Nisan 28, 2024, 16:27:47 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - okanbjk74

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 141
16
Futbol ve Diğer Sporlar / Ynt: FifaDelisi | İddaa Eki
« : Ekim 02, 2011, 12:57:10 ös »
484   Ankaragücü - Galatasaray 2 1.50

494   Sporting Gijon   - Barcelona +7 15.00

530   Gaziantepspor   - Beşiktaş 2 2.00

                                                = 45TL.
Aklıma yattı bu kupon bugün yatırıcam.

17
Futbol ve Diğer Sporlar / Fabregas Üç Hafta Yok!
« : Ekim 01, 2011, 17:34:10 ös »
Barcelona'da antrenmanda sakatlanan orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, 3 hafta forma giyemeyecek.



Kulübün açıklamasında, bugünkü idmanda sağ bacağından sakatlanan Fabregas’ın 3 hafta futbol oynayamayacağı belirtildi.

La Liga’da yarın deplasmanda Sporting Gijon ile karşılaşacak Barcelona’da, Andres Iniesta, Alexis Sanchez ve Ibrahim Afellay’ın da sakatlıkları bulunuyor.

Sezon başında Arsenal’den transfer edilen Fabregas, 7 maçta 4 gol atmıştı.

18
Futbol ve Diğer Sporlar / Karadeniz'de Galip Ordu: 1-2
« : Ekim 01, 2011, 17:33:32 ös »
Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Orduspor deplasmanda Karabükspor'u 2-1 mağlup etti.



Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Karabükspor ile Orduspor, Karabük'te karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında Orduspor iki dakika içinde iki gol buldu ve 21'de Stancu 23'te ise Fatih Tekke ile 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da fırsatları cömertçe harcarken maçın 90. dakikasında Mehmet Battal ev sahibi ekip adına farkı 1'e indiren golü kaydetti ve Orduspor bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

Bu skorun ardından Orduspor puanını 8'e çıkarırken, Karabükspor ise 4 puanda kaldı.

19
Futbol ve Diğer Sporlar / Derbi Liverpool'un: 0-2
« : Ekim 01, 2011, 17:32:46 ös »
Premier Lig'in 7. hafta karşılaşmasında, Liverpool deplasmanda Everton'ı 2-0 mağlup etti.



Merseyside derbisinde gülen taraf Liverpool oldu. 23. dakikada Everton'dan Rodwell, Luis Suarez'e yaptığı faul sonrası takımını 10 kişi bırakırken, Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, 44. dakikada Liverpool'un kazandığı penaltı atışını gole çeviremedi. Tim Howard'ın başarılı kurtarışı sonrası devre arasına golsüz gidildi.

67. dakikada hem kaptan Steven Gerrard'ı hem de Bellamy'yi oyuna soktu Dalglish. 71'de Andy Carroll Liverpool'u öne geçirirken, 82. dakikada da Luis Suarez rakip defansın hatasını değerlendirip skoru belirledi: 0-2.

Everton Goodison Park'tan puan çıkartamayarak 6. maç sonunda 7 puanda kalırken, Liverpool 7 maçta 13 puana ulaştı.

20
Futbol ve Diğer Sporlar / Trabzonspor'da Milli Bayram
« : Ekim 01, 2011, 11:30:59 öö »
Geçtiğimiz sezon milli takıma verilen yerli oyuncu sayısında Trabzonspor'un ulaştığı nokta mutluluk yaratmıştı.



Belli oranda dağılan o kadronun ardından bu sezon da Bordo-Mavililer’in aynı seviyeye erişmesi ve son açıklanan A Milli Takım aday kadrosuna Tolga Zengin, Serkan Balcı, Giray Kaçar ile Burak Yılmaz’ın davet edilmesi, hem bu futbolcuları hem de teknik kadro ile yönetimi hayli gururlandırdı. İki kritik sınav öncesinde Hiddink’in 11’inde şans bulmak için yarışacak olan Bordo-Mavili futbolcular Eskişehirspor maçından hemen sonra Ay Yıldızlı ekibin kampına katılacak. Dün yapılan antrenmanda da A Milli Takım aday kadrosuna seçilen futbolcular, hocaları Şenol Güneş ve takım arkadaşları tarafından kutlandı.

21
Futbol ve Diğer Sporlar / Timsah '4' Köşe: 4-0
« : Ekim 01, 2011, 11:29:59 öö »
Atatürk Stadı'nda dün akşam gol şov vardı. Gençlerbirliği'ni konukeden Bursaspor, rakibine şans tanımadı. Yeşil-Beyazlılar, Ozan (2),Stepanov ve Turgay'ın golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı.



Bursaspor gerçekten maç öncesi gergindi. Üst üste iki maç kaybetmiş ve şimdiye kadar tarihinde tribünleri hiç bu kadar boş görmemişti. Karşısında da iyi savunma yapabilen ve beraberliği becerebilen bir Gençlerbirliği vardı. Ancak ‘iyi savunma yapalım’ derken dün akşam Fuat Çapa sürpriz bir kadroyu sahaya sürmüştü. Beklenenin aksine hücum da yapan bir Başkent ekibi gördük. Daha 1. dakikada Azofeifa’nın şutunu Carson iki hamlede önleyebildi. Hemen ardından 2’de Sestak’ın ortasında Turgay’ın ayak içi Ramazan’da kaldı. 14’te bu sefer gole yaklaşan Gençler’di. Soner’in serbest vuruşunda Mununga’nın kafası direkten döndü. 24’te Vederson’un korneri kaleye giderken, Ramazan çizgi üzerinden topu çıkardı. İki tarafın da gol aradığı ilk 45 dakika izledik. Herkes, ‘maç böyle biter’ derken, 44’te Basser’in ortasında Ozan’ın kafası tribünlere rahat bir nefes aldırdı: 1-0.

İnsua zarar veriyor

Atılan bu gol Bursaspor’un ikinci yarı için daha rahat oynaması, rakibin de risk alması demekti. Yeşil-Beyazlılar 64’e kadar 10 kişi oynadı dersek yalan olmaz. Bu dakikaya kadar varlık gösteremeyen Arjantinli İnsua’nın yerine oyuna giren vatandaşı Batalla, kalitesini gösterdi. Ertuğrul Sağlam, Sivas yenilgisinin cezasını Ömer, İbrahim ve Batalla’ya kesmişti. Savunma hattı için bu değişiklik doğru olabilir ama bana göre en kötü Batalla, şu haliyle en iyi İnsua’dan daha iyidir. İnsua’da ısrar edilmesinde fayda yok. Artık takıma zarar veriyor. 68’de Batalla’nın pasında Ozan sert bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. 71’de yine Batalla’nın kornerinde Steponov kafayla golü attı: 3-0. Bu golden sonra Gençlerbirliği oyun disiplinden de koptu. Çok koşan ama istediğini yapamayan Turgay da, 83’te rakip fileleri havalandırdı: 4-0. Özet olarak, Bursaspor sezonun 5. maçında 3. galibiyetini alırken, bir anlamda tekrar lige dönmüş oldu.

22
Futbol ve Diğer Sporlar / Ne Real, Ne Barça Tek Gerçek Fırtına!
« : Ekim 01, 2011, 11:28:21 öö »
ordo-Mavi Fırtına, Türkiye'den sonra Şampiyonlar Ligi'ni de etkisi altına aldı... Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla temsil eden Trabzonspor, UEFA'nın kulüpler sıralamasında Barça'yı, Real Madrid'i, Milan'ı geçip zirveye kuruldu.



Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren Trabzonspor, kelimenin tam anlamıyla tarih yazıyor... İnter’i Milano’da devirip, Lille ile de Trabzon’da berabere kalıp grup liderliğini sürdüren Bordo-Mavililer, UEFA’nın kulüpler sıralamasında 8.500 puanla (Katsayı ise 9.375) ilk sıraya yerleşti. Bir başka deyişle Karadeniz Fırtınası, Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Arsenal ve Chelsea gibi dünya devlerini geride bıraktı. Trabzonspor’un, Şampiyonlar Ligi’ne alınmadan önce oynadığı Avrupa Ligi Play-Off turundan, Devler Ligi’ne direkt katılımdan ve ilk 2 maçta elde ettiği 4 puandan dolayı puanlarını artırdığı bilgisi verildi.

Torba atlatabilir

Şenol Güneş ve öğrencilerinin en büyük arzusu ise bu mutluluk verici tabloyu korumak, hem takım hem de dolayısıyla ülke puanını geliştirmek. Bu sayede son yıllarda olduğu gibi genellikle son torbadaki ekipler arasından sıyrılma adına da önemli bir mesafe almayı planlayan Bordo-Mavililer’in konuyla ilgili habere kulübün resmi internet sitesinde de geniş yer verdi. Fırtına’nın başarısı, Trabzonspor ve futbol sosyal medyasında en çok ilgi gören haberlerden oldu.

23
Futbol ve Diğer Sporlar / İngiliz Basını Ne Dedi?
« : Eylül 30, 2011, 17:56:38 ös »
Temsilcimiz Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. maçında Stoke City'ye 2-1 mağlup olması İngiliz basınında geniş yer buldu.



İngiliz basınında yer alan haberlerde satır başları şöyle;

Sky Sports: "Stoke'dan muhteşem geri dönüş. Stoke City, Avrupa Ligi macerasına olumlu şekilde devam etti. Stoke, Britannia Stadyumu'nda oynanan E Grubu maçında Beşiktaş'ı geriden gelerek 2-1 mağlup etti."

Guardian: "Jonathan Walters'ın penaltısı Stoke City'ye Beşiktaş karşısında zaferi getirdi."

The Sun: "Stoke City, Dinamo Kiev beraberliğinden 14 gün sonra sahasında ilk Avrupa Ligi maçını oynadı. Stoke, Türk devini geriden gelerek devirdi. Peter Crouch, misafir ekibin erken golüne karşılık verdi ve maça denge getirdi. Oyuna sonradan dahil olan Walters'ın 77. dakikadaki penaltısı Soke'u E Grubu'nun zirvesine taşıdı."

Daily Mail: "Crouch ve Walters, Stoke City'i ileriye taşıdı."

BBC: "Stoke City, oyuna sonrada dahil olan Jon Walters'ın penaltısıyla geriden gelerek Beşiktaş'ı devirdi."

24
Futbol ve Diğer Sporlar / İngiliz ve Fransız Ortak Yapımı: 2-1
« : Eylül 30, 2011, 17:54:45 ös »
UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Ada'ya üç puan parolasıyla giden Kartal, vurgun yedi. Stoke City, maçı 2-1 kazanmayı başardı.




Stoke City 1.90’lık ortalamasıyla basketbol takımı gibiydi. Tek bildikleri taçtan, kornerden, duran toptan pozisyon bulmaktı, tekme-tokat atmaktı! Fransız hakem Antony Gautier de çanak tutunca amaçlarına ulaştılar. 2.02’lik Crouch korner sonrası karambolde bir gol attı, bir de ‘sözde’ penaltı yaptırdı. Hal böyle olunca Beşiktaş çok iyi oynadığı maçta puansız kaldı.

Hakem diz çöktürdü

UEFA Grup maçında Beşiktaş, Premier Lig’in güçlü ekiplerinden Stoke City’yi evinde sahadan sildi. Müthiş futbol oynayıp öne geçen Kartal, karambolden yediği şanssız gole boyun eğmeyip yüklendi. Oyundaki üstünlüğünü hiç bırakmayan Siyah-Beyazlılar, galibiyet için yüklendiği anlarda hakeme teslim oldu. Güzel geceyi mahveden Antony Gautier, üç puanı İngiliz ekibinin hanesine yazdırdı.

Carvalhal herkesi şaşırttı. Portekizli çalıştırıcı, ‘baskın basanındır’ sözünü bir kez daha hayata geçirtti! Kartal’ın en zayıf halkası olan duran ve yan toplar, rakibin ise en iyi yönüydü. Böyle ekibe karşı tek yol, topu yere indirmek, ayağa pas yapıp, kaleyi gördüğün anda şut atmaktı. Kartal buna bir de sahanın her yerinde basıp ve alan savunmasını ekleyince, bu yarıda mükemmel işler yaptı. Quaresma iki kez yokladı, olmadı. Ardından golün pasını verdi. 13’te Q7’nin kaçırdığı Hilbert, şık vuruşla ağları buldu: 0-1. Bu müthiş golden iki dakika sonra Kartal avlandı! Köşe atışından gelen top ortada kalınca son dokunan Crouch oldu: 1-1. Beşiktaş; Fernandes ve Q7 ile denemeler yaptıysa da ilk yarı berabere tamamlandı.


25
Futbol ve Diğer Sporlar / Kobe Bologna'da!
« : Eylül 30, 2011, 17:49:33 ös »
Virtus Bologna kulübünden yapılan açıklamaya göre, Los Angeles Lakers'ın dünyaca ünlü yıldızı Kobe Bryant'la sözlü olarak anlaşmaya varıldığı açıklandı.



Alınan bilgilere göre, Kobe Bryant 40 günlük anlaşma karşılığında Virtus Bologna kulübünden tam 3 milyon dolar alacak.

Bir dizi etkinlik için İtalya'da bulunan fakat lokavt görüşmeleri nedeniyle iki gün önce ABD'ye geri dönen Kobe Bryant, lokavt görüşmelerinin ardından tekrar İtalya'ya dönecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.

9 Ekim'de başlayacak İtalya Ligi'nde, Virtus Bologna ilk maçını Virtus Roma ile oynayacak.

26
Futbol ve Diğer Sporlar / Ynt: UEFA: Trabzon Etkiliyor
« : Eylül 28, 2011, 19:03:23 ös »
Olaya genel olarak bakıldıgında daha ilk defa şampiyonlar ligine katılan bir takım grupta 4 takım arasında liderse bu başarıdır.
Dün fazla top yapamadılarsada , rakip kaleye gidemedilersede Lille'nin de gol haricinde sadece Tolga'nın kurtardıgı pozisyon dışında adam gibi atakları yoktu. Zaten golde de Tolga o golü nasıl yedi anlamış değilim. Zemin berbat ötesiydi. Dün sahada Trabzonspor adına oyunu daha çok isteyen isim olarak Halil gözüme çarptı. İstekli ve arzulu oyunu beraberlikte katkı sağladı. İlk yarıya baktıgımızda Colman, Alanzinho, Henriqe ve Serkan(maç boyunca) vasat isimlerdi. Colman ikinci yarı toparlar gibi oldu. Zokora oyunun geneline bakıldıgında hem defansına yardım etti hemde rakip kale üzerine iyi top taşıdı. Kolay adam eksiltebilen bir oyuncu.
Trabzonspor dün gece takım oyunundan uzak bir görüntü çizsede 1puan alarak avantaj elde etmiş oldu.

27
Futbol ve Diğer Sporlar / UEFA: Trabzon Etkiliyor
« : Eylül 28, 2011, 16:48:15 ös »




UEFA.com, Trabzon'un Lille'den puan almasını, "Colman mağlubiyetten kurtardı, 75. dakikada attığı penaltı golüyle Sow'a karşılık vererek Trabzonspor'un B Grubu'nda liderliği sürdürmesini sağladı" diye duyurdu. Sitede, "Türk kulübü, ilk kez katıldığı organizasyonda performansıyla etkilemeye devam ediyor" yorumu da yapıldı.

28
Futbol ve Diğer Sporlar / Ne De Olsa Lider: 1-1
« : Eylül 28, 2011, 16:46:10 ös »
Şenol Güneş yine tribündeydi, Burak Yılmaz yine cezalıydı ama Trabzon, Devler Ligi'nde dev bir adım daha attı.










Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. İlk kez bu sezon Devler Ligi'ne katılan bordo- mavili ekip, İnter karşısında aldığı tarihi galibiyetin ardından Lille ile 1-1 berabere kalarak çıkışını sürdürdü. İlk kez Şampiyonlar Ligi'nde bir maça ev sahipliği yapan Avni Aker'de maça tutuk başlayan temsilcimiz, pozisyon bulmakta zorlandı. Buna karşılık topa hakim olan ve hızlı adamlarıyla savunmamızı zorlayan Lille, 31. dakikada Cech'in hatasını affetmeyen Sow ile öne geçmeyi başardı.

Debuchy elleriyle armağan etti
İkinci yarıda Trabzon, kendisinden beklendiği gibi daha fazla rakip kalede gözükürken, 54'üncü dakikada Colman pas vermek yerine vurmayı deneyince önemli bir ataktan oldu. 1 dakika sonra Tolga net bir golü soğukkanlılıkla önledi. Moralini bozmayan temsilcimizin yüzü, 74. dakikada güldü. Adrian'ın ortasında Debuchy topu elle kesince hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Colman, topu ağlara yollayarak Trabzon'a altın değerinde 1 puan kazandırdı ve temsilcimiz B Grubu'nda liderliğini sürdürdü.

29
Futbol ve Diğer Sporlar / Real Madrid Kendine Geldi: 3-0
« : Eylül 28, 2011, 16:38:26 ös »
Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında, Real Madrid, Ajax'ı 3-0'la geçti.





Şampiyonlar Ligi'nde en çok şampiyon olan takım unvanına sahip Real Madrid, D Grubu ikinci maçına Hollanda temsilcisi Ajax'ı ağırladı. Mor-Beyazlılar, maçı 3-0 kazandı.

Goller; 25. dakikada Cristian Ronaldo'dan, 41'de Kaka'dan ve 49'da Benzema'dan geldi.

Bu sonuçla puanını 6'a yükselten Real Madrid gelecek maçını kendi sahasında Lyon'a karşı oynayacak. Ajax ise Dinamo Zagreb deplasmanında üç puan arayacak.

Sakatlığının ardından yeni takımının dün oynadığı maçta ilk kez kadroya dahil edilen ve 84. dakikada Mesut Özil'in yerine oyuna giren Türk futbolcu, Real Madrid'in internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, oynadığı için mutlu olduğunu, takıma katkısının yavaş yavaş artacağını belirtti.

30
Futbol ve Diğer Sporlar / Inter Coştu: 2-3
« : Eylül 28, 2011, 16:36:29 ös »
Devler Ligi'ne Trabzon şokuyla başlayan İnter, Claudio Ranieri yönetiminde çıkışa geçti. İtalyan ekibi, deplasmanda CSKA Moskova'yı Lucio, Pazzini ve Zarate ile devirdi.



Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor’un yer aldığı B Grubu’nda temsilcimizin İtalya’da devirdiği İnter, Rusya’daki CSKA Moskova deplasmanından 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Sezona oldukça kötü başlayan ve Gian Gasperini ile yollarını ayırıp, teknik direktör Claudio Ranieri’yi takımın başına getiren İtalyan ekibi, Serie A’da Bologna’yı 3-1 yendikten sonra, bu kez CSKA’yı affetmedi. Maçın 6. dakikasında Lucio, yapılan ortada karamboldeki topa dokunup, İnter’i 1-0 öne geçirdi. Ardından 23’te Pazzini, Nagatomo’nun pasında boş kaleye ikinci golü attı: 0-2. İlk yarının son anlarında toparlanan ev sahibi, 45+4’te Dzagoev’in harika frikiğiyle farkı 1’e indirdi: 1-2.

Sevinç kısa sürdü...

Mücadelenin ikinci devresinde heyecan daha da arttı. Her iki takım da hücum ağırlıklı bir futbol ortaya koyarken, yakalanan gol fırsatları da karşılıklı olarak cömertçe harcandı. Temponun arttığı son bölümde 77’de Vagner Love, Rus ekibine beraberliği getirdi: 2-2. Ancak bu sevinç kısa sürdü ve oyuna sonradan giren Zarate, Cambiasso’nun pasında topu harika kontrol etti ve güzel bir vuruşla, İnter’e gruptaki ilk 3 puanını getiren gole imzasını attı.

Ranieri: Şok istemiyorduk

Kötü günleri geride bırakmak isteyen ve Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk puanlarını CSKA Moskova deplasmanında alan İnter’de teknik direktör Claudio Ranieri, galibiyetin kendileri için büyük moral olduğunu söyledi. Milano temsilcisinden önce Roma’yı çalıştıran deneyimli hoca, “Trabzon mağlubiyeti sonrasında ikinci bir şok yaşamak istemiyorduk. Bunu da 3-2’lik skorla başardık” diye konuştu.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 141