Mart 29, 2024, 16:38:20 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - By VeNoM

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Konu Dışı / Forum Canlılığı
« : Ekim 03, 2013, 17:51:35 ös »
Merhaba gençler uzun süredir forumda yoktum. Forum durumu nasıl anlatın bakalım nefret duvarları yıkılmış mı  t_ongue  c_heesy Nasıl gidiyor forum  w_ink

2
Geyik alanı / Görüşlerinizi Bekliyorum (Yeni Teknoloji Sitesi)
« : Ağustos 23, 2012, 18:41:42 ös »
Tanıtım:
Teknologger  yeni bir haber sitesi ama biraz daha seçici ve özel. Teknoloji, Bilim, İnternet Dünyası, Mobil Hayat, Otomotiv, Oyunlar hakkında daha bir çok zenginlikte hizmet vermeye başladı. Adımlarını hızlı ve emin bir şekilde daha da güçlendirecek olan sitemize sizi de bekleriz.
Web Sitemiz: www.teknologger.com


Fazla söze gerek yok. :D

3
Geyik alanı / TTnet'lilere müjde (reklam olarak algılanmasın)
« : Ağustos 19, 2012, 01:45:13 öö »
Arkadaşlar orjinal oyun almak istiyorum ama 100 lirayı bir anda gözden çıkaramam diyorsanız (yani benim gibi) playstore.com ttnetin oyun satın alma yeri (çakma steam yani) yeni bir satın alma türüne geçti. Buna göre her oyunda ttnetlilere 12 ay taksit var. Ücret faturaya yansıtalacak yani isteyen modern warfare 3'ü ayda 7 TL ye alabilir şuan ayrıca ağustos özel %25 indirim var.

Not:
Reklam olarak algılanmasın ben bu yöntemle oyun alacağım benim gibi almak isteyen ama 100 TLyi bir anda çıkaramayan arkadaşlara önerimdir :D

4
Geyik alanı / Görüşlerinizi bekliyorum
« : Ocak 21, 2012, 02:31:43 öö »
Arkadaşlar bir blog sitesi açtım 3 hafta oldu yaklaşık total hitim 2300. Site adresi: http://www.sesbenim.blogspot.com siteyi inceleyip görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Hem derslerimin çok yoğunlaşması web tasarım,grafik,veri tabanı olsun hem de bu siteye katkılarım yüzünden hiçbir şeye vakit ayıramaz oldum. Görüşleriniz benim için önemli bekliyorum bu yüzden.

5
Fifa 12 / Fifa 12 bug mu var
« : Ekim 06, 2011, 09:59:04 öö »
Arkadaşlar be a gk ye girdim create player da overallimizi istediğimiz kadar arttırabiliyoruz bug mu var ne ile alakalı?

6
Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın kapanışında Beşiktaş, Quaresma'sız çıktığı Gaziantepspor deplasmanında pozisyon üretemediği maçta 9 kişi de kalmasına rağmen 1 puanı almayı başardı.



5. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ligde henüz puanı bulunmayan Gaziantepspor deplasmanına konuk oldu. Kamil Ocak Stadı'nda oldukça temposuz geçen maçta gol sesi çıkmadı iki takım birer puanla milli maç arasına girmiş oldu.

Ev sahibi Gaziantepspor Tolunak Kafkas'ın istifasının ardından Abdullah Ercan yönetiminde çıktığı ilk resmi maçta mağlup olmazken; sezonun ilk puanını da hanesine yazdırdı. Beşiktaş ise yıldız ismi Ricardo Quaresma'nın milli takıma gittiği için forma giyemediği maçta pozisyon üretemediği maçta 9 kişi de kalmasına rağmen puan almayı başardı.

Bu beraberliğin ardından ise Beşiktaş puanını 10, Gaziantepspor ise puanını 1 yaptı. Milli maçlara verilen aranın ardından Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırlarken; Gaziantepspor, Sivasspor'a konuk olacak.

BU MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ  KISA BİR SÜRE SONRA BURADA OLACAK…

TEK FORVET PEKTEMEK

Gaziantep'e eksik giden Beşiktaş, Tomas Sivok, Guti Hernandez, İbrahim Toraman, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida gibi önemli isimlerinin yokluğunda maça Rüştü, Ekrem, Egemen, Sidnei, İsmail, Aurelio, Necip, Fernandes, Simao, Holosko ve Mustafa 11'iyle başladı. Teknik direktör Carlos Carvalhal'in Edu'yu keserek tek forvet olarak Mustafa Pektemek ile maça başlaması dikkat çekti.

ABDULLAH ERCAN'IN İLK SINAVI

Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan Gaziantepspor, yeni teknik direktörü Abdullah Ercan ile ilk lig maçına çıktı. Abdullah Ercan maça neredeyse Tolunay Kafkas'ın oynattığı 11'le başladı. Kırmızı-siyahlılar sahaya Karcemarskas, Elyasa, Emre Güngör, Dany, Ivan de Souza, Serdar Kurtuluş, Orhan Gülle, Ismael Sosa, Ivelin Popov, Wagner Dos Santos, Cenk Tosun 11'iyle çıktı.

ORTA SAHA KİLİT

Gaziantepspor ile Beşiktaş arasında oynanan haftanın kapanış maçında ilk düdükle birlikte oyun orta sahaya sıkıştı kaldı. Maçta mutlak puan almak isteyen Gaziantepspor orta alanı oldukça kalabalık tuttu. Beşiktaş ise eksik geldiği Antep deplasmanından en kötü ihtimalle bir puanla dönemk istediği için ileride sadece Mustafa Pektemek'i bırakarak rakibi durdurmaya çalıştı.

UZAKTAN ŞUTLAR İŞE YARAMADI

Ev sahibi Gaziantepspor dakikalar ilerledikçe Beşiktaş yarı sahasında daha çok görünmeye başladı. Kırmızı-siyahlılar Cenk Tosun, Wagner ve Popov'un uzaktan şutlarıyla Rüştü Reçber'in koruduğu kalede gol arasada başarılı olamadı.

Beşiktaş ise Mustafa Pektemek'in ileride yalnız kalması sonucu rakip yarı sahada çoğalmakta oldukça zorlandı. Siyah-beyazlılar hücuma çok adamla da çıkamayınca ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

G.ANTEP'E İSMAİL GEÇİT VERMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da daha istekli başladı ve maçın 50. dakikasında ilk ciddi tehlike Beşiktaş kalesinde yaşandı. Bu dakika Wagner'in sol kanattan yaptığı ortada Sosa kale sahası önünde topa dokundu. Rüştü'ye çarpan top ağlara gitmek üzereyken İsmail Köybaşı çizgi üzerinde yaptığı hamleyle tehlikeyi uzaklaştırdı.

SOSA YERDE, NECİP DIŞARDA

İkinci yarıda da Beşiktaş'a oranla ev sahibi Gaziantepspor daha atak göründü. Rakibinin üzerine gelmesine fazlasıyla izin veren siyah-beyazlılar 64. dakikada 10 kişi kaldı. Gaziantepspor'da Popov topla birlikte ceza sahasına sokulurken; Necip Uysal'ın yaptığı müdahale sonrası Bulgar futbolcu yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından orta hakem Tolga Özkalfa, Necip Uysal'a doğrudan kırmızı kartını çıkartırken; siyah-beyazlı futbolcular Necip'in son adam olmadığı şeklinde itirazlarda bulundu.

CARVALHAL'DEN HAMLELER

Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasının ardından teknik direktör Carlos Carvalhal oyuncu değişiklikleriyle oyuna müdahalede bulundu. Portekizli teknik adam ilk olarak Mustafa Pektmek'i kenara alırken, Roberto Hilbert'i oyuna sürdü. Sonrasında ise sahada pek bir varlık gösteremeyen Simao yerini Edu'ya bıraktı.

BEŞİKTAŞ ŞOKTA!

Maçta dakikalar 83'ü gösterdiğine Sosa ceza sahasına girmek isterken, İsmail Köybaşı'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Tolga Özkalfa bu pozisyon sonrasında tereddütsüz bir şekilde İsmail'e de kırmızı kartını çıkarttı ve Beşiktaş son dakikalarda 9 kişi kaldı. Öte yandan İsmail'in kırmızı kart görmesinden hemen önce ise Cenk Tosun karşı karşıya durumda Rüştü Reçber'i geçmeyi başaramadı.

Özel yorumum: Yaklaşık 6 aydır yani çok uzun zamandır izlediğim en iğrenç, en futboldan soğutan, en kötü ve en temposuz maçtı. Necip kararı doğru ama yaptığı hareket çok gereksiz. İsmail'in pozisyonunda önceden ofsayt var. O militmetrik ofsayları kaçırmayan yan hakemlerin bu bariz ofsaytı kaçırıp İsmail'e kızılı göstertmelerine şaşırdım doğrusu. Maçın pek yorumlanıcak bir tarafı yok bunlar dışında Beşiktaş ofansda 0 olmasına rağmen defansı yetti.

7
Fifa 12 / Fifa 12 yardım
« : Eylül 30, 2011, 20:52:42 ös »
Arkadaşlar hızlı bir fifa 12 torrent bulan bir arkadaş koyabilir mi hala indiremedim.

8
Alıntı Konular / 63. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu
« : Eylül 19, 2011, 11:20:49 öö »
En iyi dizler belli oldu

63. Emmy ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Cnbce e ve e2'de canlı olarak yayınlanan törenin sunuculuğunu komedyen Jane Lynch üstlendi.

İŞTE TÖRENDEN GÖRÜNTÜLER (FOTO GALERİ)

Televizyonun Oscarları kabul edilen ödüllerde Drama dalında 'En İyi Dizi' dördüncü defa 'Mad Men' seçilirken, Julianna Margulies "The Good Wife" ile En İyi Kadın Oyuncu, Kyle Chandler ise "Friday Night Lights" ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Komedi dalındaki ödüllere ise Modern Family damgasını vurdu. 'Modern Family', 'En İyi Dizi' ödülünün yanı sıra En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Yardımcı Erkek Oyuncu, Yönetmen ve Senaryo ödüllerini de kazandı.

Komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu "Mike & Molly" ile Melissa McCarthy, En İyi Erkek Oyuncu "The Big Bang Theory" ile Jim Parsons seçildi.





En iyi dizler belli oldu

Mini Dizi dalında ise 'En İyi Dizi' Downton Abbey seçilirken, En İyi Kadın Oyuncu ''Mildred Pearce'' ile Kate Winslet, En İyi Erkek Oyuncu da "The Kennedys" ile Barry Pepper oldu.

Ödül töreninden önce gelenek olduğu üzere kırmızı halı seremonisi yapıldı. Ünlü isimler tören salonuna giderken, kırmızı halıda poz verdiler. Halı üzerinde adeta şıklık yarışı yaşandı.

İşte tüm ödüller:
DRAMA
En İyi Dizi: Mad Men
En İyi Kadın Oyuncu: Julianna Margulies, "The Good Wife"
En İyi Erkek Oyuncu: Kyle Chandler, "Friday Night Lights"
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Peter Dinklage - "Game of Thrones"
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Margo Martindale - "Justified"
En İyi Yönetmen: Martin Scorsese - Boardwalk Empire
En İyi Senaryo: Jason Katims - Friday Night Lights




En iyi dizler belli oldu

KOMEDİ
En İyi Dizi:
Modern Family

En İyi Kadın Oyuncu:
Melissa McCarthy, "Mike & Molly"

En İyi Erkek Oyuncu:
Jim Parsons, "The Big Bang Theory"

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:
Ty Burrell - "Modern Family"



En iyi dizler belli oldu

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:
Julie Bowen - "Modern Family"

En İyi Yönetmen:
Michael Spiller - "Modern Family"

En İyi Senaryo:
Steve Levitan ve Jeffrey Richman - "Modern Family"

V FİLMİ VEYA MİNİ DİZİ
En İyi Dizi:
Downton Abbey



En iyi dizler belli oldu

En İyi Kadın Oyuncu:
Kate Winslet - ''Mildred Pearce''

En İyi Erkek Oyuncu:
Barry Pepper- "The Kennedys"

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:
Guy Pearce - ''Mildred Pearce''

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:
Maggie Smith - "Downton Abbey"

En İyi Yönetmen:
Brian Percival - Downton Abbe



En iyi dizler belli oldu

En İyi Senaryo:
Julian Fellowes - Downton Abbey

Diğerleri
En İyi Reality Show:
The Amazing Race

En İyi Variety Show:
The Daily Show with Jon Stewart


9
Geyik alanı / Video gülmek garanti gülmekten kustum şuan o derece.
« : Eylül 17, 2011, 02:44:49 öö »
Arkadaşlar http://yabancidiziizle.com/no-ordinary-family-1-sezon-2-bolum.html bu linke tıklayıp
10:30 süresine gelin ve izlemeye başlayın 1 dakika falan. Gülmekten yerlere yatacaksını acayip bir şey çeken çok başarılı yapmış bence :D
Edit:İsterseniz sonuna kadar izleyin siyah arkadaşı adama işkence ediyor resmen :D

10
Konu Dışı / Spartacus Blood And Sand ile ilgili
« : Eylül 12, 2011, 14:37:45 ös »
Spartacus Blood And Sand ve bir çok yapımda başrol oynamış Andy Whitfield 11 eylül 2011 yani dün lenf kanseri yüzüünden hayata gözlerini yummuştur. Spartacus filmindeki rol başarısı nedeniyle çok kısa bir sürede bütün dünyada tanınan ve Türkiye'de çok seveni olan Andy Whitfield lenf kanserine yenik düştü. Spartacus'un 2. sezonun geç çekilmesi ve kendisininin de oynamasını engelleyen lenf kanseri Andy Whitfield'ı bu hayattan aldı götürdü. Kendisi oyuncu olmadan önce mankendi ama çok mükemmel bir oyuncu ve çok büyük bir kayıptı her zaman kalbimizde olacak Elvada Spartacus elveda Andy....











11
Litvanya'da devam eden Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda E grubunun ikinci maçında İspanya, Sırbistan engelini Pau Gasol, Marc Gasol ve Juan Carlos Navarro üçlüsünün kaydettiği 60 sayı ile 84-59 mağlup etti ve çeyrek finali garantiledi.





Eurobasket 2011'de İspanya, NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan karşılaşmada Sırbistan'ı farklı mağlup ederek son 8 takım arasındaki yerini garantiledi. Üst üste 3. maçını kaybeden Sırbistan ise çeyrek final şansını Pazar günü oynayacağı Türkiye maçına bıraktı.

Pau Gasol 26 sayı - 8 ribaunt ve 3 asist - 2 blok ile karşılaşmanın yıldızı olurken, kardeşi Marc Gasol de 20 sayı - 10 ribaunt üretti. Bu ikiliye Juan Carlos Navarro da 14 sayı - 5 asist ile destek verince İspanya karşılaşmadan farklı bir skorla galip ayrıldı.

Sırbistan'ta ise iki oyuncu çift haneli skorlara ulaştı. Nenad Krstic 12 sayı - 7 ribaunt ile Dusko Savanovic de 11 sayı ile oynarken Milos Teodosic ve Stefan Markovic maçı 6'şar asist ile noktaladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan İspanya, ilk çeyreği 23-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte 11-0'lık seri ile farkı 17'ye kadar çıkartan Boğalar, soyunma odasına da 43-29'lük skorla girdi.

Üçüncü çeyrekte de rahat bir oyun ortaya koyan İspanya, farkı giderek açtı ve son periyoda 21 sayılık farka 70-49 önde gitti. Son periyotta da üstünlüğünü devam ettiren İspanya, karşılaşmadan 25 sayı farkla 84-59 galip ayrıldı ve son 8 takım arasındaki yerini garantiledi.



İspanya mükemmel bir performansla hard bir deviriş yaptı.

12
Futbol ve Diğer Sporlar / 12 Dev Adam, Almanya engelini aşamadı
« : Eylül 09, 2011, 19:57:59 ös »
A Milli Basketbol Takımımız, 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası E Grubu ikinci maçında Almanya'ya 67 - 73 yenilerek çeyrek finale yükselme şansını zora soktu.




A Milli Basketbol Takımımız, 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası E Grubu ikinci maçında Almanya'ya 67 - 73 yenilerek çeyrek finale yükselme şansını zora soktu.

NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmaya ilk dakikalarda iki takım da hücumda büyük sorunlar yaşadı ve bir türlü skor üretemedi. Dışarıdan atılan şutlarda isabet bulamayan Türkiye A Milli Takımı, Ömer Aşık ile perdeyi açtı. Arka arkaya 6 sayı bulan Ömer, 12 Dev Adam’ı taşıdı ilk çeyreği Türkiye 13-6 önde kapadı.

İkinci periyotta ise Enes Kanter’in imzası vardı. Dirk Nowitzki ve Chris Kaman gibi iki NBA yıldızını karşısında bulan 19 yaşındaki oyuncu, 7 sayı üretti ve farkı açtı. Bu dakikalardan itibaren oyunda tempoyu arttıran Almanlar, 10-0’lık bir seriyle cevap verdi. Çeyrek sonunda da ritmini koruyan Almanya, farkı eritti ve ilk yarı Türkiye’nin lehine 26-24 bitti.

İkinci yarıya Almanya bıraktığı yerden başladı. Dirk Nowitzki’nin devreye girmesiyle rahat bir nefes Almanlar, Kaman ve Schaffartzik ile hücumda verimli oldu ve üçüncü çeyreği 48-46 önde kapadı. Türkiye, hücumda 20 sayı attığı bu çeyrekte savunmada direnç gösteremeyince geriye düştü.

Son periyota A Milli Takım, Ender Arslan'ın üçlüğüyle başladı. Almanya, bu dakikadan sonra vites arttırdı ve Türkiye'yi skorda uzak tutmayı başardı. 4 dakika kala Almanya, 61-52 öne geçti. 12 Dev Adam Ömer Aşık ile bu dakikalarda etkili oldu ve 2 dakika kala farkı 5'e indirdi: 63-60 Ömer de kaçan atışları toplamayı devam etti ve son dakikaya girilirken farkı 1'e indirdi: 63-62

Almanya, Schewetelm ile hücumda etkili oldu ve skoru 67-64'e taşıdı. Son dakikalarda iyi faul atan Almanya, 73-67 galip geldi ve 12 Dev Adam'a ağır bir mağlubiyet yaşattı.


Kısaca Fransa maçı neyse oydu.

13
Futbol ve Diğer Sporlar / CAS'tan Fenerbahçe'ye ret
« : Eylül 09, 2011, 17:51:23 ös »
Uluslararası Tahkim mahkemesi CAS, sarı-lacivertli kulübün Şampiyonlar Ligi'nde tedbirin kaldırılması için yaptığı başvuruyu reddetti.





CAS'tan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden TFF'nin verdiği bir kararla ihraç edilen Fenerbahçe'nin acil olarak verilen tedbir kararının durdurulması talebiyle yaptığı başvuru reddedilmiştir" denildi.

TFF'nin kararının ardından UEFA, Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi grup maçlarına almaya karar vermişti. Fenerbahçe'de yaşanan bu gelişme üzerine konuyu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne taşımıştı.

Tam çeviri ziyanın isteki üzerine:"Lozan 9 Eylül 2011 - Spor tahkim kurulu (CAS) TFF nin
Fenerbahce SK UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2011/2012 göndermeme karararının ardından fenerbahçenin geçiçi
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2011/2012 giriş talebini reddetti. Bu karardan sonra UEFA fenerbahce yerine Trabzonspor A.Ş. yi gönderme kararı almıştır. Fenerbahçe turkiye şike iddası için soruşturmasının 3/14 Eylül 2011 tarihinde başlayan 2011/2012 UCL grup aşamasına katılma talebinde bulunmuştu.. "

14
Konu Dışı / Zeka Testi en gerçekcisi herkes yapsın bence.
« : Eylül 08, 2011, 01:38:54 öö »
Arkadaşlar bir yerden buldum herkes yapsın bence herkes herkesin İ.Q.sunu bilsin.

http://www.zekatestimerkezi.com/      Bu siteden kesin sonuç alabilirsiniz :D Sallama yapmayıp resim koyarsanız sevinmeyik.

15
Konu Dışı / Ziyanın bana yaptığı Öldürme teşebbüsü
« : Eylül 08, 2011, 01:37:24 öö »
Arkadaşlar ziyaretci isimli arkadaşımız beni öldürme teşebbüsünde bulunmuştur. Kendisi benim zamanımı çalmakla kalmayıp ilacımı unutmamı sağlamış ve vucüdümün ölümcül hastalıklara direncini azaltmıştır. 2500mg lık ilaç kullanıyorum ziyaretciyi dava edeceğim.




Resimde gördüğünüz yeleli olan benim kendisi bana saldırmıştır bende hemen geri saldırdım ama bir kere yaralandık.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5