Nisan 26, 2024, 15:18:47 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - WatCheR

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9
16
Fifa 12 / Fifa 12 de bu aralar bağlantı sorunu
« : Ağustos 18, 2012, 13:28:46 ös »
Arkadaşlar son 1 aydır filan fifa 12 de online oynarken sürekli bağlantım gidiyor. Bazen senkronizasyon sorunu oldu gibi bi hata çıkıyor maç hiç oynanmamış sayılıyor, çoğunda da yenik sayılıyorum.


Sizde de olıuyor mu bu aralar böyle yoksa benim bağlantımda mı bişey var. Ağız tadıyla bi oyun oynayamıyorum küfür ede ede bi hal oldum

17
Fifa Ultimate Team / Fifa 12 Ultimate Team hızlı oyuncu önerileri
« : Ağustos 09, 2012, 21:04:37 ös »
fifa 12 ultimate de hızı yüksek, çok pahalı olmayan oyuncu önerilerinizi bekliyorum. Daha önceki konuda da vardı ama ultimate için açtığımız özel kategoride yeni konu açma gereği duydum

18
Fifa 12 / TAŞINDI: fifa 13 türkiye ligi olacak mı ?
« : Ağustos 09, 2012, 20:56:07 ös »
Bu konu Fifa 13 isimli bölüme taşınmıştır.

http://www.fifadelisi.net/forum/index.php?topic=17466.0

19
Fifa 12 / TAŞINDI: Fifa 12 ULTIMATE TEAM
« : Ağustos 09, 2012, 20:55:45 ös »

20
Fifa 12 / origin id leriniz
« : Mart 24, 2012, 19:39:29 ös »
orjinal fifa 12 si olanlar origin idlerinizi buraya yazın maç edelim


benimki fifadelisi-net

21
Fifa 12 / Orjinal Fifa 12 DVD 50 TL
« : Aralık 24, 2011, 20:16:42 ös »
Arkadaşlar belki hala görmeyeniniz vardır diye yazıyorum. Yılbaşı dolayısı ile aral ithalat kısa süreli indirimler yapıyor. Fifa 12 de 50 tl ye düşmüş. Başka oyunlarda indirimde. almak isteyenler acele etsin.


Aral ın kendi sitesinde fifa 12 kalmamış ama d&R ın sitesinde var. Bi inceleyin isterseniz

22
Sinema / The Bucket List - Şimdi Ya da Asla
« : Ekim 27, 2011, 11:13:35 öö »
imdb adresi : http://www.imdb.com/title/tt0825232/

Jack Nicholson ve Morgan Freeman gibi iki büyük aktörün başrol oynadığı film kanser olduklarını öğrenen iki yaşlı adamın ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlayıp bunu uygulamaya koymaları ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor.

Güzel bir film. Çok hareketli değil, daha çok duygusal ama tavsiye ederim.

23
Sinema / Yalanın İcadı - The Invention Of Lying
« : Ekim 26, 2011, 17:23:55 ös »
Hiç yalan söylenmeyen hatta yalanın ne olduğunun bilinmediği bir dünya hayal edin. İnsanlara ne söylerseniz söyleyin sorgulamadan inanıyorlar.

Ve bir gün bir adam yalan söylemeyi keşfeder olaylar gelişir. Çok güzel bir filmdi tavsiye ediyorum. Özellikle adamın dini icat ettiği sahneler görülmeye değer.

24
Sinema / Enigma
« : Ekim 26, 2011, 17:21:28 ös »
Hepinizin bildiği şu 2. Dünya Savaşı sırasında Almanların kullandığı meşhur şifreleme sistemi enigmanın çözülmesi ile uğraşan bir matematik dahisi ve onun etrafında gelişen olaylar anlatılıyor.

Filmi ilk izlemede anlamak kolay değil ama 2 kez izlenmeye değer bir film olarak da göremedim. Çok ilgimi çekmedi açıkçası ve sonunu zor getirdim.

Şahsen tavsiye etmiyorum.

25
Sinema / Public Enemies - Halk Düşmanları
« : Ekim 26, 2011, 17:18:32 ös »
Gerçek bir hayat öyküsünden alınmış bir film daha. 1930'lu yıllarda Amerika'da soymadık banka bırakmayan John Dillenger'ın son zamanlarını anlatıyor. Gerçekten ilginç bir hayat öyküsü var.

Merak edenler için John Dillenger'ın hayatı :
Alıntı
1930'lu yıllarda Amerika'nın Ortabatı Bölgesi'ni kasıp kavurmuş, 1903-1934 yılları arasında yaşamış banka soyguncusu. Cana yakınlığı, şiddetten kaçınması ve o sıralarda halkın pek çoğunun ekonomik zorlukların sorumlusu olarak gördüğü bankaları hedef alması nedeniyle bir kanun kaçağı olmasına rağmen bazı çevrelerde bir halk kahramanı olarak anılmıştır. Birkaç kez yakalnmış ancak tutuklu bulunduğu yerlerden her seferinde kolaylıkla kaçarak yerel polis örgütlerini zor durumda bırakmıştır. Bir seferinde tutuklu bulunduğu İndiana'nın Crown Point (Taç Noktası) Kasabası'ndaki tutukevinden siyaha boyalı bir tahta parçasını silah gibi göstererek kaçması üzerine çevre şehirlerde bu kasabanın adının Clown Point'e (Palyaço Noktası) çevrilmesine yol açmıştır.
Hakkındaki bir diğer rivayete göre ise, tutuklu bulunduğu hapishanenin müdürünü rehin aldıktan sonra hapishanenin arabası ve şoförü ile kaçarken çevredeki bir bankaya girip soymuş ve bankadan aldığı paranın bir kısmını hapishane müdürü ve şoförüne pay olarak vermiştir. FBI, banka soygunları ve cinayetler o sıralar görev alanına girmediği için konu ile ilgilenmiyordu. Fakat son soygununda Dillinger hayatının en büyük hatasını yaparak kaçtığı polis merkezindeki şefin aracını çalmıştı. Bu bir federal suçtu ve FBI'ın görev alanına giriyordu. FBI'ın efsanevi başkanı J. Edgar Hoover, Dillinger'ın yakalanması durumunda halkın, o sıralarda yeni kurulmuş olan FBI'a desteğinin artacağını düşünerek bu konuyu çok önemsiyordu. John Dillinger, Chicago Kenti'nde, ilişki içinde bulunduğu Polly Hamilton'ın yanında saklanmaktayken, Hamilton'ın arkadaşı Ana Cumpanas'ın Amerika'da oturma izni karşılığında FBI'a ihbarda bulunması sonucu bir sinema çıkışı pusuya düşürülüp öldürüldü. FBI'ın atış poligonlarındaki hedeflerin üzerinde hala daha John Dillinger'ın resminin bulunduğu söylenir.Halk Düşmanları filminde John Dillinger'ın hayatı anlatılmıştır ve onu Johnny Depp canlandırmıştır.

Film normalde fazla ilgimi çekmezdi ama gerçek olaylardan esinlenerek yapılması filmi ilginç kılıyor. Başrol oyuncularının Johny Deep ve Chirtian Bale olması da filmi izlenebilir kılan öğelerden. Tavsiye ederim.

26
Sinema / Ip Man
« : Ekim 25, 2011, 14:11:23 ös »
Çinli bir kung-fu ustası olan Yip Man'in gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yapılmış bir film. İlk bölümü 2008 de çekilmiş ve bens adece ilk bölümünü seyrettim daha. Sonradan 2 tane daha çekilmiş. Şans eseri bir sitede gördüm ve normalde ismini duymadığım filmleri izlemek gibi bir alışkanlığım olmamasına rağmen şunu bi izleyeyim lan diye indirdim.

İzlediğime de pişman olmadım. Bol bol kung-fu sahneleri var ama sahneler diğer bir çok kung-fu filmindeki gibi abartılı sahneler değil ve filmin konusu da çok güzel. Japonya-Çin savaşına da deyinmiş bir kısmında.

Filmin sonlarına doğru Yip Man in japonların neden Çin dövüş sanatlarını öğrenemeyeceklerini açıkladığı sözler forumdaki meşhur film replikleri kısmına girecek tarzda. İzleyecek arkadaşlar burda paylaşır eminim.

Ayrıca bu adamın Bruce Lee'nin de hocası olduğunu belirteyim. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

Yip Man Hakkında detaylı bilgi : http://tr.wikipedia.org/wiki/Yip_Man
Filmin imdb adresi : http://www.imdb.com/title/tt1220719/
Ekşi sözlük yorumları : http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ip%20man

27
Sinema / The Tree of Life - Hayat Ağacı
« : Ekim 23, 2011, 14:15:20 ös »
Brad Pitt'in başrolünü oynadığı filmden şahsen bi bok anlamadım desem yeridir. Hayatımın 2 saati boşa gitti. Oyunculuklar çok iyi, velet oyuncular bile coşmuşlar ama acaip işlere girmiş yönetmen sanat yapcam diye. Sonuna kadar bekliyorsunuz değişik bişey olcak diye ama sonunda da bi bok olmuyor.

Ha diyorsanız "ben sanat tutkunuyum, operalardan çıkmam, bale gösterilerine gitmek en büyük hobim, mozarttan başkasını dinlemem, van gogh benim için yaşam biçimi", o zaman izleyin, güzel sahneler var.

28
Sinema / American Gangster
« : Ekim 22, 2011, 17:05:11 ös »
Imdb adresi : http://www.imdb.com/title/tt0765429/

Denzel Washington ve Russel Crowe gibi çok önemli iki oyuncunun oynadığı bir mafya filmi. Gerçek bir hikayeden alınma.

Harlem'i yöneten bir zenci mafya babasının yanında şöförken onun ölmesiyle uyuşturucu ticaretinde en tepeye yükselen ve dürüstlük abidesi basit bir polis tarafından enselenen bir adamın öyküsü.

Kişisel fikrim adamın yükseliş öyküsünün anlatımı yavan geldi bana. Daha gerçekçi bir hikaye anlatılabilirdi, olaylar çok çabuk gelişmiş. Yer yer sıkıldım. Mafya filmlerinden hoşlananlara tavsiye ederim ama kesinlikle bir Scarface veya Godfather değil film.

29
Sinema / Mr. Popper's Penguins - Babamın Penguenleri
« : Ekim 22, 2011, 16:55:54 ös »
Imdb Sayfası : http://www.imdb.com/title/tt1396218/

Yer yer komik sahneleri var ama kesinlikle Jim Carrey'den beklediğim performansı göremedim. Penguenlerin yapacakları bi kaç komik harekete bel bağlamış bir film olarak geldi bana. ama Jim Carrey'in tüm filmlerini izlemiş biri olarak her ne olursa olsun izlemeliydim ve sonuna kadar izledim.

Jim Carrey hayranı değilseniz tavsiye etmiyorum. Bişey kaybetmezsiniz.

30
Sinema / Kaçış Planı - The Next Three Days
« : Ekim 22, 2011, 16:49:33 ös »
Imdb Sayfası : http://www.imdb.com/title/tt1458175/

Akıl Oyunları ve Gladyatör'ün yıldızı Russel Crowe'un filmi.

Karısı cinayet suçlamasıyla hapse atılan bir adam, son çare olarak onu hapisten kaçırmak için planlar yapmaya başlar.  Vay amk ne biçim yapmışlar dedirtecek sahneler veya vay ipne ne zekice plan dedirtecek kadar zekice bir kaçış planı yok, hatta bazen insanı sıkabilecek sahneler mevcut ama rasıl krov baba döktürmüş gene.

Mutlaka izleyin diye tavsiye edemiycem, izlemezseniz çok şey kaçırmazsınız.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9