Mayıs 22, 2024, 01:16:37 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Thecollector

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8
76
Teknoloji ve Teknik destek Forumu / haxball nedir nasıl oynanır ?
« : Temmuz 25, 2011, 22:52:26 ös »
Haxball Nedir ?

Haxball flash tabanlı 2D online internet oyunudur. Günümüz şartlarında futbol eğlencesinden zevk almak için yapılan bu oyun hiçbir kurulum gerektirmeden web sitesi üzerinden oynanmaktadır. Oyunda 1on1 de 5on5'e kadar takım kurup oynayabilirsiniz.




Nasıl Oynanır?
Oynanışı çok basittir. Topu yön tuşları ile kontrol edip şut (X) tuşu yardımıyla kaleye sokup galibiyet almaktır. Siteye girdikten sonra kendinize özel bir nick seçip oda açabilir veya odalara girebilirsiniz.

Haxballın Web sitesi ise

http://www.haxball.appspot.com

77
İlginç Video ve Resimler / günahı bilsen
« : Temmuz 25, 2011, 16:35:41 ös »

paint olmuş ama  fena değil

78
İlginç Video ve Resimler / Bush'un kalbi
« : Temmuz 25, 2011, 16:31:46 ös »

79
İlginç Video ve Resimler / biraz zıtlık var
« : Temmuz 25, 2011, 16:30:56 ös »

80
İlginç Video ve Resimler / malum Türk insanı
« : Temmuz 25, 2011, 16:26:34 ös »

81
Karikatürler / karikatür
« : Temmuz 25, 2011, 16:25:48 ös »

82
sorunum bu kaç liradır çin malı çakma bulabilir miyim bilgisi olan t_ongue

83
Futbol ve Diğer Sporlar / Copa America'da şampiyon Uruguay
« : Temmuz 25, 2011, 00:39:26 öö »
Bu yıl 43.'sü düzenlenen ve ev sahipliğini Arjantin'in yaptığı Copa America'da şampiyon, Paraguay'ı Diego Forlan(2) ve Luis Suarez'in golleriyle 3-0 yenen Uruguay oldu. Bu şampiyonlukla Uruguay, Copa America'da 15. kez mutlu sona ulaşarak bu turnuvayı en fazla kazanan takım olma unvanını da elde etti.


Copa America'nın finalinde Fenerbahçe forması giyen Lugano ile Galatasaray'ın yeni transferi Muslera'nın takımı Uruguay, Paraguay ile karşılaştı. Maç boyunca rakibinden üstün bir oyun sergileyen Uruguay, sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.
Maça hızlı başlayan Uruguay, 12. dakikada Luis Suarez'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada 42. dakikada sahneye çıkan golcü futbolcu Diego Forlan farkı ikiye çıkartırken, ilk yarının da skorunu belirledi: 2-0.
Maçın ikinci yarısına her iki takımda etkili başladı. Önce Uruguay net bir pozisyondan yararlanamazken, arkasından 54. dakikada Nelson Valdez'in vuruşunda direk gole izin vermedi. Son bölümde sahneye bir kez daha çıkan Diego Forlan, 90. dakikada kaydettiği golle perdeyi kapayan isim oldu: 3-0.
Uruguay, 15. Copa America şampiyonluğunu kutlarken, aynı zamanda bu turnuvayı en çok kazanan takım ünvanını da eline geçirmiş oldu.

84
İlginç Video ve Resimler / Efelerin EFES'i
« : Temmuz 24, 2011, 11:10:33 öö »



:P

85
İlginç Video ve Resimler / Barcelona'nın kadrosu
« : Temmuz 21, 2011, 09:48:21 öö »

86
İlginç Video ve Resimler / Boz Baykuşlar İBB
« : Haziran 29, 2011, 20:32:01 ös »
İşte Boz baykuşların akılda kalan pankartları



:P
















bayağı güzel olmuş Çarşıya rakip :P

87
Futbol ve Diğer Sporlar / İmza şov 1 Temmuz'da
« : Haziran 29, 2011, 02:10:01 öö »

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve yeni transfer olan futbolcular, 1 Temmuz Cuma günü sözleşme imzalayacak.





Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, teknik direktör Fatih Terim ile birlikte yeni transferlerin katılacağı imza töreninin 1 Temmuz Cuma günü saat 15.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım, yeni sezon öncesi teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirirken, Elmander, Ujfalusi, Okan Derici, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna dahil etmişti.

88
Konu Dışı / RAM önerisi
« : Haziran 24, 2011, 23:56:47 ös »
Benim bilgisayarım 4 senelik 4 sene önce kaldırmadığı oyun yoktu açıkçası.
Şuan tek sorunu Ram 1gb ddr 2 kingston marka 800 mhz ramım var bunu yanına 1 yada 2 farketmez ucuz bir Ram arıyorum
2. el düşünmüyorum

ilk bulduğum bu
http://www.hepsiburada.com/Liste/hi-level-2gb1gbx2-667mhz-ddr2-ram-hlv-pc5400dk2g/ProductDetails.aspx?productId=bd71614&categoryId=47

fiyatı biraz daha aşağı çekebilsek uygun aslında Ram lazım oluyor crysis 1 ve warheadı bitirmiş ben crysis 2 yiy daha kendi bilgisayarımda bitiremedim.
Denizli/Çivrilde yaşıyorum bu yaz Nazilli'de duracağım Uygun fiyata Ram satan bir mağaza olabilir internetten almayı düşünüyorum aslında ama kotalı kredi kartı çıkarmam lazım önceden sorun olmaması için oda işime gelmiyor
Burada Denix teknosa carrefour migros gibi yerler var bilgisayar parçası bulabileceğim çivrilde deniz var 1 gb rama bile 57 lira istedi tabi kazık yememek için reddettim.
Ben teknosadan da kazık yemek istemiyorum Egede bildiğiniz ram alabileceğim temin edebileceğim bir yer var mı
önerilerinizi bekliyorum satıcıdan almak işime gelir ama Uygun fiyat olursa net neden olmasın.
4 tane modül takabileceğim yer var bilgisayarımda 1 ri dolu
Gigabyte anakartım var

önerilerinizi bekliyorum

89
Futbol ve Diğer Sporlar / Ünal Ays.al'dan önemli açıklama
« : Haziran 24, 2011, 22:58:38 ös »
"Galatasaray'da itişme, kakışma olmaz"


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulüp yönetimi içinde tartışma yaşandığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını ifade ederek, yeni yönetimin sevgi ve saygı çerçevesinde görevini yapmaya çalıştığını söyledi.




Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Coşkun Özarı'nın cenaze töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünal Aysal, Galatasaray camiasının her zaman bir arada olmasını arzuladığını belirterek, ''Galatasaray camiası her zaman bir arada olmalıdır, zaten de öyledir. Sağda solda çıkan haberlere itibar etmeyin. Ne kurumumuz ne de camiamız içinde kopma, ayrılma, itişme kakışma olmaz. Galatasaray içinde herkes, saygı ve sevgi içinde görevini yapmaya çalışmaktadır'' diye konuştu.

Galatasaray'da 2. Başkan Ali Dürüst ile sportif koordinatör Bülent Tulun'un sert şekilde kavga ettiği yönündeki iddianın da doğru olmadığını bildiren Ünal Aysal, Dürüst ve Tulun'un iki eski dost olduklarını vurguladı. Aysal, ''Dostlar arasında sohbetten öteye gitmemiş bir olaydır. Eski dostlardır. Bunu önümüzdeki senelerde de göreceksiniz'' dedi.

''TARAFTARLARIMIZ MERAK ETMESİN''
Galatasaray'ın gerçekleştirmeyi planladığı transferler konusuna da değinen Ünal Aysal, sezon başında sarı-kırmızılı taraftarların beklediği bir takımın sahaya çıkacağına işaret ederek, ''Transferler çok büyük rakamlar. Sadece kulüp başkanlarıyla değil, ajanlarla, menajerlerle ayrı ayrı görüşmeler yapıyorsunuz. Biraz zaman istiyor. Galatasaray'ın ihtiyacı olan hiç bir şeyden kaçınmayacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var lütfen bunu bize tanıyın'' ifadesini kullandı.

Drogba'nın transferini taraftarların ve basının kendilerinden istediğini ve bunun üzerine Drogba'yı transfer listelerine aldıklarını belirten Aysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Önceliklerimiz içinde forvet pozisyonunda oynayabilecek 3-4 isim var. Bunların içinde bizim kadromuza en iyi uyumu sağlayacak ve maliyet yönünden de kulübe çok büyük yük olmayacak en rasyonel seçimi yapmaya çalışıyoruz. Bunun için biraz zaman harcadık, farkındayım. Taraftarlarımız ve basın sabırsızlanıyor ama neticesi çok iyi olacak. Herkes huzur içinde olsun. beklentiler fazla. Büyük isimler konuştuğunuzda rekabet artıyorsunuz. Talip olduğunuzda malın fiyatı da yükseliyor. Bunlar işimizi zorlaştıran faktörler. Ancak şu veya bu şekilde bu işi çözeceğiz.''

Aysal, İspanya'ya yaptığı seyahat ile ilgili olarak da yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti: ''Ben Madrid'e Atletico Madrid kulüp başkanıyla tanışmak için gitmiştim. Sporcu almak, satmak için değil. Ancak benimle beraber giden yönetici arkadaşlarımız, görüşmeleri yaptılar. Bir yere kadar getirdiler. Atletico Madrid'in patronu, 3 oyuncuyla ilgili, kendileri yönünden hiç bir sıkıntı olmayacağını, fiyatları yönünden de rakama mutabık olduğunu beyan ettiler. İşin bir de futbolcu ve menajer tarafı var. Menajerlerin, futbolcuların talepleri biraz daha farklı. Müzakereleri devam ediyor. Kulübüyle de 2 yıllık anlaşması var. İnsani faktörleri bir araya getirdiğinizde bunların bugünden yarına süratle çözülebilecek durumlar olmadığını görüyorsunuz. Bir taraftan da bizim de forvet mevkinde alternatiflerimiz var. Taraftarlarımız merak etmesin, Ağustos ayında, sezon açıldığında sahada zımba gibi çok kaliteli bir ekip görecekler. Gerek teknik ekibimiz, seyircimizi tatmin edecek, ortamı yaratacağız. Zaten başka türlü ne ben bu göreve talip olurdum ne de beni seçerlerdi.''

90
Geyik alanı / Ahmet şerif izgören anlatıyor taksici
« : Haziran 24, 2011, 22:43:20 ös »



Ahmet Şerif İzgören anlatıyor: “Bir toplantıya gideceğim. Baktım geç kalma ihtimalim var, bindim bir taksiye, muhabbetçi bir arkadaş. O anlatıyor ben dinliyorum. Tam işyerinin önüne geldik. Ankara’da Bakanlıklar…

Diyelim ki, taksi parası 9.75 TL. tuttu, ben 10 TL. uzattım. Hani hepimizin yaşadığı sahne vardır ya, taksici üstünü arıyormuş gibi yapar, siz de para üstünü alabilmek için bir ayak dışarda, inmemek için debelenirsiniz. Tam o sahne olacak…

Şoför, “Para üstü var mı?” diye aranmaya başladı.
- Üstü kalsın kardeşim, dedim. Döndü bana doğru:
- Vaktin var mı ağabey? Dedi.
- Evet, dedim tek ayağım hala dışarıda…

Dörtlülere bastı, trafik dört şerit akıyor, indi araçtan. Önde bir büfe var. Gitti oraya, bir şeyler konuşup geldi. Bana 25 kuruş uzattı. Belli ki para bozdurmuş.
- Birader, dedim. 9.75 değil,10.50 yazsa ister miydin 50 kuruş benden?
- Ne alacağım ağabey 50 kuruşu…
- Peki, niye gittin 25 kuruş için o kadar uğraştın. Üstü kalsın demiştim.

Döndü bana, attı kolunu arkaya:
- Vaktin var mı ağabey?
- Var.
- Çek kapıyı o zaman… Muhabbetçi bir taksici ile karşı karşıyayız. Beş dakika konuştuk. İngiltere’de profesörden, bilmem kiminden eğitimler aldım. O taksicinin 5 dakika da öğrettiklerini, İngiliz hocalar haftalarca verdikleri derslerde öğretemediler.

- Ağabey biz Keçiören'de beş kardeşiz. Babam rençberdi benim. Günlük yevmiyeye giderdi; artık inşaat falan bulursa çalışır gelir, o gün iş bulamamışsa biz eve gelişinden, yüzünden anlardık. Durumumuz hiç iyi olmadı. Akşam yer sofrasında yemek yerdik. Yemek bitince babam bize, “Durun kalkmayın” derdi. Önce dua ederdik, sonra babam bize sofrada konuşma yapardı.

“Aha!” dedim, “Bizim meslek”, seminerci… Sordum:
- Ne anlatırdı baban?
- Hayatta nasıl başarılı olunur?

O gün inşaata çağırmazlarsa eve para getiremiyor, sonra çocuklara “hayatta nasıl başarılı olunur teknikleri” anlatıyordu.

- Babam işe gidince büyük ağabeyimiz onu taklit ederdi, delik bir çorapla pantolonun ceplerini çıkarır, dört kardeşi karşısına alıp, “Dürüst olun, evinize haram lokma sokmayın” diye anlatırken, biz de gülerdik. Annem kızardı, “Babanızla alay etmeyin. O, hem dürüst hem de çalışkandır” derdi.

Yan evde iki kardeş var, onların babası zengin. Babaları birahane işletiyordu ve adamda her numara vardı, kumar falan oynatırdı. Bizim, yeni hiç bir şeyimiz olmadı, hep o ikisinin eskilerini kullandık. O amca mahalleden geçerken biz, beş kardeş ayağa kalkardık, çünkü bize bahşiş verirdi. Babam eve gelince ayağa kalkmazdık. Çünkü hediye, para falan hak getire…

Ağabey, biz babamı kaybettik. Altı ay içinde yandaki baba da öldü. Yandaki baba, iki çocuğa beş katlı bir apartman, işleyen birahane, dövizler ve araziler bıraktı. Bizim baba ne bıraktı biliyor musunuz?
- Ne bıraktı?
- Bakkal veresiyesi ve konuşmalarını bıraktı: “Evladım işinizi dürüst yapın, hakkınız olmayan parayı almayın..." falan filan. Ağabey, aradan on beş yıl geçti, diğer iki kardeş cezaevindeler, ne ev kaldı ne birahane. Ailesi dağıldı.

Biz beş kardeş, beşimizin Keçiören’de taksi durağında birer taksisi var hepimizin birer ailesi, çoluk çocuğu, hepimizin birer dairesi var.

Geçenlerde büyük ağabeyimiz bizi topladı ve dedi ki: “Asıl mirası bizim baba bırakmış.” Hepimiz ağladık. Beş kardeş taksiciliğe başladığımızdan beri, taksimetrenin yazmadığı 10 kuruşu evimize sokmadık. Her şeyimiz var Allah'a şükür…

Çok duygulandım, veda ettim, tam ineceğim:
- Dur ağabey dur, asıl bomba şimdi.
- Nedir bomban?
- Nerede oturuyoruz biliyor musun? O iki kardeşin oturduğu beş katlı apartmanı biz aldık. Beş kardeş orada oturuyoruz, dedi.

Anladım ki, evladınıza ne araba bırakırsınız, ne ev, ne de başka bir miras. Evlada sadece değer kavramları bırakırsınız. Bakın iki baba da evlatlarına değer kavramları bırakmışlar.

Ahmet Şerif İzgören

bu adamı çok beğeniyorum izlemek isterseniz avucunuzdaki kelebek video indirme linkini verebilirim

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8