Mayıs 09, 2024, 13:03:31 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - DeepAngeL

Sayfa: [1]
1
Fifa 10 / FİFA 2010 ONLİNE OYUN CİDDİ SERVER HATASI!!!
« : Ocak 07, 2010, 10:00:48 öö »
FİFA 2010 online oyunda EA sportsun sunduğu serverin çok büyük bir hatası var : oyunda maç içinde yenilenler özel bir tuş kombinasyonuyla oyundan çıkıp, hiç puan kaybetmeden devam edebiliyorlar ve eğer siz galipseniz bile oyuncu kaçtığında beklediğinizde hiç puan kazanmiyorsunuz. Oyundan kaçanlar nami diğer : quitters, oyundan çıkıtklarında server çıkışı server hatası gibi algılayıp yada hiç algılamayıp hiç bir işlem yapmıyor, bu haksız rekabet ve fairplay ruhuna tamamen ters ortamda bizlerde özellikle Türkiyeden bağlanıp oynayan oyuncular, zayıf bağlantı hızımız ve "lag" handikapımız ile Avrupalı oyuncular ile yarışamıyoruz. Bu şikayeti ve sorunu gidermenin şu an bence hiçbir yöntemi yok. Ya EA bu oyundan çıkma özelliğini düzeltecek yada bizler ülkemizin 16 gb internet hızına çıkmasını bekleyerek uzun yıllar umut edeceğiz, sizlerle bu sorunu paylaşmak istedim, değerli fikirlerinizi - yorumlarınızı beklerim.

2
Fifa 09 / FİFa 09 vuruş teknikleri
« : Mayıs 11, 2009, 16:03:32 ös »
Arkadaşlar bu konu daha önceden birçok kez tartışılmıştır ama hepinizin tecrübelerinizi burada paylaşmanızı rica ediyorum.
Fiafa 09 top vuruş teknikleri, nasıl ve hangi tuşlarla?
1- kaleci ile özellikle karşı karşıya durumlarda yerden düzgün vuruş nasıl yapılır?
2-yine aynı durumda sağa veya sola plase vuruş nasıl yapılır?
3- ceza sahası dışından düzgün şut nasıl atılır?
4-hava toplarında kafa ile etkili şut nasıl yapılır?...gibi mesela tecrübelirinizi yazarsanız memnun olurum,teşekkürler.

3
Fifa 09 / FİFA09 Online oynayan varmı?
« : Mart 16, 2009, 16:22:16 ös »
Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum , gerçi pek hareketli değil ama fifa da o kadar çok sorun varki bunların çözümlenmesi gerek en azından fikirlerin sunulması gerek . Benim en büyük sorunum online oynarken ortaya çıkıyor, zaten ülkenin bağlantısı zayıf ve sorunlu olduğu için oyundan kopmalar ve ekran donmaları had safhada. Ancak karşı taraf daha çok yabancı oyuncuların öğrendiğim kadarıyla bununla ilgili bir hileleri var , nasıl oluyor bilmiyorum ama oynarken o atak yaparken oyun donmadan sürerken ne zaman top bende atağa kalksam donmalar başlıyor, adsl modemi devamlı açıp kapayarak bu donmaları yapıyorlarmış, bu konuyla ilgili fikri olan varmı acaba ? Ayrıca oyunda en iyi taktik ne olmalı? defansda 1-1 yakalanmamak için ne yapmalı? Uzun top oynayanlara karşı ne yapmalı? Defans çakılı sabit kalamıyormu ? Adamı koştururken dahada hızlanması için ne yapmalı (shift+e değil ), , lütfen katılımlarınızı bekliyorum, burada tartışalım!

4
Fifa 08 / Fifa 08 savunma problemleri !
« : Ekim 30, 2007, 17:00:27 ös »
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Burayı geç farkettim, umarım sorunlarıma yardımcı olursunuz. Tüm Fifa serilerini takip edip, oynamış bir oyuncuyum. Hepsinde zorlanmadan worldclass zorluğunda oynarım, eskiler özellikle 99,06,07 iyi idi. Fiafa 08 de savunma yapamıyorum. Yani karşı takımın oyuncusu dikey olarak rahat defansımı geçiyor, karşısına gelen adamımda değişip başka yöne koşuyor. Gelen oyuncunun önünden kaçıyorlar, yada yanında koşup duruyorlar. Gol atmak da zorlaşmış, tamam oyun zorlasın ama , savunma yapamadıktan sonra saçma. Sizlere sorularım şu yönde :
- Savunma yapmak için controllerden oyuncu değişimi hassasiyeti çubuğunu yükselt-azalt ne yapmak gerek ?
- Defans kurgusunda en etkili taktik sizce ne olabilir ?
- Adam adama markaj etkili oluyormu ?
yardımcı olup, fikirlerinizi beyan ederseniz memnun olurum, teşekkürler.

Sayfa: [1]