Nisan 29, 2024, 13:39:55 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - By.GereDeLy

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6
31
1.Yöntem (Programlar)


Rar Password Recovery 1.53
Advanced RAR Password Recovery Programını İndirmek İçin Tıklayın...!


RAR Password Cracker
Rar Password Cracker Programını İndirmek İçin Tıklayın...!

RAR Password Finder Programını İndirmek İçin Tıklayın...!

RAR Password Recovery Magic Programını İndirmek İçin Tıklayın...!

Rar Key Programını İndirmek İçin Tıklayın...!

Zip Key Programını İndirmek İçin Tıklayın...!

2.Yöntem (Googlede veya diğer arama motorlarında aramak)
indirdiğimiz linki veya dosyanın ismini seçtiğimiz arama motorunda aratıyoruz...bu yöntem biraz saçma fakat %90 işe yarar.

Örnek :


3.Yöntem Yoktur Çünkü 2 yöntem %100 İşe Yarar ! :D

32
Knight Online / Usko Oynayan ?
« : Temmuz 25, 2011, 17:45:51 ös »
usko oynayan varmı aceb :P varsa bende başlayacam...:)

34
İlginç Video ve Resimler / Artizletmece !
« : Temmuz 24, 2011, 14:28:42 ös »

35
Online Maç Yorumları / Geredely vs OnurGsli
« : Temmuz 11, 2011, 12:59:46 ös »


oowww YeaH ! süper bi maçtı bu arada italya benim...

36
Futbol ve Diğer Sporlar / Aziz Yıldırım Tutuklandı !
« : Temmuz 10, 2011, 23:59:32 ös »

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike soruşturmasının 8. gününde tutuklu olarak yargılanmak üzere Metris Cezaevi’ne gönderildi. Aziz Yıldırım örgüt kurmak, yönetmek ve şike faaliyeti yürütmekle suçlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı. Adliyeden ayrılan Yıldırım, Metris Cezaevi'ne konuldu.

Sivil polis aracıyla Metris cezaevine getirilen Yıldırım, saat 21.20 sıralarında cezaevi içerisine alındı. Bu sırada, bir grup Fereberbehçe taraftarı, takımlarının lehine slogan atarak, cezaevi önüne gelmeye çalıştı. Polis ekipleri müdahale edince grup, taş ve sopalarla karşılık verdi. Jandarma ve polis cezaevi önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Yıldırım, geçen 3 Temmuz Pazar günü gözetim altına alınmasının ardından, önceki gün getirildiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde savcılık sorgusu tamamlanarak, ''suç örgütü kurmak ve yönetmek'', ''şike'' suçlarından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Ancak rahatsızlanan Yıldırım, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, dün akşam saatlerinde tekrar adliyeye getirilerek, hakim karşısına çıkmıştı. İfadesi sırasında yeniden rahatsızlanması üzerine gece saatlerinde hastaneye kaldırılarak yapılan tedavisinin ardından bugün öğleden sonra adliyeye getirilmiş ve mahkemece tutuklanmıştı.

Bu arada, adliye binası önünde bekleyen bir grup Fenerbahçeli taraftar, Yıldırım'ın tutuklandığı haberinin duyulması üzerine, taşkınlık çıkardı. Taraftarlar, polis ve basın mensuplarının bulunduğu yöne taş ve bira şişesi attı. Başına şişe isabet eden bir televizyon muhabiri yaralandı. Yaralı basın mensubu hastaneye götürüldü.

AZİZ YILDIRIM KULÜBÜNDEN DE İHRAÇ TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübünden de ihraç edilme tehlikesiyle karşı karşıya.

Fenerbahçe Kulübü Tüzüğü'nün ''Disiplin Cezaları'' konulu ilgili maddesine göre Aziz Yıldırım, yargılama süreci sonunda hüküm giyerse, 13 yıldır başkanlığını yaptığı kulüpte üyeliği sona erecek.

Kulüp tüzüğünün, Disiplin Cezaları konulu 65. maddesinde, ''Kulüp veya üyelerle ilişkili olmak koşuluyla, Türk Ceza Kanunu'nun suç saydığı fiilleri ifa edenler ile tüzük, yönetmelik ve kulübün organlarınca alınan kararlara ve tespit edilen yöntem ve kurallara kasten uymayanlar veya bunları ihlal edenler. Kendilerine verilmiş olan görevleri yapmayan, savsaklayan veya görevin gerektirdiği dürüstlük kurallarına uymayanlar. Basın ve yayın yoluyla kulübün, üyelerin veya başkan ve yöneticilerin veya sporcuların veya spor  adamlarının manevi şahsiyetini tahkir edenler. Sövenler veya hakaret edenler veya basın-yayın yoluyla veya söz, yazı, bildiri veya beyanat suretiyle kulübü küçük düşürenler. Kulüp düzenine uymayanlar veya kulübe sadakat göstermeyenler hakkında, durumun niteliğine ve ağırlık derecesine göre bu tüzükte yazılı disiplin cezaları, yetkili disiplin organları eliyle uygulanır'' ifadeleri yer alıyor.

Fenerbahçe Kulübü Tüzüğü'ne göre, görev ifasında ve davranışlarında kusurlu hareket ettiği belirlenen kişiler için kınama cezası uygulanacağı kaydedilirken, geçici ihraç ve ihraç cezalarının gerekçeleri ise şöyle belirlendi:

A)GEÇİCİ İHRACI GEREKTİREN FİİLLER
a)Tüzük ve yönetmelik hükümleri ile yetkili kurullarca alınan kararlara kasten uyulmaması veya bu kararların yerine getirilmemesi veya savsaklanması veya ihlal edilmesi,

b)Kulüp organları tarafından istenilen bilgi ve belgeleri tekide rağmen ilgili organlara vermemekte direnilmesi,

c)Üyeler arasındaki birlik ve dayanışma ile bağdaşmayan hareketlerde bulunulması,

d)Kendisine verilmiş olan görevin kasten yapılmaması, savsaklanması veya görevin gerektirdiği dürüstlük kurallarına uyulmaması,

e)Kulüp düzenine uyulmaması veya kulübe sadakat gösterilmemesi. Basın ve yayın yoluyla veya söz, yazı, bildiri veya beyanat suretiyle kulübü küçük düşürenler veya üyelerin veya başkan ve yöneticilerin veya görevli sporcu ve spor adamlarının manevi şahsiyetine, kişilik haklarına, şeref ve haysiyetine tecavüz edilmesi, tahkir veya tezyif edilmesi, sövülmesi, hakaret edilmesi hallerinde, üç aydan üç yıla kadar geçici ihraç cezası verilir.

B)İHRACI GEREKTİREN FİİLLER
a)Kulüpteki görevini veya üyelik sıfatını kötüye kullanarak, niteliği ne olursa olsun kendisine ve/veya bu yolla başkasına menfaat temin eden veya kulübe zarar veren,

b)Her ne suretle olursa olsun, kendisine tevdi olunan kulübe ait para, para hükmündeki evrak, senet veya sair malları kendisinin veya başkasının yararına kullanan, sarf eden, satan, saklayan,

c)Kulübe ait evrak, defter ve kayıtları tahrif, tağyir eden veya saklayan veya sahte evrak düzenleyen,

d)Genel Kurul ve diğer kulüp organlarında yapılan seçimler ve oylamalar ile oyların sayım ve dökümüne hile karıştıranlar ile;

e)Geçici ihraçla ilgili maddenin (e) bendinde sayılan fiillerin tekerrürü veya madde tayini sureti ile işlenmesi veya kulüple ilişkili olmak koşuluyla fiili tecavüz hallerinde üye, kulüpten ihraç edilir.

Kaynak : NTVSpor

37
Futbol ve Diğer Sporlar / Serdar Kesimal'da yırtık tesbit edildi...
« : Temmuz 08, 2011, 22:33:35 ös »

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'de, defans oyuncusu Serdar

Kesimal'in sol arka adelesinde yırtık tespit edlidi.

Düzce'de kamp yapan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Kaynaşlı İlçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan akşam antrenmanında futbolcular, koşu ve ısınmanın ardından 5'e 2 pas çalışmasıyaptı.

Antrenmanda daha sonra geniş alanda pas çalışması yapan sarı-lacivertliler, tam sahada yapılan çift kale maçla çalışmayı tamamladı.

Sabah antrenmanında takımdan ayrı çalışan Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Semih Şentürk ve Volkan Demirel akşam takımla birlikte idman yaptı.

Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz ve Mehmet Topçu ise 5'e 2 pas çalışmasının ardından yan sahada takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, dün gece kampa katılan Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer de antrenmanı izledi. Kamer, antrenman öncesi bazı oyuncularla sohbet etti.

Öte yandan, bugün kampa gelen Futbol Şubesi Gençlik Geliştirme Sorumlusu Şenol Çorlu, A2 takımı teknik direktörü Hakan Tecimer ve altyapı antrenörleri, teknik heyetle altyapıdan gelen oyuncuların performansıyla ilgili görüştükleri bildirildi.

Diğer yandan, antrenmanı izleyen taraftarlar, idman sonunda teknik heyet ve oyuncular için tezahürat yaptı. Kaptan Alex, taraftarların yanına giderek, imza dağıttı.

SERDAR'IN SOL ARKA ADALESİNDE 1. DERECE KISMİ YIRTIK ÇIKTI
Sol arka adalesinde ağrıları nedeniyle iki gündür idmana çıkmayan Serdar Kesimal'ın sol arka adalesinde 1. derece kısmi yırtık tespit edildi. Serdar'ın tedavisine tesislerde devam edildiği bildirildi.

Sol ayağının üstünde ağrıları olan Mamadou Niang'ın ise çekilen MR sonucunda, ayağının üstünde yumuşak doku zedelenmesi olduğu kaydedildi.

Serdar ve Niang'ın dışında sol üst adalesinde zorlanma olan Gökay Iravul da antrenmana çıkmadı.

Copa Amerika'da mücadele eden Uruguay Milli Takımı'nda yer alan Diego Lugano ve Brezilya Milli Takımı kadrosunda bulunan Andre Santos takıma daha sonra dahil olacak.

Fenerbahçe, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarına devamedecek.

Kaynak : NTVSpor

38
Futbol ve Diğer Sporlar / Sırada KOBE Mi Var ?
« : Temmuz 08, 2011, 22:31:50 ös »

Basketbolda çok önemli bir atağa kalkan ve dünyaca ünlü NBA yıldızı Deron Williams ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ta yeni gündem Kobe Bryant...

Dünyanın en iyi iki oyun kurucusundan biri olan Deron Williams'la prensipte anlaşan Beşiktaş, Amerikan spor basınının bir numaralı gündem maddesi haline geldi. ESPN, Yahoo, New York Times, Sports Illustrated, gibi basın kuruluşları, haberi takipçilerine NTV SPOR'u kaynak göstererek sundu.

Haber, ESPN televizyonunda "Deron Williams, lokavt boyunca Beşiktaş'ta oynamak istiyor" şeklinde sunulurken; bir diğer NBA oyuncusu Zaza Pachulia'nın da gelecek sezon Beşiktaş forması giymeye çok yaklaştığı vurgulandı.

Beşiktaş antrenörü Ergin Ataman'la konuşan New York Times, tecrübeli çalıştırıcının "Eğer isterse Kobe Bryant da bize katılabilir" sözlerini manşete taşıdı.

New York Times'ın bu haberi sonrasında ilginç gelişmeler yaşandı. Kobe Bryant'ın menajerleri aracılar vasıtasıyla Beşiktaş'tan bir görüşme talep etti. Yahoo Sports, Kobe'nin Beşiktaş'ın teklifini duymak istediğini bildirdi. Beşiktaş cephesi de bu talebi doğruladı. Görüşmenin önümüzdeki hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

NBA'de lokavt ilan edilmesinin ardından, sözleşmesi devam eden oyuncuların geçici olarak başka takımlara gitmesi hâlâ tartışılan bir konu. Beşiktaş, Deron Williams ile prensip anlaşmasına vardı. Fakat 27 yaşındaki yıldız sözleşmeyi imzalasa bile bu transferin gerçekleşmesi için FIBA'nın onayı gerekiyor.

Kaynak : NTVSpor

39
Futbol ve Diğer Sporlar / Futbol Deperimnde Gün Gün Gelişmeler...
« : Temmuz 08, 2011, 22:30:37 ös »


Futbolda şike soruşturmasında 6. gün devam ederken, operasyonun başladığı Pazar gününden itibaren yaşanan tüm gelişmeleri NTV Spor olarak sizlere aktarıyoruz.

Şike soruşturmasının ilk adımı pazar sabahı yapılan gözaltılarla atılmıştı. Peki geride bıraktığımız 5 günde neler yaşandı? Kısaca hatırlıyalım...

Türk futbolunda büyük bir depreme yol açan şike operasyonunun fitili, Aralık 2010 tarihinde ateşlendi. Emniyet güçleri, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden bir kulüpte, usulsüzlük yapıldığı şüphesiyle harekete geçti. Ancak başlatılan teknik takibin boyutları, bu kulüple sınırlı kalmadı. Aradan geçen sürede, soruşturma dalga dalga büyüdü ve emniyet, 7 ay sonra operasyon için düğmeye basmaya karar verdi.

3 Temmuz Pazar
Saat: 07.00
Eşzamanlı operasyon başladı

Türk futbolu sakin bir tatil gününe uyandığını düşünürken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emriyle, emniyet güçleri eşzamanlı operasyonlar için düğmeye bastı. Çok sayıda şehirde, aralarında başkan, yönetici, futbolcu ve menajerlerin de bulunduğu 61 kişi gözaltına alındı. Onlardan biri de, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dı. Yıldırım önce sağlık kontrolünden geçirildi; ardından sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Aynı saatlerde, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında aramalar yapılıyordu. Sadece Fenerbahçe değil; Eskişehirspor, Sivasspor ve Trabzonspor'un kulüp binaları da aranıyordu.

Operasyonun ne kadar geniş kapsamlı olduğu, saatler ilerledikçe daha net anlaşıldı. Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kulüp muhasebecisi Tamer Yelkovan, yeni transferler Emenike ve Sezer Öztürk, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Sportif Direktör Ümit Karan ile birlikte yeni transfer Mehmet Yıldız, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ve Gençlerbirliği'nden Mahmut Boz da gözaltındaydı.

3 Temmuz Pazar
Saat: 13.15
Fenerbahçe'den ilk açıklama

Saatler 13.15'i gösterdiğinde, Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesi aracılığıyla ilk resmi açıklamayı yayımladı. Açıklamada; "Kulübümüz tarihinin hiçbir döneminde hukuksuzluk içinde olmamıştır" deniyordu. Türkiye Futbol Federasyonu da çok geçmeden konuyu yakından takip ettiği yolunda bir açıklama yayımladı. Akşam saatlerinde Eskişehirspor Kulübü, Bülent Uygun-Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ın sözleşmelerinin askıya alındığını duyurdu.

4 Temmuz Pazartesi
Saat: 10.00
Aziz Yıldırım hastanede

Sabah saatlerinde, Aziz Yıldırım'ın rahatsızlandığı haberi geldi. Haseki Hastanesi'ne kaldırılan Fenerbahçe Başkanı, yaklaşık 1.5 saat acil serviste kaldıktan sonra yeniden emniyete götürüldü.

4 Temmuz Pazartesi
Saat: 17.30
Fenerbahçe'den yayın yasağı talebi

Gelişmeler hakkında resmi internet sitesi aracılığıyla sürekli açıklama yapan Fenerbahçe Kulübü, saat 17.30'da, 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak, yayın yasağı talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, beklediği yanıtı alamadı.

4 Temmuz Pazartesi
Saat: 20.05
Aziz Yıldırım yeniden hastanede

Şeker hastalığı bulunan aziz yıldırım, saat 20.05'te yeniden hastaneye kaldırıldı. Yıldırım'a; "kapalı alanda kalamaz" raporu verildi. Fenerbahçe başkanı bunun üzerine, İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji servisine yatırıldı.

5 Temmuz Salı
Saat: 09.15
Adliyeye sevkler başladı

Hareketlilik salı sabahı artarak devam etti. Saat 9.15'te sorguları tamamlanan 15 kişi adliyeye sevkedildi. Bu kişiler arasında Mehmet Yıldız ve Olgun Peker de bulunuyordu. Öğlen saatlerinde ise 7 kişi daha adliyenin yolunu tuttu.

5 Temmuz Salı
Saat: 14.15
TFF Başkanı emniyet ve adliyede

Saatler 14'ü gösterdiğinde, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, soruşturma hakkında bilgi almak için önce adliyeye ardından emniyete gitti. Hem soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk hem de İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile görüştü. Türk futbolunun zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Aydınlar, kısa süre içinde Fenerbahçe ve diğer kulüplerin akıbeti hakkında kesin kararlarını vereceklerini dile getirdi. Aydınlar, görüşmelerini sürdürürken, Aziz Yıldırım'a anjiyo yapıldı. Genel sağlık durumu iyi olan Fenerbahçe Başkanı'na müdahalede bulunulmasına gerek olmadığına karar verildi.

5 Temmuz Salı
Saat: 18.15
Fenerbahçe yöneticileri TFF'de

Gelişmeler başdöndürücü bir hızla ilerlerken, Fenerbahçe yöneticileri, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile olağanüstü toplantıda biraraya geldi...

5 Temmuz Salı
Saat: 18.35
4 kişi serbest

Adliyeye sevkedilen 22 kişinin sorguları tamamlandı. Levent Eriş - Mehmet Yıldız - Halil Köntek ve Özcan Üstüntaş serbest bırakıldı. Diğer 18 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildi.

5 Temmuz Salı
Saat: 19.00
Kocaman'dan ilk açıklama

Soruşturma sürerken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da sessizliğini bozdu. Geçen sezonki inanılmaz performanslarına sahip çıkan Kocaman; "18 maçın 17'sini alnımızın akıyla kazandık" dedi; Fenerbahçe'nin hedef gösterilmesine tepki verdi. Kaptan Alex de, geçen sezon elde ettikleri başarıyı kimsenin gölgeleyemeyeceğini söylüyordu.

6 Temmuz Çarşamba
Saat: 02.15
7 kişi tutuklandı

Türk futbolunda büyük sarsıntı yaratan soruşturmada ilk tutuklama kararları salı sabahına karşı çıktı. Adliyeye sevkedilen 18 kişiden 7'si tutuklandı; 11'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

6 Temmuz Çarşamba
Saat: 09.15
25 kişi daha adliyeye sevk edildi
 
Tarihi şike soruşturmasında 4. güne girilmişti. Hareketlilik yine sabah erken saatlerde başladı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 25 kişi daha adliyeye sevkedildi. Şekip Mosturoğlu, Mecnun Otyakmaz, Emenike, Sezer Öztürk, Cemil Turan, Bülent Uygun ve Ümit Karan da bu kişiler arasındaydı.

6 Temmuz Çarşamba
Saat: 14.00
Kocaman kamera karşısında

Saat 14'te Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği Topuk Yaylası'nda kameraların karşısına geçti. Yaşananlar için "kabus gibi" tanımlaması yapan Kocaman, Türk adaletinin en doğru kararı vereceğine inandığını vurguladı; tüm futbolcularına sahip çıktı. Kocaman, bir kez daha alınlarının teriyle şampiyon olduklarını savundu.

6 Temmuz Çarşamba
Saat: 16.00
Emniyetten ilk açıklama

Soruşturmayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ilk açıklama, saat 16'da geldi. Emniyet, 19 maçta şike ve teşvik primi faaliyetlerini delillendirdiğini vurguluyor; 8 ruhsatsız silah ele geçirildiğini duyuruyordu.

6 Temmuz Çarşamba
Saat: 16.10
İlk operasyon görüntüleri

Emniyetin açıklamasından hemen sonra, ilk operasyon görüntüleri de basına servis edildi.

6 Temmuz Çarşamba
Saat: 19.25
5 kişi serbest

Adliyeye sevkedilen 25 kişinin akıbeti, saat 19.25'te belli oldu. Aralarında Emenike, Sezer Öztürk ve Mahmut Boz'un da bulunduğu 5 kişi serbest bırakıldı. 20 kişi ise tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevkedildi.

6 Temmuz Çarşamba
Saat: 20.00
Fenerbahçe'den rakiplerine teşekkür

Şike soruşturmasının merkezine oturan Fenerbahçe, resmi internet sitesi aracılığıyla bir açıklama daha yayımladı. Açıklamada, sitelerinden ya da resmi ağızlardan soruşturma ile ilgili söylemde bulunmayan Galatasaray ve Bursaspor'a teşekkür edildi.

7 Temmuz Perşembe
Saat: 04.15
15 kişiye tutuklama kararı

20 kişinin akıbeti hakkındaki heyecanlı bekleyiş, perşembe sabaha karşı 4.15'te belli oldu. Mahkeme, 15 kişinin tutuklanmasına karar verdi. Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, yönetici İlhan Ekşioğlu, kulüp muhasebecisi Tamer Yelkovan, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın Sportif Direktörü Ümit Karan, Sivassporlu Korcan Çelikay ve Fenerbahçe Efsanesi Cemil Turan da artık tutukluydu.

Tutuklu 15 kişi, haklarındaki kararın çıkmasından yaklaşık 1.5 saat sonra, metris cezaevinin kapısından içeri girdi.

7 Temmuz Perşembe
Saat: 09.05
11 kişi daha adliyeye sevkedildi

Adliyeye sevkler perşembe sabah saatlerinde de sürdü. Gözaltında bulunan 11 kişi daha adliyenin yolunu tuttu. Bu gelişmeden hemen sonraysa, Fenerbahçe yöneticileri Nihat Özdemir ve Ali Koç, soruşturma savcısından son gelişmeler hakkında bilgi almak üzere adliyeye gitti. 2 yönetici 1.5 saat sonra adliyeden ayrıldı. Yargı süreci işlerken, kulüplerden de önemli haberler geldi. Eskişehirspor, Bülent Uygun - Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ın sözleşmesini feshetti. Sivasspor da, kaleci Korcan Çelikay için aynı uygulamaya gitti.

7 Temmuz Perşembe
Saat: 13.17
Yıldırım hastaneden ayrıldı

Artık tüm gözler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın üzerindeydi ve Yıldırım saatler tam 13.17'yi gösterdiğinde, emniyete götürülmek üzere, hastanenin kapısında görüldü.

Ancak saatler geçiyor; Aziz Yıldırım bir türlü emniyetten çıkmıyordu. Bir süre sonra, Fenerbahçe Başkanı'nın ifade vermek istemediği; susma hakkını kullandığı anlaşıldı. ardından da, Yıldırım'ın geceyi emniyette geçireceği açıklandı. Zira Aziz Yıldırım'ın avukatı, soruşturma savcısını, sorgulamanın içeriği nedeniyle hakimler ve savcılar yüksek kuruluna şikayet etmişti.

7 Temmuz Perşembe
Saat: 16.15
3 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi

Sabah saatlerinde adliyeye sevkedilen 11 kişiyle ilgili haber 16.15'te geldi. 8 kişi serbest bırakıldı; 3 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildi.

8 Temmuz Cuma
Saat: 01.00
Yıldırım yeniden hastanede

Artık tüm gözler Aziz Yıldırım'a çevrilmişti. Şeker hastası olan Fenerbahçe Başkanı, gece yarısını gece bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Yıldırım'ın yeni adresi Çapa Tıp Fakültesi diabet servisiydi.

8 Temmuz Cuma
Saat: 08.30
Yıldırım sonunda adliye yolunda

Geceyi hastanede geçiren Aziz Yıldırım, sabah saatlerinde arka kapıdan bir otomobile binerek, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirildi.

8 Temmuz Cuma
Saat: 16:50
Aziz Yıldırım'ın sorgusu sona erdi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanması sona erdi.

8 Temmuz Cuma
Saat: 20:10
Aziz Yıldırım tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

8 Temmuz Cuma
Saat: 21:15
Rahatsızlanan Aziz Yıldırım hastaneye götürüldü

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tutuklanma talebiyle sevkedildiği mahkemece, rahatsızlanması nedeniyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Kaynak : NTVSpor

40
Futbol ve Diğer Sporlar / UEFA'dan Özkahya'ya Görev
« : Temmuz 08, 2011, 22:29:01 ös »


Hakem Halis Özkahya, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede Zestafoni-Dacia Chisinau maçını yönetecek.

FIFA kokartlı hakemlerimizden Halis Özkahya, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemede Gürcistan'ın Zestafoni ile Moldova'nın Dacia Chisinau futbol takımları arasında 13 Temmuz Çarşamba günü yapılacak maçta görev alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Orkun Aktaş ve Cemal Bingül'in yardımcı hakemler olarak görev alacakları, Hakan Ceylan'ın da maçın dördüncü hakemi olacağı kaydedildi.

Kaynak : TRTHaber

41
Futbol ve Diğer Sporlar / Aziz Yıldırım'a Tutuklama İstemi
« : Temmuz 08, 2011, 22:27:55 ös »


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk, Yıldırım'ın yaklaşık 9 saat ifadesini aldı.

Savcı Berk, daha sonra Yıldırım'ı tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesine sevk etti.

AZİZ YILDIRIM HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Aziz Yıldırım tutuklanma talebiyle sevkedildiği mahkemece, rahatsızlanması nedeniyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

NOTLAR

Aziz Yıldırım'ın tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildiğini öğrenen Fenerbahçeli taraftarlar da adliye önünde sloganlar atarak karara tepki gösterdi. Adliye çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu arada, Yıldırım'ın ifadesinin alınması sırasında saat 12.00 sıralarında öğlen yemeği arası verildi. Yıldırım, dışarıdan getirilen yemeğini adliyenin en üst katında bulunan terasta yedi.

Aziz Yıldırım'ın savcılıkta da susma hakkını kullanmak istediği ancak daha sonra avukatları tarafından ifade vermesi yönünde ikna edildiği öğrenildi.

İfadesinin alınması sırasında 2 avukatı da hazır bulunurken Yıldırım'a savcılıkça yaklaşık 300 soru yöneltildiği kaydedildi.

İfade alınma işlemi sırasında şeker ve tansiyon değerleri zaman zaman kontrol edilen Yıldırım'a gerektiğinde ilaç verildiği kaydedildi.

Kaynak : TRTHaber

42
Online Maç Yorumları / GereDeLy vs Ziyaretçi
« : Temmuz 08, 2011, 18:41:59 ös »

ziyaretçi 2-1 öne geçti ilk önce 3-2 yaptım sonra goller peşi sıra geldi ...


Güzel bir maçtı...

43
Online Maç Yorumları / Wuçır vs GereDeLy 9MaÇ
« : Temmuz 07, 2011, 20:53:07 ös »
1.MAÇ


2.MAÇ

3.MAÇ

4.MAÇ

5.MAÇ
DK 87. Bağlantı Kesildi (ACMilan 5-Arsenal 1)

6.MAÇ
SS alamadım (Milan 5-Arsenal 3)

7.MAÇ


8.MAÇ


9.MAÇ
SS alamadım 8-1 ben yendim lyon - arsenal

44
Online Maç Yorumları / GereDeLy vs Böcük ! (2 Maç)
« : Temmuz 05, 2011, 19:50:12 ös »
1.Maç

Güzel maçtı 1 penaltı kaçırdım bir sürü pozisyon kaçırdım... alpi tebrik ederim ...  c_ry

maçla ilgili yorumlarınızı alayım...


2.Maç
4-1 Böcük aldı.


3.Maç

5-2 Ben aldım.

45

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu futbolcu, menajer, yönetici ve teknik direktörler
gözaltına alındı. 30. hafta oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor maçı için teşvik incelemesi yapılıyor. 34. haftada oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı için şike incelemesi yapılıyor.


Türk futbolu pazar sabah erken saatlerde büyük bir operasyonla güne uyandı. Saat 07.00'de ülke çapında başlayan eş zamanlı operasyonla, aralarında başkan, yönetici ve futbolcuların da bulunduğu birçok isim gözlatına alındı.

GÖZALTI LİSTESİNDE SON DURUM
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)
Şekip Mosturoğlu (Fenerbahçe Asbaşkanı)
Mecnun Odyakmaz (Sivasspor Başkanı)
Tamer Yelkovan (Fenerbahçe Muhasebe Müdürü)
Abdurrahman Yakut (Eski Diyarbakırspor Başkanı)
Bülent Uygun (Eskişehirspor Teknik Direktörü)
Ümit Karan (Eskişehirspor Sportif Direktörü)
Mahmut Boz (Gençlerbirliği)
Korcan Çelikay (Sivasspor)
Mehmet Yıldız (Sivasspor/Eskişehirspor)
Sezer Öztürk (Eskişehirspor/Fenerbahçe)
Emenike (Karabükspor/Fenerbahçe)
Serkan Çalık (Almanya'dan Türkiye'ye çağırıldı)
Ömer Ülkü (Giresunspor Başkanı)
Ali Kıratlı
Bülent İşcan
Olgun Peker (Eski Giresunspor Başkanı)
Levent Eriş (Adanaspor Teknik Direktörü)
Serdar Berkin (Adanaspor Teknik Direktörü Yardımcısı)
Volkan Bahçekapılı (Emre Belözoğlu'nun yiğeni)
Erman Ertaş (Altay Genel Müdürü)
Tarık Özartan (Futbolcu Menajeri)
Beşir Acar (Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı)
Murat Tanış (Mersin İdmanyurdu tribün lideri)
Özden Arslan (Futbolcu Menajeri)

ÜLKE ÇAPINDA ŞİKE OPERASYONU
Aziz Yıldırım gözaltına alındı
Aziz Yıldırım gözaltına alındı
Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu futbolcu, menajer, yönetici ve teknik direktörler gözaltında.

15 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda Fenerbahçe Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan da gözaltına alındı.

Alınan son bilgilere göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul'da bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Bu arada düzenlenen bu operasyonda Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir bilgisi bulunmuyor.

Operasyonlarda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile futbolcular Serkan Çalık, Ümit Karan'ın da aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki emniyete getirildi.

EMENIKE DE GÖZALTINA ALINDI
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emanuel Emenike de düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı.

İLHAN EKŞİOĞLU'NUN BELEK'TEKİ OTELİNDE ARAMA YAPILDI
Emenike emniyete getirildi
Emenike emniyete getirildi
Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'nun Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan otelinde de arama yapıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Ekşioğlu'na ait Belek Turizm Merkezi'ndeki Club Asteria Belek Otel'e geldi.

Polis ekiplerinin halen otelde bulunduğu, Ekşioğlu'nun ise henüz gözaltına alınmadığı öğrenildi.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BİNASINDA DA ARAMA VAR
Aziz Yıldırım gözaltına alındı
Aziz Yıldırım gözaltına alındı
Futbolda şike iddialarına yönelik olarak İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki binasında da arama yapılıyor.

Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul'da başlatılan operasyon çerçevesinde, sabah saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki başkanlık binasına gitti.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin, stadın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Demir kapılar kilitlenirken, kulüp binasında da arama çalışmaları sürüyor.

ANKARA'DA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Ankara'da 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, futbolda şike iddialarına ilişkin başlatılan operasyon çerçevesinde, Ankara'da 4 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişilerin bir menajer ile Gençlerbirliği kulübünde çalışan bazı kişiler olduğu bildirildi.

Zanlıların İstanbul'a gönderildiği bildirildi.

MECNUN ODYAKMAZ, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Futbolda şike iddialarına yönelik operasyon çerçevesinde gözaltına alınan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, sağlık kontrolünden geçirildi.

Gözaltına alınan Odyakmaz, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülmek için hastaneden çıkarılan Odyakmaz, basın mensuplarının neden gözaltına alındığına ilişkin soruları üzerine, "Ben de bilmiyorum, gidince göreceğiz" dedi.

ÜMİT KARAN, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Ümit Karan, sağlık kontrolünden geçirildi.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolü yaptırıldı.

Karan ve diğer 2 kişi, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

NEVZAT ŞAKAR: GÖZALTINA ALINMADIM
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Şakar, futbolda şike iddialarına yönelik olarak sabah saatlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alındığı yönünde basında bazı haberlere yer verildiğini söyledi.

Gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden Şakar, "Bu tür haberler bizim itibarımızı zedeliyor. Operasyon kapsamında gözaltına alındığım yönündeki haberler doğru değil. Gözaltına alınmadım" dedi.

Şakar, Trabzon'da olduğunu da belirterek, bugün konuya ilişkin bir basın açıklaması yapacağını kaydetti.

ESKİ DİYARBAKIRSPOR BAŞKANI ABDURRAHMAN YAKUT GÖZALTINA ALINDI
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, eski Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, futbolda şike iddialarına ilişkin başlatılan operasyon çerçevesinde, eski Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut'u gözaltına aldı.

Yakut'un İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.

SORUŞTURMA KAPSAMINDA TRABZONSPOR KULÜBÜNDE ARAMA YAPILDI
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde, Trabzonspor Kulübünde arama yapıldı.

Soruşturma çerçevesinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde arama yapmak için Trabzonspor Kulübüne geldi.

Ekiplerin kulüpte bir süre arama yaptıktan sonra ayrıldığı belirtildi.

SPOR TOTO SÜPER LİG VE BANK ASYA 1. LİGİN 2010-2011 SEZONUNA YÖNELİK YÜRÜTÜLÜYOR

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligin 2010-2011 sezonuna yönelik başlatıldığı bildirildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, soruşturma, 2010-2011 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'deki şike iddialarına yönelik olarak başlatıldı.

Soruşturma çerçevesinde, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin de aralarında bulunduğu 3 kulüpte arama yapıldığını kaydeden yetkililer, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, futbolcular Serkan Çalık, Korcan Çelikay, Mehmet Yıldız, Sezer Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 40'den fazla kişinin gözaltına alındığını bildirdiler.

Yetkililer, kulüp başkanları ve yöneticileri, menajerler, futbolcuların da aralarında bulunduğu kişilere yönelik soruşturma çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi İhsan Ekşioğlu'nun da arandığını belirttiler.

Bu arada, gözaltına alınan futbolcu Mehmet Yıldız da, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine getirildi.

Öte yandan, gözaltındaki bazı kişilerin rahatsızlığı dolayısıyla, emniyet yerleşkesine bir ambulans ile sağlık ekibi de çağrıldı.


KORCAN ÇELİKAY BOLU KAMPINDA GÖZALTINA ALINDI
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay'ın Bolu kampında gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, kaleci Korcan Çelikay'ın, takımın kamp yaptığı Bolu'nun Gerede ilçesindeki tesislerde sabah saatlerinde gözaltına alındığı öğrenildi. Korcan'ın polis ekiplerince İstanbul'a götürüldüğü belirtildi.

Bu arada, polis ekiplerinin sabah saatlerinde Sivasspor Kulübü Tesislerinde de arama yaptığı, bazı evrakları kontrol ettiği öğrenildi.


Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6