Mart 28, 2024, 16:04:49 ös

Gönderen Konu: fifa 2010 wycombe wanderers ile menejerlik  (Okunma sayısı 2068 defa)

Çevrimdışı oys1

  • İleti: 1
  • Karma: 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
fifa 2010 wycombe wanderers ile menejerlik
« : Aralık 04, 2012, 17:27:51 ös »
fifa 2011i yükledikten sonra çim yaması, gerçekçi oynama yamasını ve türkçe yamayı (internette arattırın)mutlaka indirin ve kurun. çim renginin solukluğunu çim yaması ile, futbol topunun büyüklüğü ve oynanıştaki absürtlükleride gerçekçi oynanış yaması ile bir nebze düzeltebilirsiniz.
ingiltere lig 1 de 1 yıldızlık takım ile başıyorum.
wycombe wanderers.
önce kolay takımlarla dostluk maçları ayarladım. yaşı yüksek olanları satmak ve yaşı çok genç olanları da kiralaya vermek için onları bu maçlarda oynattım. bilet seviyesi yüksek. ayrıca takvime de haftada 3 antrenman ve sonraki hafta tek kaleci idmanı olarak ayarladım.(hazırlık maçlarının arasına ve sonraki boş 4 haftaya) sağ ve sol beklerle kanatlar çok yorulan oyuncular, o yüzden transferleri buralara ve cb ye yaptım. oyuncu sayısını öyle dengeli yapmak lazım ki tüm oyuncular maçlarda görev alabilsin. bu da her maç sonrası "takım kimyası" yüzdemizin yüksek olasını sağlar (%51 görebilirsiniz.) ayrıca bazı oyuncular diğer mevkilerde rahatlıkla oynayabiliyor. bu en önemli avantajımız. maç sonlarındaki değerlendirme soruları çok önemli. bir kaç mağlubiyet ve sonunda verilecek yanlış bir cevap ile kendinizi kapının önünde bulabilirsiniz.
antrenmanları lig içinde sıkışık olmayan hafta içlerinde sadece bir antrenman için ayarlarsanız daha verimli oluyor.
altyapıdan alınacak bir kaç oyuncunun kiralık veya satılık olarak gönderilmesi bazen tepki alıyor. mesela G.Daly. dikkat edin.şimdilik ilk yarıdayım. 15. sıradayım. hasılatları biriktirdim, iyi bir fotvet alacağım. gelişmeleri tekrar yazacağım.
« Son Düzenleme: Aralık 05, 2012, 13:38:12 ös Gönderen: oys1 »