Mayıs 10, 2024, 16:18:17 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Thecollector

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
61
Sinema / Limit yok(limitless)
« : Ekim 22, 2011, 17:38:53 ös »
Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

Bradley Cooper filmi çok iyi bir film kesinlikle izlenmeli.

62
Sinema / A takımı
« : Ekim 22, 2011, 17:37:19 ös »
İşlemedikleri bir suçla yargılanan bir grup Özel Kuvvetler üyesi, isimlerini bu olaydan sildirmek için bir araya gelip, her birinin kendine özel yeteneklerini kullanarak asıl suçluyu bulmaya soyunurlar.

Liam Neeson , Bradley Cooper... Eski ruhu getirmeye çalışmışlar..
Aksiyon Savaş komedi Hepsi var izlenebilir.

63
Sinema / Babamn Penguenleri
« : Ekim 22, 2011, 17:34:45 ös »
New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor.Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper, bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?

Jim Carry filmi 2011 Komik bir film izlenebilir Akıcı

64
Sinema / Fast Five(Hızlı ve Öfkeli 5 )
« : Ekim 22, 2011, 17:33:10 ös »


Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor.Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.


Gerçekten güzel bir film tavsiye edilir

65
İlginç Video ve Resimler / Birde Turkcell çekmez derler :)
« : Ekim 22, 2011, 13:37:24 ös »




66
Konu Dışı / Bir yardım :)
« : Ekim 16, 2011, 19:13:12 ös »
Dil ve Anlatım yani TM öğrencisiyim. İlk konu sunu Hocada ben buldu sunum yap diye değişik bir konu verdi.Kabul etmedim. Heykırlığı anlatmak istiyorum bilmesem de bildiğim kadarıyla kaba taslak. Zaten sınıftakilerde  Bill Gates değil  ya anlamazlar heralde. Yani istediğim ben www.chip.com dan 5 -6 ay önce bir heykırlığı tanıma videosu indirmiştim.
bu şekilde anlatılmış sunu vs. Bulabilirseniz sevinirim sılaytın Harikulade olmasına gerek yok sadece bilgilendirici vve igi çekici olacak şekilde sıkmadan anlatmak istiyorum. Böyle bir slayt bulabirseniz r_olleyes O video olduğu için kullanamıyorum malesef.  s_ad  Heykırlık şakası ile forumu baştan çıkarmış bir forum olduğumuz için buraya danışmak istedim :)

67
Karikatürler / Konya polisi
« : Ekim 09, 2011, 18:04:42 ös »

68
Karikatürler / koptum
« : Ekim 07, 2011, 07:25:53 öö »

69
Fifa 12 / FIFA 12 [RELOADED] Torrent zamunda ve Tek Link Wupload
« : Ekim 06, 2011, 16:20:35 ös »
Zamundadan FIFA 12 [RELOADED] Torrent kendi uploadım

 



torrent

http://hotfile.com/dl/131616235/1227552/FIFA.12_fifadelisi.net.rar.html



Bu da yeni gürcü sitesi gol.ge den
5.00 GB
http://www.gol.ge/index.php?cat=games&download=1452

arkadaş verdi linki kesin çalışıyor denendi linkte bayağı hızlı



Wupload

http://www.wupload.com/file/211757029


70
Karikatürler / Çocuk aklı
« : Eylül 27, 2011, 22:34:46 ös »

71
Futbol ve Diğer Sporlar / Derwall ruhu burada!
« : Eylül 26, 2011, 22:15:56 ös »
Spor Toto Süper Lig, 4. hafta kapanış karşılaşmasında; Galatasaray, Eskişehirspor'u Gökhan Zan ve Felipe Melo'nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

MAÇ DERWALL'E
Spor Toto Süper Lig 4. hafta açılış karşılaşmasında; Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'u ağırladı. 2007 yılında aramızdan ayrılan Galatasaray eski teknik direktörü Jupp Derwall'e adanan karşılaşmaya; Eskişehirspor etkili başladı. Kamara ve Erkan Zengin ile Eskişehirspor etkili gelse de, başarılı olan Galatasaray savunması oldu.
İLK SARI SABRİ'YE

Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu karşılaşmadaki ilk sarı kartı gördü. Dakikalar 16'yı gösterirken rakibine sert giren Sabri; verilen faul kararı sonrasında yaptığı ''jest ve mimiklerden'' ötürü hakem Tolga Özkalfa tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
CAM ADAM GOL ADAM


Galatasaray, Eskişehirspor karşısında, Gökhan Zan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Selçuk İnan, sol kanattan kullandığı serbest vuruşta; ceza sahası içerisine ortasını yaptı. Arka direkte yükselen Gökhan Zan, topu köşeden ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

ES-ES ÇOK YAKLAŞTI
Dakikalar 34'ü gösterirken Eskişehirspor, beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan serbest vuruş kullanan Koray, ceza sahası içine ortasını yaptı. Kamara, arka direkte kafayı vurdu ve top direkten geri geldi. Ancak pozisyon sonrasında hakem Tolga Özkalfa ofsayt kararı verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık Galatasaray üstünlüğü ile tamamlandı.

PITBULL SAHNEDE!
Karşılaşmanın ikinci yarısına Eskişehirspor etkili başladıysa da ibre kısa sürede ev sahibi Galatasaray'a döndü. Dakikalar 51'i gösterirken; Galatasaray; Felipe Melo ile farkı ikiye çıkardı. Hakan Balta'nın şutu; savunmaya, sonrasında ise direğe çarparak ceza sahası içerisindeki Melo'nun önüne düştü. Bekletmeden topa vuran Pitbull, topu ağlarla buluşturarak; ligdeki üçüncü golünü kaydetmiş oldu.

DİREKLER ASLAN'IN YANINDA
60. dakikada Eskişehirspor gole çok yakaştı. Sezgin'in sağ çaprazdan uzak köşeye vurduğu sert şutta; top direğe çarparak auta çıktı. Pozisyon sonrasında Galatasaray taraftarı derin bir oh çekmiş oldu.

SELÇUK-VEYSEL GERGİNLİĞİ
Karşılaşmanın en gergin dakikaları; Galatasaraylı Selçuk İnan ile Eskişehirsporlu Veysel Sarı arasında yaşandı. Girdikleri ikili mücadele sırasında itişen iki oyuncu; birbirlerine sert müdehalelerde bulundular. Pozisyon sonrasında gerginliği büyümesini sahadaki diğer oyuncular ve hakem Tolga Özkalfa önledi. Özkalfa, her iki oyuncu da sarı kart ile cezalandırırken; sonrasında karşılaşma eski seyirinde devam etti.

MÜKEMMELSİN RIERA
Galatasaray'ın yeni transferi Albert Riera, performansı ile göz doldurdu. Topa hakimiyeti, takımı yönlendirmesi ve girdiği tehlikeli pozisyonlarla etkili olan İspanyol oyuncu; oyundan alındığı 79. dakikaya kadar taraftaralara büyük bir seyir zevki yaşattı. Dakikalar 76'yı gösterirken Riera'nın sol çaprazdan kaleye gönderdiği sert şutta, kaleci Ivesa; mükemmel bir sıçrayışla son anda topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve 90 dakika Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

-KARŞILAŞMADAN NOTLAR-

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Eskişehirspor'u ağırlayan Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekiple 200. lig maçına çıktı.

Galatasaray'ın başında 3. dönemini yaşayan Terim, Eskişehirspor maçıyla sarı-kırmızılı takımın başında ligdeki 200. karşılaşmasına ulaştı.

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine ilk kez 1996-1997 sezonunda başlayan ve ligdeki ilk maçını 10 Ağustos 1996 tarihinde deplasmanda Vanspor'a karşı 2-1 kazanan Fatih Terim, futbolculuk döneminde kaptanlığını yaptığı, teknik adamlık döneminde de önemli başarılara imza attığı sarı-kırmızılı ekipte ikinci kez ''Dalya'' dedi.

Terim, 1996-2000 yılları arasında 4 sezon geçirdiği Galatasaray'da 136 lig maçında takımını yönetirken, üst üste 4 lig şampiyonluğu kazanarak bir rekorun da sahibi oldu.

İkinci dönemine 2002-2003 sezonunda başlayan Terim, 2003-2004 sezonunun 26. haftasındaki Çaykur Rizespor maçının ardından görevinden ayrıldı ve bu döneminde ise 60 lig maçında yer aldı.

Bu sezon tekrar sarı-kırmızılı takımda teknik direktörlük koltuğuna oturan Terim, Eskişehirspor maçıyla 200. lig maçında yer almış oldu.

-KALE AYKUT'UN-
Kardemir Karabükspor maçında kırmızı kart gören Fernando Muslera'nın yerine kaleyi Aykut Erçetin korudu.

Terim, Eskişehirspor maçında kalede Aykut'a görev verirken, Ufuk Ceylan ise yedekler arasında yer aldı.

-TEK FORVETE GERİ DÖNÜLDÜ-
Fatih Terim, Kardemir Karabükspor maçında uyguladığı çift forvetli sistemden Eskişehirspor karşısında vazgeçti.

Johan Elmander ile Sercan Yıldırım'ı Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de sahaya süren Fatih Terim, Elmander'i Eskişehirspor karşısında oynatırken, Sercan ile Milan Baros'u ise yedek soyundurdu.

Terim, Engin Baytar'a ise Eskişehirspor maçında forma verdi ve bu oyuncu sarı-kırmızılı ekipte ilk kez ilk 11'de maça başlamış oldu.

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Fernando Muslera ile sakatlıkları süren Servet Çetin ve Emmanuel Eboue kadroda ye alamadılar. Fatih Terim, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Serkan Kurtuluş ve Semih Kaya'ya da forma şansı tanımadı.

-MAÇ JUPP DERWALL'E ADANDI-
Galatasaray takımının Eskişehirspor'la yaptığı karşılaşma, sarı-kırmızılı ekibin efsane Alman teknik adamı Jupp Derwall'e adandı.

Kulübün yeni uygulamasına göre, Türk Telekom Arena'daki her maç Galatasaray tarihinde kendisine özel yer edinmiş bir efsane isme adanırken, Eskişehirspor maçının adandığı isim ise Jupp Derwall oldu.

2011-12 sezonunda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak tüm maçlarda devam edecek ''Efsanelere Saygı Günleri'' organizasyonunda Jupp Derwall'in saha kenarına dev bir resmi asılırken, skorboarda da Derwall'in görüntülerine yer verildi.

Hayatını 2007 yılında kaybeden Galatasaray'ın efsane teknik direktörü, 1986–1987 sezonunu lider tamamlayarak 14 yıllık şampiyonluk hasretine son veren takımın başında yer alarak, sarı-kırmızılı ekibin tarihinde unutulmaz bir yere sahip oldu.

Ayrıca, statta taraftarlara Derwall maskeleri dağıtılırken, maç öncesi seremonisine futbolcularla birlikte katılan çocukların üzerlerinde ''Efsaneler Asla Unutulmaz'' yazan özel tişörtler yer aldı.

Öte yandan, etkinlik kapsamında sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Ali Tanrıyar, Derwall'le 14 yıl aradan sonra şampiyonluk yaşayan takımın kaptanı olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman'a bir plaket takdim etti.

-ALPASLAN DİKMEN UNUTULMADI-
Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın kurucularından Alpaslan Dikmen, ölümünün 3. yıl dönümünde unutulmadı.

Bir trafik kazasında 27 Eylül 2008 tarihinde hayatını kaybeden Alpaslan Dikmen'in yarınki ölüm yıl dönümü öncesi taraftarlar, ''Alpaslan ölmedi, kalbimizde yaşıyor'' yönünde tezahüratta bulundu.
Maç öncesi stat skorboardında, Alpaslan Dikmen için hazırlanan belgeselden bölümlere yer verildi.

-SKİBBE BU KEZ RAKİP-
Galatasaray'da 1998-99 sezonunda teknik direktörlük görevini üstlenen Skibbe, Eskişehirspor teknik direktörü olarak sarı-kırmızılı taraftarların karşısına çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda başarısız bir dönem yaşayan ve sezonun 21. haftasında Kocaelispor'a Ali Sami Yen Stadı'nda 5-2 yenilmesinin ardından görevine son verilen Alman teknik adam, bu kez rakip olarak Galatasaray'ın karşısında yer aldı.

72
Geyik alanı / Mahkeme tutanakları
« : Eylül 02, 2011, 20:53:10 ös »
SORU : Doğum tarihiniz nedir?
CEVAP : 15 Temmuz
SORU : Hangi yıl?
CEVAP : Her yıl

SORU : Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu?
CEVAP : Evet
SORU : Peki ne şekilde etkiliyor?
CEVAP : Olayları unutuyorum.
SORU : Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz?


SORU : Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında?
CEVAP : Ya 38 ya da 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
SORU : Ne kadardır sizinle yaşıyor?
CEVAP : 45 yıldır...

SORU : Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi?
CEVAP : Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi.
SORU : Peki bu niçin canınızı sıktı?
CEVAP : Çünkü benim adım Suzan...

SORU : Korna çaldınız mı?
CEVAP : Kazadan sonra mı?
SORU : Kazadan önce.
CEVAP : Tabii; 10 yıl boyunca...

SORU : Kadının üç çocuğu vardı değil mi?
CEVAP : Evet.
SORU : Kaçı erkekti?
CEVAP : Hiçbiri.
SORU : Hiç kız çocuğu var mıydı?

SORU : Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz.
CEVAP : Evet.
SORU : Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu?

SORU : İlk evliliğiniz nasıl sona erdi?
CEVAP : Ölümle.
SORU : Ölen kimdi?

SORU : Saldırganı tarif eder misiniz?
CEVAP : Orta boyluydu, sakalı vardı.
SORU : Kadın mıydı, erkek miydi?

SORU : Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz?
CEVAP : Otopsi 18.30 da başladı.
SORU : Adam ölüydü değil mi?
CEVAP : Yok, masada oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu!


Başlık dahil Her şey alıntıdır...

73
Karikatürler / Uzaylı Türkler
« : Ağustos 04, 2011, 13:50:39 ös »

74
Konu Dışı / Kilometrede 5 kuruş yakacak!
« : Temmuz 27, 2011, 19:34:41 ös »
Ehliyet ve vergiden muaf olacak araç projesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı



 
Melikşah Üniversitesi'nin bir şirketle hazırladığı elektrikle çalışan kent içi ulaşım aracı projesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kilometrede 5 kuruş elektrik harcayacak araç, saatte 45 kilometre hızı geçmeyecek şekilde tek ve iki kişilik tasarlandı. Araç ehliyet ve vergiden muaf olunmasını sağlayacak. Melikşah Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yılmaz, fosil esaslı yakıtların tükenmeye yüz tutması, dünyadaki enerji ile ilgili bütün şirketler ve otomobil devlerinin alternatif arayışlar içerisine girmesi nedeniyle projeyi geliştirdiklerini söyledi. ImageOtomotiv sektöründe alternatif enerjilerle çalışan araçlarla ilgili arayışların sürdüğünü anımsatan Yılmaz, kent içinde ulaşımı rahatlatan, çevre dostu enerji kullanan elektrikli bireysel taşıtla ilgili çalışma başlattıklarını kaydetti.


ÜRETİMİNE BAŞLANACAK
Yılmaz, araç projelerini tek ve iki kişilik tasarladıklarını söyledi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan proje doğrultusunda 1 Ekim'den itibaren üretim çalışmalarına başlayacaklarını bildiren Yılmaz, şunları kaydetti: ''Tek kişilik araçta 3 teker, iki kişilikte 4 teker bulunuyor. Elektrikle çalışacak araç, istenildiğinde veya zorunlu hallerde pedal sistemiyle de hareket ettirebilecek. Aracın hızını saatte 90 kilometreye kadar çıkarmamız mümkün ancak 45 kilometreyi aşmayacak şekilde tasarladık. Bu sayede ehliyet gerektirmeden kullanılabilecek ve vergiye de tabi olmayacak. Kilometrede 5 kuruş elektrik harcayacak. Tek kişilik olanı 5 bin liradan, iki kişilikleri 8 bin biraya piyasa sürmeyi düşünüyoruz. Bir yıl içinde prototipini üretmeyi, iki yılda da kent içi ulaşımda kullanılacak şekilde piyasa sunmayı planlıyoruz.'' Yılmaz, açılır ve kapanır tavanıyla her mevsim kullanılabilecek, normal bir otomobilin park ettiği alana 3 tanesi sığabilecek şekilde tasarlanacak araçların, güneş enerjisini elektriğe dönüştüren istasyonlarda şarj edilebilmesine yönelik çalışma yürüttüklerini de sözlerine ekledi.

75
Geyik alanı / Dünya'da sadece Türkler kalsaydı
« : Temmuz 26, 2011, 22:26:35 ös »
Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış. İlk tepkiler ne olurdu dersiniz? Buyurun bakalım:

*Amma balık yeriz artık be!
*'Türk'ün Türk'ten başka dostu yok' derlerdi de inanmazdım.
* Ulan tam da Uluslararası ilişkiler' bölümünü kazanmıştık.
* Şansa bak! Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat...
* Nihayet cari açığı, dış açığını filan sıfırladık...
* Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu.
* Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı...
* Bakanlar Kurulu kararı ile sularımız 12 bin mile çıkarıldı...
* Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar
kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı...
* Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı ,T.C.vatandaşı olmak için başvurdu. Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak...
* Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var.
* Ülkemizde bulunan yabancı turistler 'Ne iş olsa yaparım abi' diyip
iş aramaya başladı.
* Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boş geçecek...
* Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!!
* Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle.
veee en sonuncusu en mükemelii...
* Yine Türk Kızlarına kaldık :D:D

Ufuk abi ;) siyasete son verdi

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8