Mayıs 14, 2024, 18:00:50 ös

Gönderen Konu: ''Hakem polis, futbolcu hırsız !..''  (Okunma sayısı 957 defa)

Çevrimdışı _Leonardo_

  • Daimi Üye
  • İleti: 174
  • Karma: 1
  • I Love Beşiktaş 19o3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
''Hakem polis, futbolcu hırsız !..''
« : Şubat 11, 2011, 10:58:53 öö »
FIFA kokartlı eski hakemlerden İsmet Arzuman, çarpıcı açıklamar yaptı, Türk hakemliğinin kurtuluş reçetesini açıkladı..


FIFA kokartlı eski hakemlerden İsmet Arzuman, Radyospor'da "Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor" programına katıldı. İşte Arzuman’ın çarpıcı açıklamalar:

-MHK BAŞKANI SUSTUKÇA TÜRK HAKEMLİĞİNDE KAZAN KAYNAYACAKTIR-
"Sözlerime programında ismine uygun bir dille başlamak istiyorum Türk hakemliğinde kazan kaynıyor. Futbolda kabul edilir hatalar vardır kabul edilmeyen hatalar vardır çünkü hepimiz yaptık bu hataları. Ama kaoslar güçlü Merkez Hakem Komiteleri ile çözülür ama hatalar git gide fazlalaşıyor. Her defasında aynı şeyleri söylüyorum 30 yıl sonrada konuşsak yine söyleyeceğim hakemlerin korunması adına MHK Başkanı suskun kalmamalı, hafta başlarında raporları açıklamalı hatalar kabullenilmeli yada hakeme konuşma hakkı tanınmalı. Yoksa televizyonlarda boy gösteren şovmen hakem hocaları sayesinde yazılan senaryolar ile işler daha da sarpa saracak bu durumdan da ülke futbolu zarar görecek ondan korkuyorum."

-ÜLKEMİZDE HAKEM POLİS, FUTBOLCU HIRSIZ GİBİ-
"Birbirimizden kaçarak çözüm bulamayız ortak görüşlerle hareket edip sorulara yanıtlar bulmalıyız. Ama maalesef MHK tecrübelerimizden ve bilgilerimizden faydalanmak yerine çareyi yurtdışından getireceği eğitimcilerde arıyor.. Halbuki çözümleri içimizde halledebiliriz. Çünkü son zamanlarda durum kötüye gidiyor hakem polis futbolcu hırsız gibi gösteriliyor. Hakemlerin sahipsiz kaldığına yeterli desteği görmediklerine inanıyorum. Merkez Hakem Komitesi Başkanı hakemlerin mutlu olmadıklarını görmeli yeniden gözden geçirmeli yoksa bugün Kamil yarın Ahmet diğer gün Mehmet asılıp kesilmeye devam edilir."

-HAKEMLER FUTBOL TAKIMI GİBİ ÇALIŞABİLMELİ-
"Bence her şey boşa hep uyarı yapıyoruz dikkate alınmıyor ama yine yapacağım. Bence hakemler artık çağımızın futboluna ayak uydurabilmek Avrupa’ya açılabilmek adına antrenmanlarını futbol takımı gibi yapmalıdır. Öyle Salı günü saha etrafından 20 tur koşmak ile perşembe günü depar atmak ile maçlara hazırlanılmaz. Oluşum yaratılmalı destek verilmeli. Maçı yönetecek hakemler futbolcular gibi çimde çalışabiliyorlar mı? İmkanlar yeterli mi? sorular yıllardır yanıt bekliyor artık susmak yersiz konuşulmalı ve sorunlar çözümlenmeli."
Bir Gün Herkez Beşiktaşlı Olmasın Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın

Kartalizma