Nisan 29, 2024, 06:46:39 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - DeepAngeL

Sayfa: [1]
1
Fifa 10 / Ynt: FİFA 2010 ONLİNE OYUN CİDDİ SERVER HATASI!!!
« : Ocak 07, 2010, 11:27:07 öö »
Fifa 08 de de alt+ctrl+esc ye 15 saniye basılı tutarsan oyundan düşüyorsun ama karşı taraf puan kazanacam diye 30-45 saniye beklerse ve sonra enter basarsa o puan kaybediyor ve şok!!! oluyor garibim, aynı hile 09 da da var , ayrıca bunu en çok kullanan rus,polonya,ukranya ve almanlar, lakin her fifa platformunda şimdiye kadar 10 dan fazla türkiyeden katılan oyuncu tanımadım, ben 08 de "TedAngel19731, 09 ve 10 da "DeepAngeL" nickiyle online oynuyorum. Eğer burada oynayan varsa lütfen kendini nickiyle tanıtsın. Tartışalım, fikir alışverişi yapalım,memnun olurum.

2
Fifa 10 / FİFA 2010 ONLİNE OYUN CİDDİ SERVER HATASI!!!
« : Ocak 07, 2010, 10:00:48 öö »
FİFA 2010 online oyunda EA sportsun sunduğu serverin çok büyük bir hatası var : oyunda maç içinde yenilenler özel bir tuş kombinasyonuyla oyundan çıkıp, hiç puan kaybetmeden devam edebiliyorlar ve eğer siz galipseniz bile oyuncu kaçtığında beklediğinizde hiç puan kazanmiyorsunuz. Oyundan kaçanlar nami diğer : quitters, oyundan çıkıtklarında server çıkışı server hatası gibi algılayıp yada hiç algılamayıp hiç bir işlem yapmıyor, bu haksız rekabet ve fairplay ruhuna tamamen ters ortamda bizlerde özellikle Türkiyeden bağlanıp oynayan oyuncular, zayıf bağlantı hızımız ve "lag" handikapımız ile Avrupalı oyuncular ile yarışamıyoruz. Bu şikayeti ve sorunu gidermenin şu an bence hiçbir yöntemi yok. Ya EA bu oyundan çıkma özelliğini düzeltecek yada bizler ülkemizin 16 gb internet hızına çıkmasını bekleyerek uzun yıllar umut edeceğiz, sizlerle bu sorunu paylaşmak istedim, değerli fikirlerinizi - yorumlarınızı beklerim.

3
Fifa 09 / Ynt: FİFa 09 vuruş teknikleri
« : Mayıs 19, 2009, 14:29:21 ös »
Hah şöyle, bilen insanların hali tavırları bir başka oluyor, düzgün cevaplarınız için çok teşekkür ederim Watcher kardeş, Fifa09 oynamadım diyorsunuz , Fifa09 bana göre heryıl üzerine birşeyler katıyor ama PES ilede yarışıyor, ben PES online oynayan görmedimde duymadımda, eğer bu konuda cahilsem afola...ama Fifa09 onlien ayrı bir kategori, normal lig-kupa-menejerlik oyununda bilgisayara karşı oynadığınız maçlardan çok farklı, karşınızda oynayan insandan çok server kuralları önemli, bunu çözdüm çünkü...karşı rakip ne kadar iyi olursa olsun eğer server istemezse !!! arada bug olup ve ping farkı varsa yenmeniz bile olası...geçen amerikadan çok iyi birine karşı 4-0 öndeyken adam oyundan çıktı, sonrada özür diledi, zira gamepade basarken 2-3 sn. sonra komut gidiyormuş ve buna dayanamazmış diye çıktı..:) bu gibi süpriz ve pürüzlere bağlı online oyun , emin olun.

4
Fifa 09 / Ynt: FİFa 09 vuruş teknikleri
« : Mayıs 18, 2009, 10:40:41 öö »
Sayın Süper Moderatör, zaten online oynamaın keyfi bambaşka ama bağlantı hızının düşük ve bug lardan dolayı kafayı yememek elde değil maalesef, aynen dediğiniz gibi aşırtma oynayanlar oyunu katlediyorlar, bende sizin gibi bol paslı ve şut atma oyun şablonunu kullanıyorum ayrıca oyun taktikleride etkili oluyor, lakin örnek verdiğiniz z+d yi anlamadım, z : taktik seçici tuş değilmi, siz s+d demek mi istediniz? karşı karşıya pozisyonlarda eğer plase atamazsanız kaleci %100 topu kurtarıyor zaten zorunlu olarak fifa09 da kaleci seviyesi worldclass , ayrıca q+d aşırtma değil kontrollü şut atıyor, ben birde c tışunu space tuşuna ayarlıyorum daha kullanımı kolay oluyor, kalvye ile oynamak ölüm, ama gamepad kullananlar online oyunda daha avantajlı, şeçenekleri çok, biz yok shift, yok q, yok ctrl ararken onlar tek tuşla herşeyi halledebiliyorlar , yani demek istediğim online oyun çok zor ve dahada eğlenceli.

5
Fifa 09 / Ynt: FİFa 09 vuruş teknikleri
« : Mayıs 16, 2009, 22:42:59 ös »
Gayet sakinim ilk defa adam gibi bir cevap aldım teşekkür ederim, o fifa turnuvalarında boy ölçüşecek kadar derin!!! bilgiye sahip çoluk çocuk buraya demek lütfetmiyorlar- ben fifayı daha çok online oynuyorum, yani yabancılarla çeşitli ülkelerden çoluk çocukla maç yapıyorum, lakin online oyun öyle turnuva oyununa benzemiyor, oyunu sunan bir server var ve o serverin günü gününe asla uymuyor, tuttuğunuz takım ya bir gün iyi yada saçma sapan hareketler ağzınız açık izliyorsunuz ben bunumu yaptım, bu tuşamı bastım diye- bu bağlamda ilk mesajımda sorduklarım asıl bu online oyunun değişkenliğini bertaraf edebilmek içindi, yoksa hangi tuşun neye yaradığını gayet iyi biliyorum ama oyun içinde bildiğiniz teknik ve şut şekilleri işlemiyor, o derin bilgi sahibi gençler bunların farkındamı acaba? eğer yazabilecek varsa yazsın lütfen, bu forumun aslında daha aktif olması lazım, lakin çoluk çocuk için değil, adam gibi oynayıp bunu usatlık haline getirebielnler için, teşekkürler.

6
Fifa 09 / Ynt: FİFa 09 vuruş teknikleri
« : Mayıs 14, 2009, 15:46:39 ös »
Valla alayınıza yuh, ben fifacıyım deyipde buraya takılanlar yuh hepinize, bir gram bilginiz yokmuş meğersem, çoluk cocuk oyunu olmuş fifa, bu forumda burada boşuna, forumu forum olsun diye koyupda birşeye yarayacak diye bekleyen ileri-geri zekalılardan da anca bu beklenirdi...sıkıldım vede kınıyorum. burası 1 gram bile işe yaramıyor. Alayınıza yuh...

7
Fifa 09 / FİFa 09 vuruş teknikleri
« : Mayıs 11, 2009, 16:03:32 ös »
Arkadaşlar bu konu daha önceden birçok kez tartışılmıştır ama hepinizin tecrübelerinizi burada paylaşmanızı rica ediyorum.
Fiafa 09 top vuruş teknikleri, nasıl ve hangi tuşlarla?
1- kaleci ile özellikle karşı karşıya durumlarda yerden düzgün vuruş nasıl yapılır?
2-yine aynı durumda sağa veya sola plase vuruş nasıl yapılır?
3- ceza sahası dışından düzgün şut nasıl atılır?
4-hava toplarında kafa ile etkili şut nasıl yapılır?...gibi mesela tecrübelirinizi yazarsanız memnun olurum,teşekkürler.

8
Fifa 09 / Ynt: FİFA09 Online oynayan varmı?
« : Mart 22, 2009, 17:01:28 ös »
Ben hamachi den bahsetmiyorum, zaten hamachi tam bir saçmalık, nasıl bağlanılıp oynanabiliyor anlamıyorum, ben fifa resmi online kısmından bahsediyorum, sen hamachiden oradaki yabancılarla oynayabiliyormusun ki? biz onlara kök söktütüyoruz.

9
Fifa 09 / FİFA09 Online oynayan varmı?
« : Mart 16, 2009, 16:22:16 ös »
Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum , gerçi pek hareketli değil ama fifa da o kadar çok sorun varki bunların çözümlenmesi gerek en azından fikirlerin sunulması gerek . Benim en büyük sorunum online oynarken ortaya çıkıyor, zaten ülkenin bağlantısı zayıf ve sorunlu olduğu için oyundan kopmalar ve ekran donmaları had safhada. Ancak karşı taraf daha çok yabancı oyuncuların öğrendiğim kadarıyla bununla ilgili bir hileleri var , nasıl oluyor bilmiyorum ama oynarken o atak yaparken oyun donmadan sürerken ne zaman top bende atağa kalksam donmalar başlıyor, adsl modemi devamlı açıp kapayarak bu donmaları yapıyorlarmış, bu konuyla ilgili fikri olan varmı acaba ? Ayrıca oyunda en iyi taktik ne olmalı? defansda 1-1 yakalanmamak için ne yapmalı? Uzun top oynayanlara karşı ne yapmalı? Defans çakılı sabit kalamıyormu ? Adamı koştururken dahada hızlanması için ne yapmalı (shift+e değil ), , lütfen katılımlarınızı bekliyorum, burada tartışalım!

10
Fifa 09 Teknik Sorunlar / Ynt: yardım arkadaslar
« : Şubat 23, 2009, 16:52:41 ös »
tuşun bozuktur :)

11
Fifa 08 / Ynt: Fifa 2008 in en iyi takımı sizce hangisi ?
« : Haziran 15, 2008, 00:50:08 öö »
EN İYİ TOP YAPAN TAKIM MİLAN, PRES VE KONTRA ATAĞI MÜKEMMEL. 4-3-3 OYNUYOR.

12
Fifa 08 / Ynt: Fifa 08 savunma problemleri !
« : Ekim 31, 2007, 17:30:53 ös »
Teşekkür ederim, çok güzel anlatmışınız , aslında dediğim gibi Fifa serilerinin hepsini denedim vede iyide oynarım, ama FİFA08 de defans yapmak zor oluyor, rakip dikine çok rahat geçip kaleye inebiliyor, defans adamları ise sanki özellikle sağa sola kaçışıyor, çok denedim ama durum bu, liverpoolu aldım M.unitedla prof da 5. maçımda galip gelebildim mesela, son dak. 0-0 ken rooney alıyor 5 adamı geçip gol atıyor, yani hiç birimi tutamaz bunu anlamadım gitti. :) teşekkürler.

13
Fifa 08 / Ynt: fifa08 en iyi takim sizce hangisi
« : Ekim 31, 2007, 10:56:00 öö »
Oynamasını bilene her takım iyidir, al 2. ligten bir takım zorluğu world yap, bakalım ne olacak, ama büyük takımlarla oynamak farklı tabii, oyunun güzelliğide burada zayıf takımla büyük takımı yenmek.

14
Fifa 08 / Ynt: FiFa 08'deki Genç Yıldızlar Kim Bilen Varmı ???
« : Ekim 31, 2007, 10:40:11 öö »
Colin Kazım Richards ilk yıl çok değerleniyor, dikkatinize.

15
Fifa 08 / Fifa 08 savunma problemleri !
« : Ekim 30, 2007, 17:00:27 ös »
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Burayı geç farkettim, umarım sorunlarıma yardımcı olursunuz. Tüm Fifa serilerini takip edip, oynamış bir oyuncuyum. Hepsinde zorlanmadan worldclass zorluğunda oynarım, eskiler özellikle 99,06,07 iyi idi. Fiafa 08 de savunma yapamıyorum. Yani karşı takımın oyuncusu dikey olarak rahat defansımı geçiyor, karşısına gelen adamımda değişip başka yöne koşuyor. Gelen oyuncunun önünden kaçıyorlar, yada yanında koşup duruyorlar. Gol atmak da zorlaşmış, tamam oyun zorlasın ama , savunma yapamadıktan sonra saçma. Sizlere sorularım şu yönde :
- Savunma yapmak için controllerden oyuncu değişimi hassasiyeti çubuğunu yükselt-azalt ne yapmak gerek ?
- Defans kurgusunda en etkili taktik sizce ne olabilir ?
- Adam adama markaj etkili oluyormu ?
yardımcı olup, fikirlerinizi beyan ederseniz memnun olurum, teşekkürler.

Sayfa: [1]