Nisan 23, 2024, 21:46:56 ös

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - NiGHTMaRe

Sayfa: [1] 2
1
Fifa 09 / Joystick ile Problemsiz Oynama
« : Ocak 12, 2009, 23:59:34 ös »
Arkadaşlar bildiğiniz gibi FIFA 2009'da joystick ayarlarında 2-3 komut eksik.İndirdiğiniz .rar'ın içindeki dosyayı "Belgelerim/FIFA 09/user"
Dosyasının içindeki ile değiştirirseniz joystick ile sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.
İYİ OYUNLAR
http://rapidshare.com/files/182579207/devdata.rar

3
İlginç Video ve Resimler / Euro Stardan Asrın Gafı
« : Eylül 15, 2008, 00:14:08 öö »

Heheheh 2 yıl kopma garantili :)

5
Fifa 09 / Eski Tuş Takımıyla Oynamak İsteyenler Buraya
« : Eylül 12, 2008, 17:40:35 ös »

Buyrun arkadaşlar umarım yararı dokunur...

6
Fifa 09 / FIFA 09 Demo Eleştirilerini Buraya Yazalım
« : Eylül 12, 2008, 12:23:18 ös »
   Arkadaşlar öncelikle grafik ayarlarına değinmek istiyorum ; grafik ayarları 2008'e göre bayağı bir yol katetmiş.Seyirci efektleri gayet güzel , fakat hakemler gene berbat.Top dışarı çıkınca bayrak kaldırcak yere sağa sola koşuşturması Electronic Arts'ın hakemler üzerinde pek durmadığını gösteriyor...
   Tuş Kontorlleri konusuna gelince ; köklü değişiklikler yapılmış.Alıştığınız kontrollere elveda diyorsunuz :) .Değiştirmelerinin sebebi de oyuncuların seviyelerini dengelemek olarak görüyorum.(Bazı oyuncular 2009'dan önceki tuş takımıyla harikalar yaratıyordu.)
   Oynanabilirlik konusuna değinelim ; topu almak için kaleciyi açtım faul yaptım bir baktım hakem geliyor ana bir baktım kırmızı kart yedi kaleci :).Oynanabilirlikte gayet iyi çalımlar , dribblingler vs. gene 2008'e göre çok güzel olmuş.
   En son olarak en çok tartışılan sistem özellikleri konusuna değinip bitireceğim.Bazılarının söylediği gibi yok 3GB RAM yok 8800GT ekran karti 3.0GHz çift çekirdekli işlemciye gerek yok.Şuanki maliyeti ile 600YTL'lik bir kasa ile hiç donmadan oynayabilirsiniz...

7
İlk ben başlıyayım:
Eskişehir Anadolu Üniversitesi - Açıköğretim Fakültesi - Bankacılık ve Sigortacılık
;)

8
Online Oyunlar / Rönesans Krallıkları
« : Temmuz 22, 2008, 22:19:14 ös »

Broswer üzerinden oynanabilen,gerçek zamanlı,RPG(Role Playing Game) türü bir oyun olan Rönesans Krallıkları oyunu adından da anlaşılacağı gibi Rönesans Dönemi'ni konu alan oyundur.Oyunda Osmanlı Devleti de dahil bir çok krallık vardır.Bu krallıklardan birine dahil olup oyuna başlayabilirsiniz...
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

9
İlginç Video ve Resimler / Yorumsuz:)
« : Nisan 17, 2008, 17:26:14 ös »

11
İlginç Video ve Resimler / Tigana'yı Söven Spiker
« : Kasım 01, 2007, 21:53:53 ös »
[youtube=425,350]awO6uwk6LNQ[/youtube]
Lig TV Devre arasında yaşanan bir olay Beşiktaş-Sakaryaspor maçıymış...

12
İlginç Video ve Resimler / Yılan Çocuk(+13 Gerekirse +18)
« : Ekim 14, 2007, 23:03:56 ös »
[youtube=425,350]7Rd-wrKsMik[/youtube]
Bu video "Acaba kıyamet mi yaklaşıyor?" sorusunu düşündürüyor.Bebeğin -ki bebek demeye bin şahit ister- olduğu yerde Sûreler okunuyor.Çocuğun gözler kan kırmızısı , derisi yılan derisine benziyor.Çok korkunç bir durum.

13
Fifa 08 / Kaleci Kontrolü Bilmeyen Arkadaşlar İçin
« : Ekim 08, 2007, 23:09:58 ös »
Top rakipte iken "SHIFT" tuşuna basmanız yeterli olacaktır...Yeni farkettiğim birşey daha:"90. dakikada korner kullanıldığında kaleci ceza sahasına getirilebiliyor(Yine "SHIFT" tuşuna basmanız yeterli olacaktır...)"

14
Eski Kaleci Kova Yaşar'ın anıları.

"En komiği o Göteborg maçında İsveç'teki maçta yeniliyorduk, bizden 2 kişi kırmızı kartla atılmıştı, zaten mağluptuk, Abdülkerim dellenmiş maçın hakemi yabancı, bizim Apo dil falan bilmez bir yerden bir küfür duymuş yarım yamalak hakeme sallıyor, bir baktık Apo hakemin karşısına geçmiş, ellerini kaldırmış 'F.Me, F. Me' diye bağırıyor, hakemin gözler faltaşı gibi açıldı, 'ulan ne diyor bu manyak' der gibi bakıyor Apo'ya, Apo ısrarla 'F. Me' diye söyleniyor falan hakem neye uğradığını şaşırdı, rakip takım futbolcular gülüyor, biz de Apo'yu çekiştiriyoruz 'lan Apo manyadın mı oğlum o küfür öyle değil' diyoruz."
-----
"Tabi bir keresinde Milli Takımla Almanya'ya gittik, o zaman Gaziantepspor'da Reşit Kaynak vardı, eski Beşiktaşlı Orhan Kaynak ile Fenerbahçe'li rahmetli Kayhank Kaynak'ın abisi. Reşit'in annesi böbrek hastasıymış, taş düşürüyormuş kadın, Reşit bana 'Yaşar annem böbrek hastası gel dışarı çıkalım hem bir eczane buluruz, anneme ilaç alırım buranın ilaçları iyi gelir sevinir kadın, hem de gezeriz biraz' dedi. Çıktık dolandık bulduk bir eczane girdik içeri, bir kızcağız var, tabi bizde ne Almanca ne İngilizce, derdimizi anlatamıyoruz, biz 'böbrek, taş, anne, mother' falan bir şeyler saçmalıyoruz, kız boş boş bakıyor, sonra Reşit dedi ki 'gel oğlum dışarı çıkalım bir taş bulalım öyle anlatırız derdimizi' dedi, çıktık, sokakta taş bulana kadar yarım saat geçti, geldik geri eczaneye ben yattım yere, Reşit taşı karnımın üstüne koydu, sonra taşı elimizle itip, aşağı attık, böylelikle Alman kıza 'böbrekten taş düşürme' olayını anlatacağız hesapta, kız iyice çileden çıktı ne anlasın garip, iki arıza gelmiş, tuhaf tuhaf hareketler yapıyor, sonra Allahtan kafileden birileri geldi, tercüman buldular o anlattı kıza 'bunlar böbrek ilacı istiyor' diye, kız da reçete istemiş, tabi biz de reçete de yok ne bilelim Almanya'da reçetesiz ilaç verilmediğini, hem ilacı alamadık hem öyle bir rezillik yaşadık yani."
-----
İmkanlar da çok kısıtlıydı değil mi?

"Ya hiç yoktu hiç, şimdi hani bir moda var maçlarda herkes birbirinin formasını alır, hatıra olsun diye işte biz 80'li yıllarda yabancı takımlarla oynarken yapardık bunu ama hatıra olsun diye değil, adamların formaları Adidas, pırıl pırıl formalardı, bizde o zaman dandik kumaştan formalar vardı, bir kez Kuzey İrlanda ile oynadık, maç sonrası adamların peşine düştük, forma diye herkes şaşırmıştı, çok kıyak formaları vardı, alıyorduk onları, biz antrenmanda falan giyiyorduk."
-------
-Sizin zamanınızda Türkiye'de ciddi bir kaleci ve defans sorunu mu vardı çünkü çoğu kaleciler yabancıydı?

"Yugoslav modası vardı herkes Yugoslav futbolcu getiriyordu, kaleciler de Yugoslav oluyordu ama hepsi iyi çıkmıyordu."

-Fenerbahçe sizi gönderip yerine Lukovcan'ı aldı ama o çok hatalı goller yiyen bir kaleciydi?

"Valla Lukovcan'ın Fener'den gönderilişini hatırlıyorum, kovulmuştu, Aziz Yılmaz onu bir maç sırasında dövmüştü, zaten adamın bir gözü kör gibiydi, sağlık sorunları vardı."
-------
"Abdülkerim'in Wembley'e ilk ayak basan Türk ben olacağım diye sahaya atlaması var, Lineker'i gördün mü olayı var onu demin anlattım, bir de maç öncesi İngiliz Kraliyet Ailesinin seromonisi vardı, dükler falan gelmişti, bir dükle karısı maç öncesi sahaya inip elimizi sıkmıştı, bize başarı dilemişlerdi, onları görünce 'noluyo lan böyle operaya mı geldik' demiştik.
-------
"Yaşar denince akla İngiltere maçı geliyor herkes 8 golü soruyor oysa o dönem İngilizlerle 3 maç yaptık, ikisini 8-0 birini de 5-0 kaybettik, ben hem ilk 8 yediğimiz maçta oynadım hem de 5 yediğimiz maçta, toplam 13 gol yedim İngilizlerden. İnanın 1 ay sürekli yan top çalıştık. ancak o gün yediğimiz 8 golden 3'ü yan toptandı. Adamların nasıl gol atacağını biliyor ama çaresini bulamıyorduk. Hayatımda oynadığım en tuhaf maçtı düşünün sahada 22 kişi var ve 20 tanesi bana bakıyordu çünkü maç hep benim kalemin önünde oynandı. Top sanki duvara çarpıyordu bana geri geliyordu. Maçtaki tek şutumuzu Erdal Keser atmıştı belki bin maç yapsak 8 olmazdı ama oldu. 40'inci dakikada beni çıkarın diye bağırdım hoca başka alana degisiklik yaptı ben sahada kaldım 8 golü de ben yedim. Maç sonu TRT spikeri geldi 'ne hissediyorsun' dedi adamın suratına baktım 'ne hissedeyim ki' dedim. Bir de 5 gol yediğim Wembley'deki İngiltere maçı var. Abdülkerim, Lineker'i, Raşit Çetiner de Hoddle'i tutuyor. Bir korner sırasında, Abdülkerim ceza sahasında resmen 'Lineker'i gördünüz mü beyler?' diye sordu. Rasit de, 'az önce buralardaydı' yanıtını verdi. Maç mı, makara mı belli degildi. tabii 8 gollük maçtan sonra bu 5'lik karşılaşma ciddiye alınmadı. "

15
Alıntı Konular / Inter'e Tehdit Mektubu
« : Ekim 02, 2007, 18:48:02 ös »
İnter'e tehdit!

Fenerbahçenin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Inter kulübüne, içinde 2 boş mermi kovanı olan tehdit mektubu gönderildi.


Serie A'nın son şampiyonu Inter, kulübe gelen tehdit mektubunun şokunu yaşıyor. Bugün bir zarf içinde iki boş kovan ve bir haçla birlikte 3 sayfalık bir tehdit mektubunun Inter Kulübü'nün ana merkezi olan Milano'daki Via Torino'ya ulaştırıldığı bildirildi. Kimliği belli olmayan şahıs veya şahısların yolladığı iki boş mermi kovanı ve yazıyla ilgili uzman emniyet yetkilileri olan "Digos" ekibinin harekete geçtiği ve konuyla ilgili soruşturma başlattığı açıklandı.

Sayfa: [1] 2