Mart 29, 2024, 08:39:24 öö

Gönderen Konu: fifa 16 pro clubs (PS4) oyuncular araniyor  (Okunma sayısı 2171 defa)

Çevrimdışı inancolak

  • İleti: 1
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
fifa 16 pro clubs (PS4) oyuncular araniyor
« : Kasım 20, 2015, 17:48:16 ös »
Merhaba arkadaslar fifa 16 pro Clubs ta yeni takim kurdum oyunda ciddi Rating 82 ve üzeri oyuncu arkadaslarimiz varsa kulubume bekliyorum.

 Takim adi: AC LEGEND
 Takim kurucusu ve kaptani: Inan Colak
 Takim kaptani psn id: inan-colak

 Arkadaslar suan takimda 3 kisiyiz ama misyonumuz Division 1 e Kadar yükselmek ilk 100 takim arasina girebilmek ve ilk 100 oyuncu siralamamizda takim arkadaslarimizi görmek.

 mümkün oldugu Kadar cok mac yapmak istiyoruz hafta ici maclarimiz 18:00-20:00 arasi olucak hafta sonu maclarimiz ise 20:00-22:00 arasi olucaktir.Takima gelmek isteyen arkadaslar asagidaki forumu doldurup bana mesaj atabilirler.

 Ayrica kulubte ikinci ve ücüncü kaptan aciklarimiz var 85 üzeri arkadaslar kaptan olmak icin basvurabilirler.


 Oyuncu psn id:

 Oyuncu Rating:

 Arzu edilen mevki:

 Arzu edilen numara :

 Kaptan olmak istiyorum(2.Kapan veya 3.Katan): Evet ( ) Hayir ( )

 Kurallarimiz:

 -Mac saatlerinde her oyuncu oynamak zorundadir mac saatlerinde oyniyamiyacak olan arkadaslar 1. veya 2. kaptana gecerli mazeretlerini söylemek zorundalardir ayni kisi sürekli mazeretlerini bahane Edip arka arkaya macda oynamazsa takimdan atilacaklardir.

 -Mac sirasinda pas atmayip sürekli bencil oynayan arkadaslar 3 mac yedek kalicaklardir yedek olmayi begenmeyen veya maclarda belirli kisilere pas atmiyip takim uyumunu bozan arkadaslar takimdan atilacaklardir.

 -Takim arkadaslarina saygisizlik yapip bel alti laflar edenler ( mac icerisindeki sitresden dolayi bu maddeye biraz göz yumabilir ama kesinlikle küfür eden kisi küfür ettigi kisiden özür dilegip özrünün Kabul edilmesi gerekir) takimdan atilacaklardir 
 __________________