Mayıs 05, 2024, 12:22:52 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ziyaretci

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 13
31
Diğer Oyunlar / İşte Mw3'ün Detayları
« : Eylül 08, 2011, 23:00:47 ös »
Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer'ı için perdeyi kaldırdı ve ortaya gerçekten enterasan ve farklı detaylar çıktı. Call of Duty: XP etkinliğinin devam ettiği şu sıralarda oyun ile ilgili birçok video verilirken yapımın getireceği yeni özellikler de günyüzüne çıkıyor.

Activision, basın bildirisiyle de yaptığı yeni Modern Warfare 3 detaylarını aşağıdaki gibi sundu. Ben bunları başlık ve maddeler hâlinde sizlerle paylaşıyorum. İşte Modern Warfare 3 ve gelişen Multiplayer yüzü:

* Killstreak sistemi tamamen değişiyor. Artık yalnızca öldürme sayınıza bağlı olarak bonus saldırılar kazanmayacaksınız. Çeşitli takım tabanlı görevleri yerine getirerek de killstreak bonusları geliyor.

* Silah kilidi açma sistemi yenileniyor. Artık silahların çeşitli özelleştirme kilitlerini (eklentiler, mercekler, skin'ler) bu yeni sistem ile açabileceksiniz. Silahlarınızı çeşitli yönden kişiselleştirmek de sizin elinizde. Bunlar arasında geri tepme etkisini azaltma veya hasar alındığında yana çekmeyi ortadan kaldırma gibi özellikler de mevcut.

* En sevilen oyun modlarına yenileri ekleniyor. Bunlar arasında bayrak koruma amaçlı 'Team Defender' ve karşı takımın 'dog tag'ını toplamaya yönelik 'Kill Confirmed' en göze çarpanlar. Black Ops'un sevilen 'Gun Game' ve 'One in the Chamber' modları da Modern Warfare 3 halkasına ekleniyor.

* Modern Warfare 3, ilk gününden itibaren 16 multiplayer haritası sunuyor. Ayrıca dedicated sunucu desteği de yine ilk günden hizmetinizde.


Yeni Killstreak sistemi; Pointstreak: Artık Modern Warfare 3'te ilk defa öldürme sayınızın yanında, yani 'Killstreak'lerin yanısıra aldığınız farklı takım puanları da sayılarak size bonus kazandıracak. Bu yeni sisteme 'Pointstreak' deniyor ve 3 farklı gruba ayrılarak oyundaki işinizi kolaylaştırıyor. İşte killstreak ve Pointstreak yaptığınızda kazanacağınız bonus saldırılar: (Yani en sevdikleriniz)

Assault Strike Package - Bu pakette yapılan Pointstreak'ler temel killstreak zincirinizi oluşturuyor. Karşı gruba direkman hasar vermeye yönelik (Predator, Helikopter, vs.) ödül saldırıları buradan kazanabiliyorsunuz. Öldüğünüzde zinciriniz resetlenir.

Support Strike Package - Bu paketin en avantajlı tarafı öldüğünüzde zincirinizin resetlenmemesi. Buradan kazanılan ödül saldırılar daha çok destek odaklı. (UAV, Counter UAV, SAM turret, vs.)

Specialist Strike Package - Uzman oyuncular için tasarlanan Pointstreak paketi. Burada verilen ödüller extra perk olarak geliyor. Yapılan Pointstreak zincirleri sonucu oyuncular extra Perk'lerin kilidini gerçek zamanlı olarak açıyorlar. Maalesef ölünce zincir resetleniyor.


İşte 3 paketin ödül saldırı listesi:


Assault:

UAV
Care Package
I.M.S.
Predator Missile
Sentry Gun
Precision Airstrike
Attack Helicopter
Strafe Run
little Bird Guard
Reaper
Assault Drone
AC130
Pave Low
Juggernaut
Osprey Gunner

Support:

UAV
Counter-UAV
Ballistic Vests
Airdrop Trap
Sam Turret
Recon Drone
Advanced UAV
Remote Turret
Stealth Bomber
EMP
Juggernaut Recon
Escort Airdrop

Specialist:

Recon pro
Sleight of Hand Pro
Blind Eye Pro
Scavenger Pro
Quickdraw Pro
Blast Shield Pro
Hardline Pro
Assassin Pro
Marksman Pro
Stalker Pro
Sitrep Pro
Steady Aim Pro
Dead Silence



Death Streak:

Juiced
Revenge (Sizi öldüren son düşmanın yerini görün)
Final Stand
Martyrdom
Dead Man's Hand
Hollow Points

YENİ OYUN MODLARI

Kill Confirmed - Ölen oyuncuların 'dog tag'larını toplamaya çalışın. Diğer takımın da sizin ve ölen arkadaşlarınızın 'dog tag'larını toplamasına engel olun.

Team Defender - Bayrağı tutan oyuncuyu ekip olarak koruyarak takım puanı kazanmaya çalışın.


ÖZEL MAÇLAR İÇİN YENİ OYUN MODLARI

Infection - Hastalık bulaşan oyuncu diğer oyunculara dokunarak onları da kendi ekibine katıyor. Hastalığa maruz kalmayanlar hasta oyuncuları öldürmeye çalışıyorlar.

Drop Zone - 'Drop Zone' - Atlama bölgesinin kontrolünü sağlayarak takım puanı ve Care Package kazanın.

Team Juggernaut - Çok güçlü bir takım arkadaşının (Juggernaut) da desteğiyle karşı takımı ortadan kaldırmaya çalışın. Skor limitine ulaşan ilk takın kazanır.

Juggernaut - 'Juggernaut'u öldürerek yeni Juggernaut olun'

Gun Game - Tüm silahları deneyen ilk oyuncu oyunu kazanır. (Black Ops'tan)

One in the Chamber - Tek mermi ile rakiplerinizi öldürmeye çalışın. Ölen her düşman size tek bir mermi kazandırır. Herkesin 3 canı var.


ÖZEL MAÇLAR İÇİN ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR OYUN MODLARI

Kendi oyun modunuzu sunulan liste dahilinde yaratabileceksiniz. Bu yarattığınız yeni oyun modlarını arkadaşlarınızla paylaşmak da mevcut. Elite kullanıcıları en sevdikleri oyun modlarına oy verebilecek ve bu oyun modları, oyun listelerinde ön plana çıkacak.


TÜM MULTİPLAYER HARİTALARI: Toplamda 16 harita var

Şimdilik bilinenler:

Resistance
Dome
Underground
Village
Arkaden
ve 11 harita daha. (Güncellenecektir)


SPECIAL OPS (CO-OP Oyun Modu):

İlk defa Modern Warfare 2'de gördüğümüz Spec Ops modu Modern Warfare 3'te de bulunuyor. bu sefer daha geniş bir hizmet ile.

Survival Mode: - İlk defa MW3'te karşımıza çıkacak olan bu modda artan düşman akınlarına karşı direnç göstermeye çalışıyoruz.

Mission Mode: Bir arkadaşınızla lokal veya online yollardan gücünüzü birleştirerek 16 yeni zamana karşı veya objective tabanlı görevi yerine getirmeye çalışın.

32
Fifa 12 / Fifa 12 Sağlam Savunma Yapmanın Kuralları
« : Eylül 08, 2011, 22:02:41 ös »
EA Sports France, futbol severlerin merakla beklediği FIFA 12 için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.Videoda savunma kurallarına yer verilmiş.

 

Marsilya’lı futbolcular eşliğinde verilen ve Altın Kural olarak ifade edilen bu kurallar şu şekilde:

1 - Rakibini bırakma
2 - İkili sıkıştırmak başarıyı getirir
3 - Zamanında müdahale et
4 - Fiziğini iyi kullan
5 - Faul yapmadan mücadele et

İşte FIFA 12 videosu:
  http://www.hayatimizoyun.com/2011/09/fifa-12de-etkili-savunma-videosu/

33
Konu Dışı / Venom'un Yeni Nicki Hayırlı Olsun
« : Eylül 08, 2011, 00:24:38 öö »
Bir admin ve yüce kişi olarak onun cezasını kestim.Ceza sebepleri :

1)Ziya'ya Laf Sokma Girişiminde Bulunma

Ziya ile dalga geçmek için konuşmaya gerek yok susmak yeterli :D :D

2)Ziya'nın Delikanlılığına Laf Etme

Arkadaş kendiyle bile dalga geçecek kadar delikanlı helal olsun :D :D

3)Ziya'nın Cinsel Organına Laf Etme

Tutamıyorsa suçum ne :D keşke bunu dalga bölümüne yazsaydım :D

Ziya I. Ağır Suçun Hesabını Kesme Mahkemesi Tarafından Verilen Karar Sonucu Venom Denen Mahlukatın Nikinin Değiştirilmesine Karar Verilmiştir.Yeni Niki "FucK MeaaaH" olmuştur.Herkes İbret Alsın!!!!!!!!



Eski Niki Venom Olan Mahlukatın Mesaj Yazdığı Konulara Bakınca Yeni Nickini Göreceksiniz.

34
Karikatürler / Zbam!
« : Eylül 07, 2011, 01:07:55 öö »


Favorilerimden.

35
Konu Dışı / Dolgu yaptırmak acıtıyo mu?
« : Eylül 06, 2011, 16:03:15 ös »
Beyler bugün dişçiye gittim kontrol için.1 tane çürük diş çıktı dolgu yaptırılması lazım felan dedi.Tırstım bende ilk defa dolgu yaptırıcam çünkü c_heesy .Aranızda dolgu felan yaptıran varsa acıtıyo mu ufak bi bilgi verseniz çok iyi olcak.

36
Fifa 12 / Fifa 2012 Trailer Müziği
« : Eylül 05, 2011, 22:04:47 ös »
http://www.youtube.com/watch?v=5bcLWZY7kAQ

Trailerlarda çalan acayip hoşuma giden ve müthiş gaz veren müzik.Aranızda başka sevenler felan olduysa dinleyebilirsiniz linkten.

Özellikle 18. saniyede başlayan kısım müthiş.Menü müziği felan olsaydı oyunda keşke c_heesy

38
Diğer Oyunlar / Call of Duty: Modern Warfare 3'e hayran yapımı film
« : Eylül 04, 2011, 13:32:49 ös »
Farklı oyunlar için zaman zaman değişik hayran yapımı filmler veya videolar ortaya çıkıyor, fakat bunlardan bazıları ciddi anlamda dikkat çekmeyi başarıyor. İşte bu Call of Duty videosu da onlardan birisi. Zaten öyle kaliteli bir kısa film var ki karşımızda Call of Duty'nin YouTube sayfasında yayınlandı. Bir zamanlar oyunun filminin çıkacağı söylentilerinin de dolaştığını düşününce izlerken insan heyecanlanmıyor değil.



Videonun sonunda karakterleri yazıyor.Gerçi oyunu dikkatle oynayan birisi anlar zaten karakterleri s_miley

39
Diğer Oyunlar / Cod Mw3 Resmi Teaser(lar)
« : Eylül 03, 2011, 17:44:36 ös »
Gelen resimler ve kısa kısa tanıtım videoları üzerine CoD: Modern Warfare 3'ün geleceği artık kesinleşti. Gerçi her iki yıla bir gelen Modern Warfare oyunları sayesinde 3. oyunun da geleceğini ilk günden beri biliyorduk.

Son oyunun geçeceği bölgeler arasında, Dubai, Almanya, Amerika, İngiltere ve Fransa gibi ülkeler yer alacak. Her biri için kısa tanıtım videoları da yayınlandı.







Kısa teaser'lar haricinde bir kaç tasarım resmi de yayınlanmıştı. Henüz görsel olarak gelişimi devam etmekte olan MW3 resimleri görselliğe dair çok aldatıcı bir izlenim bırakabiliyor ama henüz sadece silah, karakter modelleme aşamalarının resimleri vardı. Öte yandan oyun çok daha farklı bir online deneyimi yaşatacakmış, bu sadece gelişmiş özellikler anlamında değil. Mesela tüm platformların aynı server üzerinde buluşabilmesi gibi bazı dedikodular vardı.

Hikaye modunda da serinin vazgeçilmezi, GHOST karakteri yine yer alacak. Şüphesiz ingiliz donanmasında ki en karizma asker oydu. Ayrıca Ghost'un MW2'de öldüğünü sanmayın beyler, o bölümü tekrar oynarsanız Ghost'un yakılmadığını fark edebilirsiniz, sadece Roach'ın üstüne benzin döküyor amerikan komandoları orada. Ghost sadece vuruluyordu, birebir yakmıyorlardı yani. Bu da benden ufak bir hatırlatma olsun c_heesy

Bana kalırsa şu anki bilgilerden yola çıkarak senaryo, oynanış ve savaş mekanikleri için kötü bir yorumda asla bulunamasam da, oyunun hala aynı grafik motoru ile geliştirilecek olması beni biraz üzdü. Bu demektir görsel olarak köklü bir değişim olmayacak, örneklemek gerekirse MW 1 ile MW 2 arasındaki fark gibi olacak son oyundakinin öncekilere nazaran grafiksel gelişimi. Ama savaş atmosferi açısından hala 1 numara olacağını da düşünüyorum. Call of Duty'nin en güzel yanı zaten muhteşem savaş atmosferiydi

40
Fifa 10 / Ps3 l Yediğim Müthiş Gol(Arteta)
« : Eylül 03, 2011, 14:50:10 ös »
Türkiye-Kazakistan maçındaki attıkları golün aynısı c_heesy

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/91588148

41
Diğer Oyunlar / Cod Mw3 yeni Ekran Görüntüleri Çıktı
« : Ağustos 31, 2011, 21:27:22 ös »
http://www.callofduty.com/mw3/images

İlk fotoğrafı seçin sonra tek tek ilerleyin.Sevdim ben güzele benziyo.

42
Fifa 12 / Fifa 12 Love Fotball,Play Fotball
« : Ağustos 29, 2011, 14:21:31 ös »
http://www.youtube.com/watch?v=TZTXhbPtvxQ

''Futbolsuz bir hayat, ölüm demektir" sloganlı yeni FIFA 12 reklamı yayınlandı.

43
Fifa 12 / Fifa 12'nin İlk Soundtrack'i belli oldu!
« : Ağustos 25, 2011, 03:02:13 öö »
FIFA 12'nin piyasaya sürülmesine artık sayılı günler kala, oyunun Soundtrack'leri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bakalım FIFA 12'nin ilk Soundtrack'i hangi şarkı olacak? Aşağıdaki videodan klibiyle birlikte şarkıyı dinleyebilirsiniz. İyi seyirler, dinlemeler.


http://www.youtube.com/watch?v=xL2GHHs0IJM&feature=player_embedded#!

Şarkı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Kaynak:Merlinin Kazanı

44
http://www3.livetv.ru/webplayer2.php?t=tvope&c=deportemixtv0&lang=en&eid=80696&lid=109328&ci=5&si=1

Adrese girin Kanal 3'e tıklayın beyler.Şu an liverpool maçı var devre arasına girdi.Real-Gs maçı ya 23.00'da ya da 23.30'da.He eğer video açılmazsa aşağıdaki adresten javayı indirip kurun açılacaktır.Bende sorunsuz gösteriyor şu an.

http://java.com/en/

45
PES-WE Serileri / Pes 2012 Demo Yayınlandı!
« : Ağustos 22, 2011, 20:20:01 ös »
http://www.merlininkazani.com/PES_2012nin_demosu_indirilebilir_durumda-oyun_inceleme-44194p1.html

Adresten indirebilirsiniz.Benim bilgisayar kaldırmadığı için indirmiyorum eğer indirip oynayan olursa oyun hakkında olan görüşlerini bu konuda belirtirse çok iyi olur.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 13