Nisan 29, 2024, 12:42:31 ös

Gönderen Konu: Fifa 10 hakkında EA dan açıklama  (Okunma sayısı 2825 defa)

Çevrimdışı fifa_delisiyiz

  • Daimi Üye
  • İleti: 674
  • Karma: -1
  • I'm RocK
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Fifa 10 hakkında EA dan açıklama
« : Temmuz 01, 2009, 20:44:17 ös »
fifa 10  hakkında eadan acıklama



Menajer Mod:
Bir çok kişi oyundaki menajer modu'nun gelişmesi için önerilerde bulundu. Hepsini birden yapamayacağız ama bir çok sorun halledildi. Menajer mod'un oyunu oynayanlar için çok önemli olduğunu biliyoruz onun için çalışanlar özellikle bu bölüm üzerinde çok durdular.
Artık "Sim Match"'de daha gerçekci skorlar alınacaktır ve daha gerçekci bir puan durumu yaratılacaktır. Daha zor bir transfer sistemi, maçlardaki atmosfer, oyuncuların gelişmesi gibi bir çok konu iyileştirildi. Bundan sonra her FIFA serisinde Menajer Mod'a daha çok ilgi gösterilip daha çok geliştirilecektir.

Hafif Paslar:
Şu anda paslar üzerinde çok duruyoruz. Pas atma geliştirildi ve bir çok karışık pas atma stili eklendi. Gecen sene ara paslara çok önem verdik ve yetenekli oyuncular bu ara pasları çok iyi kullanarak oyunda etkili oldular.

Topun hareket etmesi:
Top'ların hareket edişini geçen sene çok geliştirdik. Herhalde oyunun en gerçekci tarafı oldu. Havadayken topun gidişatı gibi bir çok özellik vardı. Bu konuda bazı hatalar oldu ve bunları zamanımız yetmediği için düzeltemedik. Bu sene topun oyuncuya çarpmasıyla hızlanarak sekmesi gibi problemleride düzeltiyoruz.

Defansif cizgi:
Defansta ve atakdayken kesinlikle bir denge olması lazım. Şu anki oyunda atağa çıkarken defans çok fazla ileride kalıp, yapmış olduğumuz ara paslar çok tehlike yaratıyordu. Bu sorunun kesinlikle farkındayız ve bu FIFA 10'da kesinlikle düzenlenecektir.

Genel Oynanış:
Az önce'de bahsettiğim gibi oyunda her şeyi değiştirdik diyemeyiz. Belli sınırlar içinde yapabileceğimiz her şeyi yaptık.
Umudumuz size FIFA 10 ile daha gerçekci bir futbol oyunu getirmek. Bilgisayar'a karşı maç yaparken, korner, penaltı, frikik gibi duran toplar kullanırken, defans yaparken pozisyon almak gibi bir çok şeyi geliştirmeye uğraşıyoruz.


alıntıdır... ;D ;D