Mart 28, 2024, 20:58:28 ös

Gönderen Konu: Fanatik imam!  (Okunma sayısı 1487 defa)

Çevrimdışı R.carlos

  • Daimi Üye
  • İleti: 107
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
Fanatik imam!
« : Haziran 07, 2008, 16:01:38 ös »
Cuma vaazında konuyu futbola getirdi; takımının başarısı için konuştu, dua etti ve sonrasında cemaatten takımı desteklemelerini istedi...

Trabzon'daki Sarılar Camisi imamı Ömer Oskay, cuma namazı öncesi verdiği vaazda, cemaatten Trabzonspor'a destek vermelerini istedi.

Cuma namazı öncesi dini konularda vaaz veren Oskay, konuşmasının sonunda, konuyu taraftarı olduğu Trabzonspor'a getirerek, ''Cemaatimizin de deşarj olmaya ihtiyacı vardır. Malumunuz Trabzonspor'umuz çok iyi transferler gerçekleştirdi. Haydi Ersun hoca. Artık bütün iş sende. Şeker var, un var, helva yapmak sana düşüyor. Yoksa ligin ilk 5 maçında havlu atmayalım. Yönetimimiz, cemaatimizin yüzünü güldürdü. Hocamız ve futbolcularımız da bizlerin yüzünü inşallah güldürecektir. Bunu bekliyoruz. Sizden de destek bekliyoruz'' dedi

Cemaat de imamın duasına karşılık ''Amin'' diye karşılık verdi.

İmam Oskay, yapılan transferlerin ardından Trabzonspor'un şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu belirterek, ''Sarılar Camisi'nde yaklaşık 13 yıldır görev yapıyorum. Daha önceleri de camide Trabzonspor'dan bahsediyordum. Geçtiğimiz sezon kötü gidince ara vermiştim konuşmaya. Şimdi transferler güçlü olunca, başarılı işler ortaya çıkınca, tekrar konuşmaya başladım'' diye konuştu.

Cemaatten, gündem dışı konulardan bahsetmesi konusunda istekler geldiğini ifade eden Oskay, ''Biz de cemaatin isteğini uygun gördük. Futbol Trabzon için çok önemli. Trabzonluların, Trabzonspor'da güzel işler olduğu zaman yüzleri gülüyor. Bu da bizi mutlu ediyor'' dedi.