Mayıs 12, 2024, 13:28:26 ös

Gönderen Konu: Emre Belözoğlu : Dost bildiğim çok insan yok..  (Okunma sayısı 618 defa)

Çevrimdışı GeneraLSmokeR

  • İleti: 88
  • Karma: 1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Emre Belözoğlu : Dost bildiğim çok insan yok..
« : Haziran 03, 2012, 13:10:33 ös »
Emre'nin açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Aldığımız skor ve oyun disiplini önemli şeyler tabii. Bizim gibi genç takımlar için önemli şeyler. İlk yarıda iyi futbol oynadığımızı düşünmüyorum. İkinci yarıda daha iyi pozisyon aldık. Güzel de bir gol bulduk. Oyun gitti geldi. Penaltı yaptırdığım için özür diliyorum tüm arkadaşlarımdan. Bence penaltı değildi ama Volkan sağolsun oyun yine bize döndü. Bu Portekiz gidiyorsa Euro 2012'ye biz niye gitmiyoruz diye düşünmeliyiz.

Bu skor umut verici. Abdullah Avcı ile beraber çok büyük başarılara ilerleriz. Hocaya teşekkür ediyorum 2-3 tecrübeli oyuncuyu tutmaya çalışıyor. Çok genç ve yetenekli arkadaşlarımız var. Buranın kulüpler üzeri olduğunu söylüyoruz. Kamp adına önemli şeyler elde ettik. Volkan, Fenerbahçe'deki takım arkadaşlarım, Can Bartu Tesisleri'nde çalışanlar hepsi benim ailem gibiydi. Ben ailemden ayrılmış gibi hissediyorum. Hepsiyle vedalaşacağım. Volkan ile kader birliği yaptık. Beraber güldük, beraber ağladık... Umarım Fenerbahçe çok başarılı olur.

Güzeldi Madrid. Önemli olan havaalanında karşılanmak değil oralardan ayrılırken sizi aynı şekilde yolcu etmeleridir. Ben de 2 sene boyunda elimden geleni yapıp havaalanından basın ordusuyla ayrılırım. Futbol bıraktıktan sora aileme vakit ayırmak istiyorum. Benim dost bildiğim çok insan yok. İşin gerçeğinde futbolcular yalnız adamlardır, özel hayatlarında... Çok fazla dostu olmaz insanın