Mayıs 22, 2024, 05:13:54 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Thecollector

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8
91
Geyik alanı / Messi 24 yaşında doğum günün kutlu olsun Messi
« : Haziran 24, 2011, 14:38:57 ös »



Today at the 24th Lionel Messi birthday

The best player in the world! 24. years old.
Doğum günün kutlu olsun Messi diyoruz.

Happy Birthday Ezio Auditore !


Messi'nin doğum gününü kutluyoruz 24 yaşına girmiş.

92
İlginç Video ve Resimler / Yeni , yeni rakı projesi
« : Haziran 23, 2011, 19:09:32 ös »

93
Futbol ve Diğer Sporlar / Reyes'ten kötü haber
« : Haziran 21, 2011, 22:29:38 ös »
Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Jose Antonio Reyes'in gelecek sezon takımda kalacağını ve Galatasaray'a bu oyuncuyu satmayacağını açıkladı.



Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, futbolcusu Jose Antonio Reyes'in gelecek sezon takımda kalacağını duyurdu.
Atletico Madrid Kulübü, Reyes'in menajeri Mariano Aguilar ile kulübün spor direktörü Jose Luis Perez Caminero ile bugün Sevilla kentinde bir görüşme yapıldığını açıkladı. Atletico Madrid, Galatasaray'dan gelen teklifin reddedilip, gelecek sezon Reyes'in takımda kalması için taraflar arasında anlaşma sağlandığını bildirdi.
İspanyol kulübü, ayrıca geçen hafta Ujfalusi, Reyes ve Forlan için Galatasaray'dan teklif aldıklarını ilk kez duyurarak, ''Sadece defans oyuncusu Ujfalusi'nin, Atletico Madrid için gerekli ekonomik şartların sağlanması halinde, Galatasaray ile görüşmesine izin verildiğini'' açıkladı.


Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst ise, "Resmi bir açıklama olsaydı haberimiz olurdu. Biz görüşmelere devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

94
İlginç Video ve Resimler / Süper oyuncak reklamı
« : Haziran 21, 2011, 12:04:29 ös »




Süper oyuncak reklamı

95
Futbol ve Diğer Sporlar / Drogba G.Saray'ın teklifini kabul etti
« : Haziran 21, 2011, 11:27:05 öö »
Fildişili yıldızın menajeri Frelot, G.Saray yönetimine müjdeyi verdi. Cimbom yılın transferini bu hafta içinde bitirebilir




Forlan'da yaşanan krizin aşılamaması üzerine Drogba, Saviola ve Fabiano gibi isimlere yönelmek zorunda kalan Galatasaray'a, dün İngiltere'den gelen bir haber gündeme bomba gibi düştü. Yönetimde büyük sevinçle karşılanan bu flaş gelişmeye göre, Chelsea'nin süper yıldızı Didier Drogba, Galatasaray'ın yaptığı transfer teklifini kabul etti. Fildişili golcünün menajeri Pierre Frelot, Galatasaraylı yöneticilere, "Didi teklifinizi kabul etti, gelmeye hazır" dedi.

Bu flaş gelişme sarı-kırmızılı yönetimde sıcak saatler yaşanmasına neden oldu. Yöneticiler İngiltere'ye giderek hem Chelsea kulübüyle, hem de Drogba ile masaya oturup transfer şartlarını konuşacak. Öte yandan Chelsea'nin yeni hocası olacağı belirtilen Villas-Boas'ın Drogba'yı takımda düşünmediği, bunun üzerine yıldız futbolcunun G.Saray'a "evet" dediği öğrenildi. Sportif koordinatör Bülent Tulun ise Drogba konusunda "Henüz ortada bir şey yok" demekle yetindi.


Züb hazırla 55.99 $ ını

96
Futbol ve Diğer Sporlar / Mourinho'nun halefi Chelsea'de
« : Haziran 21, 2011, 03:00:18 öö »
Uzun bir süredir Türk Milli Takımı teknik direktörü Guus Hiddink ile ilgilenen ancak Hollandalı'yı ikna edemeyen Chelsea, Porto'nun başarılı teknik direktörü Andres Villas-Boas ile anlaşmak üzere. Mavililerin, Porto'ya transfer bedeli olarak 15 milyon avro vereceği iddia ediliyor.


Jose Mourinho'nun halefi olarak gösterilen Andres Villas-Boas, Chelsea'ye çok yakın.

Yaklaşık bir aydır Guus Hiddink'i ikna etmeye uğraşan Chelsea rotasını Porto'nun 33 yaşındaki teknik adamına çevirdi. Portekiz'den gelen haberlere göre Villas-Boas'a yıllık 4.5 milyon avro öneren Chelsea'ye genç teknik adam "hayır" demedi.

Mavililerin yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Villas-Boas'ın teknik direktörlüğü yapacağı, sportif direktörün ise Guus Hiddink olacağı iddiaları da ortalıkta dolaşıyor.

Porto Başkanı Pinta da Costa, Chelsea ya da başka bir kulüp, teknik adamları için bu kadar fazla para verirse engel olmayacaklarını belirtirken, "Eğer birisi hesabınıza 15 milyon avro yatırıyor ve teknik adamınız da gitmek istiyorsa bu transfere "hayır" denemez" dedi.

Genç teknik adamın çalıştırdığı Porto geçen sezon ligde namağlup şampiyon olmuş, Avrupa Ligi'nde de kupayı kaldırmıştı.


İnşallah başarılı olur ama 2 mourinho çıkmaz asla

97
Futbol ve Diğer Sporlar / Schuster: Hamit niye alındı anlamadım
« : Haziran 21, 2011, 02:58:30 öö »
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, Real Madrid'in Türk transferlerini değerlendirdi. Nuri'ye övgüler yağdıran Schuster, Hamit için, "Niye alındı anlamadım" dedi.



Geride kalan sezonun ikinci yarısında alınan kötü sonuçlar sonrası Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Bernd Schuster, eski takımı Real Madrid'in transferlerini değerlendirdi.
Schuster: Hamit niye alındı anlamadım

Beşiktaş'tan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Alman teknik adam, İspanya'da Radyo Marca'ya konuştu. Schuster, son şampiyonluğu yaşattığı eski takımının transferlerini yorumlarken, yine kendine özgü üslubundan ödün vermedi.
Nuri Şahin için, "İşlenmesi gereken bir mücevher" ifadelerini kullanan Bernd Schuster, Hamit Altıntop transferini ise eleştirdi. Hamit'in Real Madrid'de oynayacak kapasitede olmadığını savunan Schuster, "Altıntop'un yaşı da ilerledi ve neden alındığını açıkçası anlamadım" diye konuştu.
Transferi gündemde olan Kun Aguero ile ilgili de konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Ronaldo, Higuain ve Mesut'un olduğu takıma çabuk uyum sağlar. İspanya Ligi'ni de iyi biliyor. Bence mükemmel bir seçim olur" şeklinde görüş belirtti.


kaynak www.ntvspor.net


Sevgili shuster
Beşiktaş'a geldin ne yaptığını gördük
O adam boşuna mourinho olmadı birşey biliyor ki oldu

98
Geyik alanı / Yazın ilk günü logosu
« : Haziran 21, 2011, 01:11:56 öö »



Yazın İlk Günü, yazın ilk günü doodle , Google’dan Yazın İlk günü logosu.

21 Haziran 2011 tarihi evrensel olarak yazın ilk günü olarak tanımlanıyor. Google’dan buna da bir doodle geldi.

21 Haziran 2011 tarihi itibariyle Google “Yazın İlk Günü” adlı aramaya yönlendiren bir logo hazırladı.


99
Futbol ve Diğer Sporlar / Galatasaray taraftarından besteler 2 Forlan
« : Haziran 20, 2011, 14:35:03 ös »



Daha önce Selçuk İnan, Johan Elmander ve Ceyhun Gülselam transferleriyle yüzü gülen Galatasaraylıların heyecanı son 1 haftadır had safhaya ulaştı...

Geçtiğimiz Perşembe günü başkan Ünal Aysal'ın Madrid'e adeta bir çıkarma yaparak Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'nin transferleri için Atletico Madrid'le anlaşmaya vardığının açıklanması, Galatasaray taraftarını adeta çılgına çevirdi.

Bu üç oyuncudan ilk olarak Ujfalusi İstanbul'a gelirken, Reyes'in de önümüzdeki 2-3 gün içinde İstanbul'da olacağı açıklanırken Uruguaylı yıldız Forlan da Galatasaray'a gelmesi için ikna edilmeye çalışılıyor.

Daha önce yine Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Didier Drogba için esprili bir beste yapan Sarı Kırmızılı taraftarlar da bu kez Forlan için bir beste yaptı ve bu beste de taraftar forumlarında dilden dile dolaşmaya başladı...

İşte o çok ses getirecek Forlan bestesi:

İster fonsuz ister fonlan,
PC başındayız atlet donlan.
Ne bekliyosun gelsene lan
Sarı çocuk Diego Forlan

100
Futbol ve Diğer Sporlar / Galatasaray'a Drogba'dan iyi haber
« : Haziran 20, 2011, 14:20:22 ös »
Galatasaray'a Didier Drogba'dan iyi haber geldi. Fildişi Sahilli oyuncu, menajeri aracılığıyla Türkiye'ye gelmeyi kabul ettiğini iletti.

Reyes, Ujfalusi ve Forlan için Atletico Madrid'le el sıkışan Galatasaray, bir dünya yıldızıyla daha temaslarını sürdürüyor.

Galatasaray'ın aylardır transferi için yoğun çaba harcadığı Chelsea'li Drobga ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Fildişi Sahilli yıldız, menajeriyle Galatasaray'ın teklifine 'Evet' dedi. Yıldız oyuncu, Chelsea'nin teklif ettiği 1 yıllık yeni sözleşmeyi de reddetti.
Galatasaray da Drogba'yı Türkiye'ye getirmek için çalışmalarına hız verdi. Bir yandan Forlan için pazarlıklarını sürdüren Galatasaray'a Drogba’dan gelen bu iyi haber yönetimin de yüzünü güldürdü.

Kaynak(NTVSPOR)

101
Konu Dışı / İnternet hızınız
« : Haziran 20, 2011, 13:54:01 ös »



Benim internet hızım bu ama ne kadar doğrudur bilemem ttnet' e güvenmiyorum ama kullanıyorum.8Mbit net limitsiz var iyi mi sizce sizlerin nasıl ;)?

102
Futbol ve Diğer Sporlar / Lazio&Cana işi zor
« : Haziran 19, 2011, 20:54:42 ös »



Lorik Cana'nın Lazio'ya transferi zora girdi. Arnavut oyuncunun İtalya haklarının sahibi Claudio De Nicola, "Lazio bu transferi Muslera takası olmadan bitirmek istiyor ama bu zor görünüyor" dedi. Lazio'nun önerdiği rakamın G.Saray'ı tatmin etmediği öğrenildi.


103
Futbol ve Diğer Sporlar / Bir şans daha
« : Haziran 19, 2011, 20:53:43 ös »



Çağıran yine kiraya
Aslan'da geçen sezon Konyaspor'a kiralanan Musa Çağıran ve Mehmet Batdal'ın kaderi belli oldu. Altay'dan transfer edilen ve direkt olarak Konyaspor'a kiralık yollanan Musa yeni sezonda da kiraya verilecek. 27 Haziran'da başlayacak çalışmalara katılacak olan Çağıran'ın, tekliflere göre yine Süper Lig'de bir takıma kiralanacağı bildirildi.

4 takım talip oldu
TEKNİK direktör Fatih Terim'in Mehmet Batdal'a ise 2. bir şans tanıyacağı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, genç golcüyü hazırlık kampına götüreceği ve kararını burada göstereceği performansa göre vereceği belirtildi. Mehmet Batdal'a şimdiden Samsunspor, Eskişehirspor, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu'nun talip olduğu da ifade edildi.

104




Isparta'da yapılan şampiyonanın final maçında Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u 3-0 yenen sarı-kırmızılılar, Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde, yıldız kızların şampiyonluğu duyurulurken, ''Sporcularımızı başarılarından ötürü kutlar, onları bu organizasyona hazırlayan teknik ekibimize teşekkür ederiz'' denildi.

105
Futbol ve Diğer Sporlar / Yeni Aslan İstanbul'da
« : Haziran 19, 2011, 20:51:15 ös »



Daha önce transfer görüşmelerine başlandığı borsaya bildirilen Ujfalusi İstanbul'a geldi. Çek futbolcu yarın sağlık kontrolünden geçecek ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza atacak...

Transfer görüşmelerinin başladığı belirtilen diğer iki oyuncu Reyes ve Forlan'ın ise Salı günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor...

Konuyla ilgili Galatasaray.org'da yer alan açıklama şöyle:

"Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişikin Görüşmelere Başlandı

Bugün İstanbul'a gelen Tomas Ujfalusi'nin Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif AŞ"

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8