Mart 28, 2024, 21:05:09 ös

Gönderen Konu: M.A.R.S Online  (Okunma sayısı 1790 defa)

Çevrimdışı FredChaves

  • İleti: 8
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
M.A.R.S Online
« : Aralık 28, 2012, 05:03:54 öö »


GAMETOLIA (Oyunun Anavatanı)

Oyun tutkunlarının favorisi olacak yeni oyun portalı
Dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan Epic Games’in yeni jenerasyon TPS oyunu M.A.R.S'ın Türkiye oyun yayıncılık haklarını alan MiniPay, yeni açtığı oyun portalı Gametoliaile Türkiye’deki oyun piyasasının 1 numarası olacak
Türkçe, online ve ücretsiz olarak oynanabilen, yeni jenerasyon, çok oyunculu, 3. Şahıs atış oyunu (MMO-TPS ) M.A.R.S, dünya çapında en gelişmiş 3D oyun geliştirme motorlarından bir tanesi olan Unreal Engine 3 .5 ile geliştirilmiş ve 8 büyük ödül kazanmıştır.
M.A.R.S 31 Temmuz’da kapalı Beta versiyonu ile piyasaya girdi, 20 Eylül’de ise Açık Beta süreci başladı, bu kısa süre içerisinde kayıtlı kullanıcı sayısı 200.000’e ulaştı ve hızla artmaya devam ediyor.
Oyunu oynamak, daha detaylı bilgi almak ve tüm gelişmelerden haberdar olmak için Gametolia web sitesini (www.gametolia.com ) veya Facebook üzerinden M.A.R.S sayfasını (http://www.facebook.com/M.A.R.S.Gametolia)ziyaret edebilirsiniz.

Dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan Epic Games’in yeni jenerasyon TPS oyunu M.A.R.S 31 Temmuz’da kapalı beta olarak açıldı ve çok kısa bir sürede 200.000’in üzerinde kişi tarafından oynanan en popüler atış oyunlarından biri haline geldi. Farklı oyun yapısı ve grafikleriyle Türkiye’de oynanan oyunlar içerisinde hemen göze çarpan M.A.R.S. gün geçtikçe içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor.Oyunlarına yerel özellikler katarak daha keyifli hale getiren Gametolia, M.A.R.S. oyunu için yeni yılda yeni bir haritayı oyunseverlerin beğenisine sunuyor. Türkiye’de yapılan en iyi lokalizasyon çalışmalarından birisini tamamlayan ekip, Galata Kulesi haritasıyla tarihi mekânın tüm güzelliklerini oyunculara yaşatmayı planlıyor. Birebir örneklenerek yapılan harita çalışmasıyla M.A.R.S. Galata Kulesi’nin tarihi atmosferinde profesyonel TPS oyuncularını savaşa davet ediyor.






Tanıtım Videosu :
http://youtu.be/isxyh8PdJHI