Mayıs 12, 2024, 00:12:18 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - cartcurt

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 50
16
UEFA Euro 2008 / Ynt: 60 Metreden Gol! Kale ßomßoş,ama attım. :D
« : Şubat 08, 2009, 21:30:16 ös »
Henege eski konulara mesaj yollamaktan sıkılmadın mı? !!!!

17
Edebiyat / Ynt: mutluluğun
« : Şubat 08, 2009, 19:28:40 ös »
Vermiyorum uleyn :D

14 Şubattan sonra sizinim yavrucaklarım (:
Olum yazma o tarihlerde acayip dalga geçiyorum o sevgi konulu şiirlerle.

18
Edebiyat / Ynt: Tony'nin Macerları [Kitap]
« : Şubat 08, 2009, 18:38:36 ös »
Ek olarak Öss de ham puan 300. Alabileceğin puanın 411 olması imkansız.
Barguti sen profesyonel misin peki?

19
Hahhaha :D

20
Edebiyat / Ynt: Tony'nin Macerları [Kitap]
« : Şubat 08, 2009, 15:15:44 ös »
Resimler güzel ama Tony Türkçe mi konuşuyor? Türkçe'yi nerden öğrenmiş? Kaç yaşında ki Mc'e garson olarak alınabilmiş? Falane filane

21
Karikatürler / Ynt: Çocuklara Yok Böyle Bir Zulüm =(
« : Şubat 06, 2009, 23:58:19 ös »
Filistin ne alaka  :D
Hey yavrum be ben de tam konuyu okurken bu ne alaka lan dedim.

22
Konu Dışı / Ynt: kötü anılar
« : Şubat 06, 2009, 21:13:19 ös »
Beni dersane kantininde bıçakla kovaladılar.Yanlışlık sonucu bi olaydı ama
8. sınıf oks zamanı. Gittik etüde. Arkadaş oturuyodu. Dedim ki "Hadi kantine çıkalım."
Dersane de 8 katlı falan üst katlarında iş yerleri var 6. kata kadar dersanenin. 3. kata çıktık hafta içi etüdde sadece ordaki kantin açık oluyodu.
Gittik işte su alıcaz, biz tezgaha giderken kantin önlüklü bi adam geliyodu arkadan. Bi de bu satım işinden sorumlu bi herif vardı.
Abartmıyorum var ya bir uçtu filmlerdeki gibi elinde çatal kaşık ne varsa bizle gelen adamın kafaya geçirdi. Biz duvarla olay arasında sıkıştık kaçamıyoruz. Sonra bu dayak atan arka tarafa gitti, baktık çekmeceyi karıştırıyo.
"Lan " dedim. Arkadaş "Kaç olum kaç" dedi. Çocuk aklı işte kaçmasak sanki bize dalıcak. Koşmaya başlayınca dikkat çektik tabi herif sandı kaçanın peşinden gidiyoruz. Halbuse ben adam aşağı gidiyo' diye yukarı kaçtım. Herif peşimize takılmaz mı. Ben 5. katta yoruldum merdivenden çıkarken fazla döndüm kaldım.
"Abi" diyorum " ben bişey yapmadım" adamın elinde bıçak var. Tabii okurken kolay. Olay anında şöyle bişey oluyo:
"Abi valla bişey yapmadım yağğ ben diğiliiğm" Neye sen değilsin dingük ne saçma bi savunma. Neyse olaydan sonra arkadaşla konuştuk.
Çocuk 6. kata çıkıp kendini tuvalete kitlemiş. 6. kat boş tabi incin top oynuyo. Rehberlikçi de görmüş bunu noluyo diye tuvalete girmiş dan dan kapıya vurmuş. Çocuk altına ediyomuş korkudan.

Of ya hatırladıkça gülerim ve enteresan gelir bu anı bana. Ama o an çok korkunçtu.

23
Alıntı Konular / Ynt: Heavy Metal Tarihinin 10 Önemli Olayı
« : Şubat 04, 2009, 15:16:08 ös »
Daha ekleyeceğimiz çok madde var dimi Mert xD
Metal hiç bitmez \m /  bu arada imza şekilmiş araklıyım bi ara.

Sonradan düzeltme: Mesaj demişim aceleyle evden çıkıyodum düzelttim imza dedim :D

24
Alıntı Konular / Heavy Metal Tarihinin 10 Önemli Olayı
« : Şubat 04, 2009, 13:28:28 ös »
1.BLACK SABBATH'ın efsanevi gitaristi Tony Iommi bir kaza sonrası maalesef iki parmağını kaybetti fakat yılmadan sanatını icra etmeye devam etti ve en önemli rifflerin öncüsü olarak tarihe geçti.

2.Heavy Metal Tarihinin öcüleri Afrikada yaşanan açlığa karşı gelerek Ronnie James Dio önderliğinde bir araya gelen isimler arasında Judas Priest,Iron Maiden,Möthley Crüe,Yngwie J Malmsteen,Quiet Riot gibi dönemin en büyük isimleri vardı.''HEAR N'AID'' adındaki karışık albümün tüm gelirleri Afrika'ya yardım için gönderildi.

3.Black Sabbath ve Rainbow'dan tanıdığımız efsane vokallerden Ronnie James Dio,tüm dünyanın kabul ettiği ''MOSH'' kimilerinin ''DEVILHAND'' dediği el hareketini tarihe geçirdi.Elin simgesini ise Dio şöle yorumlamıştırİşaret ve serçe parmaklarının birlikteliği şeytanın boynuzlarını simgelemektedir.''

4.Gerçekte varolmayan bir grubun aslında varmış gibi gösterilmesinin yaşattığı tuhaflıklar.Sözde grup 1984 yılında''This Is Spinal Tap'' için özellikle var edildi ve soundtrack ile beraber piyasya sürüldü.Ama kökleri 60 ların sonuna kadar dayanan
bir çok albüm ve konser vermiş grup olarak bilinmelerine rağmen 1982 ye kadar yaşadıkları bir belgesel yapıldı ve para kazanıldı ama bunlar 20 yıllık kocaman bir yalandan başka bir şey değildi. :)


5.Mötley Crüe gelmiş geçmiş en samimi kitaba imza attı.''The Dirt'' adındaki bu otobiyografik kitap tüm gerçekleri tamamen insanlara ulaştırdı ve hiç bir şey saklanamaz olmuştu o günden itibaren.

6.Ozzy ve Nicki Sixx 80 li yılların başında bir tura çıkarlar.Ancak turnenin başından sonuna kadar Ozzy ve Mötley Crüe nin bascısı Sixx iğrençlikte birbirleri ile yarışırlar.Ozzy nin uyurken ağzına canlı karıncaların sokulması ile başlayan tuhaflıklar yine Ozzy ye Sixx in çişinin içirilmesi ile son bulur artık arada daha neler oldu siz düşünün :)

7.En önemli gruplardan JUDAS PRIEST İn vokali ROB HALFORD un kendisini eşcinsel olarak açıklaması o günler için bir deprem niteliğindeydi.

8.Heavy Metal dünyasının önemli ismleriyle birlikte olan bazı groupielerin bu deneyimlerini anlattıkları web siteleri çok büyük ilgi görür ve bir çok sır açığa çıkar.Yine sitede Groupielerin backstage e nasıl sızacağı ve rockstarlara nasıl yaklaşmaları gerektiği bilgileride site de dolaşmaktaydı.

9.Def Leppard daha yeni kariyerinin başlangıcında bateristinin yani Rick Allen in kolunu kaybetmesi ile sarsılır.Grup 4 sene tedavi için bekler ve ''Hystria'' albümünü çıkarır.Bu albüm 10 Milyondan fazla satar.

10.Heavy Metal Dünyasında yapılan her yaramazlık bir yana her şey aslında LED ZEPPELIN e göre şekillenmiştir.LED in imgeleri ve şarkı sözlerindeki gizli mesajlar şu an bile hala araştırılmaktadır...

25
Karikatürler / Ynt: Çocuklara Yok Böyle Bir Zulüm =(
« : Şubat 04, 2009, 13:18:12 ös »
Bir anlam veremedim ama gülüncek bir şeyde bulamadım valla Okan (:

26
İlginç Video ve Resimler / Ynt: Teletabiler kolbastı yapamaz mı?
« : Şubat 03, 2009, 21:03:39 ös »
Öğrendin mi peki kolbastı oynamayı?

27
Online Oyunlar / Ynt: Ikariam geniş rehber (yüzyılın oyunu)
« : Şubat 03, 2009, 19:28:05 ös »
Öyle değil işte istediğim yerden istediğim kişiyle girerim.Kural ihlali sebebi ise 1-2 tane daha hesabımın olduğu görüşündeler.Ve oyunda ilk 50'de olan dayımla aynı hesabı paylaştığımı düşünüyorlar.İtiraz ettim dikkate alınmadı.Ben ne diyim artık böyle yönetime  >:(
Öyle değil olduğunu zannetmiyorum birçok oyunda klon açmanın cezası bellidir. Ha klon açmışsın açmamışsın sorun değildir aynı IP'den girip girmediğine bağlıdır. Ama ben bunu birinin oturup kontrol edeceğini sanmıyorum sizi biri bildirmiş olabilir mi?

28
İlginç Video ve Resimler / Ynt: Yanık Nothing Else Matters
« : Şubat 03, 2009, 13:50:54 ös »
Len bi kesin len en güzel şarkısı değil zaten en güzel şarkılarından hem bence hepsi güzel xD
Yürü be (Horned hand yapıp kafa sallayan smiley)

29
İlginç Video ve Resimler / Ynt: Yanık Nothing Else Matters
« : Şubat 02, 2009, 23:16:23 ös »
Ehuehehe.Derste dinleriz artık  :D

Nating Elz Medırs'ı zaten sevmem.Ama bu süper ya  :D

Neden sevmezsin la Black Album'un en sevdiğim parçalarından.

30
Karikatürler / Ynt: Tanışabilir miyiz?
« : Şubat 02, 2009, 20:43:03 ös »
Hahaha :D

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 50