Mart 29, 2024, 17:33:14 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Thecollector

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Fifa 12 / Gol attı, rakip kaleciyi dudaklarından öptü!
« : Aralık 10, 2011, 22:54:19 ös »
FIFA 2012 "motor" hatası!



Bigisayar oyun firması Electronic Arts'ın geliştirdiği FIFA serisinin son oyunu 'FIFA 2012', firmanın yarattığı 'çarpışma motoru' yazılımının kurbanı oldu. Firmanın bu yıl içinde, 'çarpışma motoru' 'Impact' ile futbolcuların rastlantısal olarak çarpışmalara verdiği tepkileri üreten bir sistem geliştirmişti. Daily Mail gazetesi, sistem nedeniyle oyunda, Liverpool oyuncusu Andy Carroll'ın, gol attıktan sonra rakip takım kalecisini dudağından öptüğünü ortaya çıkardı.
30 Eylül'de piyasaya çıkan ve ilk haftada 3.2 milyon adet satan oyunun, PlayStation3, Xbox 360 ve PC versiyonları, ilk defa aynı oyun motorunu ve oyun özelliklerini içeriyor.


aha aha aha  c_heesy  c_heesy  c_heesy

32
Konu Dışı / Socrates öldü
« : Aralık 04, 2011, 21:49:15 ös »
Brezilya Milli Takımının eski oyuncularından Socrates 57 yaşında hayatını kaybetti.

Dünya futbolunun en iyi orta saha oyuncularından biri kabul edilen Socrates kaldırıldığı hastanede cumartesi günü yaşam destek ünitesine bağlanmıştı.

Önceki gün bağırsak enfeksiyonu geçirerek yoğun bakıma alınan Socrates'in Sao Paulo'daki Albert Einstein hastanesinde öldüğü bildiriliyor.

Hastaneden dün yapılan açıklamada, "Socrates'in durumu ağır; solunum cihazına bağlı ve diyaliz tedavisi görüyor" denilmişti.

Eşi, efsane futbolcunun gıda zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldığını söylüyor.

İki Dünya Kupası'nda oynayan Socrates 1979 ile 1986 yılları arasında 60 kez Brezilya milli takım forması giydi ve bu formayla 22 gol attı.

Socrates, geçen ağustos ayında da sindirim sistemindeki kanama nedeniyle yoğun bakıma alınmış, yaklaşık 2 hafta aradan sonra taburcu edilmişti.

Bu gelişmeler ardından Socrates 'alkol sorunu' olduğunu ve bunu futbol kariyeri boyunca iyice ağır biçimde yaşadığını kabul etmişti.

Socrates'in sigara bağımlılığı da kamuoyu tarafından biliniyor.

Tıp fakültesi mezunu olduğu için "doktor" lakabıyla bilinen Socrates, 1982 ve 1986 Dünya Kupalarında Brezilya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapmıştı.

Tam adı Socrates Brasileiro Sampaio de Sousa Vieira de Oliveira olan Socrates, Botafogo (1974-1978), Corinthians (1978-1984) ve Fiorentina (1984-1985) takımlarında forma giymişti.




33
Teknoloji ve Teknik destek Forumu / netbook CM 03/04 açılmama
« : Aralık 03, 2011, 19:09:15 ös »
Netbook'un ekran çözünürlüğü oyunu oynatmama yetmiyor bunu arttırmanın bir yolu var mı ?  u_ndecided

34
Sinema / Umudunu Kaybetme
« : Aralık 03, 2011, 09:00:25 öö »



Dün gece Tv'de izledim hayatımda izlediğim en iyi 5 film arasına kesin girer zaten çoğunuz izlemişsinizdir.
Gerçek bir hayat hikayesi adam önceleri fakirlikten tuvalette yatıyor oğluyla sonra talihi dönüyor ve adam 2006'da milyon dolarlık antlaşmalar sağlıyor. Kesinlikle izleneli Will amca yine döktürmüş.Çok dramatik bir hayat hikayesi.

Chris Gardner maddi olarak ayakta kalmakta zorlanan ama buna rağmen son derece iyi niyetli ve çalışkan bir aile babasıdır. Karısı, artık içinde bulundukları duruma dayanamayıp evi terkedince oğlu Christopher ile yalnız kalırlar.
Bu durumun yarattığı hayalkırıklığını ve zorlukları henüz atlatmamışken oturdukları evden de ev sahibi tarafından çıkartılırlar. Oğlu ile birlikte sokakta kalmasına ve tuvaletlerden düşkünler evine kadar çeşitli mekanlarda barınmaya çalışmasına rağmen Chris, oğlunun sevgisi ile ayakta kalmaya ve var gücü ile çalışmaya devam eder.
Büyük bir sevgi ve mücadele öyküsünün anlatıldığı Umudunu Kaybetme, Will Smith ve gerçek hayatta da oğlu olan Jaden Smith’in etkileyici oyunculuklarına sahne oluyor.
http://www.imdb.com/title/tt0454921/

35
Teknoloji ve Teknik destek Forumu / c5-03 orijinal temayı silmişim !!!
« : Aralık 01, 2011, 21:53:54 ös »
ORijinal taemayı silmişim çok kötü bir tema kaldı elimde o eski orijinal temayı nasıl getirebilirim telefon benim değil acill

36
Geyik alanı / Hangi Sporcu Olmak İsterdiniz ?
« : Kasım 28, 2011, 17:08:36 ös »
Başlık açık hangi sporcu olmak isterdiniz Futbolcu da olabilir.


Ben başlıyım.
Ben Sporcu olsam Xavi Hernandez olmak isterdim Adam dünyanın en iyi Orta Saha oyuncusu :)

37
İlginç Video ve Resimler / Yabancı dizide Ankara havası
« : Kasım 20, 2011, 00:12:47 öö »
http://www.facebook.com/photo.php?v=185076508246577


Bu müziği gerilim müziği yapan yönetmeni alkışlıyorum güzel olmuş  t_ongue

38
Sinema / Taken - 96 saat
« : Kasım 19, 2011, 19:07:59 ös »


Canından çok sevdiği kızı Kim’in kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında çaresiz ve hiçbir şey yapamadan, dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kabus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satmakta uzmanlaşmış bir çetenin elinden biricik kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman dilimi vardır. Ancak Bryan’ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’te, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır.Bu büyük mesafe engelini nasıl aşacaktır? Zamana karşı yarışın galibi olabilecek midir?


İzlemezseniz olmaz dediğim müthiş bir film. Liam Neeson yine döktürmüş.Dublajdaki adamın hiç fena sesi yok atmosferi yakalamışlar. 90 dk pür dikkat izleyeceğiniz bir film kesinlikle izlenmeli. İzlemezseniz ayıp olur.

Adam yapıyor diyorum İyi keyifler  8)

39
Geyik alanı / Yazın Konuşsun
« : Kasım 19, 2011, 11:59:55 öö »
Başlıktanda anlıyacağınız gibi yazmış oldugunuz şeyleri animasyonlu bir şekilde seçtiğiniz dilde size söylüyor.

http://www.acapela.tv/en/talking-card/WinterBunny/

40
Konu Dışı / Wupload Uploaderlere para vermeyecek
« : Kasım 19, 2011, 10:46:05 öö »
Wupload Closing Affiliate Program

To Our Valued Friends and Affiliates,


It is with a heavy heart that I inform you that as of November 27th, Wupload will officially be closing its affiliate program.


After an incredible period of growth in such a short period of time, we have had to make the tough decision to close our affiliate program as it is no longer financially viable for us to continue it.


Wupload’s file hosting service will remain active and technical support will still be provided as per usual, and our customer support system will remain active for any inquiries by members, whether free or paid.

We encourage all users and affiliates to continue to use Wupload to store and share their files, and we will remain one of the most reliable and secure storage solutions in the business.

We will honour all memberships that were already purchased by affiliates or by regular users.


Thanks to the loyalty and the hard work of all of our friends and affiliates, we were able to surpass our growth expectations in terms of traffic, but as anybody in the file hosting business can tell you, traffic does not always mean profitability.


Now, where does this leave you, the hardworking affiliate with unpaid earnings?


We are going to pay out every dollar owed to our affiliates. The affiliate program will close on November 27th, a Sunday, and the last payout will be November 30th, the following Wednesday.


Wupload could not have achieved the growth it did without the hard work, effort and enthusiasm that you all brought to our affiliate program, so I thank you and wish you all nothing but luck and good fortunes in your future endeavours.


Regards,
Willy
Wupload.com



kısaca açıklarsak wupload artık uploaderlara para vermeyecek  t_ongue olsun artık... Wupload iyiydi hızlıydı ama artık yapacak bir şey yok

41




IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0963966/


Bu epik fantastik filmde Dave (Baruchel), Balthazar Blake adında tuhaf biri (Cage) aniden hayatına girdiğinde fizik dersinden geçmeye çalışan ve rüyalarının kızı Becky’den (Palmer) randevu koparmaya çalışan bir üniversite öğrencisidir.

Balthazar’ın günümüzde bir sihirbaz olduğu ortaya çıkar, aynı güce sahip hatta kendi gücünü aşan birini bulmak için uzun süredir arama yapmaktadır. Ancak kötü bir kişi olan ve uzun zamandır rakibi olan, Maxim Horvath (Molina), sadece Blake ve Dave’i değil tüm New York şehrini tehdit eder, bahtsız Dave gönülsüz de olsa Balthazar’ın koruması altına girer, Dave’e hızlı bir sihirbazlık sanatı ve bilimi eğitimi verir. Bu alışılmadık ortakların, Horvath ve karanlığın güçleri günümüz Manhattan’ını mahvetmeden önce birlikte durdurması gerekmektedir.

Dave’in “Sihirbazın Çırağı” olma aşamasında eğitimini tamamlamak, şehri kurtarmak ve kızın gönlünü fethetmek için tüm cesaretine ihtiyacı olacaktır.


Güzel bir film biraz abartlı ama izlenebilir eğer saçma diyerek izlemezseniz keyif vermiyor ;)
Tavsiye edilir. :)

42
Sinema / Age Of Heroes izleyen ?
« : Kasım 11, 2011, 15:05:10 ös »
Nasıl bir film? İzleyen varsa biraz yorum yapabilir mi ? Tavsiye eder misiniz ?  a_rtist

45
Konu Dışı / Topal Chelsea ye mi? (Tartışma)
« : Kasım 11, 2011, 10:18:05 öö »
Valencia'da forma giyen milli futbolcumuz Mehmet Topal'ı yakın takibe alan Chelsea transferde 10 Milyon Avro teklif etmiş.Valencia 13 istemiş. Arsenal'e 5-3 yenilince Villas Boas orta sahadaki defansif açığı farketmiş ve Topalla kapatmaya karar vermiş.

Transfer olur mu ? Olursa Mehmet Topal İngiltere'deki ağır futbolu kaldırabilir mi? Chelsea'nın açığını kapatabilir mi ?

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8