Mayıs 03, 2024, 20:13:04 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - gapo93

Sayfa: [1] 2 3 ... 6
1
Fifa 12 / Ynt: fifa12 deki anlam veremediğim olay
« : Eylül 23, 2011, 17:32:51 ös »
:P :P :P :P c_heesy c_heesy c_heesy AHAHAHAHAHAHA
PES i savunan Fifayı oynamayı bilmiyor demektir.Beceriksizliğini belirtme heryerde.
kasma kendini be. bi tebessüm daha etkilidir her zaman. seni ergen :)

2
Fifa 12 / Ynt: fifa12 deki anlam veremediğim olay
« : Eylül 23, 2011, 17:32:04 ös »
PES açıklamış zaten.Fifa daha iyi diye ;)
Fifa candır yaw c_heesy

konami açıkladı pes değil. konami daha iyi demedi ayrıca. daha gerçekçi dedi ama bizim oyunumuz daha eğlenceli dedi.
chip.com.tr de 2 dklık araştırma yaparsanız.bulursunuz.

3
Fifa 12 / Ynt: fifa12 deki anlam veremediğim olay
« : Eylül 23, 2011, 17:29:47 ös »
Oynayamadığn oyuna bok atıyorsun gerçekten çok haklısın. Açıkçası hayvan gibi pres yapmak hiçte gerçekçi değil biliyor musun?
Sen o oyunu oynamayı bilmiyorsan oyuna laf edemezsin arkadaşım.
Sen git pes oyna defansı bilgisayara yaptır ama sonra buraya gelip pes daha gerçekçi muhabbeti yapma.
Eğlence olayına gelirsek iki oyununda son demosunu oynayabilmiş biri olarak Fifa 12 beni çılgınlar gibi eğlendiriyor.
Sonuç olarak oynayamadığınız oyunlara bok atmayın gidin oynamayı öğrenin
ayrıca pes daha gerçekçi demedim. daha eğlenceli dedim. editsiz halide venomun cevabında var. kasma kendini.

4
Fifa 12 / Ynt: fifa12 deki anlam veremediğim olay
« : Eylül 23, 2011, 17:28:02 ös »
fifayı savunanlara sadece gülüyorum. legendary de oynarken. parmaklarınız o kadar çok iş yapacakki. bi maçta parmaklarınız uyuşacak. sonra dicenki kendi kendine "ulan hakkenten gerçekçi yapmışlar ben burda yoruldum". içindeki hafif sinirinde zevk olduğunu sanacan. sen orda stres yaparken ben peste eğleniyor olacam. api_duman koçum git bi playstation a saplanma bilgisayara. oyna bi pes i. hangisi daha eğlenceli kendin karar ver. aş kendini.

5
Fifa 12 / Ynt: fifa12 deki anlam veremediğim olay
« : Eylül 21, 2011, 16:38:45 ös »
Fifa 12 de bu sene tactical defending diye bi özellik var. Zamanla alışırsın canını sıkma. Ben oyunu oynayamadığım için ayrıntılı bişey söyleyemiyorum ama ayarlardan bu tactical defending kapatılıp eski haliyle oynanabiliyormuş bildiğim kadarıyla.

Bence çok güzel oldu bu özellik. 2 tuşa bas adam hayvan gibi pres yapıp gidip topu alsın, hiç zevkli değildi.

sen beni anlamadın ama. ben diyorumki ben oynamıyorum adamlar oynuyor. böyle iş mi olur.
ben oynayamadığım oyunu niye alayım. top ayağıma bi geliyor. ben paslı oynarım zaten. adamlar eski sistemde ben bilgisayardan nasıl top alıyorsam benden öyle topu alıyorlar. ben niye alamıyorum. s ye basıyorum olmuyor. d ye basıyor saçma sapan ayağını uzatıyor. s+e pres yapıyor ama topu almıyor. neyse koşup a ile alayım diyorum. adam topu bi kırıyor benim adamında beli kırılıyor. benim adamlar uyuz uyuz hareketler yapıyor. rakip öyle değil. hareketliler. sağ bek sol bek forvette rakibin. böyle iş olmaz. aklıma konaminin ceosunun dedikleri geliyor. fifa nın pesten daha gerçekçi olduğu hakkında soru soruyorlar. adam cevap veriyor "doğrudur fifa bizden daha gerçekçi ama bizim oyunumuz daha zevkli" sonuç: fifa12 yi hiç ama hiç sevmedim

6
Fifa 12 / fifa12 deki anlam veremediğim olay
« : Eylül 20, 2011, 14:15:33 ös »
herkese selamlar
arkadaşlar biliyorsunuz rna dosyasını atınca zorluk seviyesini falan ayarlayabiliyoruz.
amatörde oynarken fifa12 den gayet güzel keyif alıyordum. neyse dedim bide pro oynayayım arkadaş
ne pro ne semipro top alamıyorum adamlardan. hayatımda ilk defa orjinal oyun alayım dedim. fifa12 çıkınca yani.
bu nedir ya. hangi tuşla alıyoruz arkadaş ne pires ne koşma işe yaramıyor. klasik tuş ayarlarında s işe yaramıyor. a yı her zaman kullanamıyorum. oyundan soğudum topu bi aldılar mı geri alamıyorum. böyle iş olmaz. sinirlendim.

7
arkadaşlar aslında bu yamayı yapan gurptaydım.bazıları saf saf konuşmuş :@ çalıntı filan diye. değil kardeşim. çalıştığım arkadaşlardan izin aldım. bu da siize varil :@ hepside tabi ne demek dedi. zaten bu yamadan sonra türkçe spiker çıktı bundaki bazı eksiklerde giderildi.siteyi söylemicem :) google a ''soccer aratın çıkan sitede yapmıştık :D

8
Konu Dışı / windows xp service pack 3 (sp3) yüklediniz mi?
« : Ekim 29, 2008, 16:19:57 ös »
arkadaşlar xp sp3 öneriyorum gerçekten süper benim bilgisayar celeron uyuz olan benim bilgisayarı bile uçurdu.
sp2 den sp3 e kadar olan bütün yamaları içeriyor.türkçesi mayısta(05.08) çıkçaktı şimdi çıkmış indireniniz vardır ama indirmeyenler için işte link :
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=en dili turkish yapın indirin.

vista olanlar bende vista var indirmeme gerek yok gibi övünen yazılar yazıp kalabalık yapmasın  >:(

9
bu vardı saten fifa08 de de vardı yani yeni bişel değil ki :-\ bana oluyordu sık sık ;)

10
bende işe yaramıyor bu :-\ yani 1000 de 1000 değil ben vtunnel.com dan giriyorum ;) hem aynı hız kesinlikle !!
sadece blokeyi kaldırıyor öneririm yani ;) süper hızlı ;)

11
SONUNA KADAR OKUYUN HAK VERECEKSİNİZ  ;)
yardımcı hakemin adı Matthias Arnet . Dün maçı izlerken görmedim . Yorumcular hakem komitesinini kararlara saç baş yolduklarını Melih Gümüşbıçak söyledi.Yani bu hakemi bu maça veren komite nerdeyse bütün kararlara saçbaş yolmuşlar.Maçın hakemi Massimo Busacca ' nın yaklaşık 4 tane NET sarı kart pozisyonunda Almanlara sarı kart göstermezken sadece ilk sert hareketimizde uyarmadan sarıkart gösterdi(Semih).Hadi bunlarıda geçin çünkü Melih Gümüşbıçak(Lig Tv spikeri hakem komitesiyle görüştükten sonra) a göre sonuca direk etkileyen hakemmlere uzun süre maç vermiyorlar.Bu biizi biiraz olsun rahatlatır.AMA DAHA DA ÖNEMLİSİ BURASI ÇOK ÖNEMLİ Matthias Arnet lehimize karar vermemiş malesef olsun ama gözümü çarrpanları söyliyeyim 3 . yü iyi okuyun lütfen!!!!! 1.MAÇIN KAÇINCI DAKİKASI HATIRLAMIYORUM METZELDER SEMİHİ ÖYLE BİR DÜŞÜRDÜ Kİ SEMİH DÜŞERKEN METZELDERİ TUTMAK ZORUNDA KALDI VE İNANILMAZ Matthias Arnet  ALEHİMİZE KARAR VERDİ. 2.KAZIM CEZASAHASI İÇİNDE FORMASINDAN ÖYLE BİR ÇEKİLDİKİ BİZ PİLOT KAMERADAN NE YAPIYOR KAZIM NİİYE GERİYE DORU DÜŞTÜ DERKEN YARDIMCI HAKEMİN NET OLARAK GÖRDÜĞÜ POZİSYONUN DEVAMINDA ALMANLAR LEHİNE FOUL VERDİ...VE İŞTE 3.
TÜRKİYE YİNE MUCİZE PEŞİNDE GELİYORUZ SABRİ LAHM I MÜTHİŞ BİR ÇALIM ATTI SEMİH ÖN DİREĞE KOŞTU VE GOLÜ ATTI . NE VAR BUNDA DİYECEKSİNİZ.GOL OLUNCA YARDIMCI HAKEMİN ORTA NOKTAYA KOŞMASI GEREKİYOR.AMA Matthias Arnet  YERİNDE KALDI . EVET YERİNDE KALDI HAKEM BUSACCA UYARINCA YERİNE GEÇTİ  ;D ŞAKA YAPMIYORUM BİZ GOLÜ ATINCA 2 DK GEÇMESİNE RAĞMEN (GOLE SEVİNİYORUZ ) YARDIMCI HAKEM YERİNE GİTMEDİ . BENİM MERAK ETTİĞİM ŞU BUNLAR GECE YATAĞINDA UYURKEN VİCDANLARI RAHAT MI ACABA???????

BUNA ARD NİYET DENMİYOR!!! DAHA ÖTESİ VARSA O  >:( FATİH TERİM SAHADA ÇILDIRMASINA RAĞMEN SOĞUKKANLI OLARAK HAKEMLE MUHATTAP BİLE OLMADI . BELKİ ÖKÜZ HERİF BİR ŞEY ANLAMIŞTIR  :-\
BU ARADA MASSİMO BUSACCA VE YARDIMCILARI İSVİÇRELİ!!! İSVİÇREYİ TURNUVADAN ELEYEN BİZİZ AKLINIZDA BUNLUNSUN İSTEDİM  ;)

12
arkadaşlar far cry ---- prince of persia giibi  oyunlarını setupunda yani kurulumunda ubi.com üyeliği istiyor bende üye oluyorum.kullanıcı adı ve şifreyi kurulumun kendisinin istediği yere yazıyorum.bana saçma bir uyarı veriyor
"you must live in US for this play tittle" yani sen birleşmiş milletler (ABD) de yaşamalısın bu oyunu oynamak için diyor.nasıl halledebilirim.lütfen söyleyen büyük sevaba girecek !!! farcry 1,47 gb prince of persia 1,27 gb nolur indirirken anam ağladı.abd deyaşayan bi üye varsa bi yardım etsin ubi.com a üye olup bana kullanıcı adını versin nolur . yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim  ;)

13
arkadaşlar herkese selam ;).ben bişey merak ettim meselea interenet üzerinden bir oyun oynuyom atıyorum kraloyun.com dan o oynadığım oyunu indirebilir miyim bilgisi olan varsa şimdiden tşkr ederim   8)

14
arkadaşlar herkese selam . cuma günü çok önemli bi maç halısaha maçı . kesin kazanmamız gerekiyor ama ben uzun zamandır hantal olduum için kondisyon sıfır!!!!! dedim enerji içeceği alayım, aldım ama üstünde nasıl kullanılıyor yazmıyor.yani maçtan ne kadar zaman önce iççem ??? ??? bilen varsa şimdiden tşkr ederim ;)

buraya girip ne kadar içeçeğimi öğreniyorum ama ne kadar zaman önce içmeliyim
http://www.powerade.com.tr/tk/preloader-tr_02.html

15
http://www.fifadelisi.net/forum/index.php/topic,5771.0.html
istersen blackhawk buraya 8.5 full türkçe versiyonunu koymuş bende daha önceden vardı tavsiye ederim
aldım tmm tşkerler

Sayfa: [1] 2 3 ... 6