Mart 29, 2024, 02:57:13 öö

Gönderen Konu: Yeni Forum Kuralları  (Okunma sayısı 17103 defa)

Çevrimdışı WatCheR

  • FifaDelisi
  • Daimi Üye
  • İleti: 2148
  • Karma: 77
    • Profili Görüntüle
Yeni Forum Kuralları
« : Haziran 29, 2008, 12:58:59 ös »
5 Nisan 2007'den itibaren geçerli olacak yeni FifaDelisi.Net Forum Kuralları :

Öncelikle belirtmek istiyorum aşağıda sayacağım şeyler forumun kurallarıdır. Kesinlikle yasaklar konulmamıştır.Forumda yasak hiç bir davranış yoktur istediğiniz her şeyi yapmakta serbestsiniz.Ama aşağıdaki kurallara uygun olmayan davranışlarınızın da karşılığını çekmeyi göze alarak.

1- Yönetim Tarafından Hoş Karşılanmıyacak Davranışlar Altta Sıralanmıştır(Alışkanlık haline getirilmediği sürece mesaj veya konu silme ile geçiştirilecek davranışlardır) :

a- Tamamı büyük harflerden veya büyüklü küçüklü harflerden oluşan mesaj ve konular :
Açıklama : Forumun görüntüsünü bozacak şekilde tamamı büyük harflerden oluşan mesajlar veya konu başlıkları kullanmak(Ör : MERHABA ARKADAŞLAR BİR SORUNUM VAR),kelimeleri büyüklü küçüklü harf karışık yazmak(Ör : MeRhaBa MilleT bİ SorUnUM vAr)

b- Açılan konunun içeriğine uygun başlık kullanmama :
Açıklama : Üye bir konu açacağı zaman konunun başlığı sorununu veya içerikde anlatacaklarını özetleyecek bir başlık olmalıdır.(Ör : Nolur Yardım Edin veya Bir Sorunum Var veya Bir Bakın gibi başlıklarla açılan konular forum standartlarımıza uymadığı için derhal silinecektir)

c- Reklam amaçlı açılan konu veya yazılan mesajlar :
Açıklama : Yazacağınız mesajlarda bilgilendirme amacı dışında kendinizin, amcaoğlunuzun, sınıf arkadaşınızın veya bilimum yakınlarınızın web sitesi reklamını yapamazsınız. Sorulan sorularla ilgili vereceğiniz linkler kesinlikle kural dışı değildir. Bunun dışında tamamen reklam yapmak için verilmiş linkler silinecektir.

1 maddenin a, b ve c fıkralarında belirtilen kurallara uymayan konu ve mesajlar silinip bu mesajları yazan kullanıcılar takibe alınacaktır.Aynı tip mesajları yazmaya devam ettiği görüldüğü takdirde forumdan uzaklaştıralacaktır.


2- Yönetim Tarafından Hiç de Hoş Karşılanmıyacak Hatta Nefretle Karşılanacak Davranışlar Altta Sıralanmıştır(Bu tip davranışlarda hiç bir uyarı yapılmadan kullanıcının üyeliği kapatılacaktır) :



a- Sürekli diğer üyelerle didişmek,laf sokmak :
Açıklama : Yazdığı mesajlarda diğer üyelerimizin kişiliğine saldırdığı,aşağıladığı,küçük düşürdüğü tespit edilen kullanıcıların forumumuzda barınmasına kesinlikle izin verilmeyecektir.

b- Argo sözler veya kısaltma da olsa küfürlü kelimeler kullanmak :
Açıklama : FifaDelisi forumlarında argo kelimeler veya küfür kullanmak kesinlikle kurallara aykırıdır.

« Son Düzenleme: Kasım 21, 2008, 13:13:56 ös Gönderen: barguti »