Mayıs 04, 2024, 13:38:56 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Boykanu

Sayfa: [1]
1
Fifa Ultimate Team / FIFA 13 Ultimate Team Kadrom
« : Kasım 04, 2012, 23:34:14 ös »
Öncelikle konuya bir başlık bulamadığım için öylesine aklıma ilk geleni yazdım eğer bir sıkıntı varsa değiştirebilirim.

En son orjinal aldığım oyun FIFA 2005 olduğu için o zamandan bu zamana kadar orjinal oyunun getirdikleri şeylere alışık değilim en önemlisi de şu FUT'tan bi şey anlamıyorum pek. Turnuvalardan falan kazandığım parayla şöyle bi İngiltere Ligi kadrosu kurdum belki satıp yenisini almam gereken oyuncular vardır görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.

İlk 11: http://www.futhead.com/fifa/squads/872125/#

Yedekler:Gomes, A.Santos, Bosingwa, Carrick, Nuri Şahin, Hangeland, Carragher, Luis Saha, Obemwingie, Mirallas, Etherington, Pablo Hernandez, Beckham(Satış Listesinde)

2
FIFA 13 Ultimate Team oynarken takımımda kalecimin 2 numara olması ve her frikikte kimin kullacağını tekrar tekrar ayarlamak canımı sıkıyor doğrusu. Kaptan, frikik kullanan futbolcu ve numaraları nereden düzenleyebilirim?

3
Fifa 13 / FIFA 13 | Klavye Sorunu
« : Ekim 03, 2012, 21:44:42 ös »
Arkadaşlar, belki biliyorsunuzdur Fifa 13 Demoda bazı klavyeler için uyum problemi vardı ve tuşları değiştirdiğimizde oyundan atma sorunu yaşıyorduk. Ben FIFA 13 aldım fakat kurmaya vaktim olmadı. Bu problemi demoda yaşayan bi kişi oyunu orjinal aldığında aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını belirtirse eve gitmeden bir de klavye alayım. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

4
Fifa 11 / Fifa 11 Oyun İçi Tuş Sorunu
« : Kasım 26, 2011, 19:45:45 ös »
Configden tuş ayarlarının hepsini yapmama rağmen oyuna girince Arena modda otomatik olarak frikik moduna geçiyor ve maça girince de hiç bir tuş çalışmıyor. Böyle bir sorun yaşayan ve çözen varsa bi' yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler. Oyun eskiden bilgisayarımda sorunsuz bir şekilde çalışıyordu formattan sonra böyle oldu...

5
GTA Serileri / G-Revolution X | SmackThat's Footages
« : Eylül 17, 2011, 23:25:44 ös »
San Andreas Multiplayer oynadığım sırada çektiğim bazı videoları koyayım da bu katagori canlansın istedim. İyi kötü yorum yaparsanız yeni videolarımda dikkate almaya çalışırım.

http://www.youtube.com/watch?v=NLO_nSmmB5I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tTDpmBh36FI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=n8GdmD1f2mM&feature=related

6
Fifa 11 / Profil Ayarları İle İlgili Bir Soru
« : Mayıs 28, 2011, 11:59:58 öö »
Öncelikle saçma bir başlık için ve ilk postumu direk yardım isteyerek yazarak attığım için özür diliyorum ve soruma geliyorum:

Benim sorunum, bir siteden Ocak transferi yamasını indirdim içinden "Squad" dosyası çıktı gerekli yere attım oyuna girip My Fifa 11/Settings/Fifa 11 Profiles/Load/Squad yerinden aktif edince her şey doğru düzgün fakat bunu her girdiğimde yapmak sıkıcı olmaya başladı benim için. Eğer bir profile bu yamayı direk olarak ekleyebilme şansım varsa bunu nasıl yapabilirim?

Teşekkürler. İyi forumlar


Edit:Squad dosyasını "Load" ettikten sonra profili tekrar kaydetmeyi denedim yine de aynı çıkıp girince gidiyor...

Sayfa: [1]