Mayıs 17, 2024, 17:34:29 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mbpan

Sayfa: [1] 2
1
Fifa 11 / Ynt: Fifa 11 EA Sports'dan Sonra Hata Raporu
« : Kasım 04, 2010, 19:56:54 ös »
Hangi ekran kartını önerirsin üstad?

2
Fifa 11 / Ynt: Fifa 11 EA Sports'dan Sonra Hata Raporu
« : Kasım 04, 2010, 17:07:27 ös »
Benim sorunum da aynen bu, oyuna girerken "EA Sports" dediği bölümde (demez olasıca), ya da sonrasındaki Kaka yürüyüşü esnasında çat diye hata raporu veriyor. Bazen pc yi açıp kapatıyor ve rahatça giriyorum oyuna, epeyce oynayabiliyorum sorunsuzca ama çoğunlukla olan yukardaki durum. Her yolu denedim. "rna.ini" iyi hoş ama bu sefer de kişisel profil oluşturulamıyor, hiç bi kayıt tutulmuyor oyunda, herşeyi her seferinde yeniden ayarlamak gerekiyor.

Sadece introyu geçip, başka hiçbir şeyi karıştırmayacak bi programcık yok mudur ya?

Not: Oyunum orjinal,   konfigürasyonum şu şekildedir:

Windows XP professional 2002, sp3

AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+

2.31 Ghz  3,00 GB Ram

Ekran kartı:  ATI Radeon HD 3400 series 512 mb

3
Oyun tamamen orjinal hocam, pc konfigürasyonum şu şekildedir:

AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+

2.31 Ghz  3,00 GB Ram

Ekran kartı:  ATI Radeon HD 3400 series 512 mb

           

4
Orjinal oyun kullanıyorum, bir sürü sorunum var oyunla ilgili (oyun girmeme, oyun ilerledikçe grafiklerde hızlanma vs.). Resmi yamayı 4 gözle bekliyordum, dün indirip kurdum ama malesef bu sorunların hiçbiri düzelmedi. Üstelik bundan önce pc yi kapatıp açtığımda oyuna girip uzun süre oynayabiliyorken, yamadan sonra bu da pek işe yaramadı, yamalı haliyle oyuna girebildiğim nadir anlardan birinde control menüsüne girip ayarlarımı kaydettim ve yamayı sildim.

Yani kısaca benim için eski tas eski hamam malesef. Bi sitede "data0.bh" dosyasını cd'den kopyalayıp game dizinine yapıştırın ve öyle kurun yamayı deniyordu, onu da denedim, başkalarında işe yarayan bu öneri bende yine sorun çözemedi, deli olacam resmen.

5
Fifa 11 / Ynt: FIFA 11 | Takip Konusu
« : Eylül 22, 2010, 11:18:17 öö »
İnşallah hocam, çok sinir bozucu bu durum. Hayır hiç oynayamasam bu kadar gıcık olmazdım herhalde, bu oyunu görüp, mecburen fifa 2010 pc ye dönmek...çok fena...

6
Fifa 11 / Ynt: FIFA 11 | Takip Konusu
« : Eylül 22, 2010, 10:56:44 öö »
Oyunu bi ağız tadıyla oynayamadım yahu, ilk denemelerde "ea sports" derken, sonraları Kaka sahaya yürürken tak diye kopup hata veriyordu. Aradım taradım, ekran kartımı güncelledim, bu sefer açtım ama kontrol ayarlarını değiştirmeme izin vermedi, dediler ki "m.network 3.5" yükle, yükledim o sorun çözüldü, bikaç maç yapabildim, sonra gene aynı hataları vermeye başladı. Oyunu silip yeniden kurdum, çalıştırdım küütt! yine aynı hata, pc yi kapatıp açtım, denedim, yine bikaç maç sorun çıkarmadı, sonra yine başa döndük. Bu arada oyunu mimimum grafik ayarlarında oynamayı deniyorum. Şu sıralar hiç yüz vermiyor.
Anlatırken yoruldum, bu ne ya! Anlamadığım, neden bazen oynayabildiğim oyunu, bazen aynı şartlarda oynayamıyorum?

7
Teşekkürler, denicem şimdi.

8
İndirip çalıştırdım, süre ve zorluk ayarları değişti. Ama sonraları oyundaki her yeni maçta oyun sürati arttı. Devre dışı bırakmak istedim, kapattım olmadı, sildim olmadı, oyunu yeniden yükledim yine olmadı. Bu programı nasıl devre dışı bırakabilirim acaba?

9
Fifa 10 / Ynt: Hava topları konusunda yardım lütfen
« : Haziran 04, 2010, 19:41:32 ös »
Yok dostum, anlatamadım sanırım. Topu arkadaşıma filan değil göğüs kontrolüyle rakip kale istikametine ve kendi önüme doğru indirmeyi kastediyorum. Pas değil niyetim. Online oynadığında beni anlayacaksın.

10
Fifa 10 / Ynt: Hava topları konusunda yardım lütfen
« : Haziran 04, 2010, 19:01:32 ös »
Yanıtlar için teşekkür ederim arkadaşlar fakat aslında merak ettiğim şudur:

Ben topu uzaklaştırıken değil de, göğüsle rakip kale yönüne doğru yere indirmeyi başaramıyorum ve önce de söylediğim gibi goller aynen bu şekilde atılıyor bana.  Rakibin oyuncusuyla benim oyuncu havadaki topu itişerek bekliyorlar, hatta online oynarken farketmişsinizdir vücutlar birbirine giriyor adeta,  ben C (pace control) tuşuyla bunu başaramıyorum işi bilen birine karşı kesinlikle, top tam yaklaşırken extra bir şey yapıyor bu adamlar, bir ufacık göğüs kontrolü, bi bakmışım adam benim arkaya sarkmış kaleciyle başbaşa...
  :(

Yoksa C'yi sürekli basılı tutmak değil de tam top gelmek üzereyken mi tıklamak gerekiyor  ???

11
Fifa 10 / Hava topları konusunda yardım lütfen
« : Haziran 04, 2010, 17:03:16 ös »
Sorunum başlıkta da görüldüğü gibi hava toplarıyla ilgili. Fifa 10'u pc'de klavye kullanarak oynuyorum. Online oyunlarda özellikle rakip yarısahadan benim sahaya şişirilen hava topları nedeniyle çok gol yiyorum, bazı oyuncuların tek marifetleri, bu topları ne olursa olsun kontrol edebilmeleri ama sadece bunu yaparak bazen 2-3 gol atabiliyorlar bana. Kendi sahasında topu çeviriyor biraz, sonra tam güçle benim ceza sahası önüne şişiriyor, rakipten bir oyuncu ve benim eleman topu bekliyoruz ve rakibin önünde de olsam arkasında da topu çoğunlukla alamıyorum.
C (pace kontrol) tuşunu denedim olmadı, Q (trigger run) tuşu olmadı, hatta bi ara biri "space" tuşunu kullandığını söylemişti rakibe üstünlük sağlamak için ( ki bu tuşa kontrol menüsünde herhangi bir fonksiyon atanmamasına karşın) onu bile denedim...yok.. olmuyor...deli etti artık beni...Lütfen bu işi bilen birileri varsa bi öneri alabilir miyim?

12
Fifa 10 / Alt+F4 hilecileri
« : Nisan 21, 2010, 13:19:26 ös »
Online oyunlarda kaybedeceğini anlayan hileciler çok fazla kullanıyor ve çoğu zaman yapanın yanına kar kalıyor, 30-45 sn kadar bekleyip öyle çıkıyorum oyundan ama dediğim gibi çoğunlukla işe yaramıyor. Çok da puan meraklısı değilim ama uyuz oluyorum yine de, var mı bunların heveslerini kursaklarında bırakacak bi çözüm acaba?

13
Fifa 10 / Ynt: Markajcıyı itmek
« : Nisan 19, 2010, 12:10:42 ös »
Önerilerin için teşekkürler. Markaj altında top sürerken Q (trigger run) tuşunu da basılı tutmak gerektiğini nihayet farkettim.

14
Fifa 10 / Markajcıyı itmek
« : Nisan 16, 2010, 17:39:52 ös »
Fifa 10 pc oynayan arkadaşlar, oyunu klavyeyle oynuyorum. Acaba başlıktaki konu hakkında bir fikriniz var mı, nasıl yapılıyor? Şöyle anlatayım derdimi; online oyunlarda rakibi bazen tek bazen iki adamımla kovalıyorum, adam aslında hızlı bile değil o anda ama bi türlü müdahele edip topu alamıyorum, adam sırtında iki adamımla fink atıyor. Beni bu markajcıyı itme hikayesiyle mi uzak tutabiliyor acaba? Eğer öyleyse klavyede bunu nasıl uyguluyoruz?

Bir de hava topu mücadelelerinin çoğunda (arkadan ileri doğru şişirilen topları kastediyorum, bi sürü gol yedim böyle) önde de olsam arkada da usta oyuncular topu alıyor muhakkak, bunu püf noktası nedir?

15
Fifa 10 / Ynt: Be a pro
« : Nisan 15, 2010, 14:00:56 ös »
Havadan pas tuşuyla oluyormuş.

Sayfa: [1] 2