Nisan 19, 2024, 06:40:00 öö

Gönderen Konu: Beklenen açıklama sonunda yapıldı...  (Okunma sayısı 1897 defa)

Çevrimdışı R.carlos

  • Daimi Üye
  • İleti: 107
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
Beklenen açıklama sonunda yapıldı...
« : Haziran 10, 2008, 11:17:40 öö »
   Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Zico’nun avukatıyla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı için bu konuyu askıya aldıklarını açıkladı. Cağaloğlu’ndaki İstanbul Lisesi’nde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Zico’nun avukatıyla bir süre görüştüklerini belirterek, "Zico ile yapılan çalışmalar sonunda mutabakatı sağlayamadık. Bizim isteklerimiz vardı, onların istekleri vardı ve yakın pozisyona getiremedik. Onun için askıya aldık. Teknik direktör konusunda gerekli çalışmalar yapıldı. Kısa sürede açıklama yapacağız. 26-27 Haziran’da İstanbul’da takımız toplanacak. O gün Fenerbahçe teknik direktörü takımının başında olacak" diye konuştu.
         
    Aziz Yıldırım, 3 yabancı santrfor ile görüşmelerin olumlu devam ettiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Bir tanesiyle mukavelesini yapıp, sezon açılışında Türkiye’ye getireceğiz. Bunun dışında gerekirse oyuncu transferi yaparız. Kezman ve Maldonado ile ilgili basında ’gitsinler’ diye yorumlar yapılıyor ama şunu unutmamak lazım; 6 artı 2’de, 2 oyuncu zaman zaman oynamayacağını bilen futbolcular olmalı ki, sıkıntı yaşamayasınız. Kezman iyi bir oyuncu. Avrupa’da Kezman gibi bir oyuncuyu 10-15 milyon Avro’dan aşağı alamasınız. Biz 6 artı 2’den dolayı burada kalmasını istiyoruz. Sözleşmesi sürüyor ama kendisi gitmek isterse bir şey diyemeyiz. Semih, İlhan, Kezman ve yeni santrfor var. Kezman giderse yerine birini alırız. Ayrıca bir tane yurt dışında oynayan bir Türk çocuğu almaya çalışıyoruz."
         
   Öğrencilerin yabancı santrforun ismini açıklaması için ısrarlı soruları üzerine Yıldırım, "Bu hafta değil, öbür hafta transfer edeceğimiz santrforu açıklarız. İyi oyuncuyu almak zaman ister. Çalışmayı yaptık, futbolcuyla problem yok. Kulübüyle ödeme koşullarını konuşuyoruz. Ödeyeceğimiz ücret küçük bir ücret değil, uzun yıllara yaymaya çalışıyoruz. İyi herkese göre değişiyor ama Fenerbahçe’ye faydalı bir oyuncu getiriyoruz" diye konuştu.

Çevrimdışı Barguti

  • FifaDelisi
  • İleti: 5
  • Karma: 101
  • Dıd dırı dıd Dıd
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beklenen açıklama sonunda yapıldı...
« Yanıtla #1 : Haziran 10, 2008, 12:46:03 ös »
zico gitmeliydi , gitti. fenerbahçe için hayırlı olur umarım. zico elindeki değeri kullanamıyan , klasik iyi oyuncudan sonra menajer olmuş adamlardan biri. avrupa'da onun gibi bir sürü var gerek yoktu yani zico'ya.

umarım luxemburgo'dan daha ciddi birini getirirler , ki büyük takım olmak istiyosa yapılanma sağlıyabilecek birisi ile anlaşmak zorunda fenerbahçe.

kezman gitsede olur kalsada olur. iyi oyuncu son yıllarda bekleneni veremiyor. eğer çok üst düzey bi forvet alıncaksa gidebilir ama ayarı ve düşük biri için gitmesine gerek yok.

artık f.b'deki brezilya hegomanyası kırılmalı. bence takıma zarar veriyor ;)