Mart 28, 2024, 18:03:53 ös

Gönderen Konu: Fifa 16 (PC) - Pro Clubs Oyuncuları Arıyoruz (10 Kasım 2015)  (Okunma sayısı 2293 defa)

Çevrimdışı javiflores

  • İleti: 1
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
Merhaba dostlar,

  Nispeten yeni sayılabilecek Pro klübümüzü 2 kişi 6. Division'a kadar taşıdık. Fakat hem oyundan daha fazla keyif almak hem de karşımıza çıkan rakiplere karşı şansımızı arttırmak amacıyla defans, orta saha ve kanat oyuncuları aramaktayız. Fifa 12'den beri Pro Clubs oynayan iki kardeş olarak, bireysel oyundan ziyade takım oyununa önem veriyoruz.

  Elbette biz de koşarak, hareket yaparak adam geçmekten, 40 metreden abanıp 90'a takmaktan keyif alıyoruz ancak bunu top her ayağımıza geldiğinde değil yerinde ve zamanında yapmayı daha uygun görüyoruz. Topun, yer yer seri ve güzel paslarla oluşturulan pozisyonlar sonucunda ağlarla buluşmasının, atılan golde herkesin payı olması nedeniyle bütün takıma eşit derecede keyif verdiğini düşünüyoruz.

  Belirli saatlerde illa oyunda olacaksınız diye bir kuralımız yok. Tabiki olur da kupa ve turnuva maçlarına katılırsak herkese uyabilecek belli bir düzene uyarız. Amacımız öncelikli olarak ciddiyet değil eğlence. Bu sebeple;

  1) Takım oyunundan keyif alan,
  2) Yerli yersiz hareket yapacağım diye top kaptırıp rakibe pozisyon vermeyen,
  3) Pro Clubs modunda orta düzeyde tecrübeli,
  4) Defansta herhangi bir pozisyonda, orta sahada CDM, LM veya RM, forvette LW/LF veya RW/RF oynayabilecek (Kaleci olarak başvurmak isteyenler varsa onlara da açığız),
  5) 80+ ortalamaya sahip (Oyun içerisinden ulaşılabilen EA Sports Football Club kataloğundaki Pro karakter geliştirmelerini açınca zaten bu ortalamayı geçiyorsunuz sanırım),
  6) Oyun sırasında Skype'ta konuşabilecek (İletişim önemli. Mikrofonun cızırtılı, sıkıntılı olmamasını rica ediyoruz),
  7) Tercihen 20 yaş üstü ve seviyeli (Biz de ara ara küfür ediyoruz ama ağzımızdan lağım akmıyor),
  8) Geyiğe müsait ve şaka, espri kaldırabilen,
  9) Gereksiz gerginliğe sebebiyet vermeyen ve hırsına yenik düşüp oyunu eğlence amacından uzaklaştırmayan arkadaşların başvurularını bekliyoruz.

  CAM ve ST pozisyonlarımız doludur.
   
  Genelde hafta içi 19:00'dan sonra haftasonu ise belirli bi saatten bağımsız olarak çevrimiçi olduğumuz vakitlerde oynuyoruz.

  Karakterinizin pozisyonu ve ortalaması ile küçüğümüzseniz sevgi, büyüğümüzseniz saygı gösterebilmemiz açısından yaşınızı yazarak Özel Mesaj atabilir veya Origin'den ekleyerek iletişime geçebilirsiniz. Biz 25 ve 32 yaşlarındayız.

  Şimdiden teşekkürler.

  Origin ID'lerimiz:

OrnitorenkPerry
scarefaceok
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2015, 11:15:13 öö Gönderen: javiflores »