Mayıs 13, 2024, 20:45:01 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Evil_KinG

Sayfa: [1]
1
Fifa 12 / Ynt: FİFA 12 AÇILMIYOR.
« : Ağustos 10, 2012, 19:41:32 ös »
arkadaşlar görüyorum ki bir çok arkadaş fifa 12'nin açılmamasından şikayetçi oluyor. Naçizane bu sorunun çözümünü anlatmaya çalışacağım. Sorun şu, oyun Belgelerim klasörünü bulamıyor o yüzden de oyundan atıyor. Yapmamız gereken şey öncelikle C bölümüne yeni bir tane Belgelerim klasörü oluşturuyoruz. Daha sonra eğer win 7 kullanıyorsak C bölümünden users'e girip Belgelerim klasörüne sağ tıklayıp özellikler diyoruz sonra da konum sekmesini tıklayıp taşı diyoruz hedef olarak da az öce oluşturduğumuz Belgelerim klasörünü gösteriyoruz. Bu kadar.
xp kullananlar için çözüm biraz daha farklı. Yine C bölümüne yeni bir Belgelerim klasörü açıyoruz. Sonra da başlat menüsüne sağ tıklayıp özellikler diyoruz açılan pencerede üstteki "başlat menüsü" seçeneğini işaretliyoruz. (genelde kullanıcılar "klasik başlat menüsünü" kullandığı için hatırlatayım istedim.) Son olarak başlat menüsüne tekrar girip belgelerime sağ tıklayıp özellikler deyip taşı diyoruz ve hedef olarak az önce oluşturduğumuz Belgelerim klasörünü gösteriyoruz tamam diyoruz. artık oyunu oynamanız için hiç bir neden kalmadı. iyi oyunlar. anlaşılmayan bir nokta varsa yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.   




Arkadaşlar Bu Size Yardımcı Olur :))

Sayfa: [1]