Nisan 27, 2024, 18:14:21 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - taabbud

Sayfa: [1]
1
Fifa 12 / Fifa 2012 deneyimleriniz
« : Kasım 28, 2011, 13:13:10 ös »
Hem kendi adıma hemde diğer ihitiyacı olan kimseler adına tüm deneyimli arkadaşlardan ricamdır. Deneyimlerinizi burdan paylaşın bizde faydalanalım.

--- Mesela hangi taktikle oynuyorsunuz?
--- Transfer yaparken nelere dikkat ediyorsunuz?
--- Fifa 2011 de scoutlar geliştirildiğinde süper oyuncuları çok ucuza bulup takıma imza attırabiliyordu, bunda da öylemi?
--- Oyuncuyu farklı mevkiide oynatırsak gelişimine faydalımı olur, zararlımı olur?
--- Oyuncu özelliklerinde hangi özellik neyi temsil eder. (Örnek: Agression=saldırganlık= Top rakipteyken müdahalede seri ve sert olmak gibi...)

Kısaca bu oyun hakkında ne biliyorsanız bizimle paylaşın lütfen.


Ben bildiğim şeyleri burada paylaşmak istiyorum.

1- Öncelikle takımınızdaki tüm oyuncular çevik ve hızlı olmalı, aksi taktirde ne kadar yetenekli olursa olsun adam geçemezsiniz?
2- Oyuncuların boy ve kilo orantısı, gelişiminde etkili, bunu şurdan anladım. Birkaç oyuncu almıştım. Bunlardan çok yetenekli olanlarda olmasına rağmen boyuna göre kilosu düşük olduğu için gelişim göstermediler. Buna mukabil, yetenekli olmayıp, ucuz olan ama boyuna göre kilosu iyi olanlar gelişim gösterdi. Boy kilo orantısına şöyle bir açıklama getireyim. bir adamın kilosu ne kadar fazlaysa o kadar güçlü ve iyi bir adam oluyor, tabi diğer özelliklerinden çeviklik ve hızlanması iyiyse.
3- Savunmanız kendinizden daha güçlü olan rakiplere karşı mutlaka 5 li defanstan oluşmalı aksi taktirde çok fazla pozisyon verirsiniz. Maç sizin top kapmaya çalışmanızla geçer.
4- Oyunun içinde custom tactic bölümünde press kısmını sıfıra yaklaştırdıkça oyuncularınız defansa daha yakın yerde prese başlar. Buda şu demektir. Oyunu kendi yarısahanızda kabul ediyorunuz. Bunun zararı ise şudur. Rakip seri ve isabetli paslarla sizi daha çok zorlar, eninde sonundada golu bulur. Benim size tavsiyem pres kısmını 65 e yakın tutun, prese ilerdeki oyuncularınızla başlıcağı için rakip sizin kaleye gelmekte zorlanır ve hatalı pas verme olasılığı artar.
5- Oyunda geriye düştüğünüz zaman rakip size fazla yüklenmiyorsa hemen atak moduna geçin. Hatta kaybedecek birşeyiniz yoksa 4-2-4 şeklinde full atakla saldırın ve preside 100 e kadar dayayın, faydasını görürsünüz.
6- Para kazanmak istiyorsanız, serbest bırakılmış oyuncuyu alıp seneye satabilirsiniz.
7- Forvet oyuncularınızın shoot poweri ne kadar güçlü olursa o kadar iyi, defans ve ortasaha oyuncularınızında saldırganlık ve engelleme yeteneği ne kadar yüksek olursa o kadar iyi

şimdilik aklıma gelenler bunlar  Paylaş:   

Sayfa: [1]