Nisan 20, 2024, 06:41:47 öö

Gönderen Konu: Beklenen Fps Türkçe - Blacklight Retribution  (Okunma sayısı 2325 defa)

Çevrimdışı FredChaves

  • İleti: 8
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
Beklenen Fps Türkçe - Blacklight Retribution
« : Mart 15, 2013, 18:26:13 ös »


Ücretsiz, fütüristik temalı, FPS oyunu Blacklight: Retribution'da en gelişmiş teknoloji ürünü silahlar kullanarak savaşın. Tahrip edici robot tanklar donanın ve hırçın bir rekabet içeren modlarda ölümcül el silahlarını kullanın.

Robot Tank üst düzey bir silahtır. Güçlü ancak yavaştır, bu zırhlı giysi tek vuruşta öldüren bir raylı tüfek ve alanları düşmandan hızla temizleyecek yüksek ivmeli bir mitralyöz içerir. Yalnızca takım oyunu uygulayarak, silah deposundaki ağır silahlarla ve Hiper Gerçeklik Görüşü (HGG) kullanılarak bu fütüristik ölüm makinasının üstesinden gelinebilir.

Gelişmiş HGG oyuncuların rakiplerini, takım arkadaşlarını, Silah Depolarını ve Robot Tank zayıf noktalarını duvarların ötesinden görmelerini sağlar ama bu onların saldırma kapasitelerine mal olur. Blacklight'ın son derece gösterişli oyun modlarında yalnız ya da arkadaş ekibinizle, Robot Tank ve HGG kullanarak oynayın. Mevcut modlar şunları içerir. Ölüm Maçı, Takım Ölüm Maçı, Baskınlık ve Tepenin Kralı ama daha fazlası da yolda.

Silahlarını, zırhlarını, sataşmalarını ve daha fazlasını çok ayrıntılı bir şekilde uyarlayın. Tüfek Ağızları, gövdeler, cephane ve daha fazlasıyla oynayın. Oyun-içi depolardaki gelişmiş silahları bile yapılandırın.





Tanıtım Video : http://www.youtube.com/watch?v=F-FpduXstLE
Oyun Link : http://blacklight.tr.perfectworld.eu/