Mart 29, 2024, 08:39:18 öö

Gönderen Konu: İşte Mw3'ün Detayları  (Okunma sayısı 2252 defa)

Çevrimdışı ziyaretci

  • Daimi Üye
  • İleti: 2461
  • Karma: 25
    • Profili Görüntüle
İşte Mw3'ün Detayları
« : Eylül 08, 2011, 23:00:47 ös »
Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer'ı için perdeyi kaldırdı ve ortaya gerçekten enterasan ve farklı detaylar çıktı. Call of Duty: XP etkinliğinin devam ettiği şu sıralarda oyun ile ilgili birçok video verilirken yapımın getireceği yeni özellikler de günyüzüne çıkıyor.

Activision, basın bildirisiyle de yaptığı yeni Modern Warfare 3 detaylarını aşağıdaki gibi sundu. Ben bunları başlık ve maddeler hâlinde sizlerle paylaşıyorum. İşte Modern Warfare 3 ve gelişen Multiplayer yüzü:

* Killstreak sistemi tamamen değişiyor. Artık yalnızca öldürme sayınıza bağlı olarak bonus saldırılar kazanmayacaksınız. Çeşitli takım tabanlı görevleri yerine getirerek de killstreak bonusları geliyor.

* Silah kilidi açma sistemi yenileniyor. Artık silahların çeşitli özelleştirme kilitlerini (eklentiler, mercekler, skin'ler) bu yeni sistem ile açabileceksiniz. Silahlarınızı çeşitli yönden kişiselleştirmek de sizin elinizde. Bunlar arasında geri tepme etkisini azaltma veya hasar alındığında yana çekmeyi ortadan kaldırma gibi özellikler de mevcut.

* En sevilen oyun modlarına yenileri ekleniyor. Bunlar arasında bayrak koruma amaçlı 'Team Defender' ve karşı takımın 'dog tag'ını toplamaya yönelik 'Kill Confirmed' en göze çarpanlar. Black Ops'un sevilen 'Gun Game' ve 'One in the Chamber' modları da Modern Warfare 3 halkasına ekleniyor.

* Modern Warfare 3, ilk gününden itibaren 16 multiplayer haritası sunuyor. Ayrıca dedicated sunucu desteği de yine ilk günden hizmetinizde.


Yeni Killstreak sistemi; Pointstreak: Artık Modern Warfare 3'te ilk defa öldürme sayınızın yanında, yani 'Killstreak'lerin yanısıra aldığınız farklı takım puanları da sayılarak size bonus kazandıracak. Bu yeni sisteme 'Pointstreak' deniyor ve 3 farklı gruba ayrılarak oyundaki işinizi kolaylaştırıyor. İşte killstreak ve Pointstreak yaptığınızda kazanacağınız bonus saldırılar: (Yani en sevdikleriniz)

Assault Strike Package - Bu pakette yapılan Pointstreak'ler temel killstreak zincirinizi oluşturuyor. Karşı gruba direkman hasar vermeye yönelik (Predator, Helikopter, vs.) ödül saldırıları buradan kazanabiliyorsunuz. Öldüğünüzde zinciriniz resetlenir.

Support Strike Package - Bu paketin en avantajlı tarafı öldüğünüzde zincirinizin resetlenmemesi. Buradan kazanılan ödül saldırılar daha çok destek odaklı. (UAV, Counter UAV, SAM turret, vs.)

Specialist Strike Package - Uzman oyuncular için tasarlanan Pointstreak paketi. Burada verilen ödüller extra perk olarak geliyor. Yapılan Pointstreak zincirleri sonucu oyuncular extra Perk'lerin kilidini gerçek zamanlı olarak açıyorlar. Maalesef ölünce zincir resetleniyor.


İşte 3 paketin ödül saldırı listesi:


Assault:

UAV
Care Package
I.M.S.
Predator Missile
Sentry Gun
Precision Airstrike
Attack Helicopter
Strafe Run
little Bird Guard
Reaper
Assault Drone
AC130
Pave Low
Juggernaut
Osprey Gunner

Support:

UAV
Counter-UAV
Ballistic Vests
Airdrop Trap
Sam Turret
Recon Drone
Advanced UAV
Remote Turret
Stealth Bomber
EMP
Juggernaut Recon
Escort Airdrop

Specialist:

Recon pro
Sleight of Hand Pro
Blind Eye Pro
Scavenger Pro
Quickdraw Pro
Blast Shield Pro
Hardline Pro
Assassin Pro
Marksman Pro
Stalker Pro
Sitrep Pro
Steady Aim Pro
Dead Silence



Death Streak:

Juiced
Revenge (Sizi öldüren son düşmanın yerini görün)
Final Stand
Martyrdom
Dead Man's Hand
Hollow Points

YENİ OYUN MODLARI

Kill Confirmed - Ölen oyuncuların 'dog tag'larını toplamaya çalışın. Diğer takımın da sizin ve ölen arkadaşlarınızın 'dog tag'larını toplamasına engel olun.

Team Defender - Bayrağı tutan oyuncuyu ekip olarak koruyarak takım puanı kazanmaya çalışın.


ÖZEL MAÇLAR İÇİN YENİ OYUN MODLARI

Infection - Hastalık bulaşan oyuncu diğer oyunculara dokunarak onları da kendi ekibine katıyor. Hastalığa maruz kalmayanlar hasta oyuncuları öldürmeye çalışıyorlar.

Drop Zone - 'Drop Zone' - Atlama bölgesinin kontrolünü sağlayarak takım puanı ve Care Package kazanın.

Team Juggernaut - Çok güçlü bir takım arkadaşının (Juggernaut) da desteğiyle karşı takımı ortadan kaldırmaya çalışın. Skor limitine ulaşan ilk takın kazanır.

Juggernaut - 'Juggernaut'u öldürerek yeni Juggernaut olun'

Gun Game - Tüm silahları deneyen ilk oyuncu oyunu kazanır. (Black Ops'tan)

One in the Chamber - Tek mermi ile rakiplerinizi öldürmeye çalışın. Ölen her düşman size tek bir mermi kazandırır. Herkesin 3 canı var.


ÖZEL MAÇLAR İÇİN ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR OYUN MODLARI

Kendi oyun modunuzu sunulan liste dahilinde yaratabileceksiniz. Bu yarattığınız yeni oyun modlarını arkadaşlarınızla paylaşmak da mevcut. Elite kullanıcıları en sevdikleri oyun modlarına oy verebilecek ve bu oyun modları, oyun listelerinde ön plana çıkacak.


TÜM MULTİPLAYER HARİTALARI: Toplamda 16 harita var

Şimdilik bilinenler:

Resistance
Dome
Underground
Village
Arkaden
ve 11 harita daha. (Güncellenecektir)


SPECIAL OPS (CO-OP Oyun Modu):

İlk defa Modern Warfare 2'de gördüğümüz Spec Ops modu Modern Warfare 3'te de bulunuyor. bu sefer daha geniş bir hizmet ile.

Survival Mode: - İlk defa MW3'te karşımıza çıkacak olan bu modda artan düşman akınlarına karşı direnç göstermeye çalışıyoruz.

Mission Mode: Bir arkadaşınızla lokal veya online yollardan gücünüzü birleştirerek 16 yeni zamana karşı veya objective tabanlı görevi yerine getirmeye çalışın.

Çevrimdışı Thecollector

  • Daimi Üye
  • İleti: 1207
  • Karma: 13
  • İnsan
    • Profili Görüntüle
Ynt: İşte Mw3'ün Detayları
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2011, 21:42:55 ös »
Güzel olacak inşallah
"Only a human mind could invent something insipid as love"

Çevrimdışı By VeNoM

  • Daimi Üye
  • İleti: 2200
  • Karma: 43
  • Bilişim Öğrencisi
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: İşte Mw3'ün Detayları
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2011, 21:55:10 ös »
Bilgi için teşekkürler yardırdım