem de Türk futbolunun haklarını savunmak adına UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak durumundadır. Şampiyonlar liginde de Türkiye'de elde ettiği 18. şampiyonluğunda olduğu gibi yine terinin son damlasına kadar zafer için savaşmalıdır. Sırf Fenerbahçe düşmanlığı yapmak adına Türk futbolunu adeta delik deşik edenlerin futbolumuza ve kulüplerimize ceza vermek adına adeta fırsat kollayan kurumların önüne atmaya çalışanlar, tarih önünde bu yaptıklarının hesabını mutlaka vereceklerdir.

Futbolu gerçekten seven ve sağduyu sahibi her taraftarın takım ve renk gözetmeksizin ülke futbolumuzun bu şekilde daha fazla değer kaybetmesine izin vermemesini bekliyoruz.

Gün; yurtdışına çıkış yasağı varken kendi takımının maçına dahi gidemeyen başkanların, kendisini pür-i pak gösterme çabalarını izleme; kendilerinden istenen belgeleri dahi teslim edemeyen ancak her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüplerin, kafa karıştıran demeçlerini dinleme zamanı değil, başımızı ellerimizin arasına alıp Türk futbolunun geleceğini düşünme günüdür. Gün; hep birlikte Türk futbolunu daha iyi bir noktaya taşıma ve uluslararası alanda haklarımızı koruma adına, adımlar atmak günüdür.

Bu düşüncede olmayan ve günü kurtarmaya çalışanlar, yarın batacak futbol gemisinde ilk boğulanlardan olacaklarını unutmamalıdırlar.

Federasyonun son kararının ardından kulübümüz yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig kura çekimine temsilci yollamayacaktır."



26
Futbol ve Diğer Sporlar / Trabzonspor direkt Devler Ligi'nde!
« : Ağustos 24, 2011, 23:23:53 ös »
UEFA, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınmasına karar verdi.





Yarın yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimine ise Trabzonsporlu yöneticilerin davet edileceği bildirildi. Ayrıca Trabzonspor'un yarın Atletic Bilbao ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı da iptal edildi.

27
Futbol ve Diğer Sporlar / F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'nden men edildi!
« : Ağustos 24, 2011, 23:22:36 ös »
Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verdiklerini açıkladı.





Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıkladı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu 2 yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa, UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir.

Bu yazı üzerine durum TFF tarafından yazılı olarak derhal Fenerbahçe Kulübü'ne bildirilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği cevabi yazıda, TFF'nin bu konuda iddianamenin mahkemece kabulünün beklenmesine yönelik kararına saygı duyduğunu ve kendisine tanınan kısa süre içinde böylesine önemli bir konuda herhangi bir karar almasının fillien mümkün olamayacağını bildirmiştir.

Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonu'nun yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

28
PES-WE Serileri / PES 2012 Türkçe Tanıtım
« : Ağustos 24, 2011, 19:33:49 ös »
Arkadaşlar yapımcının japonca konuşması türkçeye çevirilmiş şekilde türkçe tanıtım.

http://www.timsah.com/PES-2012-Turkce-Tanitim/n0V0TtTTsH5

29
                            PES 2012 ŞAŞIRTTI!

Gerçekten güzelleştirilmiş bir oyun. Söze girmeden önce size oyun giriş videosundan bir kaç kare göstermek istiyorum.







Video çok güzel ve çok etkileyici CR7'nin duran topu ile başlıyor. Ortaya çıkan isimler arasında Benzema ve Mesut var oyunda toplam 6 takım var. Man U, AC Milan  Porto ve napoli ayrıca copa libertadores'den 2 takım var.

                Menüde Görsel Değişiklikler!

Pes 11 de kullanılan yeşil ve ana menü Resmi olan Messi yerine mavi renk ve CR7 getirilmiş. Anamenü geçen yıla benzese de arkaplan resmi CR7 ve hareketli. Yani oyunun başında izlediğimiz video oyunun arkaplanına yansıtılmış. Göze hoşgelen bir menü teması yerleştirilmiş. İşte bir kaç resim daha.








          Oyunda bir ilk!

Oyunda daha öncekilirinin aksine "Profil" konulmuş. Yani artık "Player1" veya "Oyuncu1" değil de nickimiz veya adımız neyseo onu yazabiliceğiz. Ayrıca avatarımız ve oyun ayarlarımızı da burdan görebileceğiz.



          Demo ile ilgili bilgiler

Oyunumuz demo ama anamenüde 3 oynanabilir seçenek var.

1-Gösteri maçı:Bildiğimiz hazırlık maçı yani.
2-Copa libertadores:Diğer 2 takımın bulunduğu maç.
3-Antreman:Doyasıya çılgınlık ne yapabileceğinizi siz bilirsiniz. :D
 
Gösteri maçı yaptım ve hemen oyun ayarları menüsünü göstereyim. Gördüğünüz gibi bazı ayarlar kapalı.



       Oyun bilgimiz!

Oyunda hem takım hem taktik hem de oyuncu zekasına çok önem verilmiş taktiğinizi istediğiniz gibi ayrıntılarıyla ama basit bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Son transferlerde oyuna yansımış. Van der sar ve Scholes'un futbolu bırakması ve Ashley Young'un Man U'ya gelmesi gibi.



        Biraz da oyun içi ss!

Çok fazla ss aldım. Oyunu görebilmeniz için bunları hem ss olarak koyucağım hem de rar'a sıkıştırıp indirmeniz için koyacağım böylece oyunu daha iyi görebilirsiniz.


















        Oyuncu ne kadar iyi!





SS'lere baktığımızda BBBB ve 4 özellik görüyoruz. Oyuncu Özellikleri 4 anadala ayrılmış.

1-Teknik
2-Hız
3-Fizik
4-Dayanıklılık
Bu 4 anadalda kendi aralarında başka dallara ayrılıyor. Oyun sistemi bu dallara A-F arasında bir  değer vermiş.
En iyi A En kötü F olarak değerlendirilmiş. Rooney'nin puan ortalaması yani "Overall'i" 90 ama 4 özellik de B yani Rooney B sınıfı bir futbolcu ama B sınıfı olmak çok iyidir. :D Yine yıldızlı ve yıldızsız beceriler var. Mevkileri de görebiliyoruz.

       Hadi biraz maç konuşalım!!!

      Pes 11 geçen sene pas vermeyi çok daha kaliteli yapacağını söylemişti. Biraz iyileşme olsa da çok yoktu. Ama PES 12 de pas vermek gerçekten çok zevkli. Pas verirken o topu hissediyorsunuz. Pasın yönü şiddeti falsosu kısaca herşeyi sizin klavye veya gamepadinize kalmış. İsterseniz klas isterseniz uzun isterseniz kısa ama hızlı isterseniz Barca modunda paslar verebiliyorsunuz. Gerçekcilik üst düzey olmuş bu sayede hem hızlı hem güzel hem de gerçekci paslar görüyoruz. Rakibim orta seviye olmasına rağmen gayet akıllı iyi pas yapıyor. Daha önce gördüğümüz E+D yapınca sanki topu almaya değilde götürdüğünüz yöne koşarmış gibi dönemi de sonra erdirilmiş. E+D yapınca topu ve topa sahip olan oyuncuyu hafif derecede markaja alıyor. Tabi bazen aşırı kaçıp küçük omuz darbeleri hızlı vuruşları arkadan çekmeler oluşabiliyor. Ama bunlar futbolun doğasında var. :D Oyun beni gerçekten mest etti. Oynamınızı kesinlikle öneriyorum. Gelelim şuta gol atmak için şut çekmek gerekir. Pes Bu konuya da el atmış. Önceden sola doğru Çarpraz giderken yukarı tuşuna çok basarsınız top ya tarlaya yada taça gidiyordu. Bu düzeltilmiş bu tarz şutlarınız direkde patlıyor kaleci alıyor ya da dar köşeden vurulmuş mükemmel bir gol oluyor. Ayrıca yanlışlıkla D tuşuna fazla basıp tarlaya giden toplarda düzeltilmiş. Ama aşırı basmamaya dikkat etmeliyiz. PES 11 de ya 1 yada 2 kere penaltıyı gole çevirdim o da şansıma yani. Ama bu oyunda penaltıda düzeltilmiş. Falsoyu yönü istediğiniz gibi verip seçebiliyorsunuz. Şut içinde aynı yön tuşları ile dengesiz şutlar vurmuyorsunuz kaleye odaklısınız ve vurduğunuz şutları yön tuşları ile falsolaştırabiliyorsunuz. Önceden çok abartıya kaçan bu özellik de düzeltilmiş.
    Yeteri kadar çalışırsanız hava topların da müthiş olabilirsiniz. Hava topları eskisi gibi dengesiz gitmiyor hafif ama müthiş falsolar verebiliyorsonuz bu da hem atağı hemde oyuncu hareketlerini güzelleştiriyor. Oyunda abartılı hiç bir şey görmedim. Yüzler güzel fauller güzel hafif bir omuz da oluşan kapışmalar güzel. Ve en nefret ettiğim özelliklerden 2si düzeltilmiş.Geçen yıl fifaya benzettiğim PES sonunda özüne dönmüş. Oyunu oynayanlar anlayacaklardır. Ayrıca PES 11 de olan mesafe ne kadar olursa olsun arkadan gelen rakibin gelip topu kapmasına son verilmiş. Anca gelip çekip yatırıyorlar. Onun dışında istediğim gibi kaptırıp gidebiliyoruz. Tabi John Terry Milan Baros'u her halükarda yakalar ona sözüm yok. Oyun bence oynamaya değer. Fifa ne kadar Obama gibi büyük vaatlar verse de eski
PES Mİ-FİFA MI  kapışmalarına geri döndürebilecek kadar iyi.


    PES 11 İLE ARASINDAKİ FARKLAR

1-Özüne dönmeyi başarmış.
2-O müthiş paslar gönlümü kamaştırdı.
3-Hareketli menü ve Favori oyuncum CR7'nin başa gelmesi :D
4-Şutun yöne değil kaleye göre vurulması.
5-Yapay zekanın güzelleşmesi, Taktik yapımının rahatlaşması.
6-Bizi daha iyi yönlendiren basit A-F karnesi.
7-Temanın değişmesi.
8-İlk kez konami dışında Dolby digital reklamı ve lisans bildirgesi :D
9-Pes yapılan veya yarım bırakılan hataların düzeltilmesi.
10-Taraftarların manyakça tezahüratları olması :D
11-Orta ve hava toplarının zorlaştırılması ama çalışma ile müthiş hale getirilebilirliği.
12-Aradan 1 yıl geçmesi. :D :D

Ve söylediğim gibi aldığım diğer ss'ler burda:Tıkla indir.








Yeni 6 resim alıntıdır.

30
Konu Dışı / Photoshop Çalışmalarım ve Photoshop İstek
« : Ağustos 19, 2011, 23:06:52 ös »
Evet arkadaşlar photoshopa merak sardım ve bu sene derslerde en çok göreceğim programlardan bir tanesi onun için şimdiden tanımaya çalışyıorum. Basitçe yaptığım bir kaç çalışmayı size gösteriyorum. Ayrıca yüzdeki lekeler vb.. photoshopda yapılabilecek çoğu şeyi yapabilirim en azından denerim. Bu yüzden istek bölümü de açtım. Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. İşte resimler:




Sayfa: 1 [2] 3 4 5