Mayıs 20, 2024, 16:56:41 ös

Gönderen Konu: 'Önce kendi hakemlerini düzeltsin''  (Okunma sayısı 876 defa)

Çevrimdışı _Leonardo_

  • Daimi Üye
  • İleti: 174
  • Karma: 1
  • I Love Beşiktaş 19o3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
'Önce kendi hakemlerini düzeltsin''
« : Şubat 11, 2011, 10:58:01 öö »
Ve beklenen açıklama geldi. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, "Kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışıyorlar" şeklindeki sert sözlerle Beşiktaş'a yanıt verdi. Peki siyah-beyazlı camia, Özgener'in açıklamasını nasıl değerlendiriyor. İşte yanıtı...


AZİZ ÇANKIRI (BEŞİKTAŞ KULÜBÜ ESKİ YÖNETİCİSİ)
Oğuz Sarvan, Almeida'nın sayılmayan golü için "İnsanın gürmesi mümkün değil" demiş. Kale çizgisini 35 santimetre geçmiş, 30 bin kişi görmüş. Penaltı görülemeyebilir, çizgiyi geçmiş bir topun gol sayılmaması ise insanın canını acıtır. Neden bu hatalar hep bize denk geliyor? Galatasaray ve Fenerbahçeliler, bu tarz açıklamaları çok iyi yapıyor. Ligde 20 hafta geride kaldı, Beşiktaş şimdiye kadar hep sustu.

Zaten Serdal Adalı, "Biz alasını yaparız" sözleriyle "Herkesin onu yapabilecek güzü var" demek istedi. Sayın Özgener, "Başarısızlıkları örtmek için" dedi, ama bence Beşiktaş başarısız değil. UEFA Kupası'nı alacak güçte. Hakem hatası olduğunda, ne kadar iyi oynarsanız oynayın gol atamazsınız. Zaten herkes Beşiktaş'a karşı kapanıyor. Biz ayağa basmıyoruz, oda basmıyoruz, ısırmıyoruz. Mahmut Özgener, önce kendi hakemlerini düzeltsin. Bazı kulüpler, bir lafla düdük bıraktırıyorlar. Önce iğneyi kendine batırsın. Federasyon başkanı, son derece yanlış bir açıklama yaptı.

YEMEN EKŞİOĞLU (BEŞİKTAŞ KULÜBÜ KONGRE ÜYESİ)
Sayın Mahmut Özgener, yerden göğe kadar haklı. Sadece Beşiktaş değil, bütün kulüp başkanlarının bu ortamdan kendilerine avanta sağlamak için bu şekilde çıkışlarını yadırgıyorum. Beşiktaş kongre üyesi olmama rağmen Beşiktaş'ın bile bu çıkışını hoş karşılamadım. Keşke siyah-beyazlı yönetim, bu açıklamayı devre arasında yapsaydı. Çünkü o dönemde hakem hatalarından en çok muzdarip olan kulüptü.

Leyhte ya da aleyhte çalınan düdüklerin yüzde 80'i doğru. Yüzde 20 hata da her zaman olur. Serdar Adalı'nın sözleri yanlış, Özgener'in açıklamaları ise sağlıklı ve sağduyulu. Beşiktaş, Özgener'den sonra resmi siteden açıklama yayınladı. Cevabı Başkan Yıldırım Demirören verecekmiş. Demirören, genel kurulun gazını almak için açıklama yapacak. Ama genel kurul üyeleri koyun değil.
Bir Gün Herkez Beşiktaşlı Olmasın Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın

Kartalizma