Mart 29, 2024, 10:45:03 öö

Gönderen Konu: Doumbia için flaş açıklama!  (Okunma sayısı 1007 defa)

Çevrimdışı GeneraLSmokeR

  • İleti: 88
  • Karma: 1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Doumbia için flaş açıklama!
« : Ocak 30, 2015, 17:03:33 ös »
Mattia Destro'yu Milan'a kiralık olarak gönderen ve forvet hattına takviye yapması beklenen Roma'nın yanı sıra Galatasaray'ın da gündeminde olduğu ileri sürülen CSKA Moskova'nın golcüsü Seydou Doumbia hakkında menajerinden açıklama geldi..

Rus basınında çıkan haberlerde
 Galatasaray'ın, Roma ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Fildişi Sahilli golcü Seydou Doumbia için nabız yokladığı belirtilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Doumbia'nın menajeri Jean-Bernard Beytrizon ise Roma iddiaları hakkında, "Şu anda bunun hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

"Doumbia, Roma'ya gitmekle ilgileniyor mu?" sorusuna, "Evet ve hayır" cevabını veren Beytrizon, Doumbia'nın Afrika Uluslar Kupası'nda olmasının transferini engellemediğini söyleyerek, "Hayır engellemiyor ancak bitmemiş bir transfer hakkında konuşamam. Bunu asla yapmam. Ancak belgeler imzalandığı zaman konuşurum. Şu anda Doumbia'nın CSKA Moskova ile sözleşmesi var ve Afrika Kupası maçlarında oynuyor. Söylentiler hakkında konuşmak istemiyorum. Hiçbir şeyi körüklemek istemiyorum" dedi.

Ocak ayı transfer dönemini sevmediğini dile getiren Beytrizon, bu dönemin genel olarak futbolculara yardım etmediğini ancak takımların ciddi sakatlık sorunu olduğu zaman işe yaradığını dile getirdi.